Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι τραβηγμενες σημερα το πρωι με την ελληνικη 7.1.18 με HDR: http://postimg.org/gallery/27id9l68s/

Ειναι καλες πως τις βλεπετε για πειτε geoanto555 θελω και την αποψη σου !!

Με το προγραμμα stock τις εβγαλες; Δεν ειναι απλα καλες είναι καταπληκτικες! :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασες να βγαλεις και με την google camera? Επειδη εχω και το nexus 5 με marshmallow Android 6. Έχει πολυ μεγαλη διαφορα η καμερα του στο android 6. Δηλαδη οταν βγει ROM με android 6 στο Note 3 pro θα βγάζει ακομα καλυτερες φωτογραφίες. Στο nexus ειχε διαφορα παντως.

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά επειδή διάβασα για το print cloud κλπ, αν σβήσω Google play music, movies κλπ ενδέχεται να παρουσιαστεί κανένα θέμα?

Να προσθέσω ότι είμαι με global stable

Όχι φυσικά.. κάτι δεν έχει γίνει σωστά..

τωρα που το ξανατσεκαρω βλεπω ότι μαυρη παραμενει η οθονη οταν με καλουν εαν εχω το πορτακι απο την θηκη mofi κλειστο, που ειναι και η πιο συνηθισμενη κατασταση, σε αυτή την φαση η οθονη αναβει και βλεπω ποιος καλει ειτε με το δακτυλικο είτε με το power. Αλλα χωρις να πατησω τπτ παραμενει μαυρη η οθονη... Αν αφησω το πορτακι της θηκης ανοικτο εμφανιζεται χωρις να πατήσω κατι στην οθονη ποιος με καλει που ειναι και το φυσιολογικό.

Τι γινεται?

Στις ρυθμίσεις του Bluetooth βρίσκεις την paired device και πατας το βελακι που εχει διπλα της, ανοιγει ενα αλλο μενου που γραφει "use for phone audio, media audio"

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/7ad03250798f3690a2665b24f6e9cea1.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160613/df93fc0ae89df7814370dee906123b13.jpg

Προφανώς το δικό μου δεν υποστηρίζει media audio και γι' αυτό δεν το βλέπω.

Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Φιλικά.Γιώργος.

τωρα που το ξανατσεκαρω βλεπω ότι μαυρη παραμενει η οθονη οταν με καλουν εαν εχω το πορτακι απο την θηκη mofi κλειστο, που ειναι και η πιο συνηθισμενη κατασταση, σε αυτή την φαση η οθονη αναβει και βλεπω ποιος καλει ειτε με το δακτυλικο είτε με το power. Αλλα χωρις να πατησω τπτ παραμενει μαυρη η οθονη... Αν αφησω το πορτακι της θηκης ανοικτο εμφανιζεται χωρις να πατήσω κατι στην οθονη ποιος με καλει που ειναι και το φυσιολογικό.

Τι γινεται?

εε δεν το λες από την αρχή αυτό με την θήκη, ο άλλος που να καταλάβει τι τρέχει. το κινητό με την θήκη νομίζει ότι είναι σε τσέπη και για αυτό δεν σου ανάβει την οθόνη. νομίζω κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να βγάλεις το prevent wake up ή κάπως έτσι. αν δεν φτιάξει ούτε αυτό βγάλε την θήκη καθώς δεν συνεργάζονται σωστά με το κινητό

Μάλλον δεν συνεργάζονται καλά.. ή ίσως είναι ένα ακόμη bug..

bug, εφόσον δεν μιλάμε για κάποιο επίσημο αξεσουάρ της εταιρείας, δεν υφίσταται

που υπαρχει σε καλυτερη τιμη; δες τι δωρα δινουν, ποσο το εχουν, κρινε και αποφασισε

κοινως δες vickmall, minideal, gearbest

εε δεν το λες από την αρχή αυτό με την θήκη, ο άλλος που να καταλάβει τι τρέχει. το κινητό με την θήκη νομίζει ότι είναι σε τσέπη και για αυτό δεν σου ανάβει την οθόνη. νομίζω κάπου στις ρυθμίσεις έχει επιλογή να βγάλεις το prevent wake up ή κάπως έτσι. αν δεν φτιάξει ούτε αυτό βγάλε την θήκη καθώς δεν συνεργάζονται σωστά με το κινητό

bug, εφόσον δεν μιλάμε για κάποιο επίσημο αξεσουάρ της εταιρείας, δεν υφίσταται

Πηγα τελικα στο lock screen και ενεργοποιησα ξανα το smartcover mode. Τωρα μολις ανοιξω το πορτακι αναβει η οθονη και βλεπεις ποιος σε καλει.

Φυσικα οταν απλα ανοιγεις την οθονη χωρις να εχεις κληση αναβει μεν αλλα παραμενει κλειδωμενει και ξεκλειδωνει ειτε με πιν ειτε με δακτυλο.

Ολα καλα συνεπως.

Πριν με το smartcover mode στο off η οθονη δεν αναβε ακομα και αν σε καλουσαν.

Πριν με το smartcover mode στο off η οθονη δεν αναβε ακομα και αν σε καλουσαν.

Ίσως να έχεις ενεργοποιημένο και το "πρόληψη ατυχών κλήσεων".

Με το προγραμμα stock τις εβγαλες; Δεν ειναι απλα καλες είναι καταπληκτικες! :)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμασες να βγαλεις και με την google camera? Επειδη εχω και το nexus 5 με marshmallow Android 6. Έχει πολυ μεγαλη διαφορα η καμερα του στο android 6. Δηλαδη οταν βγει ROM με android 6 στο Note 3 pro θα βγάζει ακομα καλυτερες φωτογραφίες. Στο nexus ειχε διαφορα παντως.

Ναι με την στοκ εβγαλα φωτο της MIUI. Ναι ειναι πολυ καλες και με εκπλησει αλαλ δεν ειναι με την 7.3.2.0 ειναι με την 7.1.18 η οποια ειναι μια χαρα !

----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιώργος :D

χαχαχαχα :( σορρυ ρε φιλε ..........

Δεν πίστευα ότι το κινητακι μας βγάζει τέτοιες φωτο....με το λογισμικό 7.1.18 εμενα μου βγάζει πολύ καλές φοτο εντυποσιαζομαι σιγά σιγά από εκεί που ήτανε παρεξηγημένο από εμένα !!!!

Δεν πίστευα ότι το κινητακι μας βγάζει τέτοιες φωτο....με το λογισμικό 7.1.18 εμενα μου βγάζει πολύ καλές φοτο εντυποσιαζομαι σιγά σιγά από εκεί που ήτανε παρεξηγημένο από εμένα !!!!

Δεν άκουγες που στα λεγα.....:lol::wink:

Δεν άκουγες που στα λεγα.....:lol::wink:

Μην μας λετε τετοια παιδια και γυρισουμε όλοι στην 7.1.1.8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην μας λετε τετοια παιδια και γυρισουμε όλοι στην 7.1.1.8 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εννοώ αυτό.. ίσα ίσα πιστεύω ότι η 7.2.2 έχει καλύτερη απόδοση στην κάμερα.

Δεν εννοώ αυτό.. ίσα ίσα πιστεύω ότι η 7.2.2 έχει καλύτερη απόδοση στην κάμερα.

Εγω που την 7.2.2.0 την δουλεψα ενα μηνα ολοκληρο και την ξανασυγκρινα με την 7.1.1.8 και ειναι καλυτερη η 7.1 ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ξαναλεω ! Ναι ειχες δικιο :P δεν σε ακουγα

παιδια να ρωτησω μπορεις να βαλεις να ανοιγει το κινητο με παραπανω δακτυλια δλδ περα απο το δικο μου και με αλλο ατομο?

Τοτε εμεις γιατι βαλαμε την 7.3.2.0 !!!!!!!!!!!!!!!

Μόνο η κάμερα σας ενδιαφέρει; Μην το ξανα αρχίσουμε αυτό το θέμα..

Η 7.3 έχει πολλά καλά.. αλλά και κάποια "κακά". Τα είπαμε προχθές όμως..

παιδια να ρωτησω μπορεις να βαλεις να ανοιγει το κινητο με παραπανω δακτυλια δλδ περα απο το δικο μου και με αλλο ατομο?

Ναι μπορείς...

θέλω να αγοράσω το κινητό αλλά διαβάζοντας αυτό το θέμα,είδα κάποια ποστ για πρόβλημα με wind..

εγώ που έχω Q να μην μπω στη διαδικασία καν δηλαδή;;;

δεν το έχω με τα ροοτ κλπ,οπότε όπως το πάρω έτσι θα το έχω..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

θέλω να αγοράσω το κινητό αλλά διαβάζοντας αυτό το θέμα,είδα κάποια ποστ για πρόβλημα με wind..

εγώ που έχω Q να μην μπω στη διαδικασία καν δηλαδή;;;

δεν το έχω με τα ροοτ κλπ,οπότε όπως το πάρω έτσι θα το έχω..

Ποιο πρόβλημα διάβασες ακριβώς.. Εγω δεν έχω κανένα θέμα. Δες σε ποια μπάντα εκπέμπει στην περιοχή σου η Q.(4G)

Μόνο η κάμερα σας ενδιαφέρει; Μην το ξανα αρχίσουμε αυτό το θέμα..

Η 7.3 έχει πολλά καλά.. αλλά και κάποια "κακά". Τα είπαμε προχθές όμως..

Ναι μπορείς...

Σε ποιο page τα ειπατε? δεν τα εχω δει..

Καλησπερα και παλι στην παρεα και ξανα συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανετε και τη βοηθεια που δινετε.Λοιπον μου ηρθε μνμ απο xiaomi You've been granted the permission to unlock your device (Mi Account ...........). Download Mi Unlock Tool at http://en.miui.com/unlock/"αυτο σημαινει οτι κατεβαζω το προγραμμα και ξεκλειδωνω η χρειαζομαι και κατι αλλο?