kongeo1994 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ευχαριστώ πολύ!! Βασικα θα κανεις ενα τσεκ αμα ξεκλειδωσει με τημ σταβλε μην περναςντζαμπα dev ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποια γνώμη?? Τι δεν εχασες;; Αμα εκανες data επρεπε να σβηστουν εφαρμογες κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Βασικα θα κανεις ενα τσεκ αμα ξεκλειδωσει με τημ σταβλε μην περναςντζαμπα dev ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι δεν εχασες;; Αμα εκανες data επρεπε να σβηστουν εφαρμογες κλπ Νομιζα οτι μετα απο wipe data κλπ θα άνοιγε σαν καινούριο.αλλα άνοιξε σαν να εκανα απλα update.. πρέπει να το κανω clean install?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) δεν ειναι και τα καλυτερα βιντεο για να τεσταρεις την καμερα αλλα τα εβγαλα τυχαια οποτε παρτε τα αν θελετε να τα δειτε :p ειναι σε cm13. 1080p: https://www.youtube.com/watch?v=QdKMESUN6G8 4K: https://www.youtube.com/watch?v=AG46ZeQLD_c νομιζω φαινεται ποσο ανωτερο ειναι το 4K.. κιας διαλυει την χωρητικοτητα, δεν νομιζω πως συγκρινεται. συνηθως υπαρχουν λογοι να προτιμησεις 1080p (υψηλοτερα frames ή καλυτερο stabilization) αλλα στο κινητο μας το πρωτο δεν ισχυει καν (και αν ισχύει πρόκειται για πολύ μικρή διαφορά, δεν το ψάχνω τώρα) και το δευτερο δεν μπορω να πω πως φαινεται ιδιαιτερα.. ή καθολου :P τουλαχιστον σε cm που ειμαι Edited October 30, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Αυτο που εχω παρει ειναι το 4 redmi note 3 pro ειχε stable official και του εβαλα dev για τα ελληνικα.Αλλα ανακαλυψα οτι δεν εχω το dolby atmos.Ξερει κανεις γιατι;Τα προηγουμενα ηταν ξεκλειδωτα να πω μηπως παιζει καποιο ρολο:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 την gtv εβαλες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 την gtv εβαλες; Τι εννοεις φιλε μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 την ελληνικη dev περασες; αν δεν υπαρχει το ατμος, μπορεις να το φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 την ελληνικη dev περασες; αν δεν υπαρχει το ατμος, μπορεις να το φλασαρεις Ναι την ελληνικη.Δεν το εχω root το κινητο και δεν θελω.Μπορω να το φλασαρω ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 μα η dev ειναι ρουτ ετσι και αλλιως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 μα η dev ειναι ρουτ ετσι και αλλιως εγω αυτη που εβαλα παντως δεν ειναι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 ποια εβαλες; δωσε λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 δεν ειναι και τα καλυτερα βιντεο για να τεσταρεις την καμερα αλλα τα εβγαλα τυχαια οποτε παρτε τα αν θελετε να τα δειτε :p ειναι σε cm13. 1080p: https://www.youtube.com/watch?v=QdKMESUN6G8 4K: https://www.youtube.com/watch?v=AG46ZeQLD_c νομιζω φαινεται ποσο ανωτερο ειναι το 4K.. κιας διαλυει την χωρητικοτητα, δεν νομιζω πως συγκρινεται. συνηθως υπαρχουν λογοι να προτιμησεις 1080p (υψηλοτερα frames ή καλυτερο stabilization) αλλα στο κινητο μας το πρωτο δεν ισχυει καν (και αν ισχύει πρόκειται για πολύ μικρή διαφορά, δεν το ψάχνω τώρα) και το δευτερο δεν μπορω να πω πως φαινεται ιδιαιτερα.. ή καθολου :P τουλαχιστον σε cm που ειμαι όντως ειναι καλυτερο το 4κ. omida φακο εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 όντως ειναι καλυτερο το 4κ. omida φακο εχεις; οχι, τον αλλον :P δεν θυμαμαι ουτε πως λεγεται ουτε πως το ειχα τσεκαρει, το ειχα δει παλια. αν μου πεις το ονομα θα το θυμηθω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 help..με την gtv 6.10.20 παω στο άλμπουμ βρίσκω μια φωτο ,παω να την βαλω φόντο κ δεν μ αφηνει..το mi home θέλει πρόσβαση στην sd...εχω δώσει δικαιώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 help..με την gtv 6.10.20 παω στο άλμπουμ βρίσκω μια φωτο ,παω να την βαλω φόντο κ δεν μ αφηνει..το mi home θέλει πρόσβαση στην sd...εχω δώσει δικαιώματα. Μπες στην ασφαλεια ,πηγαινε δικαιωματα, προσβαση σε sd/α ποθηκευτικο χώρο και ξαναδεωσε απο εκει δικαιωματα.. Κλεισε ανοιξε εφαρμογη και ξανα δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 οχι, τον αλλον :P δεν θυμαμαι ουτε πως λεγεται ουτε πως το ειχα τσεκαρει, το ειχα δει παλια. αν μου πεις το ονομα θα το θυμηθω :p Τον f16 θα έχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τον f16 θα έχεις ναι! μου θυμιζεις που μπορω να το δω για σιγουρια; μιας και εκανες την ερωτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) ναι! μου θυμιζεις που μπορω να το δω για σιγουρια; μιας και εκανες την ερωτηση... Settings ->about phone ->kernel version 4 φορές -> software version κάτω κάτω. Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς γραμμένα στα αγγλικά, έχω ελληνικό μενού. Στάλθηκε από RN3 Pro Edited October 30, 2016 by Amyntaios Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oraiustepe Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ποιος είναι καλύτερος ο ominda ή ο f16; .. Ενημερωτικά ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μπες στην ασφαλεια ,πηγαινε δικαιωματα, προσβαση σε sd/α ποθηκευτικο χώρο και ξαναδεωσε απο εκει δικαιωματα.. Κλεισε ανοιξε εφαρμογη και ξανα δοκιμασε το δοκιμασα αλλά τίποτα...οταν ρωταει αν δινω οκ μονο το απέρρηψε με αφήνει να πατήσω.το επέτρεψε ούτε καν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 το δοκιμασα αλλά τίποτα...οταν ρωταει αν δινω οκ μονο το απέρρηψε με αφήνει να πατήσω.το επέτρεψε ούτε καν... Πατα απέρριψε κλεισε εφαρμογη (και απο το μεσαιο κουμπι) και μπες ασφαλεια δωσε δικαιωματα ξανά... ούτε αυτο πιανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Settings ->about phone ->kernel version 4 φορές -> software version κάτω κάτω. Υ.Γ. Δεν ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς γραμμένα στα αγγλικά, έχω ελληνικό μενού. Στάλθηκε από RN3 Pro οχι στην cyanogenmod.. ισως εδω να μην γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πατα απέρριψε κλεισε εφαρμογη (και απο το μεσαιο κουμπι) και μπες ασφαλεια δωσε δικαιωματα ξανά... ούτε αυτο πιανει; όχι δυστυχώς... το δοκιμασα κ έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 όχι δυστυχώς... το δοκιμασα κ έτσι.. Δοκιμασε ενα wipe dalvik ,cache ..και αν δεν πιασει δοκιμασε να ξαναπερασεις την ρομ με (με wipe dalvik,cache) ή να βαλεις καποια πιο καινουργια.. (Μην κανεις data δεν ειναι αναγκη να χασεις αρχεια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 καλησπερα.παιδια μια βοηθεια αν και ειμαι σιγουρος πως θα εχει ξαναερωτηθει... Να το παραγγειλω με την global stable;Δεν με νοιαχει για το αγγλικο μενου αλλα ΟΤΑ παιρνει; Τα περισσοτερα σκρουτζομαγαχα οπως το youhou που το εχει αυτη την στιγμη στην καλυτερη τιμη με ποια rom το πουλανε; ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts