deni77 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Δηλαδή η τελευταία global DEV 6.9.22 έχει πλήρη υποστήριξη ελληνικών;;; Και εμείς που έχουμε ελληνική Ρομ με ξεκλείδωτο bootloader μπορούμε να την περάσουμε απευθείας από updater ή με άλλον τρόπο; Ακούστηκαν παράπονα για την gkalen... Για stable rom ποια είναι η καλύτερη;;; Τι παράπονα ακούστηκαν για την gkalen,εγω την εχω εδω και μια εβδομάδα και ξανα την νεα έκδοση θα περάσω του gkalen.είναι γρήγορη,ποιο ελαφρια και κάνει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας .Όποιος έχει παράπονα και τι προβλήματα αντιμετώπισε να τα γράψει οχι μόνο αφηρημένα πράματα.Το δαχτυλικό δεν εχει αποτύχει ουτε μια φορά στην ανταπόκριση για να ξεκλειδώσει άμεσα με του gkalen :cool::cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yliko Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Την ιδια ακριβως εχω και εγω δεν δούλεψε σε σένα δηλαδή flash την stable που έχει το λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 δεν δούλεψε σε σένα δηλαδή flash την stable που έχει το λινκ; Οχι μου εβγαλε το ιδιο που εβγαλε και στον φιλο ποιο πανω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/050406fe1034c8a3bd9813b4c6729f53.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/a47c8fd2aaa5478d57dfb3116f53709e.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yliko Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/050406fe1034c8a3bd9813b4c6729f53.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160925/a47c8fd2aaa5478d57dfb3116f53709e.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κατέβασες to update της stable που λέει το λινκ η το updateτης dev? η ερώτηση πάει κ σε σένα Jimmy. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα στο Bluetooth με την ρομποτική φωνή σας το κάνει συνέχεια ή μόνο αν είναι το WiFi ανοικτό; Αν ναι να κάνουμε report για bug. Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkatech Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παίδες καλημέρα. Έχει κανεί κανείς την πατέντα με την sd που κολλάς τη sim επάνω? Είναι εύκολο δύσκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Κατέβασες to update της stable που λέει το λινκ η το updateτης dev? η ερώτηση πάει κ σε σένα Jimmy. Την update της dev. Το upadate της global ηταν το ιδιο με αυτην την ρομ που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yliko Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Οχι μου εβγαλε το ιδιο που εβγαλε και στον φιλο ποιο πανω:( Από το λινκ του @kirgeo1978 ποια update κατέβασες και έτρεξες την stable η την dev? http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliout Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παιδιά έχω ένα θεματάκι τώρα τελευταία. Λοιπόν έχω την global dev 6.9.22 και βασικά από την 6.9.15 και μετά μου το έχει κάνει δυο φορές έως τώρα, χωρίς να υπάρχει θέμα με την μπαταρία μία φορά είχα 25 και μία σήμερα με φουλ μπαταρία μετά από φόρτιση το κινητό έκανε επανεκκίνηση μονο του και είχε κολλήσει στο mi logo και αναγκαστικά να το κάνω επανεκκίνηση πάλι για να ανοίξει. Έχει τύχει σε κάποιον; Τι λέτε να κάνω; Μήπως είναι ώρα να το ξεκλειδωσω και να βάλω ελληνική ας πούμε του gkalen; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Κατέβασες to update της stable που λέει το λινκ η το updateτης dev? η ερώτηση πάει κ σε σένα Jimmy. Κατεβασα απο το link που μου εδωσε ο φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yliko Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Την update της dev. Το upadate της global ηταν το ιδιο με αυτην την ρομ που εχω. Δοκίμασες την stable πρώτα; και αφού δεν άλλαξε πηγές για την dev? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Δοκίμασες την stable πρώτα; και αφού δεν άλλαξε πηγές για την dev? οχι κατευθειαν κατεβασα την dev οπου ειναι 1,3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nkatech Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παίδες καλημέρα. Έχει κανεί κανείς την πατέντα με την sd που κολλάς τη sim επάνω? Είναι εύκολο δύσκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παίδες καλημέρα. Έχει κανεί κανείς την πατέντα με την sd που κολλάς τη sim επάνω? Είναι εύκολο δύσκολο? ευκολο φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 (edited) Εσείς που θέλετε να πάτε από stable σε dev με κλειδωμένο bootloader δοκιμάστε την παλαιότερη έκδοση της dev την 6.8.18. Και μετα κάντε αναβαθμίσεις για να πάτε στην τελευταία 6.9.22. Πάρτε και back up αρχεία τηλεφώνου και από λογαριασμό miui, google κλπ. Edited September 25, 2016 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Εσείς που θέλετε να πάτε από stable σε dev με κλειδωμένο bootloader δοκιμάστε την παλαιότερη έκδοση της dev την 6.8.18 Και εγω που θελω να μεινω σε stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα στο Bluetooth με την ρομποτική φωνή σας το κάνει συνέχεια ή μόνο αν είναι το WiFi ανοικτό; Αν ναι να κάνουμε report για bug. Κοίτα εγώ το πρόβλημα το έχω στο σπίτι όπου έχω πάντα ανοιχτό το WiFi αλλά έχω και Vodafone Full σήμα. Χθες ήμουν στο σπίτι της κόρης μου επίσης με ανοικτό το WiFi με Vodafone Full σήμα αλλά παλιότερη συσκευή.Μίλησα κάπου 10 λεπτά χωρίς να κάνει τίποτα. Θα το ψάξω περισσότερο και θα επανέλθω. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Και εγω που θελω να μεινω σε stable; Το μετάνιωσες; Δεν ήθελες να πας σε dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Το μετάνιωσες; Δεν ήθελες να πας σε dev; Μα δεν ειπα ποτε οτι θελω να παω σε dev αλλα αν δεν γινεται ας παω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μα δεν ειπα ποτε οτι θελω να παω σε dev αλλα αν δεν γινεται ας παω Εκτός αν κάνεις υπομονή για την επόμενη stable η οποία μπορεί να έχει ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Εκτός αν κάνεις υπομονή για την επόμενη stable η οποία μπορεί να έχει ελληνικά. Θα δοκιμασω και την 6.8.18 και αν δεν κανει κατι θα περιμενω δεν με χαλαει και τοσο πολυ το αγγλικο μενου:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Εκτός αν κάνεις υπομονή για την επόμενη stable η οποία μπορεί να έχει ελληνικά. Εμένα πάλι με πειράζει η διαχείριση της μπαταρίας. Πολύ χάλια. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiliout Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Παιδιά έχω ένα θεματάκι τώρα τελευταία. Λοιπόν έχω την global dev 6.9.22 και βασικά από την 6.9.15 και μετά μου το έχει κάνει δυο φορές έως τώρα, χωρίς να υπάρχει θέμα με την μπαταρία μία φορά είχα 25 και μία σήμερα με φουλ μπαταρία μετά από φόρτιση το κινητό έκανε επανεκκίνηση μονο του και είχε κολλήσει στο mi logo και αναγκαστικά να το κάνω επανεκκίνηση πάλι για να ανοίξει. Έχει τύχει σε κάποιον; Τι λέτε να κάνω; Μήπως είναι ώρα να το ξεκλειδωσω και να βάλω ελληνική ας πούμε του gkalen; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανείς; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Εσείς που θέλετε να πάτε από stable σε dev με κλειδωμένο bootloader δοκιμάστε την παλαιότερη έκδοση της dev την 6.8.18. Και μετα κάντε αναβαθμίσεις για να πάτε στην τελευταία 6.9.22. Πάρτε και back up αρχεία τηλεφώνου και από λογαριασμό miui, google κλπ. Εγω θελω να παω σε 6.8.18 απο 6.9.22.Μετα απο την 6.8.18 οπως ειπαν τα παιδια η μπαταρια ειναι χαλια τρωει 1% την ωρα σε deep sleep.Για μενα ηταν η καλυτερη ρομ που εχει περασει για αυτο το τηλ.Μπορω να την κατεβασω και να την περασω μεσα απο τον updater του κινητου χωρις ξεκλιδωμα κλπ.θα εχω θεμα?Επισης αν παρω back up εφαρμογες μαιλ κλπ αυτο το back up αποθηκευεται στην sd καρτα μαλλον ετσι?Αρα πρεπει να βγαλω την καρτα οτα γινει η εγκατασταση καποιας ρομ για να μην σβηστει και το back up σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts