ponemeno Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Το αυτονόητο.... recovery βάζεις.. recovery επιλέγεις..:wink: Μετά την εγκατάσταση του recovery twrp-3.0.2-2-kenzo, για να κάνουμε backup ποιά από όλα επιλέγουμε; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) το τερματησε το geek!!! 162$ 3/32 !!!! και κάποιοι πριν από 2 μηνες δεν πίστευαν οτι θα παει κατω από 210!!! εχει πεσει στο 60% της αρχικης τους τιμης Σε προηγούμενη αντίστοιχη προσφορά, το geekbuying δεν έχει αποστείλει ακόμα τα κινητά μετά από 1 βδομαδα, οπότε χρειάζεται να γνωρίζετε πριν κάνετε την αγορά. Edited July 25, 2016 by bilakos10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Μετά την εγκατάσταση του recovery twrp-3.0.2-2-kenzo, για να κάνουμε backup ποιά από όλα επιλέγουμε; Ευχαριστώ Πάρτα όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εσύ σαν πιο νέος θα έπρεπε να δοκιμάζεις πρώτος... Εγώ και ο denis είμαστε παππούδες Εσυ εισαι παππούς εγώ είμαι νέος χα χα :lol::lol::lol::p Την πέρασα τωρα έχουμε και λεμε μου εμφάνισε και γραφει το twrp-3.0.2-2 αλλα έγινε πορτοκαλί όπως το twrp-3.0.2-1, μαλλον θα την γυρίσει σε twrp-3.0.2-1,το κανονικό ειχε μπλε επάνω και γρι κατω twrp-3.0.2-2 2 το που πήρα backup δεν το εμφανίζει,οχι το εμφανίζει στην sd κάρτα το ειχε πάει,μάλλον εκει εγω το επέλεξα να το πάει. Τωρα λες να το ξαναπεράσω το twrp-3.0.2-2 για να εμφανιστεί το κανονικό του με το μπλε και το γρι χρωμμα,η να το αφήσω ετσι. twrp-3.0.2-2 σε πορτοκαλί πως γίνεται να το έκανε:ninja::ninja::ninja::ninja::X. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εσυ εισαι παππούς εγώ είμαι νέος χα χα :lol::lol::lol::p Την πέρασα τωρα έχουμε και λεμε μου εμφάνισε και γραφει το twrp-3.0.2-2 αλλα έγινε πορτοκαλί όπως το twrp-3.0.2-1, μαλλον θα την γυρίσει σε twrp-3.0.2-1,το κανονικό ειχε μπλε επάνω και γρι κατω twrp-3.0.2-2 2 το που πήρα backup δεν το εμφανίζει,οχι το εμφανίζει στην sd κάρτα το ειχε πάει,μάλλον εκει εγω το επέλεξα να το πάει. Τωρα λες να το ξαναπεράσω το twrp-3.0.2-2 για να εμφανιστεί το κανονικό του με το μπλε και το γρι χρωμμα,η να το αφήσω ετσι. twrp-3.0.2-2 σε πορτοκαλί πως γίνεται να το έκανε:ninja::ninja::ninja::ninja::X. Με το χρωμα τα διαλεγεις; Χαχα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Πάρτα όλα... XA XA ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΤΟ :lol::lol::p:p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εσυ εισαι παππούς εγώ είμαι νέος χα χα :lol::lol::lol::p Την πέρασα τωρα έχουμε και λεμε μου εμφάνισε και γραφει το twrp-3.0.2-2 αλλα έγινε πορτοκαλί όπως το twrp-3.0.2-1, μαλλον θα την γυρίσει σε twrp-3.0.2-1,το κανονικό ειχε μπλε επάνω και γρι κατω twrp-3.0.2-2 2 το που πήρα backup δεν το εμφανίζει,οχι το εμφανίζει στην sd κάρτα το ειχε πάει,μάλλον εκει εγω το επέλεξα να το πάει. Τωρα λες να το ξαναπεράσω το twrp-3.0.2-2 για να εμφανιστεί το κανονικό του με το μπλε και το γρι χρωμμα,η να το αφήσω ετσι. twrp-3.0.2-2 σε πορτοκαλί πως γίνεται να το έκανε:ninja::ninja::ninja::ninja::X. Μάλλον με άκουσαν και έβαλαν το νέο.... Παππού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Με το χρωμα τα διαλεγεις; Χαχα :lol: Ε ΜΑ απο μπλε ανοιχτώ και γρι τα κουτάκια του άλλαξε το χρώμα και τα έκανε ολα...α πορτοκάλι,του αρέσει φαίνεται το πορτοκαλί ...χα χα:lol::p:p:D ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον με άκουσαν και έβαλαν το νέο.... Παππού... Πως ομως αφήσαν να αλλάζει το χρώμα :lol::lol::lol::p,αυτο πεστουτο και ενημέρωσε το γειτονικό foroum ,κάτι γίνεται λάθος πρέπει να παιρνει τα χρώματα του .. Εγω ξαναπέρασα το twrp-3.0.2-2 και ξαναεμφανιστήκαν τα ωραία χρώματα του,δεν μου αρέσει και το πορτοκαλί καθόλου αλώστε.:rolleyes::rolleyes::wacko:: Edited July 25, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ε ΜΑ απο μπλε ανοιχτώ και γρι τα κουτάκια του άλλαξε το χρώμα και τα έκανε ολα...α πορτοκάλι,του αρέσει φαίνεται το πορτοκαλί ...χα χα:lol::p:p:D Εγω εχω το πορτοκαλι εχω.πηρα ενα μπακαπ αλλα δεν εχω ασχοληθει με το αν φαίνεται ή όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Εγω εχω το πορτοκαλι εχω.πηρα ενα μπακαπ αλλα δεν εχω ασχοληθει με το αν φαίνεται ή όχι Εσενα σου αρέσει φαίνεται το πορτοκαλι το χρώμα και σε αυτο να μείνεις,εγω το άλλαξα .:lol::lol::p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 λοιπον φιλε μου, ειμαι στο σημειο πριν βαλω την TWPR και ενω βλεπει τη συσκευη, διπλα στον κωδικο αντι για device γραφει unauthorized. συνεχιζω ή εχει γινει καποιο λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον με άκουσαν και έβαλαν το νέο.... Παππού... Παππου ειμαι στη διαδικασια φλασαρισματος της ελληνικης ρομ, αλλα πριν βαλω TWPR μου βγαζει τη συσκευη unathorized, ενω βλεπει τη θεση της, τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 λοιπον φιλε μου, ειμαι στο σημειο πριν βαλω την TWPR και ενω βλεπει τη συσκευη, διπλα στον κωδικο αντι για device γραφει unauthorized. συνεχιζω ή εχει γινει καποιο λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παππου ειμαι στη διαδικασια φλασαρισματος της ελληνικης ρομ, αλλα πριν βαλω TWPR μου βγαζει τη συσκευη unathorized, ενω βλεπει τη θεση της, τι να κανω? Περασες του drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Περασες του drivers? ναι τους περασα, απλα τωρα που το σκεφτομαι, πρεπει το κινητο να ειναι σε φαστμπουτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 λοιπον φιλε μου, ειμαι στο σημειο πριν βαλω την TWPR και ενω βλεπει τη συσκευη, διπλα στον κωδικο αντι για device γραφει unauthorized. συνεχιζω ή εχει γινει καποιο λαθος? ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παππου ειμαι στη διαδικασια φλασαρισματος της ελληνικης ρομ, αλλα πριν βαλω TWPR μου βγαζει τη συσκευη unathorized, ενω βλεπει τη θεση της, τι να κανω? Αυτος ειναι ο παππούς σωστός εισαι,περασες τους drivers ,συνέχισε σίγα σίγα βημα-βημα και θα τα καταφέρεις.:ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Μου ηρθε το κινητο αλλα εχω ενα προβλημα με το fingerprint sensor δεν μου αναγνωριζει το δακτυλο (global officeial dev) Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Μου ηρθε το κινητο αλλα εχω ενα προβλημα με το fingerprint sensor δεν μου αναγνωριζει το δακτυλο Μας γραφεις πολυ γενικοτητες και εμεις απο που να γνωρίζομε με ποια rom σου το έστειλαν,γράψε ποιο αναλυτικά λεπτομερειες και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.:ninja::ninja: Α γραφεις την rom ok,τι κάνεις πρώτα πρέπει να επιλέξις η μοτιβο η να βάλεις κωδικο και μετα πας στο δαχτυλικό αποτυπωμα. Καν τω πρώτα κ μια ενημέρωση μεσω νετ Edited July 25, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Αυτος ειναι ο παππούς σωστός εισαι,περασες τους drivers ,συνέχισε σίγα σίγα βημα-βημα και θα τα καταφέρεις.:ninja: δε γινετε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 δε γινετε τιποτα. Ολα γίνονται δες λιγο του φιλου του geoanto555 την υπογραφη θα σε βοηθησει αρκετά,:ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) Μας γραφεις πολυ γενικοτητες και εμεις απο που να γνωρίζομε με ποια rom σου το έστειλαν,γράψε ποιο αναλυτικά λεπτομερειες και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις.:ninja::ninja: Α γραφεις την rom ok,τι κάνεις πρώτα πρέπει να επιλέξις η μοτιβο η να βάλεις κωδικο και μετα πας στο δαχτυλικό αποτυπωμα. Καν τω πρώτα κ μια ενημέρωση μεσω νετ Rom: MiUi Global 7.5 Stable (7.5.3.0) Αφου εβαλα το μοτιβο μετα παω να βαλω το δακτυλικο αποτυπωμα και ενω βαζω το δακτυλο το αφηνω (για 1 λεπτο και τιποτα δεν γινεται) και μου καει το δακτυλο Εδιτ: Το βρηκα Edited July 25, 2016 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Παιδιά πείτε μια γραμματοσειρά που παίζει καλά τα γράμματα στο Facebook στην τελευταία dev. :( :( :( Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Rom: MiUi Global 7.5 Stable (7.5.3.0) Αφου εβαλα το μοτιβο μετα παω να βαλω το δακτυλικο αποτυπωμα και ενω βαζω το δακτυλο το αφηνω (για 1 λεπτο και τιποτα δεν γινεται) και μου καει το δακτυλο Ξαναπροσπάθησε οταν βάζεις το δάχτυλο πρεπει να γεμίσει η μπάρα και να ολοκληρωθεί και σου λεει σωστά εισαι οκ .:ninja::ninja: Καντο μια ενημέρωση μέσω νετ πρωτα και μετα προσπάθησε ξανά,δεν υπάρχει πρόβλημα στο δαχτυλικό αποτύπωμα και δουλεύει γρήγορα σχετικά:ninja::ninja: Δεν το κρατας συνεχόμενα το δάχτυλο το βγάζεις και το ξαναδιαβάζεις μεχρι να γεμίσει και θα σου πει εισαι οκ . Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, εχω επιτελους ελληνικη ρομ και διορθωθηκε το προβλημα με το -2% της μπαταριας. Τωρα εχουμε ενα (τελευταιο :D:D:D) θεμα, πως ρουταρουμε τη συσκευη? γιατι στη διαδικασια ελεγε να μην το κανουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, εχω επιτελους ελληνικη ρομ και διορθωθηκε το προβλημα με το -2% της μπαταριας. Τωρα εχουμε ενα (τελευταιο :D:D:D) θεμα, πως ρουταρουμε τη συσκευη? γιατι στη διαδικασια ελεγε να μην το κανουμε? Ποια ελληνική πέρασες δεν αναφέρεις όμως τι ειναι stable η dev :ninja::ninja::ninja::cool: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 (edited) σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια, εχω επιτελους ελληνικη ρομ και διορθωθηκε το προβλημα με το -2% της μπαταριας. Τωρα εχουμε ενα (τελευταιο :D:D:D) θεμα, πως ρουταρουμε τη συσκευη? γιατι στη διαδικασια ελεγε να μην το κανουμε? ΄Τώρα το έκανες αλλά προς ενημέρωση.... Μας βγάζει την συσκευή unauthorized γιατί δεν έχουμε δώσει "δικαιώματα" από το κινητό. Σε κείνη την περίπτωση δίνουμε adb kill-server, adb start server , adb devices και κοιτάμε την οθόνη του κινητού για τα "δικαιώματα" Edited July 25, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tacolla Δημ. July 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2016 Ποια ελληνική πέρασες δεν αναφέρεις όμως τι ειναι stable η dev :ninja::ninja::ninja::cool: συγνωμη, την stable 7.5.2.0. δε με αφηνει να εγκαταστησω το adaway. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts