anna2 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μια από τα ίδια κι εδώ. Με το mod χάθηκε το 4G. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclound Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μια από τα ίδια κι εδώ. Με το mod χάθηκε το 4G. Είναι mod για να μη σας απασχολεί το 4G πλέον. Πλακίτσα για το "καλή εβδομάδα" κάνω. Κοίτα, αν έχετε TWRP backup, καλώς, αλλιώς με υπομονή και λίγο ψάξιμο θα βρεθεί η άκρη. Αλλά, γιατί δοκιμάσατε κάτι που δεν έχει ακόμη δοκιμάσει ο geoanto555;; Λίγος σεβασμός! Παράθεση Αυτά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπερα ομαδα εχω προβλημα... Εκανα το mod Για την 800αρα, αλλα δεν πετυχε. Εκανε μετα restore γραφοντας τα νουμερα που ειχε αρχικα αλλα δεν μπορω να πιασω πουθενα 4G πλεον!!! Δοκιμασα factory reset, περασμα της fastboot rom με εντελως clean install και δεν εχω καταφερει τιποτα! 4G ενω πριν ειχα πλεον δεν εχω πουθενα! Καμια βοηθεια; Ωχ με προλαβες αρχισα να παταω τους αριθμους για την μπαντα 20 η διαδικασία σταματα μεχρι νεοτερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αλλά, γιατί δοκιμάσατε κάτι που δεν έχει ακόμη δοκιμάσει ο geoanto555;; Λίγος σεβασμός! Γαιδούρια....:lol::lol: Έχω λίγα τρεχάματα για δοκιμές αν και δεν έχω θέμα με το 4g.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobi Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Από ότι έχω καταλάβει με το mod κάνεις force μια συχνότητα και χάνεις τις άλλες, εκτός αν δεν έχω καταλάβει σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) anna2 Δοκίμασε για αρχή να έλεγχο του APN,διέγραψε αυτό που έχεις και ξαναβαλτο απο αρχή. Είναι μια πρόχειρη λύση. Ναι μετά το σωστό είναι αν έχεις πάρει backup,ουσιαστικά περνάει πανω το firmware,αλλά αυτό είναι κυρίως αν δεν διαβάζει καν την κάρτα. Δες παλι αν στις ρυθμίσεις έχεις ορίσει στην sim για 4g ή με τον κωδικό *#*#4636#*#*. Στον ουσία το mod αυτό κάνει force open την συχνότητα που επιλέχθηκε για 4g, και απομονώνει τις άλλες. Στο τελευταίο με πρόλαβε και ο @kobi. Edited September 5, 2016 by filosofos77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την έκδοση GTV 6.8.4 Beta και ήθελα να πάω σε 6.8.18 που διαβάζω πολύ καλά σχόλια. Να επιβεβαιώσω λίγο τη διαδικασία. Κατεβάζω τη ROM, την περνάω στον εσωτερικό χώρο, κάνω τα wipes εκτός από Data, και έπειτα, κάνω install από TWRP φυσικά. Μετά απλά reboot to system. Έπειτα διάβασα τα καλύτερα για την Custom του gkalen 6.8.18 και θα ήθελα να ρωτήσω αν η διαδικασία να πάω από Ελληνική dev σε custom μένει η ίδια που περιέγραψα πιο πάνω ή αν όχι. Οι οδηγίες που έχει το link της Rom του gkalen κάνουν λόγω για wipe data κάτι που θα χάσω όλες τις εφαρμογές και στήσιμο κινητού. Μπορώ να το αποφύγω; Αμα πας απο gtv beta σε gtv beta κανεις μονο wipe dalvik+cache Μπορεις να πας και στου gkalen ετσι αλλα καλυτερα να κανεις και ενα data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δεν έχεις επιλογή΄(έτσι απλά).... Συμβιβάσου με την ένταση που έχει... :happy:[/QUOT ειμαι μικρος ρε Γιωργο για να βαλω ακουστικα Αλλα αφου το λες θα το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αμα πας απο gtv beta σε gtv beta κανεις μονο wipe dalvik+cache Μπορεις να πας και στου gkalen ετσι αλλα καλυτερα να κανεις και ενα data Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω χρόνο αυτό το διάστημα να ξανά στηνω κινητό οπότε θα πάω στην απλή GTV. Απο gkalen, έτσι εγκυκλοπεδικα, μπορείς με την ίδια διαδικασία να γυρίσεις σε απλή GTV; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r00 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) αξιζει να το παρει κανεις απο minideal στα 176 δολλαρια που το εχει προσφορα (3gb ram/ 32gb rom)? επισης διαλεγω Offical Miui 8? κοντα 1000 σελιδες εδω περα ειναι σχεδον αδυνατο να δεις ολα τα σχολια...βλεπω αρκετα που λενε για ρομ και για να κανεις χειροκινητα διαφορα πραγματα για updates κλπ. Αν το αγορασεις ετσι οπως ειναι και δεν κανεις τιποτα εχει προβληματα? παιζει κανενα αλλο καλυτερο εστω και σε λιγο μεγαλυτερη τιμη? πχ με καλυτερη καμερα, ειδα σχολια που λενε οτι δεν εχει τοσο καλη..εχει 16 ή 13 mp? εχω το jiayu g4s τωρα οποτε φανταζομαι αυτο θα ειναι αρκετα καλυτερο. Edited September 5, 2016 by r00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 ειμαι μικρος ρε Γιωργο για να βαλω ακουστικα Αλλα αφου το λες θα το κανω Δεν έχεις επιλογή...... :X Βάλε ακουστικά..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dadmcleader Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Τελικα ποια rom θεωρειται πιο σταθερη και με λιγοτερα προβληματα αυτον τον καιρο ? stable 8.0.1.0 ,dev η gkalen ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω χρόνο αυτό το διάστημα να ξανά στηνω κινητό οπότε θα πάω στην απλή GTV. Απο gkalen, έτσι εγκυκλοπεδικα, μπορείς με την ίδια διαδικασία να γυρίσεις σε απλή GTV; Γενικα ναι αλλα μιας και αλλαζεις ρομ (gtv to gkalen και το αναποδο) καλο θα ηταν να εκανες data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 verfot Για να δυναμώσει ο ήχος δοκίμασε αυτό: Αν θες κανε εγκατασταση προαιρετικά το Radon Kernel και κατέβασε απο το μαγαζί το Kernel Adiutor οπου μετα πας Sound>Speaker Gain +10.Τέλος restart και βλέπεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 3g εχεις κανονικα; εβαλες σιγουρα τα ιδια νουμερα με πριν; αν εχεις 2 καρτες δοκιμασε να απενεργοποιησεις την δευτερη να δεις μηπως κατι παιζει εκει.. μηπως ειχες παρει backup απο twrp τουλαχιστον αυτο βλεπω να δουλεψε στα σχολια εδω! ratedcmk replied at 2016-9-4 21:50 Did u did clean flash??? yes iam clean flash with flash all in edl mode fastboot but it fine now, because iam restored from my backup via TWRP and the 4G LTE back now thanks God iam not forget to backup before altering the code but thank, this nice thread it helfpully Backup είχα αλλά το έχασα ο χαζός. Έβαλα τα ίδια νούμερα ναι απλά δεν έγινε τίποτα. Δοκίμασα fastboot flash rom και δεν άλλαξε τίποτα έχω πελαγωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να το παραγγείλω από έξω: http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-371103.html Πρέπει να αναφέρω κάτι παραπάνω κατά την παραγγελία μου; Ξέρει κανείς τι rom θα έχει; Βάζουν μόνοι τους χαμηλή δεδηλωμένη αξία ή πρέπει να τους το πω; Άλλες παρατηρήσεις σας; Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Για όσους έχουν χάσει το 4G με το mod της 800άρας, επανέρχεται με αυτή τη διαδικασία (και ταυτόχρονα λύνεται το θέμα με το 4G στη SIM 2) http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html .:) EDIT: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! Edited September 5, 2016 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Καλημέρα, έχει παρει κανείς απο το Official International Version Xiaomi Redmi Note 3 Pro που έχει μόνο το geekbuying από όσο έχω δει; Πιάνει την 800 μπάντα κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 (edited) Για όσους έχουν χάσει το 4G με το mod της 800άρας, επανέρχεται με αυτή τη διαδικασία (και ταυτόχρονα λύνεται το θέμα με το 4G στη SIM 2) http://en.miui.com/thread-335643-1-1.html .:) EDIT: ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΙΜΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ! EDIT: Με σκετο φλασ του μοντεμ χαλασε ο ηχος στις κλησεις. Με ολολληρη την διαδικασια φτιαχνει το προβλημα μας! Edited September 5, 2016 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosPain1973 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δυο ερωτήσεις: Ειμαι με την Global Stable Miui 8 8.0.1.0 χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Εαν βαλω την Global Dev ποιες θα ειναι οι διαφορες? Επίσης μπορω να βαλω το zip στο κινητο και να γινει απο το updater? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δυο ερωτήσεις: Ειμαι με την Global Stable Miui 8 8.0.1.0 χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Εαν βαλω την Global Dev ποιες θα ειναι οι διαφορες? Επίσης μπορω να βαλω το zip στο κινητο και να γινει απο το updater? εγω σε σχεση με την dev απο το xiaomi hellas παρατηρησα διαφορες απο την 8.0.1.0 που εχεις ως προς την διαρκεια της μπαταριας και την υπερθερμανση που ειχε η 8.0.1.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 EDIT: Με σκετο φλασ του μοντεμ χαλασε ο ηχος στις κλησεις. Με ολολληρη την διαδικασια φτιαχνει το προβλημα μας! Σωστά. Πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία και με αυτό κερδίζεις και το 4G στις 2 κάρτες SIM που μέχρι τώρα δεν γινόταν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Σωστά. Πρέπει να γίνει ολόκληρη διαδικασία και με αυτό κερδίζεις και το 4G στις 2 κάρτες SIM που μέχρι τώρα δεν γινόταν. ;) Τελεια!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r00 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 ξερει κανεις ποιες ειναι οι διαφορες του eu version(γκρι - 190 δολλαρια) με τη κανονικη στο minideal ? το μονο που βλεπω ειναι οτι δινει eu charger και εχει διαφορα 14 δολλαρια. επισης απο eu warehouse αξιζει να παρεις ενω κανει 217(ασπρο) και 220(χρυσο) δολλαρια ενω το κανονικο 176? σορρυ για το οφφτοπικ αλλα δε βλεπω αλλου να γραψω για το minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Δυο ερωτήσεις: Ειμαι με την Global Stable Miui 8 8.0.1.0 χωρις κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Εαν βαλω την Global Dev ποιες θα ειναι οι διαφορες? Επίσης μπορω να βαλω το zip στο κινητο και να γινει απο το updater? η stable δεν εχει ελληνικα ενω η dev εχει κατα 40% νομιζω. δεν εχει διαφορες νομιζω και μπορεις μεσω updater να πας σε global dev. ημουν και εγω στην ιδια θεση με εσενα προσπαθησα και μεσω updater και μεσω miflash αλλα δεν προχωρουσε η διαδικασια και αναγκαστηκα και την εκανα μεσω του οδηγου unofficial to official. στα λεω αυτα αν δεις οτι δεν προχωραει η διαδικασια με καποια απο αυτες μην το φοβηθεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts