Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όλο το δυσκολεύετε το πράγμα :)

qualcomm improve sound στο google

πρώτο αποτέλεσμα στο xda

και διαβάστε το καλά , μην καταστρέψετε κανά ηχείο

Αυτό διάβαζα τώρα....:thanks::respect:

Qualcomm Sound Optimization and Spl display

Edited by geoanto555

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

με το λίγο που είδα νομίζω πειράζεις μόνο την τελέυταία.. την rx3.

Πάρε backup το αρχείο.. Προσοχη.

Είδα έναν το έκανε 100...

edit: στις οδηγίες σου λέει τα αλλάζεις όλα...

κάντο έτσι καλυτερα....

<ctl name="RX1 Digital Volume" value="84" />

<ctl name="RX2 Digital Volume" value="84" />

<ctl name="RX3 Digital Volume" value="84" />

<path name="wsa-speaker">

<ctl name="RX1 MIX1 INP1" value="RX1" />

<ctl name="RDAC2 MUX" value="RX1" />

<ctl name="WSA Spk Switch" value="WSA" />

<ctl name="SpkrMono WSA_RDAC" value="Switch" />

</path>

<path name="handset">

<ctl name="EAR PA Gain" value="POS_6_DB" />

<ctl name="EAR_S" value="Switch" />

</path>

οπου 84 εβαλα 90

τι λετε παιδια;;;

<ctl name="RX2 Digital Volume" value="84" />

<ctl name="RX3 Digital Volume" value="84" />

<path name="wsa-speaker">

<ctl name="WSA Spk Switch" value="WSA" />

<ctl name="SpkrMono WSA_RDAC" value="Switch" />

</path>

<path name="handset">

<ctl name="EAR PA Gain" value="POS_6_DB" />

<ctl name="EAR_S" value="Switch" />

</path>

οπου 84 εβαλα 90

τι λετε παιδια;;;

Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι έχει κάποιος άποψη?

Τώρα σοβαρά πιστεύεις ότι έχει κάποιος άποψη?

Προβληματισμους βαζω και δοκιμες κανουμε εκ του ασφαλους....

ποιο ειναι το κακο σε αυτο που προτεινω;;;

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω αλλά δεν έχω ασχοληθεί.

Δες το λινκ πιο πάνω που έγραψε και ο kodorevi8ulis.

Εννοείται διάβασε το 3-4 φορές πριν..

Α! φρόντισε να είναι εκ του ασφαλούς.

Οτι κανεις κατι που ειναι μη δοκιμασμενο και ισως επιβλαβες κανε αυτο που ειπε ποιο πανω το παλικαρι με το qualcomm διαβασα λιγο και πρεπει να κανει αυτο που ζητας. Διαβασε και προσεχε. Πες μας αν καταφερεις κατι

Αν είναι εκ του ασφαλούς εσυ το ξέρεις που το ψάχνεις. Απλά θεωρώ λίγο απίθανο να το έχει δοκιμάσει κάποιος άλλος εδώ όποτε λίγο δύσκολο να πάρεις και γνώμη βάση εμπειρίας. Γκουγκλαρισε λέξεις κλειδιά σχετικές και δες για τυχόν προβλήματα της παραμετροποίησης που επιχειρείς.

Edited by THANKIN

Σχετικά με το ηχείο το έχω κάνει σε nexus 5. Είχε default τιμή 88 και το έκανα 98. Δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει και πρόγραμμα nexus 5 speaker boost σε root πάντα τηλέφωνο

Σχετικά με το ηχείο το έχω κάνει σε nexus 5. Είχε default τιμή 88 και το έκανα 98. Δουλεύει μια χαρά. Υπάρχει και πρόγραμμα nexus 5 speaker boost σε root πάντα τηλέφωνο

αυτο ισχυει ομως στο nexus 5 ..

στο δικο μας κινητο RN3 Pro τι κανουμε , ποιο αρχειο πειραζουμε και τι τιμες βαζουμε;;;;

αυτο ισχυει ομως στο nexus 5 ..

στο δικο μας κινητο RN3 Pro τι κανουμε , ποιο αρχειο πειραζουμε και τι τιμες βαζουμε;;;;

Με ενδιαφέρει και εμένα πάντως γιατί και εμένα είναι χαμηλό...(με ποια ρομ είσαι ?? )

Με ενδιαφέρει και εμένα πάντως γιατί και εμένα είναι χαμηλό...(με ποια ρομ είσαι ?? )

7.3.2.0 greek stable

ας ελπισουμε καποιος να βρει την λυση εδω μεσα

τουλαχιστον άνοιξα ενα θεμα που εχει πολύ μεγαλη και πρακτικη σημασια ιδιως οταν ημαστε εξω σε θορυβωδες περιβαλλον !!!

Λοιπόν, έχω το κινητό σχεδόν 2,5 μήνες και πλέον είμαι με την αγγλοκινεζικη 7.3.6 stable. Είμαι πεπεισμένος ότι βελτιώθηκε στις νυχτερινές φωτό...αύριο θα πάω να βγάλω ακριβώς στα ίδια σημεία που είχα βγάλει την 1η μέρα που το πήρα να κάνω άμεση σύγκριση, σήμερα προς το παρόν ποστάρω αυτες..Να σημειώσω πως έχω την s5k3p3_omida01, αν παίζει κάποιο ρόλο..

με HDR

IMG_20160606_004503 [/img]

Για ημερήσια δεν το συζητώ, είμαι πολύ ικανοποιημένος..

https://c5.staticflickr.com/8/7291/27180606940_d0c42ed2e2_z.jpg' alt='27180606940_d0c42ed2e2_z.jpg'>2016-06-04_06-34-56 [/img]

Στο παρακάτω Link έχω διάφορες για όποιον δεν έχει το κινητό και θέλει να δει δείγματα..

https://www.flickr.com/photos/127061618@N02/albums/72157666359652452

Edited by dimis_pj

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Τις βλέπω από κινητό.

Η φώτο την ημέρα είναι ωραία αλλά εύκολη μιας και έχει μικρό πεδίο εστίασης. Με τις βραδινές έχω κολλήσει γιατί παίζεις σε ISO 1000+ και δεν βλέπω τους κόκκους που έχω συνηθίσει.

Θα τις δω και από pc αλλά όσο να ναι αν είχε πολύ θόρυβο θα φαινοταν

Καλημέρα, παρέλαβα κι εγώ το κινητάκι από vickmall με Official Developer Rom . Το παράγγειλα 19/5 και 31/5 το παρέλαβα(Singapore Post).

Έλειπα ταξίδι και σήμερα το έπιασα στα χέρια μου.

Μια ερώτηση να κάνω και συγνώμη αν έχει απαντηθεί: Ποια από τις 2 σιμ είναι 4g, η Νο 1 micro ή Νο 2 nano;

Ευχαριστώ πολύ.

Φιλε μου καλημερα,να ακουσεις και τη δικη μου γνωμη αν θελεις,γιατι με το συγκεκριμενο θεμα εχω ασχοληθει πολυ,εδω και πολλα χρονια,καθως κι εγω λογω της δουλειας μου ψαχνομουνα για δυνατους ηχους να μπορω να ακουω,απο την εποχη του samsung galaxy S3,κατοπιν SG NOTE 2,μετα με SG NOTE 3 και τελευταια με SG NOTE 4.Η δυνατοτητα αυτη που εχουν οι snapdragon ειναι απλα ΑΠΕΧΤΗ αρκει να προσεχεις λιγο τις επεμβασεις σου,βεβαια τουλαχιστον στα Samsung υπηρχαν μεγαλες αντοχες(εγω ειχα παιξει τιμες μεχρι και 115 στα headphone και speaker)απλα απο ενα σημειο και μετα επαιρνα παραμορφωση και κατεβαζα.Τωρα στα XIAO,μεχρι τωρα ειχα RN2 που δεν υπηρχε το αρχειο, παλευα με engenearig mode που δεν εχει καμια σχεση με mixer και εχω παραγγειλει κι εγω το 3 και το περιμενω.Θελω να μου πεις,το αρχειο το βρισκεις μεσα στη διαδρομη system/etc?γιατι υπαρχει και ξεχωριστα το αρχειο σα mod αλλα δεν δουλειυει αν το βαλεις εσυ,πρεπει να ειναι γραμμενο στον κωδικα της rom εξ αρχης.Αν το βρεις μεσα,κανε δοκιμες ανεβαζοντας κατα 3 μοναδες τη φορα για να δεις τι παιρνει και δες που το θελεις,να θυμασαι οτι πειραζεις τιμες μονο στο κεφαλαιο:Play shenario,πουθενα αλλου,Αν το βρεις πες μου οτι το εχει μεσα να με καθυσηχασεις κι εμενα.Παντα μετα απο καθε αλλαγη reboot

Edited by wolf_35

Μια ερώτηση να κάνω και συγνώμη αν έχει απαντηθεί: Ποια από τις 2 σιμ είναι 4g, η Νο 1 micro ή Νο 2 nano;

Ευχαριστώ πολύ.

Ορίζεις εσύ ποια θέλεις αλλά απ ότι φαίνεται δουλεύει καλύτερα στην πρώτη.

Αυτό είναι τέστ..:lol::lol:

Με τις βραδινές έχω κολλήσει γιατί παίζεις σε ISO 1000+ και δεν βλέπω τους κόκκους που έχω συνηθίσει.

Θα τις δω και από pc αλλά όσο να ναι αν είχε πολύ θόρυβο θα φαινοταν

Και στο pc δείχνουν πολύ καλές. Τι έγινε;:shock:

Θελω να μου πεις,το αρχειο το βρισκεις μεσα στη διαδρομη system/etc?γιατι υπαρχει και ξεχωριστα το αρχειο σα mod αλλα δεν δουλειυει αν το βαλεις εσυ,πρεπει να ειναι γραμμενο στον κωδικα της rom εξ αρχης.

Το αρχείο υπάρχει μέσα ναι.. κανονικά.

Αν και μένα δεν με ενδιαφέρει το θέμα θέλω να ακούσω την γνώμη σου.

Αν θέλεις να σου στείλω-στείλει το αρχείο να το "επεξεργαστείς"

Λοιπόν, έχω το κινητό σχεδόν 2,5 μήνες και πλέον είμαι με την αγγλοκινεζικη 7.3.6 stable. Είμαι πεπεισμένος ότι βελτιώθηκε στις νυχτερινές φωτό...αύριο θα πάω να βγάλω ακριβώς στα ίδια σημεία που είχα βγάλει την 1η μέρα που το πήρα να κάνω άμεση σύγκριση, σήμερα προς το παρόν ποστάρω αυτες..Να σημειώσω πως έχω την s5k3p3_omida01, αν παίζει κάποιο ρόλο..

Έλα πες τώρα ότι κάνεις πλάκα:p. Δεν μπορεί θα τρολάρεις. Τις είδα σε pc και στο 100% δεν βλέπεις κόκκο και έχει άψογο μαύρο:wacko::hypno:.

Είμαι έτοιμος για παραγγελία από το vickmall και αναρωτιέμαι: Χρειάζεται όλο αυτό το κειμενάκι που βλέπω copy-paste στα σχόλια για έλεγχο ότι δουλεύει σωστά, για έλεγχο του Wifi, να αποσταλεί ως δώρο κλπ.;;; Επίσης ζητάνε στα σχόλια EU adapter, δεν είναι ήδη μέσα στο κουτί; θέλει κάτι extra;

Φιλε μου καλημερα,να ακουσεις και τη δικη μου γνωμη αν θελεις,γιατι με το συγκεκριμενο θεμα εχω ασχοληθει πολυ,εδω και πολλα χρονια,καθως κι εγω λογω της δουλειας μου ψαχνομουνα για δυνατους ηχους να μπορω να ακουω,απο την εποχη του samsung galaxy S3,κατοπιν SG NOTE 2,μετα με SG NOTE 3 και τελευταια με SG NOTE 4.Η δυνατοτητα αυτη που εχουν οι snapdragon ειναι απλα ΑΠΕΧΤΗ αρκει να προσεχεις λιγο τις επεμβασεις σου,βεβαια τουλαχιστον στα Samsung υπηρχαν μεγαλες αντοχες(εγω ειχα παιξει τιμες μεχρι και 115 στα headphone και speaker)απλα απο ενα σημειο και μετα επαιρνα παραμορφωση και κατεβαζα.Τωρα στα XIAO,μεχρι τωρα ειχα RN2 που δεν υπηρχε το αρχειο, παλευα με engenearig mode που δεν εχει καμια σχεση με mixer και εχω παραγγειλει κι εγω το 3 και το περιμενω.Θελω να μου πεις,το αρχειο το βρισκεις μεσα στη διαδρομη system/etc?γιατι υπαρχει και ξεχωριστα το αρχειο σα mod αλλα δεν δουλειυει αν το βαλεις εσυ,πρεπει να ειναι γραμμενο στον κωδικα της rom εξ αρχης.Αν το βρεις μεσα,κανε δοκιμες ανεβαζοντας κατα 3 μοναδες τη φορα για να δεις τι παιρνει και δες που το θελεις,να θυμασαι οτι πειραζεις τιμες μονο στο κεφαλαιο:Play shenario,πουθενα αλλου,Αν το βρεις πες μου οτι το εχει μεσα να με καθυσηχασεις κι εμενα.Παντα μετα απο καθε αλλαγη reboot

Ορίζεις εσύ ποια θέλεις αλλά απ ότι φαίνεται δουλεύει καλύτερα στην πρώτη.

Αυτό είναι τέστ..:lol::lol:

Και στο pc δείχνουν πολύ καλές. Τι έγινε;:shock:

Το αρχείο υπάρχει μέσα ναι.. κανονικά.

Αν και μένα δεν με ενδιαφέρει το θέμα θέλω να ακούσω την γνώμη σου.

Αν θέλεις να σου στείλω-στείλει το αρχείο να το "επεξεργαστείς"

System/etc/mixer_paths.xml

https://drive.google.com/file/d/0B8rmkCAf-WOqdmptMm1WampYaTh1T2lnR3pSbWxNRVBYdnAw/view?pref=2&pli=1

Original αρχειο απο την greek stable 7.3.2.0

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6750935#post6750935

εγω αλλαξα αυτες τις τιμες αλλα δεν βλεπω διαφορα

Περιμενω προτασεις

Είμαι έτοιμος για παραγγελία από το vickmall και αναρωτιέμαι: Χρειάζεται όλο αυτό το κειμενάκι που βλέπω copy-paste στα σχόλια για έλεγχο ότι δουλεύει σωστά, για έλεγχο του Wifi, να αποσταλεί ως δώρο κλπ.;;; Επίσης ζητάνε στα σχόλια EU adapter, δεν είναι ήδη μέσα στο κουτί; θέλει κάτι extra;

βασικά τα κάνουν όλα στο αυτόματο :) εγώ απλά τους είχα στείλει με email να μην βάλουν από μόνοι τους το δωρεάν (μάπα) tempered glass

και μου είπαν "θα ελέγξουμε την συσκευή , θα βάλουμε adapter κλπ κλπ" τόσες αποστολές στην Ελλάδα , ξέρουν

αλλά εδώ μου τα χάλασες , αν όντως ρωτάς για τον EU adapter θα υποθέσω ότι δεν ξες τι συσκευή αγοράζεις :)