THANKIN Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Κάτι έχεις κάνει....Κανένα θέμα με την 6.9.29 sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Τίποτα δεν έχω κάνει. Τα προβλήματα νομίζω άρχισαν όταν ξεκίνησα με το android 6.0 Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τίποτα δεν έχω κάνει. Τα προβλήματα νομίζω άρχισαν όταν ξεκίνησα με το android 6.0 παρασκευη παιρνει update αμα μπορεις να κανεις υπομονη 2 μερες μπας και λυθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι να σου πω αγαπητε....Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την global dev...φαντάζομαι και πολλοί άλλοι... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk αμα εχεις το special edition (aka kate ) εχει διαφορετικη ρομ απο το απλο προ (aka kenzo) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι να σου πω αγαπητε....Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την global dev...φαντάζομαι και πολλοί άλλοι... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Όταν λετε global dev εννοούμε την beta??εγω εχω global 6.9.29 beta..ας μου εξηγήσει κάποιος αν θέλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Όταν λετε global dev εννοούμε την beta??εγω εχω global 6.9.29 beta..ας μου εξηγήσει κάποιος αν θέλει. dev =beta το ιδιο ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanKanellop Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έπεσε καινούρια συσκευή στα χέρια μου με miui 8 global 6.9.22 επειδή εδώ και κανα μήνα δεν παρακολουθώ στενά το φόρουμ θα ήθελα μια σύντομη πληροφόρηση... η Rom που φοράει είναι marshmallow έτσι; αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κατέβω σε lolli και θα πρέπει να παίξω μόνο με dev (gtv/gkalen) ή υπάρχει και κάτι σε stable που να μου κάνει; αν δεν κάνω λάθος η 8.0.1 είναι η τελευταία και είναι lolli... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά, έπεσε καινούρια συσκευή στα χέρια μου με miui 8 global 6.9.22 επειδή εδώ και κανα μήνα δεν παρακολουθώ στενά το φόρουμ θα ήθελα μια σύντομη πληροφόρηση... η Rom που φοράει είναι marshmallow έτσι; αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να κατέβω σε lolli και θα πρέπει να παίξω μόνο με dev (gtv/gkalen) ή υπάρχει και κάτι σε stable που να μου κάνει; αν δεν κάνω λάθος η 8.0.1 είναι η τελευταία και είναι lolli... εφοσον μιλαμε για το kenzo η επιστροφη σε lollipop ειναι ρισκο.. αν θες κατι καλυτερο πηγαινε στην gkalen dev που για μενα πεταει και δεν την αλλαζω! Μεχρι να βγει stable mm που μετα μπορεις να πας και σε stable.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 dev =beta το ιδιο ειναι.. Thanks.τ ο σπέσιαλ από το απλό προ από που ξεχωρίζει??το βλέπεις μεσα κάπου στο τηλ? πάντως αν έβγαινε κ κατάμαυρο μπρος πίσω θα σκότωνε.. όχι οτί δεν.. αλλά ενα μαύρο τελείως έπρεπε να βγει οπως το mi5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 πω πω αυτη η cm13 κυριολεκτικα πεταει!!! η καλυτερη ρομ για μενα..και που να παρουμε cm14!!! το εργαλειο με cm13 παει καλυτερα και απο το καλυτερο nexus! hihihi αλλο τηλεφωνο! ανετα το κρατας με τετοια υποστηριξη και τετοιο hardware που εχει 2 χρονακια! να γλυτωσουμε και κανενα ευρω! τρομερο vfm τηλεφωνο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Thanks.τ ο σπέσιαλ από το απλό προ από που ξεχωρίζει??το βλέπεις μεσα κάπου στο τηλ? πάντως αν έβγαινε κ κατάμαυρο μπρος πίσω θα σκότωνε.. όχι οτί δεν.. αλλά ενα μαύρο τελείως έπρεπε να βγει οπως το mi5 1) εχει διαφορετικες διαστασεις 2) το kate εχει περισσοτερες μπαντες στο 4g..δυστυχως μεσω κιν δυσκολα καθως εμφανιστηκαν kate που λογω ρομ που τους ειχαν περασει τα κινεζομαγαζα εμφανιζονταν ως kenzo σε εφαρμογες.. o πιο ασφαλης τροπος ειναι να μετρησεις τις διαστασεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 πω πω αυτη η cm13 κυριολεκτικα πεταει!!! η καλυτερη ρομ για μενα..και που να παρουμε cm14!!! το εργαλειο με cm13 παει καλυτερα και απο το καλυτερο nexus! hihihi αλλο τηλεφωνο! ανετα το κρατας με τετοια υποστηριξη και τετοιο hardware που εχει 2 χρονακια! να γλυτωσουμε και κανενα ευρω! τρομερο vfm τηλεφωνο!! και με την global stable πάλι πετάει... 2 μέρες χρήση και είναι στο 63%.. Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Χαιρετώ την παρέα παράγγειλα χθες το δικο μου kenzo και σήμερα το έστειλαν απο κινα (vickmall) σε πόσες μέρες να το περιμένω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mark1979 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Χαιρετώ την παρέα παράγγειλα χθες το δικο μου kenzo και σήμερα το έστειλαν απο κινα (vickmall) σε πόσες μέρες να το περιμένω; Τι σημαίνει kenzo ρε παιδιά; Και εγώ από vickmall το πήρα με official dev rom με ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι σημαίνει kenzo ρε παιδιά; Και εγώ από vickmall το πήρα με official dev rom με ελληνικά. Ή ονομασία του note 3 pro είναι. Το international λέγεται kate Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 (edited) Γεια σας ειμαι με dev 6.9.22 gkalen και θελω να γυρισω το κινητο σε official rom για να το γυρισω Κινα γιατι εχει παρουσιασει καποια προβληματα .Καπου διαβαζα για το οτι μπορει να χαθει το IMEI αν κατεβω απο android 6.0.Υπαρχει καποιος οδηγος να ακολουθησω για να επαναφερω official rom απο την ελληνικη του gkalen χωρις να χασω το imei? Αν ακολουθησω τον παρακατω οδηγο θα εχω θεμα ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/?pageNo=1 Edited October 12, 2016 by dadmcleader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Τι να σου πω αγαπητε....Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την global dev...φαντάζομαι και πολλοί άλλοι... sent from my Redmi Note 3 pro Global Edition using tapatalk Και πολλοί άλλοι έχουν προβλήματα boot loop . Ένας από αυτούς και εγώ .Δες λίγο μερικά βίντεο ή διάβασε σχετικές αναφορές αλλού. Εδώ δύσκολα θα βρείς κάτι γιατί απλά ΔΕΝ αναφέρονται προβλήματα για λόγους ...μεταπώλησης.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Γεια σας ειμαι με dev 6.9.22 gkalen και θελω να γυρισω το κινητο σε official rom για να το γυρισω Κινα γιατι εχει παρουσιασει καποια προβληματα .Καπου διαβαζα για το οτι μπορει να χαθει το IMEI αν κατεβω απο android 6.0.Υπαρχει καποιος οδηγος να ακολουθησω για να επαναφερω official rom απο την ελληνικη του gkalen χωρις να χασω το imei? Αν ακολουθησω τον παρακατω οδηγο θα εχω θεμα ? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Flash-Official-Rom-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Mi-PC-Suite-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Xiaomi-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1/?pageNo=1 Πηγαινε σε china dev.. Αφου παρεις full backup απο twrp και το περασεις στον υπολογιστή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 παρασκευη παιρνει update αμα μπορεις να κανεις υπομονη 2 μερες μπας και λυθει Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο γιατί δεν μπορώ να ασχοληθω. Σήμερα πρέπει να έκανε τουλάχιστον 20 φορές επαναφορτωση ήταν ή χειρότερη μέρα.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο γιατί δεν μπορώ να ασχοληθω. Σήμερα πρέπει να έκανε τουλάχιστον 20 φορές επαναφορτωση ήταν ή χειρότερη μέρα.... Γιατι δεν περνας μια ελληνικη να ησυχασεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Πηγαινε σε china dev.. Αφου παρεις full backup απο twrp και το περασεις στον υπολογιστή... Την china dev απο που την κατεβαζω? Απο twrp την περναω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Την china dev απο που την κατεβαζω? Απο twrp την περναω? Απο miui.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Άσχετο με αυτά που λέτε και μπαίνω στη μέση. Λοιπόν παράγγειλα πριν 3-4 μέρες για τη γυναίκα μου από Vickmall ένα Rn3pro 2/16. Τι android θα έχει ? Miui 7 ή Miui 8 ? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για android 6 και Miui 8 αλλά στα στοιχεία τώρα στο Vickmall δεν φαίνονται παρά μόνο Miui 7 Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Άσχετο με αυτά που λέτε και μπαίνω στη μέση. Λοιπόν παράγγειλα πριν 3-4 μέρες για τη γυναίκα μου από Vickmall ένα Rn3pro 2/16. Τι android θα έχει ? Miui 7 ή Miui 8 ? Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για android 6 και Miui 8 αλλά στα στοιχεία τώρα στο Vickmall δεν φαίνονται παρά μόνο Miui 7 Miui 8 σιγουρα. Αν το πηρες με dev θα ερθει με android 6 Aν το πηρες με stabe τοτε android 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ. Ναι με Official DEV Global Rom (OTA update&Greek Language) το πήρα. Να σαι καλά Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Και πολλοί άλλοι έχουν προβλήματα boot loop . Ένας από αυτούς και εγώ .Δες λίγο μερικά βίντεο ή διάβασε σχετικές αναφορές αλλού. Εδώ δύσκολα θα βρείς κάτι γιατί απλά ΔΕΝ αναφέρονται προβλήματα για λόγους ...μεταπώλησης.... Με συγχωρείς αλλά αυτό ήταν εξυπνάδα... Πολλοί τρώνε bootloop γιατί κάνουν την μ@@@@ία .. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο... ΄Μπήκες στο google και έγραψες bootloop κ πήρες 2 εκατομμύρια αποτελέσματα. Και μας έχεις ένα μήνα τώρα πως όλοι με το κενζο και την beta έχουν το ίδιο θέμα... ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ... ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΧΕΙΣ...άντε και κανένας ακόμη.. Άκου για λόγους μεταπώλησης......... Edited October 13, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts