Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σε όλους,

έχω παραγγείλει την international version με την 800άρα μπάντα.

Το κινητό αυτό έρχεται με επίσημη rom? θα χρειαστεί να αλλάξω; έχει προλάβει να την "πειράξει" το geekbuying?

Και τέλος, root γίνεται εύκολα;

Ευχαριστώ!

Εμένα από geek buying ήρθε σφραγισμένο δεν είχε ανοιχτεί και δεν χρειάζεται κιόλας. It just works ;) :cool:

Μπαίνεις ρυθμίσεις / σχετικά με το τηλ / πατας μερικές φορές την έκδοση κερνελ και στο μενου μπαινεις στο πρώτο software δηλ προς το τέλος θα το δεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Omida καλά είμαι;;; Αυτή δεν λέγατε ότι είναι καλύτερη;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/3080e691a010c1513da6ee454e1b3c6b.jpg

Sent from my Redmi Note 3 international

που να το βγαλει;

Δες εδώ: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13298-Πως-τσεκάρουμε-αν-ο-bootloader-είναι-κλειδωμένος-ή-ξεκλείδωτος/[ATTACH]66091[/ATTACH]

Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με ρομ by Gkalen

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο για την γυναικα μου(για ιντερνετ το θελει περισοτερο)απλως θελω την βοηθεια σας ποια εκδοση να παραγγειλω ωστε να εχει ελληνικα χωρις να χρειαζεται πειραγμα γιατι ειμαι ασχετος...ευχαριστω εκ των προτερων.

Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο για την γυναικα μου(για ιντερνετ το θελει περισοτερο)απλως θελω την βοηθεια σας ποια εκδοση να παραγγειλω ωστε να εχει ελληνικα χωρις να χρειαζεται πειραγμα γιατι ειμαι ασχετος...ευχαριστω εκ των προτερων.

Αν θέλεις ελληνικά και δε θέλεις να το πειράξεις πας στην Global Dev που έχει 63% ελληνικά και πέρνει και OTA update. Σε καμιά περίπτωση δεν πας στην Multi Rom που δίνουν τα κινεζομάγαζα.

Οδηγός για ροοτ international edition χωρίς να χρειάζεται ο κωδικός... Ποιος θα τολμήσει πρώτος;; :p

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=345728&highlight=device%2Bteam

Εμένα από geek buying ήρθε σφραγισμένο δεν είχε ανοιχτεί και δεν χρειάζεται κιόλας. It just works ;) :cool:

Omida καλά είμαι;;; Αυτή δεν λέγατε ότι είναι καλύτερη;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Την καλή έχεις. ;)

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.global dev λοιπον απο που και πως την επιλεγω πρεπει να τους το ζητησω....σορυ αν γινομαι κουραστικος

Υπάρχει κάποιο συγκριτικό της omida vs f16 camera? Είναι τόσο καλή η omida

καμία σχέση η μια με την άλλη....... ιδιως η μπροστα ειναι σαν να κρατας στην f16 θολό καθρέφτη.... συγκριτικ απο εδω δεν γίνεται μονο αν τις δεις απο κοντά.... θα παθεις πλάκα!!!!

IPhone 15 Pro 

Είδα κάποιο συγκριτικό σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν είδα διαφορά και να πω ότι αφορά την φωτογραφία έχω αρκετές γνώσεις και καλό εξοπλισμό.

Για την μπροστά δεν είδα κάτι....

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.global dev λοιπον απο που και πως την επιλεγω πρεπει να τους το ζητησω....σορυ αν γινομαι κουραστικος

Πάρε από Vickmall. Έχει κουτάκι που την επιλέγεις. Δες εδώ http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Edited by kyrgeo1978

Είδα κάποιο συγκριτικό σε προηγούμενα ποστ αλλά δεν είδα διαφορά και να πω ότι αφορά την φωτογραφία έχω αρκετές γνώσεις και καλό εξοπλισμό.

Για την μπροστά δεν είδα κάτι....

απο εδω δεν βγάζεις άκρη αν ξέρεις απο φωτο..... αν τις δει με το ματι το ξαναλεω θα πάθεις πλάκα...γιαυτο αν αγορασεις να το τονισεις για την omida

IPhone 15 Pro 

Εγω που τα συγκρινα δεν ειδα διαφορά. Αν ειδατε ολοι οι υπόλοιποι οκ παω πασο ειμαι στραβος.

Και συγνωμη αλλα πως γίνεται να βγαζει συμπερασμα ο φιλος scorpio το οτι ειναι καλύτερο το ομιντα απο κοντα αδυνατο να το καταλαβω... Εδω ειναι οι φωτο και σε υπολογιστή θα τις κρίνεις οχι στην οθονη του κινητου....

Εμενα στην οθονη μου φαινόταν καλυτερες του f16 στο pc ομως δεν ειδα την διαφορα που εβλεπα απο κοντα. Καλύτερα να σταματησουμε να λεμε οτι νανε...

Edited by astrah

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Εγω που τα συγκρινα δεν ειδα διαφορά. Αν ειδατε ολοι οι υπόλοιποι οκ παω πασο ειμαι στραβος

εμένα είχαν τρελή διαφορά

IPhone 15 Pro 

Εγω που τα συγκρινα δεν ειδα διαφορά. Αν ειδατε ολοι οι υπόλοιποι οκ παω πασο ειμαι στραβος

Και εγώ σε ένα συγκριτικό που είχαμε κάνει δεν είδα διαφορά...

εμένα είχαν τρελή διαφορά

Δες λιγο παλι εγραψα και αλλα

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Παιδιά επείδη έχω πελαγώσει λίγο, μια βοήθεια θα τη χρειαζόμουν. Είμαι μεταξύ δύο εκδόσεων του κινητού. Με ενδιαφέρει να γίνει σωστό το κινητό, ακόμα και αν χρειαστεί να μπλέξω με rom. Συνεπώς να επιλέξω στο παρακάτω link κάποια από τρεις εκδόσεις;

http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html

Διάβασα ότι αυτή η 1η που έχει ελληνικά, μπορεί να έχει θέματα και δεν είναι η επίσημη. Ας υποθέσουμε ότι θα μπω στη διαδικασία να βάλω μόνος μου την ελληνική rom, ποια είναι η καλύτερη επιλογή έκδοσης; Η παραπάνω με τη 2η επιλογή, με τη 3η επιλογή ή να πάω στη παρακάτω που λέει ότι είναι Official International Version;

http://www.vickmall.com/official-international-version-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-32gb-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery-grey.html

Το σωστό είναι να τις δούμε σε σωστη οθόνη καλιμπραρισμενη αλλά και πάλι αλλος του άρεσει το κορεσμενο και αλλος η πιστοτητα των χρωμάτων. Αλλά δεν γίνεται λόγος για φωτογραφίες με κινητό. Εμενα προσωπικά και βράδυ καλές είναι τι άλλο να περιμένουμε. Εχω και το s3, και μερα για απλές φωτογραφίες είναι αξιοπρεπές αν και η amoled έχει αλλη γλύκα....

Παντως οταν κοιταω τις φωτογραφίες απο τις nikon d7000 και sony a6000 προτιμώ την οθονη του xiaomi...

Htc One X

Samsung Galaxy S 3

Samsung Galaxy S plus

redmi note 3 pro

redmi note 5 pro

Και 4g με Q (800mhz) Κυκλάδες Νάξος ποιο γρήγορο από την adsl σύνδεση που έχω στη wind :eek: :p :cool:

Και σήμα εκεί που δεν έχω με wind η Q στα 800 έχω δύο γραμμουλες :o

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160911/82e808d3a16bad2da24f5e81371d9f8b.jpg

[/color]Αυτό που δεν έχω καταλάβει ειναι για ποιά χώρα βγήκε το συγκεκριμένο κινητό (b20).

Βγήκε πραγματικά για Ευρώπη?

Γιατί στο hk δεν το βρίσκω.

http://mobile.mi.com/hk/ "

Για την αγορά της Ταϊβάν

Παιδιά για το root μπορεί να απαντήσει κάποιος?

Επίσης δοκίμασε κανείς xposed?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Εγω που τα συγκρινα δεν ειδα διαφορά. Αν ειδατε ολοι οι υπόλοιποι οκ παω πασο ειμαι στραβος.

Και συγνωμη αλλα πως γίνεται να βγαζει συμπερασμα ο φιλος scorpio το οτι ειναι καλύτερο το ομιντα απο κοντα αδυνατο να το καταλαβω... Εδω ειναι οι φωτο και σε υπολογιστή θα τις κρίνεις οχι στην οθονη του κινητου....

Εμενα στην οθονη μου φαινόταν καλυτερες του f16 στο pc ομως δεν ειδα την διαφορα που εβλεπα απο κοντα. Καλύτερα να σταματησουμε να λεμε οτι νανε...

οπα φιλε γιατι ξεφευγεις!!! προσεξε να δεις πως εχει το πράγμα! Εδω μεσα είμαστε για να βοηθαμε ολους κ να συστηνουμε το καλύτερο... δεν εχω κανενα λόγο να κραξω ουτε να γραψω ετσι για να χαμε να λέγαμε.. το αν καποια παρτίδα ειχε πρόβλημα κ αυτην λεγοταν f16 η mirage2000 η robocop ούτε αυτό δεν το ξέρω αλλα η σύγκριση που εκανα με omida ηταν πραγματικά μερα με νύχτα δεν ειμαι κομπλεξικος με τις φωτο ηταν πολυ εμφανές.... παιζει να ειναι ισως κάποια παρτίδα που εχει βγαλει η xiaomi. Ουτε οτι να ναι λεω ουτε τίποτα

IPhone 15 Pro 

Παιδιά για το root μπορεί να απαντήσει κάποιος?

Επίσης δοκίμασε κανείς xposed?

Ρώτησες κάτι συγκεκριμένο;

Για να έχεις ρουτ πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader και supersu στο κινητό σου.