Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!! Θελω να ρωτησω ποσες ωρες screen on time εχετε εσεις?? Εμενα γενικα το μεγιστο που εχω δει απο τις ρυθμισεις ειναι 5.30-6 ωρες ενω το κινητο στο συνολο κραταει 2-2,5 μερες με κανονικη χρηση wifi-data. Εχω την global stable 7.3.2.0. Γενικα διαβαζα παλια για 7-12 ωρες screen on time γιαυτο ρωταω

Ενδεικτικά είναι όλα αυτά. Έχω παρατηρήσει ότι η 7.3 είναι λίγο πιο κάτω σε μπαταρία σε σχέση με την 7.2. Δεν ξέρω αν το έχουν παρατηρήσει και τα άλλα παιδιά; Με την 7.2 είχα βγάλει και 9.5 ώρες. Το Μαράκι από πάνω είχε βγάλει και 11ωρες. Και εγώ κάθε 2 ημέρες το φορτίζω με ελαφρώς βαριά χρήση.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια,

Μολις παρελαβα το Redmi Note 3 Pro (δωρο).Μερικες ερωτησουλες παρακαλω...

Απο που να αγορασω ενα καλο γυαλι προστασιας και την αυθεντικη flip cover case του??επισης πρεπει να το σεταρω με καποιο τροπο για να ειναι πληρως συμβατο με ελληνικες καρτες ελληνικα δικτυα κτλ??ειναι αγορασμενο απο κινα.

ευχαριστω

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

περιεργο....εχω μπλοκαρει αρκετα νουμερα απο διαφορους παροχους και σε εμενα λειτουργει αψογα.

Κοιτα μήπως τρέχει την γνωστή multi rom που ειναι τιγκα στα bugs.

Την ελληνική gtv 6.5.12 έχω,κανένα bug απολύτως, αλλιώς θα ψαχνομουν για την ρομ. Αφού νομίζω μήπως έχουν κάνει τίποτα να προσπερνά τις block list! Και ο αριθμός φαίνεται ότι είναι σε φραγή,γιατί όταν τον επιλέγω λέει"άρση φραγής".

Edit: τελικά έπρεπε να ενεργοποιήσω το φίλτρο από το κέντρο ασφαλείας, εγώ απλά είχα προσθέσει τον αριθμό από το αρχείο κλήσεων.

Edited by Billys_RR

Βρε παιδιά τρελάθηκα ! Παίζει το ράδιο χωρις ακουστικά; Συγνώμη για τον ενθουσιασμό μου αλλά πρώτη φορά βλέπω κινητό να το κάνει.

Είναι 2 διαφορετικά κινητά, φαντάζομαι το έχεις προσέξει.

1. Το vickmall θα έλεγα χωρίς να έχω ψωνίσει από το άλλο κάτι.

2.Αν το παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο κατά 99% δεν πληρώνεις τελωνείο

3. Ναι αλλά έχει πολλά θέματα η συγκεκριμένη ρομ.

4.Ποιο φτηνο τι;; προ ή απλό; Απο Κίνα η Ευρώπη..

...Γενικά είμαστε εκτός θέματος..

Η αλήθεια είναι δεν το είχα δει ότι δεν ήταν το προ

3. Όσο για την ρομ άμα είναι τόσο ελαττωματικήh θα την αλλάξω

4. Το προ θέλω με 32γβ. Το θέμα μου δεν είναι από που να το πάρω αφού ίδιας ποιότητας είναι αλλά να το πάρω από κάπου που είναι πιο φτηνό και να μην πληρώσω δασμούς (ένας φίλος μου το πήρε από το γεαρ βεστ και πλήρωσε 70ευρω δασμούς δεν λέει)

Κάτι άλλο το 16αρη μόνο η μνήμη αλλάζει;;

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1) συγνώμη αλλά δεν γίνεται ανά 2 ποστ να λέμε ότι ναι το vickmall είναι αξιόπιστο :)

επίσης στην ευρωπαική αποθήκη του vickmall θα το πάρεις από θεσσαλονίκη , στο Honor (που είναι κι αυτό αξιόπιστο φυσικά) θα σου έρθει με κούριερ ΑΛΛΑ θα πληρώσεις και ακριβά τα μεταφορικά (vickmall τζάμπα)

2) εξαρτάται πάντα πως θα το στείλει ο πωλητής , με τι τρόπο κλπ (δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να τα πούμε , στο π.χ. vickmall ξέρουν πως να τα στείλουν οπότε η πιθανότητα να πληρώσεις κάτι εξτρά είναι παρα πολύ μικρή)

3) ναι αλλά αν την βάλεις μη νομίζεις ότι θα είσαι οκ , πάλι εδώ θα έρθεις και θα ρωτάς "έχω το τάδε πρόβλημα γιατί" ; θα πρέπει να διαβάσεις για το πως θα ξεκλειδώσεις το κινητό για να βάλεις μια σωστή rom με ελληνικά

Ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δεύτερο που κοιτάς από Honorbuy δεν είναι το pro. Είναι με τον επεξεργαστή της Mediatek και οχι τον Snapdragon. Αν αποφασίσεις να το πάρεις από Ευρωπαϊκή αποθήκη προτίμησε το vickmall. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει πιο χαμηλή τιμή από ευρωπαϊκή αποθήκη. Από Κίνα παίζει κοντά στα 200€. Μην επιλέξεις multi. Ή global αν δεν σε πειράζει να έχεις αγγλικό μενού ή official China dev για να περάσεις την ελληνική ρομ. Δες το πρώτο ποστ. Μην κάνεις αναφορά για τελωνείο εδώ. Απαγορεύεται.

Αν επιλέξω την Multi-language δεν μπορώ μετά να περάσω την ελληνική ρομ;;

Τελείωσαν τα αποθέματα από Ευρώπη θα ξαναβγάλουν κομμάτια;;;

Καλησπέρα το τηλ μου φαίνεται θα το σπάσω τελικά,κλείδωσε ξαφνικά δεν μου διαβάζει το δαχτυλικό αποτύπωμα μα με τιποτα......ήταν άψογο μεχρι τωρα και δούλευε και το διάβαζε κανονικά,τώρα μουλάρωσε και το μοτίβο που έχω επιλέξει ούτε και εκείνο μου το βγάζει λάθος.τώρα μου λέει να περιμένω 30 λεπτά να ξαναδοκιμάσω ειναι κλειδωμένο.,τι χαζομάρα και αυτην με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Εχω την την τελευταια Stable V7.3.2.0 την ελληνική,αν του κανω Factory Reset από το TWRP Recovery θα τα χάσω όλα λογικά και δεν θέλω,μπορώ να ξαναπεράσω την ίδια rom πρέπει να κάνω ξανά Wipe -> advacned -> cache + dalvik cache αν θέλω να περάσω την νεα xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.5.26 δηλ να φύγω από Stable σε del θελει και wipe data???Εχω πάρει backup νωρίτερα μέσα από το από το TWRP την προηγούμενη Stable V7.2.2.0 για να γυρίσω σε αυτήν θέλει να περάσω νέο TWRP Recovery?????

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Η αλήθεια είναι δεν το είχα δει ότι δεν ήταν το προ

4. Το προ θέλω με 32γβ. Το θέμα μου δεν είναι από που να το πάρω αφού ίδιας ποιότητας είναι αλλά να το πάρω από κάπου που είναι πιο φτηνό και να μην πληρώσω δασμούς (ένας φίλος μου το πήρε από το γεαρ βεστ και πλήρωσε 70ευρω δασμούς δεν λέει)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ευχαριστώ!

----- προσθήκη μηνύματος 20 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορεις αλλα ειναι ταλαιπωρια.αμα εχεις σκοπο να περασεις την ελληνικη παρτο με china ή official dev.ειναι πολυ ευκολο με dev.

Aμα θες ελληνικα αξιζει να περασειςδ την ελληνικη (μιση ωρα διαδικασια ειναι με την εγκατασταση) .η μυλτι έχει πολλα θεματα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kongeo1994

3. Αν το πάρεις με multi ρομ έιναι λίγο μεγαλύτερη η διαδικασία. Αν έχεις επιλογή πάρτο με dev.

4. Αν η μέθοδος αποστολής είναι ταχυδρομείο πολύ δύσκολο να περάσει τελωνείο.

Από την στιγμή που έχει ζήτηση σίγουρα θα ξανα έρθει Ευρώπη.

Βρε παιδιά τρελάθηκα ! Παίζει το ράδιο χωρις ακουστικά; Συγνώμη για τον ενθουσιασμό μου αλλά πρώτη φορά βλέπω κινητό να το κάνει.

Ναι παιζει.

Δε πιανει καμπανα βεβαια αλλα τους σταθμους που εχει καλο σημα τους παιζει ευκολα.

Καλησπέρα το τηλ μου φαίνεται θα το σπάσω τελικά,κλείδωσε ξαφνικά δεν μου διαβάζει το δαχτυλικό αποτύπωμα μα με τιποτα......ήταν άψογο μεχρι τωρα και δούλευε και το διάβαζε κανονικά,τώρα μουλάρωσε και το μοτίβο που έχω επιλέξει ούτε και εκείνο μου το βγάζει λάθος.τώρα μου λέει να περιμένω 30 λεπτά να ξαναδοκιμάσω ειναι κλειδωμένο.,τι χαζομάρα και αυτην με το δαχτυλικό αποτύπωμα.

Εχω την την τελευταια Stable V7.3.2.0 την ελληνική,αν του κανω Factory Reset από το TWRP Recovery θα τα χάσω όλα λογικά και δεν θέλω,μπορώ να ξαναπεράσω την ίδια rom πρέπει να κάνω ξανά Wipe -> advacned -> cache + dalvik cache αν θέλω να περάσω την νεα xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_GTV-6.5.26 δηλ να φύγω από Stable σε del θελει και wipe data???Εχω πάρει backup νωρίτερα μέσα από το από το TWRP την προηγούμενη Stable V7.2.2.0 για να γυρίσω σε αυτήν θέλει να περάσω νέο TWRP Recovery?????

Είσαι πολυβόλο καταρχήν ......

Η πιο καλή επιλογή που έχεις είναι να μπεις σε twrp και να κάνεις restore την 7,2,2,0. αν την έχεις πάρει όπως λες backup.

2η επιλογή είναι να μπείς σε recovery και να κάνεις wipe/advanced wipe/ dalvik cache και cache.

3η επιλογή είναι να κάνεις wipe/advanced wipe/ dalvik cache και cache. και να ξαναπεράσεις την ίδια που έχεις.

4η είναι να κάνεις wipe/advanced wipe/ dalvik ache και cache + data (τα χάνεις όλα) και να περάσεις την dev που λες.

Η επιλογή δική σου...

Είσαι πολυβόλο καταρχήν ......

Η πιο καλή επιλογή που έχεις είναι να μπεις σε twrp και να κάνεις restore την 7,2,2,0. αν την έχεις πάρει όπως λες backup.

2η επιλογή είναι να μπείς σε recovery και να κάνεις wipe/advanced wipe/ dalvik cache και cache.

3η επιλογή είναι να κάνεις wipe/advanced wipe/ dalvik cache και cache. και να ξαναπεράσεις την ίδια που έχεις.

4η είναι να κάνεις wipe/advanced wipe/ dalvik ache και cache + data (τα χάνεις όλα) και να περάσεις την dev που λες.

Η επιλογή δική σου...

Άνοιξέ μετα απο μιση ώρα τελικα το θέμα είχε πρόβλημα που είχα κατεβάσει,τώρα του έβαλα κωδικό αντι μοτιβο,αν θέλω να περασω την νεα dev δηλ όπως έγραψα την κατεβασα και λεω να την ριξω στο τηλ. θελει και data,δηλαδή όλα σκούπα στο κινητό ,αν του περάσω TWRP Recovery δεν μου απάντησες όμως,εσύ έχεις περάσει νεο για να περνάς οπουδήποτε rom θέλεις ,ειτε ελληνικη ,developer ROM κινεζική κτλπ. Η δεν χρειάζεται άμεσα αυτό.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Το δαχτυλικό αποτύπωμα ειναι μια βλακεία τελικά .............

Μπορείς αλλά θα χρειαστεί να κάνεις κάποια βήματα παραπάνω. Το vickmall έχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη.

Άνοιξέ μετα απο μιση ώρα τελικα το θέμα είχε πρόβλημα που είχα κατεβάσει,τώρα του έβαλα κωδικό αντι μοτιβο,αν θέλω να περασω την νεα dev δηλ όπως έγραψα την κατεβασα και λεω να την ριξω στο τηλ. θελει και data,δηλαδή όλα σκούπα στο κινητό ,αν του περάσω TWRP Recovery δεν μου απάντησες όμως,εσύ έχεις περάσει νεο για να περνάς οπουδήποτε rom θέλεις ,ειτε ελληνικη ,developer ROM κινεζική κτλπ. Η δεν χρειάζεται άμεσα αυτό.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν σε κατάλαβα για αυτό δεν σου απάντησα.

Έχεις ήδη νέο recovery από την 7,3,2 ρομ.

Με αυτό μπορείς να περάσεις όποια ρομ θέλεις. ΑΛΛΑ σε περίπτωση που περάσεις official ρομ πρέπει μετά την εγκατάσταση να κάνεις install και ένα αρχείο boot.img.Αν δεν το κάνεις δεν θα ανοίγει το κινητο.

Για οποιαδήποτε Ελληνική το boot.img δεν σου χρειάζεται, είναι ενσωματωμένο στην ρομ.

Αν βάλεις dev πρέπει πρώτα να κάνεις και data.. δηλαδή σκούπα όλα

Μπορείς αλλά θα χρειαστεί να κάνεις κάποια βήματα παραπάνω. Το vickmall έχει στην ευρωπαϊκή αποθήκη.

Το καλύτερο είναι να το πάρει με del rom ,τωρα αν δεν γίνεται ένταξη θα ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το κινητό και εμείς με Multi-language το παραλάβαμε,αλλα αμέσως αρχίσαμε να το αναβαθμίζουμε,καλό απόγευμα φιλε kyrgeo1978:ninja::ninja::rolleyes:

Έχει η είχε;

Είχε χθες. Τώρα που μπήκα έκαναν φτερά. Χθες ήταν in stock. Είχε και ασημί και χρυσό. Τα πήραν όλα.

Το καλύτερο είναι να το πάρει με del rom ,τωρα αν δεν γίνεται ένταξη θα ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το κινητό και εμείς με Multi-language το παραλάβαμε,αλλα αμέσως αρχίσαμε να το αναβαθμίζουμε,καλό απόγευμα φιλε kyrgeo1978:ninja::ninja::rolleyes:

Σωστός. Καλό απόγευμα φίλε.

Edited by kyrgeo1978

deni77 όντως ποτέ δεν πρέπει να βασιζόμαστε ΜΟΝΟ στο δακτυλικό αποτύπωμα. Και μένα έχει μουλαρώσει κάποιες φορές και δεν ξεκλειδώνει. Αλλά έχω κωδικό και δεν υπήρχε θέμα,και αμέσως μετά διάβαζε σωστα και το δακτυλικό αποτύπωμα. Εγώ θα πρότεινα κωδικό αντί μοτίβο, και να τον θυμόμαστε ώστε αν βρεθούμε σε τέτοια περίπτωση να μην μείνουμε χωρίς συσκευή, και να είμαστε έξω.

Δεν σε κατάλαβα για αυτό δεν σου απάντησα.

Έχεις ήδη νέο recovery από την 7,3,2 ρομ.

Με αυτό μπορείς να περάσεις όποια ρομ θέλεις. ΑΛΛΑ σε περίπτωση που περάσεις official ρομ πρέπει μετά την εγκατάσταση να κάνεις install και ένα αρχείο boot.img.Αν δεν το κάνεις δεν θα ανοίγει το κινητο.

Για οποιαδήποτε Ελληνική το boot.img δεν σου χρειάζεται, είναι ενσωματωμένο στην ρομ.

Αν βάλεις dev πρέπει πρώτα να κάνεις και data.. δηλαδή σκούπα όλα

Ποιο ειναι το νέο recovery από την 7,3,2 ρομ,εγώ απο τοτε που το αναβάθμισα με το νεο TWRP Recovery που μου είχες στήλη δεν το άλλαξα,νομίζω είναι σε κίτρινο το TWRP αυτό που έχω τωρα,αυτό την σκουπα με προβληματίζει για την del πρέπει να ξανα στηθούν απο την αρχή ολα μετα και δεν θα εχει μεγάλη διαφορά το κινητο,ασκόπως κόπος απλά περιμένουμε τη νέα έκδοση MIUI 8 και για εμάς.:ninja::ninja: με την νεα rom απο την ελληνική κοινότητα.Λενε οτι έχει αρκετές αναβαθμησεις και ειναι διαφορετική .

Είχε χθες. Τώρα που μπήκα έκαναν φτερά. Χθες ήταν in stock. Είχε και ασημί και χρυσό. Τα πήραν όλα.

Γ@@@τα.. πόσο ζήτηση έχει...

Ποιο ειναι το νέο recovery από την 7,3,2 ρομ,εγώ απο τοτε που το αναβάθμισα με το νεο TWRP Recovery που μου είχες στήλη δεν το άλλαξα,νομίζω είναι σε κίτρινο το TWRP αυτό που έχω τωρα,αυτό την σκουπα με προβληματίζει για την del πρέπει να ξανα στηθούν απο την αρχή ολα μετα και δεν θα εχει μεγάλη διαφορά το κινητο,ασκόπως κόπος απλά περιμένουμε τη νέα έκδοση MIUI 8 και για εμάς.:ninja::ninja: με την νεα rom απο την ελληνική κοινότητα.Λενε οτι έχει αρκετές αναβαθμησεις και ειναι διαφορετική .

