geoanto555 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 έκανα το ξεκλειδωμα. πώς πάω απευθείας; με miflash; Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Στην πρώτη σελίδα έχει οδηγίες.για να ειμαι σίγουρος. είναι αυτο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607 σε ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 για να ειμαι σίγουρος. είναι αυτο; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6809607#post6809607 σε ευχαριστώ :) ...Ναι...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Αυτό με τα ακουστικά μπορώ να το επιβεβαίωσω και εγώ δοκίμασα τρία διαφορετικά και δεν με ακουγανε!! Για δοκιμάστε παιδιά και εσείς να δούμε είναι software πρόβλημα ή hardware!! Είμαι με την τελευταία gkalen rom!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Εχω το κινητο κανα μηνα και βλεπω οτι στην οθονη στο πλαι αριστερα εχει δημιουργηθει μια κιτρινιλα οχι πολυ εντονη και οταν πιεζω την οθονη στο σημειο αυτο με λιγο περισοτερη δυναμη οχι απλα να ακουμπισω το δακτυλο μου δηλαδη εκει σαν να αλλαζει χρωματα στο σημειο αυτο η οθονη (σαν να αλλοιώνονται τα χρωματα σε εκεινο το σημειο μονο δεν ξερω πως να το περιγραψω).Σκευτικα οτι μπορει να ειναι απο την loca κολλα που δεν εχει κολισει καλα γιατι και στο φως φενεται σαν να ειναι κατι σαν υγρο κατω απο την οθονη.Αλλα σκεφτομαι οτι μπορει και να ειναι κατι αλλο οπως να εχει δεκτει πιεση στην περιοχη αυτη για καποιο λογο και να εχει παθει καποια ζημια το digitizer.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να επαθε η να με καθοδιγησει για το τι μπορω να κανω τωρα με αυτο το προβλημα .Το κινητο ειναι αγορασμενο απο vickmall και ειναι το δευτερο προβλημα που συναντω .Το αλλο ειναι οτι μερικες φορες οταν το κλεινω και το ξαναανοιγω το τηλεφωνο το proximity sensor δεν λειτουργει μεχρι να ξανακανω επανεκκινηση το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
attalos76 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 γεια σας και απο εμενα...εχω ενα σοβαρο προβλημα και θελω την βοηθεια σας.ειχα ξεκλειδωμενο bootloader και περασμενη αυτην xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V8.0.1.0. φαγωθηκα να περασω την global με τα ελληνικα και τωρα εχω σοβαρο θεμα 1ον με τους drivers αν και με το edl κανω δουλεια, ευτυχως μπορω και τρεχω το miflash και εχει γινει η εγκατασταση της αγγλοκινεζικηs stable και 2ον οταν ξεκινα εχω θεμα με την δευτερη sim δεν την δεχετε και με βαζει ολη την ωρα να βαζω pin.αν βαλω μονο 1 σιμ δουλευει κανονικα.την βοηθεια σας παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Κάποιες φωτογραφίες από την κάμερα του κινητού... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Έκανα αυτό που μου είπες και το έφτιαξα. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεμενα εξακολουθει ο ηχος να μν ειναι αρκετα δυνατος, πηγα ρυθμισεις κ εκανα καθαρισμο και τπτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδια για το προβλημα με την αυτοματη φωτεινοτητα εχει βρεθει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Δοκιμασε μεσω updater αλλα οχι την 6.9.χ δοκιμασε καποια πιο παλια τυπου 6.8.χ οκ ευχαριστώ!! το όνομα της ρομ παραμένει το ίδιο?η το αλλάζω σε kenzo όπως φλασάρω με miflash? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1980 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τους έστειλα λοιπον φωτο του καλωδίου γιατι δεν με πιστευαν. Αλλα μου λένε ότι είναι πολύ περίεργο και σαν λύση προτείνουν να παραγγείλω κάτι να βαλουν ενα καλώδιο μέσα........ εγω τους λέω με χάνετε απο πελάτη... θα παω στον απέναντι (geekbuying) αν δεν μου το στείλετε...... αλλά επειδή ξερω τι μ@λ@κίες κάνουν τράβηξα το unboxing και βιντεο και τους το έστειλα.... να δω τι θα μου πούνε τώρα..... περιμένω απόντηση...... για ενα μαμωκαλώδιο ρε ****το...... τι να πώ...... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μολις μου απαντησε μια άλλη Σελίνα (η νούμερο 98 η προηγούμενη ήταν 123) και όλα οκ με πίστεψαν τωρα που είδαν το βίντεο. Θα το στείλουν αυριο το καλώδιο, έτσι λέει...... σε κανα μήνα θα ερθει δηλαδή..... οπότε περιμένω και δεν ξεκλειδώνω αφού δεν έχω το μανίσιο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Τους έστειλα λοιπον φωτο του καλωδίου γιατι δεν με πιστευαν. Αλλα μου λένε ότι είναι πολύ περίεργο και σαν λύση προτείνουν να παραγγείλω κάτι να βαλουν ενα καλώδιο μέσα........ εγω τους λέω με χάνετε απο πελάτη... θα παω στον απέναντι (geekbuying) αν δεν μου το στείλετε...... αλλά επειδή ξερω τι μ@λ@κίες κάνουν τράβηξα το unboxing και βιντεο και τους το έστειλα.... να δω τι θα μου πούνε τώρα..... περιμένω απόντηση...... για ενα μαμωκαλώδιο ρε ****το...... τι να πώ...... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μολις μου απαντησε μια άλλη Σελίνα (η νούμερο 98 η προηγούμενη ήταν 123) και όλα οκ με πίστεψαν τωρα που είδαν το βίντεο. Θα το στείλουν αυριο το καλώδιο, έτσι λέει...... σε κανα μήνα θα ερθει δηλαδή..... οπότε περιμένω και δεν ξεκλειδώνω αφού δεν έχω το μανίσιο ε; επρεπε να τους πιεσεις οτι το χρειαζεσαι κλπ μπας και στο στελναν απο ευρωπαικη :lol: flash σιγουρα δεν δοκιμαζεις με αλλο καλωδιο...για unlock δεν ξερω :Ρ Edited September 23, 2016 by kongeo1994 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Τους έστειλα λοιπον φωτο του καλωδίου γιατι δεν με πιστευαν. Αλλα μου λένε ότι είναι πολύ περίεργο και σαν λύση προτείνουν να παραγγείλω κάτι να βαλουν ενα καλώδιο μέσα........ εγω τους λέω με χάνετε απο πελάτη... θα παω στον απέναντι (geekbuying) αν δεν μου το στείλετε...... αλλά επειδή ξερω τι μ@λ@κίες κάνουν τράβηξα το unboxing και βιντεο και τους το έστειλα.... να δω τι θα μου πούνε τώρα..... περιμένω απόντηση...... για ενα μαμωκαλώδιο ρε ****το...... τι να πώ...... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μολις μου απαντησε μια άλλη Σελίνα (η νούμερο 98 η προηγούμενη ήταν 123) και όλα οκ με πίστεψαν τωρα που είδαν το βίντεο. Θα το στείλουν αυριο το καλώδιο, έτσι λέει...... σε κανα μήνα θα ερθει δηλαδή..... οπότε περιμένω και δεν ξεκλειδώνω αφού δεν έχω το μανίσιο ε; δεν έχεις άλλα καλωδια να δοκιμάσεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Έτοιμος! :kill: http://s13.postimg.org/j0zovtdeb/Screenshot_2016_09_23_16_01_02_015_com_miui_home.png http://s12.postimg.org/7303s5iyx/Screenshot_2016_09_23_16_01_09_279_com_android_s.png http://s13.postimg.org/a4bonfy5f/Screenshot_2016_09_23_16_17_24_207_com_antutu_AB.png - - - - - Edited September 23, 2016 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 καλησπερα στην παρεα! εχω greek stable 7.5.2..το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι με τα ακουστικα..μερικες φορες κολλαει και μου διχνει οτι ειναι κουμπωμενα τα ακουστικα ενω δεν ειναι με αποτελεσμα να μην εχω ηχο στο ακουστικο παρα μονο στο ηχειο..(τερματιζω εφαρμογη με ηχο την ξανανοιγω με ακουστικα και καπως ετσι μερικες φορες διορθωνεται)αλλα ειναι πολυ σπαστικο! μου προτεινετε καποια αλλη ρομ ? ας πουμε του gkalen ? ποια θεωρειτε καλυτερη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Με miflash πρωτα την stable και μετά developer. Εκτός αν είσαι ξεκλείδωτος και πας απευθείας. ευχαριστώ πολύ !!!όλα good να σαι καλά φιλε όλα καλά φαλασαρίστηκε! ευχαριστώ και όσους με βοηθησαν με τις απαντήσεις τους!!!! θα τα πούμε πάντως τα xiaomi πολύ αξιόπιστα νομίζω είναι η καλύτερη λύση για καλό κινητό!!!! και το Kenzo είναι super και ή miui rom!! Θα τα πούμε να στε καλά καλό απόγευμα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδια για το προβλημα με την αυτοματη φωτεινοτητα εχει βρεθει λυση? Κανεις?που να εχει το ιδιο προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 (edited) Ναι μπορείς με factory reset (wipe cache, dalvik, data). Μη ξεχάσεις να πάρεις backup. Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Με αυτόν τον τρόπο χάνω όλα τα δεδομένα του κινητού? Επισης απο twrp περναω την rom zip κατευθειαν το αρχειο οπως ειναι zip? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 23, 2016 by ippo88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Με miflash πρωτα την stable και μετά developer. Εκτός αν είσαι ξεκλείδωτος και πας απευθείας.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ☺️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis1980 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 δεν έχεις άλλα καλωδια να δοκιμάσεις? Εχω αλλα εδω τα παλικαρια λένε ότι πρεπει να συνδεσεις με pc με το καλώδιο του κατασκευαστή. Εγω τώρα να ξεκλειδώσω bootloader με το nokia καλώδιο που έχω ή οχι; Μια απάντηση απο καποιον που να ξερει 100% (αν αυτο μπορεί να συμβαίνει) παρακαλώ πολύ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Με αυτόν τον τρόπο χάνω όλα τα δεδομένα του κινητού? Επισης απο twrp περναω την rom zip κατευθειαν το αρχειο οπως ειναι zip? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και στα 2 ερωτήματα..Δεν χάνεις ότι υπάρχει στον αποθηκευτικό χώρο.... Πάρε backup.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pageos Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 εμενα εξακολουθει ο ηχος να μν ειναι αρκετα δυνατος, πηγα ρυθμισεις κ εκανα καθαρισμο και τπτ..καμοια βοηθεια κανεις;:-/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Ναι και στα 2 ερωτήματα..Δεν χάνεις ότι υπάρχει στον αποθηκευτικό χώρο.... Πάρε backup.. σποθηκευτικο χωρο εννοεις την καρτα μνημης η την μνημη του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 σποθηκευτικο χωρο εννοεις την καρτα μνημης η την μνημη του κινητου? Και τα 2 εννοώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Παιδιά καλησπέρα... Έχει περάσει κάποιος τον elemental x kernel ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts