geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τώρα είναι πράσινος αλλά σταματάει . Στις επαφές λέει τελευταίος συγχρονισμός 9:10 ,Δεν μου δείχνει επαφές ομως. Το έχω γυρίσει να βλέπω μόνο επαφές από Google. Δοκίμασες να βγάλεις - βάλεις το λογαριασμό έτσι; Μπες και μία στο mail.. μήπως τίποτα μπλοκάρει από μέσα..(μου χε τύχει σε gingerbread android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι αρκετές φορές. Google play , Gmail όλα καλά επαφές πουθενά.. δεν ξέρω τι να δω στο Gmail που λες... τα πέρασα από το λiνκ που δίνει ο demakis στην υπογραφή σου . Έκανα εγκατάσταση πάλι το Google contacts sync τιποτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι αρκετές φορές. Google play , Gmail όλα καλά επαφές πουθενά.. δεν ξέρω τι να δω στο Gmail που λες... τα πέρασα από το λiνκ που δίνει ο demakis στην υπογραφή σου . Έκανα εγκατάσταση πάλι το Google contacts sync τιποτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Αν μπεις από desktop στον chrome και από εκεί στις Google contacts, τις βλέπεις? Μπας και έχουν διαγραφεί οι επαφές από το cloud server της Google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι αρκετές φορές. Google play , Gmail όλα καλά επαφές πουθενά.. δεν ξέρω τι να δω στο Gmail που λες... τα πέρασα από το λiνκ που δίνει ο demakis στην υπογραφή σου . Έκανα εγκατάσταση πάλι το Google contacts sync τιποτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κάνε τον κόπο και δημιούργησε έναν άλλο λογαριασμό gmail (αν δεν έχεις).. βάλε 1-2 επαφές μέσα και δες αν τις συγχρονίζει από το κινητό προς το gmail.Να δούμε αρχικά τι φταίει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Και μιας και μιλάμε επαφές, έχω και εγώ την εξής απορία... Αν αποθήκευσω μία επαφή στον λογαριασμό mi, πως γίνεται να περαστεί και στις Google επαφές ταυτόχρονα? Όπως και το αντίστροφο, από Google επαφές σε mi επαφές? Υπάρχει κάποιος τρόπος δηλαδή να κάνουμε sync μεταξύ αυτών των 2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τις βλέπω στο παλιό κινητό .. θα είχαν σβηστεί και εκεί αφού έχω ενεργοποιήσει τον συγχρονισμό. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 geoanto555 μια ερώτηση.......αν την ώρα που βαζω σε bootloader mode το κινητό εχει αλλο λογαριασμό μεσα miui κ παω να ξεκλειδωσω με αλλο λογαριασμό θα το δει αυτό το πρόγραμμα unlock που μου έστειλαν μετα απο αίτηση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 geoanto555 μια ερώτηση.......αν την ώρα που βαζω σε bootloader mode το κινητό εχει αλλο λογαριασμό μεσα miui κ παω να ξεκλειδωσω με αλλο λογαριασμό θα το δει αυτό το πρόγραμμα unlock που μου έστειλαν μετα απο αίτηση? Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις έτσι πρέπει και τα 2 να έχουν τον ίδιο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 geoanto555 μια ερώτηση.......αν την ώρα που βαζω σε bootloader mode το κινητό εχει αλλο λογαριασμό μεσα miui κ παω να ξεκλειδωσω με αλλο λογαριασμό θα το δει αυτό το πρόγραμμα unlock που μου έστειλαν μετα απο αίτηση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν θα ξεκλειδώσει απλά,πρέπει να είναι ίδια και στο κινητό και στον υπολογιστή τα στοιχεία που δήλωσες στην αίτηση σου.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Κάνε τον κόπο και δημιούργησε έναν άλλο λογαριασμό gmail (αν δεν έχεις).. βάλε 1-2 επαφές μέσα και δες αν τις συγχρονίζει από το κινητό προς το gmail.Να δούμε αρχικά τι φταίει.. Τις συγχρονισε κανονικά από άλλο λογαριασμό έφτιαξα 4 και τους εμφάνισε κανονικά.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις έτσι πρέπει και τα 2 να έχουν τον ίδιο λογαριασμό. το διαβασα στον οδηγο σου ναι.... μου εβγαζε σφάλμα..... επίσης η αιτηση είχε γίνει πανω απο μηνα αλλα ειχα κατεβάσει το αρχείο unlock... και κατι αλλο η global dev που εχω ξεκλειδώνει?? ειχες κανεις εμπειρία??? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 το διαβασα στον οδηγο σου ναι.... μου εβγαζε σφάλμα..... επίσης η αιτηση είχε γίνει πανω απο μηνα αλλα ειχα κατεβάσει το αρχείο unlock... και κατι αλλο η global dev που εχω ξεκλειδώνει?? ειχες κανεις εμπειρία??? Με οποιαδήποτε dev μπορείς να ξεκλειδώσεις.. αλλά με ίδιους λογαριασμούς.. (ακόμη και το username πρέπει να είναι ίδιο..) Τις συγχρονισε κανονικά από άλλο λογαριασμό έφτιαξα 4 και τους εμφάνισε κανονικά.... Πάρε ενα backup και σβήσε από το άλλο τηλέφωνο τον λογαριασμό και δοκίμασε. Αν δεν.. η μόνη λύση είναι να κάνεις μια vcard και να την περάσεις χειροκίνητα.Μετά να σβήσεις απο το mail τις επαφές και να περίμένεις να της πάρει από το κινητό. Προσοχή μην της χάσεις. πάρε backup και σε καναν υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μήπως επειδή είναι πολλές και δεν προλαβαίνει να τις κατεβάσει; 430 εχω ... έκανα και συνέχεια πέρασμα του λογαριασμού από την αρχή... το άλλο που είδα στο δεύτερο λογαριασμό μετά το όνομα και το pass με ρώτησε τι να σιγχρονισει. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μήπως επειδή είναι πολλές και δεν προλαβαίνει να τις κατεβάσει; 430 εχω ... έκανα και συνέχεια πέρασμα του λογαριασμού από την αρχή... το άλλο που είδα στο δεύτερο λογαριασμό μετά το όνομα και το pass με ρώτησε τι να σιγχρονισει. Το gmail καμία φορά λειτουργεί περίεργα.. Δεν παιζει να είναι πολλές οι 430 όχι. Δοκίμασε το άλλο που σου πα.. δεν έχω καμια άλλη λύση-πρόταση δυστυχώς. Είναι κ προσωπικά δεδομένα να σου λεγα φερτο να το δω..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Δεν μπορεις να κάνεις αίτηση γιατί; Επρεπε να έχεις κάνει. Δεν έχεις επιλογές να σου πω, η λύση είναι μία. Απο οφφισιαλ(αν δεν έχει dev) πας σε dev από εκεί ξεκλειδώνεις και πας σε Ελληνική. Αν βάλεις αυτή τη ρομ θα έχεις θέμα με κάρτες σιμ , fingerprint και πολλά άλλα. Ασε που για να την περάσεις ο μοναδικός τροπος είναι ο παραπάνω... Φιλε το κινητο φοραει MIUI GLOBAL 7.3. STABLE. Πως θα γινει να βαλω ελληνική γλώσσα? Μόνο με ξεκλειδωμα του bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Φιλε το κινητο φοραει MIUI GLOBAL 7.3. STABLE. Πως θα γινει να βαλω ελληνική γλώσσα? Μόνο με ξεκλειδωμα του bootloader? Τεο δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έτσι είναι . Η βάζεις την "μούφα" ρομ που σου έδωσα και δεν έχεις σταθερότητα ,δαχτυλικό αποτύπωμα και υπολειτουργούν οι σιμ.(έχει Ελληνικά) Ή ξεκλειδώνεις αφού πρώτα βάλεις dev , και μετά περνάς Ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Το gmail καμία φορά λειτουργεί περίεργα.. Δεν παιζει να είναι πολλές οι 430 όχι. Δοκίμασε το άλλο που σου πα.. δεν έχω καμια άλλη λύση-πρόταση δυστυχώς. Είναι κ προσωπικά δεδομένα να σου λεγα φερτο να το δω..;) Μία βόλτα μέχρι Καστοριά εγω δεν θα έλεγα όχι.... αλλά αυτο σε άκουσε και φοβήθηκε... λυθηκε πέρασα μία φορά ακόμα τον λογαριασμό αφήνοντας και τον δεύτερο μέσα και τώρα είναι οκ.. έκανε κανονικά συγχρονισμό. Ευχαριστώ για τις συβουλες. Άντε να δουμε το miui πως θα μας φανεί.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Μία βόλτα μέχρι Καστοριά εγω δεν θα έλεγα όχι.... αλλά αυτο σε άκουσε και φοβήθηκε... λυθηκε πέρασα μία φορά ακόμα τον λογαριασμό αφήνοντας και τον δεύτερο μέσα και τώρα είναι οκ.. έκανε κανονικά συγχρονισμό. Ευχαριστώ για τις συβουλες. Άντε να δουμε το miui πως θα μας φανεί.. Άντε ωραία... να σαι καλά.. Και μιας και μιλάμε επαφές, έχω και εγώ την εξής απορία... Αν αποθήκευσω μία επαφή στον λογαριασμό mi, πως γίνεται να περαστεί και στις Google επαφές ταυτόχρονα? Όπως και το αντίστροφο, από Google επαφές σε mi επαφές? Υπάρχει κάποιος τρόπος δηλαδή να κάνουμε sync μεταξύ αυτών των 2? Μαρία νομίζω πως αυτό που ζητάς δεν γίνεται(δεν παίρνω και όρκο:D) Πρέπει να είναι στον ανάλογο λογαριασμό για να συγχρονίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mafiat Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 !SOS! Παιδιά μου ήρθε το κινητό σήμερα αλλά έχω ένα πρόβλημα είχε μπαταρία λίγο λιγότερο από το μισό το έβαλα στην φόρτιση για 8 ώρες και μετά πάλι το ίδιο είχε. Τι συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) !SOS! Παιδιά μου ήρθε το κινητό σήμερα αλλά έχω ένα πρόβλημα είχε μπαταρία λίγο λιγότερο από το μισό το έβαλα στην φόρτιση για 8 ώρες και μετά πάλι το ίδιο είχε. Τι συμβαίνει? Δείχνει ότι φορτίζει αλλά δεν; Κάνε ένα factory reset και αν δεν.. μίλα με αυτούς που το πήρες. Φυσικά δοκίμασε άλλο καλώδιο άλλους φορτιστές... Edited June 9, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Ναι εκεί είναι. Από το πρωί που το άνοιξα με ομιλία πάνω από 2ωρες, WiFi και λοιπά και είναι στο 68% με πάνω από 2.5 οθόνη 57% με +3 1/2 ώρες οθόνη. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 http://postimg.org/gallery/33q09793w/ Ειναι τραβηγμενες προχθες που εβρεχε και ηταν πολυ σκοτεινος ο καιρος ειναι αρκετα σκοτεινα παρολο που φαινεται φωτεινο το φοντο..Εμενα καποιες ειναι καλες λιγο με το focus ειχα θεμα γιατι βρεχομουν κι ολας :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλησπέρα Παρήγγειλα το Redmi Note 3 Pro και περιμένω να έρθει. Μετά από ψάξιμο βρήκα τον original car charger Mi Car Charger στο ebay http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Universal-Xiaomi-Dual-USB-Ports-3-6A-Car-Charger-For-Smartphones-/182075140554?var=483179949920&hash=item2a648629ca:m:mLyRqH6IIJtyBdmdWdgXrLQ Δεν μπορώ όμως να βρω original charger και original usb data cable γιατί δεν ξέρω και τους κωδικούς τους για να τα ψάξω ακριβώς Μήπως μπορεί κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με κάποια links ή κωδικούς για να τα ψάξω πιο εύκολα Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Τεο δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά έτσι είναι . Η βάζεις την "μούφα" ρομ που σου έδωσα και δεν έχεις σταθερότητα ,δαχτυλικό αποτύπωμα και υπολειτουργούν οι σιμ.(έχει Ελληνικά) Ή ξεκλειδώνεις αφού πρώτα βάλεις dev , και μετά περνάς Ελληνική. Έχω μπερδευτεί φιλέ με αυτό τ σημείο: γ) China Developer(V6.4.1.4): Download Here (Αυτή η ρομ έχει πολλές κινέζικες εφαρμογές μέσα και μπορείς να ξεκλειδώσεις τον Bootloader) (Αν σκοπεύεις να ξεκλειδώσει και να περάσεις την Ελληνική ρομ, που τα σπάει κιόλας, πας για αυτή τη ρομ) Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία rom που κυκλοφορεί από αυτό εδώ το λινκ. Ποιο από τα δύο θ κατέβασω? Θέλω την ελληνική γλώσσα χωρίς bootloader.Ε πιλεγω την τρίτη επιλογή αλλά από κάτω αναφερει {Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία rom που κυκλοφορεί από αυτό εδώ το λινκ} θα κατέβασω κ αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 (edited) Καλησπέρα Παρήγγειλα το Redmi Note 3 Pro και περιμένω να έρθει. Μετά από ψάξιμο βρήκα τον original car charger Mi Car Charger στο ebay http://www.ebay.co.uk/itm/Original-Universal-Xiaomi-Dual-USB-Ports-3-6A-Car-Charger-For-Smartphones-/182075140554?var=483179949920&hash=item2a648629ca:m:mLyRqH6IIJtyBdmdWdgXrLQ Δεν μπορώ όμως να βρω original charger και original usb data cable γιατί δεν ξέρω και τους κωδικούς τους για να τα ψάξω ακριβώς Μήπως μπορεί κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με κάποια links ή κωδικούς για να τα ψάξω πιο εύκολα Ευχαριστώ πολύ το μονο αρνητικο που βρηκα μεχρι στιγμης ειναι στον αυθεντικο φορτιστη με το ανταπτορακι που εχει για τις δικες μας μπριζες. Δεν ξερω γιατι.... εχει ομωε αρκετα στραβωμένες τις επαφες και ειναι και κοντό ... με συνέπεια να μην μπορεις να το πιασεις ολο μαζι για να το βγαλεις απο την μπριζα και να σου μενει μεσα ο ανταπτορας... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160609/12bfbf531b1af34577a84526072c78ad.jpg Edited June 9, 2016 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts