katergaris1979 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Το περιμένω με Global Stable (και χωρίς πλάνο να το σκαλίσω για την ώρα) κι αναρωτιόμουν πώς θα παγώνω τις εφαρμογές που δε χρησιμοποιώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ειχε γυρισει εδω και καμποση ωρα μεχρι να το παρω χαμπαρι το κινητο μονο για επειγουσες κλησεις. Το εσβηνα το ανοιγα τιποτα . Το εκανα ενα reboot εστρωσε τωρα. Γιατι να το εκανε? το εχει κανει σε κανεναν αλλο? Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δε χρειάζεται ρε παιδιά το greenify σ' αυτό το κινητό. Χρήσιμο θα ήταν σε μία συσκευή που η μπαταρία δεν κρατάει ούτε μία ημέρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Με vodafone έχει πρόβλημα; Επειδή έχω διαβάσει ότι έχει κάτι θέματα με wind... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Με vodafone έχει πρόβλημα; Επειδή έχω διαβάσει ότι έχει κάτι θέματα με wind... Δεν είναι πρόβλημα το ότι δεν έρχονται κάποια sms από την στιγμή που μπορείς να ελέγχεις την έγκριση από την σελίδα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν είναι πρόβλημα το ότι δεν έρχονται κάποια sms από την στιγμή που μπορείς να ελέγχεις την έγκριση από την σελίδα τους. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Όταν ολοκληρώσεις την αίτηση στην σελίδα τους σου βγάζει ένα μήνυμα να περιμένεις το sms. Όσο μπαίνεις στην σελίδα κ βλέπεις το ίδιο μήνυμα σημαίνει ότι δεν έχεις πάρει έγκριση. Αν μπεις κάποια στιγμή και σου γράφει download το πρόγραμμα σημαίνει ότι εγκρίθηκε ήρθε -δεν ήρθε sms. Unlock Redmi Note 3 Bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κράτα μόνο το ότι δεν έχει θεμα ούτε με wind ουτε με vodafone ούτε με cosmote Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ειχε γυρισει εδω και καμποση ωρα μεχρι να το παρω χαμπαρι το κινητο μονο για επειγουσες κλησεις. Το εσβηνα το ανοιγα τιποτα . Το εκανα ενα reboot εστρωσε τωρα. Γιατι να το εκανε? το εχει κανει σε κανεναν αλλο? ησουν σε μερος που ειχες σημα ; επισης απο οτι θυμαμαι σιγουρα δεν εχεις μυλτι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 γεια σας παιδια μια απαντηση λιγο θα ηθελα γιατι μπερδευτηκα......η official china stable ειναι η V7.3.8.0.LHOCNDD (MIUI7) ??? Και επισης στο σαιτ http://en.miui.com/download-301.html#439 το κινητο αναφερεται ως Redmi Note 3 Qualcomm China???? η ρομ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα ετσι??? ευχαριστω προκαταβολικα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 γεια σας παιδια μια απαντηση λιγο θα ηθελα γιατι μπερδευτηκα......η official china stable ειναι η V7.3.8.0.LHOCNDD (MIUI7) ??? Και επισης στο σαιτ http://en.miui.com/download-301.html#439 το κινητο αναφερεται ως Redmi Note 3 Qualcomm China???? η ρομ εχει μονο αγγλικα και κινεζικα ετσι??? ευχαριστω προκαταβολικα!!! Ολα σωστά τα απάντησες ναι Qualcomm ειναι το δικο μας:ninja::ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Παιδιά με τα ακουστικά Hands free έχει αντιμετωπίσει κανένας πρόβλημα? Sent from my SM-N915FY using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiross4 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ολα σωστά τα απάντησες ναι Qualcomm ειναι το δικο μας:ninja::ninja: ευχαριστω πολυ φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 @geoanto555 Μόλις ξεκλείδωσα κι εγω. Το κινητό ήρθε με Global Stable, δοκίμασα πρώτα αυτό που λέγαμε να αλλάξω σε developer μέσω MiPCSuite αλλά δεν δούλεψε, με μήνυμα "ROM package's signature cannot verified". Μέσω MiFlash-edl mode εγκατέστησα CN developer και όλα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 @geoanto555 Μόλις ξεκλείδωσα κι εγω. Το κινητό ήρθε με Global Stable, δοκίμασα πρώτα αυτό που λέγαμε να αλλάξω σε developer μέσω MiPCSuite αλλά δεν δούλεψε, με μήνυμα "ROM package's signature cannot verified". Μέσω MiFlash-edl mode εγκατέστησα CN developer και όλα ΟΚ. Το περίμενα... Κρίμα πάντως γτ είναι πιο ακίνδυνη διαδικασία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis0 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Τι θήκες έχετε; Silicon ή Leather? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1teo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 γεια σας ....αν είναι εύκολο και χωρίς να με βρίσετε :):):) έναν οδηγό με ποια ρομ να το παραγγείλω(θέλω να του περάσω ελληνική κάποια στιγμή αλλά θέλω να είναι στα ελληνικά το menu μέχρι να την περάσω),από που το παραγγέλνω και πως το πληρώνω (capital)...αν υπάρχει κάποιο έτοιμο μήνυμα να στείλω στο μαγαζί ...ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 γεια σας ....αν είναι εύκολο και χωρίς να με βρίσετε :):):) έναν οδηγό με ποια ρομ να το παραγγείλω(θέλω να του περάσω ελληνική κάποια στιγμή αλλά θέλω να είναι στα ελληνικά το menu μέχρι να την περάσω),από που το παραγγέλνω και πως το πληρώνω (capital)...αν υπάρχει κάποιο έτοιμο μήνυμα να στείλω στο μαγαζί ...ευχαριστώ Οι πληροφορίες που χρειάζεσαι είναι στο πρώτο ποστ... Να έχεις σωστή ελληνική ρομ μέχρι να ξεκλειδώσει, δεν γίνεται. Ή θα επιλέξεις να σου έρθει με dev china ROM, και θα είσαι στα αγγλικά μέχρι να ξεκλειδωσεις και να περασεις την custom ελληνική που είναι πολύ καλή ... ή θα έχες την multi μέχρι τότε, που έχει μεν ελληνικά, αλλά και χίλια δυο προβλήματα. Συστήνεται vickmall.com που δέχεται ελληνικές κάρτες κανονικά μέσω PayPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Οι πληροφορίες που χρειάζεσαι είναι στο πρώτο ποστ... Νομίζω τον γλύτωσες από μπινελίκια..:lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Όσοι γουστάρουν να αλλάζουν θέματα ας ψάξουν για ένα με το όνομα mixmax. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Νομίζω τον γλύτωσες από μπινελίκια..:lol::lol: Χαχα, ε τότε την έκανα την καλή μου την πράξη και σήμερα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1teo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ...και κάτι τελευταίο επειδή βλέπω εκδόσεις με διαφορετικους επεξεργαστές,ποιο να διαλέξω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μαρία για να σε δω τώρα,,,:wink: @r1teo εδώ είναι το νήμα του hexa core, το οποίο είναι κ το καλύτερο.:nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια ...και κάτι τελευταίο επειδή βλέπω εκδόσεις με διαφορετικους επεξεργαστές,ποιο να διαλέξω;;;; Εδώ είναι το νήμα μόνο για την Qualcomm έκδοση. Υπάρχει ξεχωριστό για την mediatek. Σε κάθε περίπτωση, όμως, είναι ξεκάθαρα ανώτερο το Redmi note 3 pro (δηλαδή ή Qualcomm έκδοση) από το απλό Redmi note 3 (mediatek έκδοση) Πληροφοριακα, όμως, δεν κάνουμε συγκριση συσκευών εδώ, για συγκρίσεις πρέπει να αποτανθείς σε άλλο νήμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r1teo Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 ευχαριστώ παιδιά προχωράω και η παναγιά μαζί μου...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts