Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρομοιως με τον χρηστη sakkouk :

Επιτελους παρελαβα!! Ηρθε με stable 7.3.6.0.0(LHOCNDD)

Παμε τωρα στα προβληματα.

Ακολουθω τη διαδικασια για να ελεγξω για ξεκλειδωτο bootloader και στην εντολη

adb devices δεν μου βγαζει τπτ.

Με εντολη fastboot devices βγαζει de1f09a fastboot

και με εντολη fastboot oem device-info μου δειχνει οτι ειναι ξεκλειδωτο bootloader.

Παω να κλειδωσω το bootloader οπως εδω, κανονικα ολα τα βηματα αλλα δεν μου βγαζει επιλογη για beta rom,

μονο για την 7.5.2LHOCNDE οσο και να περιμενω.

Τι κανω?

Προχωρω σε update με οφφισιαλ και μετα φλασαρω dev?

Φλασάρεις dev με MiFlash επιλέγοντας Flashall για να ξανακλειδώσει και στη συνέχεια ξεκλειδώνεις με τον official τρόπο και περνάς TWRP.

Μετά περνάς όποια rom θέλεις.

Φιλικά.Γιώργος.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φλασάρεις dev με MiFlash επιλέγοντας Flashall για να ξανακλειδώσει και στη συνέχεια ξεκλειδώνεις με τον official τρόπο και περνάς TWRP.

Μετά περνάς όποια rom θέλεις.

Αυτον ακολουθω ετσι?

Αυτον ετσι?

Ναι.

Ακολουθείς κατά γράμμα αυτόν τον οδηγό.

Φιλικά.Γιώργος.

Καλησπερα μια ερωτηση μια και ενδιαφερομαι να παραγγειλω το redmi note 3 pro 3g/32gb .

Παραγγελνω απο vickmall http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html την official dev global rom? και γραφω το κειμενακι στα σχολια για φορτιστες κλπ?

Απο paypal γινεται εχει κανει κανεις τωρα τελευταια?

Μεσω paypal εκανα την αγορα εγω πριν 3-4 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160811/ffa639d16c44bf239dd0bf730ad72698.jpg

Στάλθηκε από το SM-T311 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει και ελληνικα και play store και λεει οτι κανει update.δεν εχει χωρα ελλαδα οταν μου ζηταει τοποθεσια.δουλευει μονο 3G.

We are ready to rock baby :thanks::thanks::thanks::yahoo::yahoo::yahoo::w00t::w00t::w00t:

Ευχαριστω για την αμεση βοηθεια και μπραβο στα παιδια για τους οδηγους!!

Ναι κανονικά.. Εύχομαι αυτήν να την πάρει.

Βάλε εσύ την dev να κλειδώσει, ξεκλείδωσε με official τρόπο και συνεχίζεις με πέρασμα custom recovery και Ελληνικής ρομ.

1.dev rom με miflash και κλέιδωμα

2.Ξεκλείδωμα με official τρόπο

3.Πέρασμα custom recovery και Ελληνικής.

το 1ο βημα εγινε με επιτυχια και πλεον εχω china dev με bootloader κλειδωμενο.

εγινε και το 2ο με αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602014#post6602014

Edited by sakkouk

radon ...η τελευταία είναι 2,1..

η λογική για το kernel είναι να έχεις gtv ελληνική πρώτα απ όλα, μετά twrp recovery και να βάλεις τον συγκεκριμένο κερνελ και θα φορτίζει πιο γρήγορα με τον φορτιστή που έχει ή χρειάζεται φορτιστή σαν αυτόν; http://www.aliexpress.com/item/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Charger-Black/32319564854.html

Ενημερωτικά για να έχω εικόνα σαφώς.:)

edit: Νομίζω ότι και ένας φορτιστής που έχω lg είναι qc 2.0, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί θυμάμαι ότι προτιμάμε τον φορτιστή του κινητού.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μεσω paypal εκανα την αγορα εγω πριν 3-4 μερες

Mολις προσπαθησα να κανω την αγορα απο vickmall και στο checkout μεσω paypal στο place order με πεταει συνεχως ξανα στη σελιδα της paypal.

προσπαθω να την κανω μεσω virtual prepaid mastercard της εθνικης...

ξερει κανεις τι παιζει?

TO NOY SAS

το 1ο βημα εγινε με επιτυχια και πλεον εχω china dev με bootloader κλειδωμενο.

εγινε και το 2ο με αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6602014#post6602014

Παμε για το 3 το καλό..

η λογική για το kernel είναι να έχεις gtv ελληνική πρώτα απ όλα, μετά twrp recovery και να βάλεις τον συγκεκριμένο κερνελ και θα φορτίζει πιο γρήγορα με τον φορτιστή που έχει ή χρειάζεται φορτιστή σαν αυτόν; http://www.aliexpress.com/item/Qualcomm-Certified-Aukey-Quick-Charge-2-0-18W-USB-Turbo-Wall-Charger-Fast-Charger-Black/32319564854.html

Ενημερωτικά για να έχω εικόνα σαφώς.:)

edit: Νομίζω ότι και ένας φορτιστής που έχω lg είναι qc 2.0, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει γιατί θυμάμαι ότι προτιμάμε τον φορτιστή του κινητού.

Πρέπει να έχεις twrp για να το φλασάρεις, δεν έχει να κάνει με Ελληνική .(βέβαια official με twrp θέλει ψάξιμο όπως σου ξανα είπα.)

Χρειάζεσαι QC2.0 Ο δικός του φτάνει μέχρι 2000ma.

Εχει και ελληνικα και play store και λεει οτι κανει update.δεν εχει χωρα ελλαδα οταν μου ζηταει τοποθεσια.δουλευει μονο 3G.

Είδες bootloader ; Τι θέλεις να κάνεις να πας σε Ελληνική; Έχεις κανα θέμα;Εκτός το 4g

Οχι δεν μπορω να δω γτ χαλασε ο υπολογιστης.δεν εχω προβλημα και στην οfficial με αγγλικη να πηγαινα για να μπορω να δουλεψω το κινητο.

Πρέπει να έχεις twrp για να το φλασάρεις, δεν έχει να κάνει με Ελληνική .(βέβαια official με twrp θέλει ψάξιμο όπως σου ξανα είπα.)

Χρειάζεσαι QC2.0 Ο δικός του φτάνει μέχρι 2000ma.

Ναι, θυμάμαι τι μου είπες. Απλά σκέφτομαι να βάλω ελληνική με twrp recovery γιατί το είχα συνηθίσει κιόλας!

Οπότε λέω να βάλω τον κέρνελ και να το δοκιμάσω με τον lg φορτιστή που έχω, γράφει πάνω στον φορτιστή κάτι που να ξεχωρίσω ότι είναι QC2.O; Αλλιώς επιλογή είναι και αγορά κάτι τέτοιου.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Οχι δεν μπορω να δω γτ χαλασε ο υπολογιστης.δεν εχω προβλημα και στην οfficial με αγγλικη να πηγαινα για να μπορω να δουλεψω το κινητο.

Δυστυχώς μόνο σε υπολογιστή. Έλεγχο bootloader σίγουρα πρώτη κίνηση.

Δεν έχεις κανά γνωστό να σου δανείσει;

----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, θυμάμαι τι μου είπες. Απλά σκέφτομαι να βάλω ελληνική με twrp recovery γιατί το είχα συνηθίσει κιόλας!

Οπότε λέω να βάλω τον κέρνελ και να το δοκιμάσω με τον lg φορτιστή που έχω, γράφει πάνω στον φορτιστή κάτι που να ξεχωρίσω ότι είναι QC2.O; Αλλιώς επιλογή είναι και αγορά κάτι τέτοιου.

Ο φορτιστής λογικά θα γράφει QC2.0 αν είναι..

Για μένα μην ασχολείσαι με την φόρτιση, κακό θα του κάνεις. Και τα 2000ma που τραβάει πολλά είναι..

παιδια βοηθεια.Ηρθε το κινητο ενος φιλου απο gearbest με αυτη τη ρομ. miui 7.4 stable 7.4.9.0(LHOCNDD).Να υποθεσω ειναι η multi? Και ακολουθω τον οδηγο unofficial to official?θελω να περασω την ελληνικη stable.

παιδια βοηθεια.Ηρθε το κινητο ενος φιλου απο gearbest με αυτη τη ρομ. miui 7.4 stable 7.4.9.0(LHOCNDD).Να υποθεσω ειναι η multi? Και ακολουθω τον οδηγο unofficial to official?θελω να περασω την ελληνικη stable.

Ναι πρώτα περνάς μία developer , ξεκλειδώνεις και μετά Ελληνική.

Δηλαδη ακολουθω αυτον τον οδηγο (unofficial to official) ,περναω την china dev, κανω αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader, και μετα περασμα twrp και μετα ελληνικη.Τα λεω καλα? Βασικα διαβασα οτι η multi εχει 2 μηδενικα στο τελος .Αυτη δεν εχει. Εχω μπερδευτει Edited by zoze22

Δηλαδη ακολουθω αυτον τον οδηγο (unofficial to official) ,περναω την china dev, κανω αιτημα για ξεκλειδωμα bootloader, και μετα περασμα twrp και μετα ελληνικη.Τα λεω καλα?

Ναι καλά τα λες.. .Το αίτημα κάντο από τώρα,

1 unofficial to official

2 ξεκλείδωμα

3 Ελληνικη

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι δεν εχω προς το παρον..

Μακάρι να μην σου βγάλει κάτι.... Αν και οι τελευταίες δεν έχουν τόσα θέματα να σου πω.

Παμε για το 3 το καλό..

επιτυχως εγινε και το 3ο και πλεον "φοραω" ελληνικη rom 6.8.4

ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν και βοηθουν καθημερινα ατομα που δεν γνωριζουμε πολλα απο φλασαρισματα.

χωρις την βοηθεια σας δεν θα τα καταφερνα. παντα τετοια.

τωρα "σκαλισμα" μεχρι αηδιας το εργαλειο :D

επιτυχως εγινε και το 3ο και πλεον "φοραω" ελληνικη rom 6.8.4

ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν και βοηθουν καθημερινα ατομα που δεν γνωριζουμε πολλα απο φλασαρισματα.

χωρις την βοηθεια σας δεν θα τα καταφερνα. παντα τετοια.

τωρα "σκαλισμα" μεχρι αηδιας το εργαλειο :D

Ωραίος.... Μεγιάαααααα

Καλησπερα!εχω περασμενη την 7.5.2.0 (LHOCNDE) μου ηρθε ο κωδικος το εκανα unlock και προσπαθω να περασω την developer και μου βγαζει μηνυμα can't verify update.. Δοκιμασα και την κινεζικη και την global και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα..εκανα επαναφορα εργοστασιακων μηπως το εμποδιζει καποια εφαρμογη..τιποτα.. δοκιμασα τον οδηγο για επαναφορα της Official ( https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Threa/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353) και ενω στο cmd το αναγνωριζει στο Laptop μου βγαζει error... εχει κανεις καμια ιδεα για το πως μπορω να του περασω dev για να μπορεσω επιτελους να του βαλω την ελληνικη;

Καλησπερα!εχω περασμενη την 7.5.2.0 (LHOCNDE) μου ηρθε ο κωδικος το εκανα unlock και προσπαθω να περασω την developer και μου βγαζει μηνυμα can't verify update.. Δοκιμασα και την κινεζικη και την global και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα..εκανα επαναφορα εργοστασιακων μηπως το εμποδιζει καποια εφαρμογη..τιποτα.. δοκιμασα τον οδηγο για επαναφορα της Official ( https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Threa/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/?postID=131353#post131353) και ενω στο cmd το αναγνωριζει στο Laptop μου βγαζει error... εχει κανεις καμια ιδεα για το πως μπορω να του περασω dev για να μπορεσω επιτελους να του βαλω την ελληνικη;

Τι εννοείς το ξεκλείδωσες; Ποια ρομ έχεις ακριβώς; Έχει Ελληνικά;

Οχι δεν εχει ελληνικα...το bootloader εννοω ξεκλειδωσα

Αν τον ξεκλείδωσες ποιος ο λόγος να πας σε developer τότε...;;