Κάνε restore η μείνε όπως είσαι και υπομονή.

Το πορτοκαλί recovery είναι από την 7,3,2 από Ελληνα δημιουργό...Άστο μια χαρά είναι...(αν και βγήκε αναβάθμιση)

deni77 όντως ποτέ δεν πρέπει να βασιζόμαστε ΜΟΝΟ στο δακτυλικό αποτύπωμα. Και μένα έχει μουλαρώσει κάποιες φορές και δεν ξεκλειδώνει. Αλλά έχω κωδικό και δεν υπήρχε θέμα,και αμέσως μετά διάβαζε σωστα και το δακτυλικό αποτύπωμα. Εγώ θα πρότεινα κωδικό αντί μοτίβο, και να τον θυμόμαστε ώστε αν βρεθούμε σε τέτοια περίπτωση να μην μείνουμε χωρίς συσκευή, και να είμαστε έξω.
:cool::cool::X:p:p

Αυτο εκανα φίλε τελικά το έγραψα νωρίτερα,τελικά μια χαζομάρα ειναι το δαχτυλικό αποτύπωμα ,μια βλακεία σκέτη ειναι.

Γ@@@τα.. πόσο ζήτηση έχει...

Φταίει φίλε και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό χάνονται πακέτα που έρχονται από Κίνα. Πολλοί στράφηκαν στις ευρωπαϊκές αποθήκες. Γέμισε ο τόπος Xiaomi.

Φταίει φίλε και το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό χάνονται πακέτα που έρχονται από Κίνα. Πολλοί στράφηκαν στις ευρωπαϊκές αποθήκες. Γέμισε ο τόπος Xiaomi.

Τα δικα μας ακόμη έρχονται φιλε απο την κινα,χα χα χάθηκαν:lol::lol:,εξαφανίστηκαν κάποιος ποντικός τα τρύπησε κάνεις δεν γνωρίζει,εμείς πήραμε τα χρήματα μας τουλάχιστον πίσω και φάγαμε όμως την υπομονή να περιμένουμε 2 μήνες για ένα κινητό που δεν θα έρθει πότε,ήμασταν προφανώς άτυχοι :lol::lol::lol: ,σήμερα παρέλαβα την νέα θηκούλα και το τσάμι Nillkin για το κινητό .:ninja::ninja:

καλησπερα παιδια,

Μολις παρελαβα το Redmi Note 3 Pro (δωρο).Μερικες ερωτησουλες παρακαλω...

Απο που να αγορασω ενα καλο γυαλι προστασιας και την αυθεντικη flip cover case του??επισης πρεπει να το σεταρω με καποιο τροπο για να ειναι πληρως συμβατο με ελληνικες καρτες ελληνικα δικτυα κτλ??ειναι αγορασμενο απο κινα.

ευχαριστω

Anybody???

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Anybody???

Γυαλί από ebay , aliexpress κλπ. Προτείνω nillkin h+. Θήκη το ίδιο αλλά αυθεντική;;;

Να το σετάρεις δεν χρειάζεται είναι έτοιμο αρκεί να μην γράφει global 7.1.9.0.0 ή 7.1.99.99 κλπ κλπ.

Anybody???

Δες και το Nillkin 9H + pro είναι πιο λεπτό. Από θήκες δες τη Mofi. Όλα αυτά από ebay. Είμαι έξω και δεν μπορώ να στείλω λινκ τώρα.

Τα δικα μας ακόμη έρχονται φιλε απο την κινα,χα χα χάθηκαν:lol::lol:,εξαφανίστηκαν κάποιος ποντικός τα τρύπησε κάνεις δεν γνωρίζει,εμείς πήραμε τα χρήματα μας τουλάχιστον πίσω και φάγαμε όμως την υπομονή να περιμένουμε 2 μήνες για ένα κινητό που δεν θα έρθει πότε,ήμασταν προφανώς άτυχοι :lol::lol::lol: ,σήμερα παρέλαβα την νέα θηκούλα και το τσάμι Nillkin για το κινητό .:ninja::ninja:

Κάποιος καβάτζοσε όλο το σάκο. :D