FoxXxylady Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ακυρο τα καταφερα..ειχα βαλει στο ονομα .img... λιγο ξανθουλα..λιγο σας παιδεψα αλλα τα καταφερα :) ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας παιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filosofos77 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Φαντάζομαι αν στο φάκελο έχει όνομα πχ recovery1 εσύ πρέπει να γράψεις recovery1.img Αυτά κάνουν τα copy paste!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ακυρο τα καταφερα..ειχα βαλει στο ονομα .img... λιγο ξανθουλα..λιγο σας παιδεψα αλλα τα καταφερα :) ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σας παιδια Προσοχή στο τέλος ..... Μην βγεις από το recovery πριν φλασάρεις την ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! 2 ερωτήσεις. 1. Γιατι ποτέ οποια ΡΟΜ και να εχω επανω δεν βρίσκει ποτε UPDATE SETTINGS - > ενημερωσεις συστηματος ποτε δεν υπάρχει αναβάθμιση. 6.7.28 εχω επανω. 2. Το τεραστιο προβλημα με το QUADRoot τι γίνεται ; Θα το κλείσουν κάπως; Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tristan1 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Τρελή αυτονομία. Απο Δευτέρα πρωί που βγήκε απο πρίζα, σήμερα Πέμπτη βράδυ είναι στο 25%, με μέτρια χρήση φυσικά, εννοείται χωρίς gaming, αλλά συνεχώς WIFI on και γενικά χωρίς να το ζορίζω ούτε να να το έχω παρατημένο... Είμαι στην τελευταία global, τα εύσημα σε μπαταρία+ROM+XIAOMI. Παράθεση HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxXxylady Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 εχει κανεις αλλος θεμα με το messenger? δεν μου βγαζει τα pop up εικονιδια..και δεν μου τα εβγαζε και την προηγουμενη ρομ( και ναι εχω ενεργοποιησει εικονες συνομιλητων:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 (edited) Αν αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις θα το στρώσεις γρήγορα.. Κατέβασε ότι χρειάζεσαι από τώρα/ Γιατι πρεπει να στρωσουμε κατι.Εγω επελεξα αυτην την ρομ και μαλιστα πληρωσα παραπανω σε αυτο το μαγαζι για να μην πειραξω τιποτα.Το gearbest το ειχε με multi που ειχε πολλα προβλημτα απο οτι διαβασα αλλα ειναι ποιο φθηνο.Τι προβλημα μπορει να υπαρχει με αυτην την ρομ. Official dev global? Edited August 11, 2016 by johnbakk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 εχει κανεις αλλος θεμα με το messenger? δεν μου βγαζει τα pop up εικονιδια..και δεν μου τα εβγαζε και την προηγουμενη ρομ( και ναι εχω ενεργοποιησει εικονες συνομιλητων:p) Ασφάλεια δικαιώματα μπες στο messenger και δώσε....... Αν πάλι δεν... μπες μπαταρία/ διαχ χρήσης μπαταρίας εφαρμογών / επιλέξτε εφαρμογές και κάντο χωρίς περιορισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoxXxylady Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 ναι στα permissions ηταν οντως! ευχαριστω πολυ και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Γιατι πρεπει να στρωσουμε κατι.Εγω επελεξα αυτην την ρομ και μαλιστα πληρωσα παραπανω σε αυτο το μαγαζι για να μην πειραξω τιποτα.Το gearbest το ειχε με multi που ειχε πολλα προβλημτα απο οτι διαβασα αλλα ειναι ποιο φθηνο.Τι προβλημα μπορει να υπαρχει με αυτην την ρομ. Official dev global? Η απάντηση μου ήταν στον άλλον καταρχήν... Είπε "Και εγώ αυτό έκανα και περιμένω να έρθει. Νομίζω πως έκανα χαζομάρα αλλα δεν ειμαι και σίγουρος... " Με το που το διάβασα πίστεψα ότι έκανε την "κακή" επιλογή Η off global dev μια χαρά είναι ...θα μας πεις όταν το παραλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Με το network error του mi unlock δούλεψε να κάνω Hot spot από το κινητό μου. Έκανα κανονικά ξεκλείδωμα. Πέρασα twrp recovery κατέβασα την τελευταία ελληνική developer την έβαλα μέσα στον αποθηκευτικό χώρο αλλά όταν πήγα να κάνω install μου έβγαλε το παρακάτω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/3c72e9db8eb37730bc8879c22fb7ab09.jpg Πάτησα reboot και έχει κολλήσει στο mi σήμα κατά την εκκίνηση. Έχω το λεγόμενο bootloop; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ξανα κατέβασε την ρομ.. Δείχνει να είναι κατεστραμμένο το αρχείο ζιπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ξανα κατέβασε την ρομ.. Δείχνει να είναι κατεστραμμένο το αρχείο ζιπ Το κάνω αυτή την ώρα. Αυτό σκέφτηκα και γω, αλλά πως θα την περάσω μέσα τώρα με κολλημένο το logo; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Το κάνω αυτή την ώρα. Αυτό σκέφτηκα και γω, αλλά πως θα την περάσω μέσα τώρα με κολλημένο το logo; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ΄Κλε'ισε και άνοιξε το κινητό με volume + να μπει σε twrp . Σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή. Αν έχεις drivers θα το δει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αυτό έκανα! Και το είδε. Τώρα περιμένω να κατέβει η rom και ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ ρε Γιώργο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Η απάντηση μου ήταν στον άλλον καταρχήν... Είπε "Και εγώ αυτό έκανα και περιμένω να έρθει. Νομίζω πως έκανα χαζομάρα αλλα δεν ειμαι και σίγουρος... " Με το που το διάβασα πίστεψα ότι έκανε την "κακή" επιλογή Η off global dev μια χαρά είναι ...θα μας πεις όταν το παραλάβεις. Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση τωρα ησυχασα.Το λεω γιατι σε ειχα ρωτησει και μου την προτεινες κανα 3-4 μερες πριν.Ευχαριστώ και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Ευχαριστώ πολυ για την απαντηση τωρα ησυχασα.Το λεω γιατι σε ειχα ρωτησει και μου την προτεινες κανα 3-4 μερες πριν.Ευχαριστώ και παλι. Η αλήθεια είναι ότι όταν διάβασα το προηγούμενο μήνυμα σου σκέφτηκα "του είπα εγώ τέτοιο πράγμα?" Μετά έκανα αναζήτηση στα μηνύματα σου και κατέληξα ότι΄μάλλον με μπέρδεψε ο άλλος φίλος.... Σούπερ θα είναι..... ----- προσθήκη μηνύματος 116 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό έκανα! Και το είδε. Τώρα περιμένω να κατέβει η rom και ενημερώνω. Ευχαριστώ πολύ ρε Γιώργο. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Μια χαρά θα το κάνεις είμαι σίγουρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καλησπέρα στην παρέα! 2 ερωτήσεις. 1. Γιατι ποτέ οποια ΡΟΜ και να εχω επανω δεν βρίσκει ποτε UPDATE SETTINGS - > ενημερωσεις συστηματος ποτε δεν υπάρχει αναβάθμιση. 6.7.28 εχω επανω. 2. Το τεραστιο προβλημα με το QUADRoot τι γίνεται ; Θα το κλείσουν κάπως; Καποια απαντηση; Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Καποια απαντηση; 1 τι ρομ έχεις; 2 Σε επηρεάζει; Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 2. 3 ευπαθειες 1. Dev apo xiaomi miui gr Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 2. 3 ευπαθειες 1. Dev apo xiaomi miui gr Αν έχεις gr κάνεις χειροκίνητα αναβαθμίσεις..... Ευπάθειες; Σιγά τα αυγά.... Με μας θα ασχοληθούν νομίζεις.. Και έτσι να ναι... χρειάζονται να έχουν και την σιμ σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αν έχεις gr κάνεις χειροκίνητα αναβαθμίσεις..... Ευπάθειες; Σιγά τα αυγά.... Με μας θα ασχοληθούν νομίζεις.. Και έτσι να ναι... χρειάζονται να έχουν και την σιμ σου. Αυτο με την SIM που το διάβασες; Διαβασα οτι απο Σεπτεμβριο θα τις κλείσουν τις τρυπες. Επίσης τι θα γινει με την xiaomi θα ειμαστε 2 android πισω; Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Αυτο με την SIM που το διάβασες; Διαβασα οτι απο Σεπτεμβριο θα τις κλείσουν τις τρυπες. Επίσης τι θα γινει με την xiaomi θα ειμαστε 2 android πισω; Τι έχεις να χάσεις μέσω κινητού; Άντε κανα τραπεζικό λογαριασμό. Για συναλλαγή δεν σου ρχεται σμσ; Πρέπει να το διαβάσω κάπου.. Η λογική μιλάει. Κάτσε να βγει η 7 και μετά μιλας για 2.. Έρχεται η 6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verfot Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 παιδια μια βοηθεια Στο redmi note 3 pro εφηρμοσα τον οδηγο με τισ εντολες Ολα πηγαν καλα και μπηκα στο twrp απο οπου κατευθειαν περασα την προχθεσινη ελληνικη Δουλεψε λιγο και μετα εσβησε χωρις να ολοκληρωσει τωρα προσπαθωντας να το βαλω σε twrp αναβει στιγμιαια το MI και σβηνει Στο fastboot μπαινει κανονικα Τι λυση υπαρχει? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shimpaku Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 Τι έχεις να χάσεις μέσω κινητού; Άντε κανα τραπεζικό λογαριασμό. Για συναλλαγή δεν σου ρχεται σμσ; Πρέπει να το διαβάσω κάπου.. Η λογική μιλάει. Κάτσε να βγει η 7 και μετά μιλας για 2.. Έρχεται η 6... 7 βγαινει σε ~1 μηνα! Παράθεση http://www.bonsaiforum.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts