panandreas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αν καταλαβαίνω καλά, στο Kenzo μπορει να δουμε όλους αυτους τους sensor στην πίσω καμερα.... s5k3p3_omida01 s5k3p3_f16s01c s5k3p3_f3p3man ov16880_f16v01a ov16880_omida05 Το παρακάτω είναι από τον kernel που έκαναν release qcom,special-support-sensors = "s5k3p3_omida01","s5k3p3_f16s01c","s5k3p3_f3p3man","ov16880_f16v01a","ov16880_omida05"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αν καταλαβαίνω καλά, στο Kenzo μπορει να δουμε όλους αυτους τους sensor στην πίσω καμερα.... s5k3p3_omida01 s5k3p3_f16s01c s5k3p3_f3p3man ov16880_f16v01a ov16880_omida05 Το παρακάτω είναι από τον kernel που έκαναν release qcom,special-support-sensors = "s5k3p3_omida01","s5k3p3_f16s01c","s5k3p3_f3p3man","ov16880_f16v01a","ov16880_omida05"; Τους πρώτους 2 τους βλέπουμε ήδη..Τους άλλους; Το ov16880 μου θυμίζει κωδικό από omnivision Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σιγουρα omnivision αλλά δεν νομίζω να κάνουν τετοια πατάτα και να βάλουν omnivision οταν το έχουν διαφημίσει με samsung (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καλοί omnivision) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Σιγουρα omnivision αλλά δεν νομίζω να κάνουν τετοια πατάτα και να βάλουν omnivision οταν το έχουν διαφημίσει με samsung (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν καλοί omnivision) Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 το 2/16 GB πως τα παει ρε παιδες ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gama Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 το 2/16 GB πως τα παει ρε παιδες ?! Στην εκκίνηση ~900 MB ram και στη συνέχεια 650-750 MB άνετα και σταθερά. Σκεψου ότι έχω ταυτόχρονα 18 tabs ανοιχτά στον chrome επί μονίμου βάσεως και δεν κολλάει ΠΟΤΕ. Τα 16 GB βέβαια είναι λίγα αν δεν χρησιμοποιήσεις sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goku86 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Στην εκκίνηση ~900 MB ram και στη συνέχεια 650-750 MB άνετα και σταθερά. Σκεψου ότι έχω ταυτόχρονα 18 tabs ανοιχτά στον chrome επί μονίμου βάσεως και δεν κολλάει ΠΟΤΕ. Τα 16 GB βέβαια είναι λίγα αν δεν χρησιμοποιήσεις sd. σε ευχαριστω φιλε μου, ειναι και τα 160 δολλαρια που κοστιζε εχω και το meizu m3 note και ηθελα ενα δευτερο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Επαφές/παρατεταμένα αριστερό κάτω/ προβολή προτιμήσεων/Απόκρυψη ελλιπών αριθμών. Και σε μένα το κάνει που κ που και έχω εστιάσει ότι φταίει το θέμα. Κάποια θέματα ορίζουν φωτογραφίες μόνα τους.. Βέβαια είχα ενεργοποιημένο το αυτόματη απόδοση εικόνας σε επαφές χωρίς... Thanks για την συντόμευση. παντως έχω δοκιμάσει 5 themes & ενεργοποιημενη ή όχι την αυτόματη απόδοση. Δεν είναι αυτό. Στο mi cloud εντωμεταξύ δεν έχει πάρει καμιά φωτο. Στο Gmail πήγα και ξαναπέρασα μερικές αλλά και πάλι δεν τις εμφανίζει όλες. Υποθέτω δεν έχει recovery για να κάνω clear το cache partition? Μάλλον θα περάσω την Ελληνική rom να τελειωνουμε, γιατί με χάλασε που βλέπω διαφημίσεις. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Thanks για την συντόμευση. παντως έχω δοκιμάσει 5 themes & ενεργοποιημενη ή όχι την αυτόματη απόδοση. Δεν είναι αυτό. Στο mi cloud εντωμεταξύ δεν έχει πάρει καμιά φωτο. Στο Gmail πήγα και ξαναπέρασα μερικές αλλά και πάλι δεν τις εμφανίζει όλες. Υποθέτω δεν έχει recovery για να κάνω clear το cache partition? Μάλλον θα περάσω την Ελληνική rom να τελειωνουμε, γιατί με χάλασε που βλέπω διαφημίσεις. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Δεν την πέρασες την ελληνική ακόμη :chair::chair::chair::chair::rocket:.την 7.2.2.0 να περάσεις μόνο αυτήν κατά την γνώμη μου,δοκιμασμένη και αρκετά καλή. :ninja: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Thanks για την συντόμευση. παντως έχω δοκιμάσει 5 themes & ενεργοποιημενη ή όχι την αυτόματη απόδοση. Δεν είναι αυτό. Στο mi cloud εντωμεταξύ δεν έχει πάρει καμιά φωτο. Στο Gmail πήγα και ξαναπέρασα μερικές αλλά και πάλι δεν τις εμφανίζει όλες. Υποθέτω δεν έχει recovery για να κάνω clear το cache partition? Μάλλον θα περάσω την Ελληνική rom να τελειωνουμε, γιατί με χάλασε που βλέπω διαφημίσεις. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk το επαθα και εγω.. σχεδον ολες μου οι επαφες με φωτογραφιες,δεν δειχνει καμια αμα παρουν τηλεφωνο... αμα περασεις καινουρια φωτογραφια σε επαφη την δειχνει κανονικα:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 ρε παιδια εχει κανενας ορεξη να γραψει τα αρνητικά και τα θετικά απο της 2 ρομ της ελληνικές? ξερω εχουν αναφερθει αλλα οχι συγγεντρωμενα. θα να ταν μια καλη βοηθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Όταν πας στην επαφή και πατήσεις πάνω στην φωτογραφία, την δείχνει μεγάλη; Αν είναι μικρή η φώτο δεν την ανοίγει στην κλήση.. δείτε εδώ παράδειγμα.. Δεν θέλω σχόλια για την φώτο..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Όταν πας στην επαφή και πατήσεις πάνω στην φωτογραφία, την δείχνει μεγάλη; Αν είναι μικρή η φώτο δεν την ανοίγει στην κλήση.. δείτε εδώ παράδειγμα.. Δεν θέλω σχόλια για την φώτο..:p σε μενα τουλαχιστον μονο στο κυκλακι.. το μωρο ολα τα λεφτα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 σε μενα τουλαχιστον μονο στο κυκλακι.. το μωρο ολα τα λεφτα:lol: Δεν είναι ανεβασμένες σωστά τότε ή είναι πολύ μικρές οι φωτογραφίες.. Δοκίμασε από το κινητό να ανεβάσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Τους πρώτους 2 τους βλέπουμε ήδη..Τους άλλους; Το ov16880 μου θυμίζει κωδικό από omnivision omnivision ειναι σχεδον σε καθε xiaomi η μπροστα καμερες, η διαφορα σε αυτους τους 3 ποια ειναι?:confused: s5k3p3_omida01 s5k3p3_f16s01c s5k3p3_f3p3man Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 omnivision ειναι σχεδον σε καθε xiaomi η μπροστα καμερες, η διαφορα σε αυτους τους 3 ποια ειναι?:confused: s5k3p3_omida01 s5k3p3_f16s01c s5k3p3_f3p3man Πιστεύω καμία.. Κανείς δεν ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wheelman Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δεν είναι ανεβασμένες σωστά τότε ή είναι πολύ μικρές οι φωτογραφίες.. Δοκίμασε από το κινητό να ανεβάσεις.. Στο προηγούμενο κινητό & στο tablet τις έβλεπα κανονικα. Ορισμένες τις ξανά ανέβασα μέσα από το Gmail αλλά Κ πάλι δεν φαίνονται όλες. Πχ από τις 10 φώτο που ξανα-ανεβασα εμφανίζονται πλέον 3 συν 2 που δεν ξέρω καν πως έγινε. Πάντως θα τσεκάρω Κ τα μεγέθη Κ θα επανέλθω. Για τις φώτο που δεν ενημερώνονται Στο mi cloud έχεις κάνεις καμιά ιδεα? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Για τις φώτο που δεν ενημερώνονται ,Στο mi cloud έχεις κάνεις καμιά ιδεα? Φαντάζομαι έχεις μπει στο ρυθμίσεις /λογ.. mi /mi cloud να δεις αν είναι ενεργός ο συγχρονισμός του άλμπουμ έτσι;(αυτόματο backup και συγχρονισμός) Μπες και i.mi.com μην σου ζητήσει καμιά επιβεβαίωση του κινητού σου. Γενικά να ξέρεις τρώει κολλήματα όμως..... Ορισμένες τις ξανά ανέβασα μέσα από το Gmail αλλά Κ πάλι δεν φαίνονται όλες. Κάτι γίνεται με τον συγχρονισμό... Μερικές φορές πρέπει να είσαι μεσ την επαφή (να βλέπεις την εικόνα) για να συγχρονίσει την φώτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 https://goo.gl/photos/hmtFDuodjbdJ2SCQ9 Ρε παιδιά, οι ευθείες κάθετες τι σημαίνουν? Συσκευή κλειστή? Πως είναι δυνατόν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Απλα ενημερωτικά, παραγγελία για φίλο από vickmall στις 31 Μαΐου με NL post και παρέλαβα σήμερα στην Πρέβεζα. Οπότε το πλαίσιο των 12-15 ημερών είναι σταθερό..Εισαι ωραιος φιλε,μας εφτιαξες,με βαση αυτο,η παραγγελια μου με NL(Vickmall) και μενα 8/6 παραλαβη μεχρι 25/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 https://goo.gl/photos/hmtFDuodjbdJ2SCQ9 Ρε παιδιά, οι ευθείες κάθετες τι σημαίνουν? Συσκευή κλειστή? Πως είναι δυνατόν? .....maria_1..... Λογικά ισχύει κάτι παρόμοιο.. Τελικά μάλλον έχει σχέση.. δες εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ρε παιδιά πως ενεργοποιώ το άνοιγμα με δακτυλικο αποτύπωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ρε παιδιά πως ενεργοποιώ το άνοιγμα με δακτυλικο αποτύπωμα? Αν έχεις Multi rom το ξεχνάς.:X Αν όχι πας ρυθμίσεις / κλειδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης / κωδικός & δαχτυλικό αποτύπωμα , βάζεις ένα πιν και ξεκινάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ετοιμοοοοοοοοοο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) @geoanto555 Τελικά αλλάζοντας τις φωτογραφίες στις επαφές με μεγαλύτερες εμφανίζεται σε όλες φωτό κατά την κλήση.. Μάλλον παίζει ρόλο το μέγεθος της φωτό και "αποφασίζει" αν θα την δείξει κατά την κλήση. Αυτές που είχα ήταν ανεβασμένες από την εποχή του Milestone σε τραγικά χαμηλή ανάληση. Δοκιμαστικά εβαλά και εδώ μια μικρή και μία μεγάλη. Στην μικρή πάλι δεν την εμφάνιζε. Με την αλλαγή σε μαγάλη ανάλυση την δείχνει Edited June 16, 2016 by dyannisb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts