geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 το MiPCSuite δουλευει σε MEIZU κινητα ;;;;;; Ε όχι.. δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό που ρωτάς δεν έχει σχέση με το νήμα. Περισσότερες απαντήσεις θα βρεις εδώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 καλησπερα, σημερα μου ηρθε το μυνημα και εκανα την διαδικασια για ξεκλειδωμα bootloader. ξεκλειδωθηκε κανονικα. εχω την τελευταια china stable 7.3.6.0 που ηρθε σημερα ΟΤΑ. Μετα δεν ξερω εαν εκανα καλα ,πηγα να κανω περασμα της custom recovery . ολα καλα μεχρι το βημα 13 του οδηγου.φορτωσε το twrp ,εβαλα την γλωσσα αγγλικα , πηγα wipe >advance kai τικαρα cache,dalvik,data. δεν ξαναπηγα ομως πισω να κανω install ,και πατησα reboot. κολαει στο εικονιδιο MI ...ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ. Πατωντας volume up kai power το ξαναβαζω σε reconery mode ,παω στο install .και επιλεγω την global stable που ειναι και η μονη που εχω μεσα στην συσκευη σαν αρχειο zip. παντα κολαει στο mi και δεν αποκρινεται.. τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 1.Την Ελληνική την έκανες καθαρή εγκατάσταση; 2.Είναι μία developer ρομ που έχουν βάλει το χεράκι τους λίγο παραπάνω κάποιοι.. Αν μπεις εδώ περιγραφή σου λέει τι έχουν προσθέσει - αφαιρέσει. ναι εννοειταικαθαρη εγκατάσταση, απο ξεκλείδωμα περασα σε twrp και απο κει μέσα τηνελληνική stable, τις επόμενες ελληνικές απλά αναβάθμιση απο twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 τι μπορω να κανω? Καταρχήν.. Πες μου λίγο θέλεις να μείνεις σε global η να πας σε Ελληνική; Από την στιγμή που φλασάρεις official ρομ μέσω twrp πρέπει να φλασάρεις από πάνω και το αρχείο boot.img. Εχεις επιλογές μην αγχώνεσαι... πες μου όμως τι θέλεις. ναι εννοειταικαθαρη εγκατάσταση, απο ξεκλείδωμα περασα σε twrp και απο κει μέσα τηνελληνική stable, τις επόμενες ελληνικές απλά αναβάθμιση απο twrp. Λες : απο ξεκλείδωμα περασα σε twrp και απο κει μέσα τηνελληνική stable Έκανες wipe data πριν την εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καταρχήν.. Πες μου λίγο θέλεις να μείνεις σε global η να πας σε Ελληνική; Από την στιγμή που φλασάρεις official ρομ μέσω twrp πρέπει να φλασάρεις από πάνω και το αρχείο boot.img. Εχεις επιλογές μην αγχώνεσαι... πες μου όμως τι θέλεις. Λες : απο ξεκλείδωμα περασα σε twrp και απο κει μέσα τηνελληνική stable Έκανες wipe data πριν την εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ; δεν εχω προβλημα εαν παω σε ελληνικη η στην global stable.οτι ειναι πιο ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ε όχι.. δεν υπάρχει περίπτωση. Πως δε δουλεύει το mi suite με το meizu, τι του λες του ανθρώπου, εγώ πως το έκανα?? :D Είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση...από meizu mx4 σε rn3 pro, τρελη αναβάθμιση!! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αφου δεν κατάφερα να φλασάρω ROM με flash tool ,ειπα να ξεκλειδώσω το bootloader,έχοντας πάρει την έγκριση κλπ μου βγάζει αυτο το eror κατα την προσπάθεια μου(όπως φασίνεται στην εικόνα) http://prntscr.com/bbj59r Ένα άλλο πρόβλημα είχα στην δημιουργία backup ,ενώ έχω χώρο μου λέει το αντιθετο http://prntscr.com/bbj60b Υ,Σ. όποιος μπορει να βοηθήσει γτ έχω θέμα με την ROM,υπερθερμαίνεται και αρχιζει τις επανεκκινήσεις, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πως δε δουλεύει το mi suite με το meizu, τι του λες του ανθρώπου, εγώ πως το έκανα?? :D Είμαστε ακριβώς ίδια περίπτωση...από meizu mx4 σε rn3 pro, τρελη αναβάθμιση!! :cool: Ωραία ,, δώστου οδηγίες από την στιγμή που είστε ίδια περίπτωση.. Αφου δεν κατάφερα να φλασάρω ROM με flash tool ,ειπα να ξεκλειδώσω το bootloader,έχοντας πάρει την έγκριση κλπ μου βγάζει αυτο το eror κατα την προσπάθεια μου(όπως φασίνεται στην εικόνα) Με τι ρομ προσπαθείς να ξεκλειδώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ρε σεις τι mipcsuite λέτε πάτε καλά ;) αυτό καλά καλά δεν δουλεύει σε όλες τις xiaomi συσκευές θα το βάλει σε άλλη ; ψάξτε λίγο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.miui.backup.transfer υπάρχει ήδη μέσα στα xiaomi (ψάξτε το στις ρυθμίσεις) επίσης για viber bbtp μη περιμένεις και πολλά βέβαια , τον $#$#$# εκεί και το backup/restore δεν δουλεύει πάντα (τις Miui σίγουρα δεν δουλεύει) ίσως με titanium backup (ή κάποιο άλλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Λες : απο ξεκλείδωμα περασα σε twrp και απο κει μέσα τηνελληνική stable Έκανες wipe data πριν την εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ; Φαντάζομαι λες για την πρώτη φορά, νομίζω όχι δεν έκανα. Άρα να μπω twrp να κάνω wipe data και να ξαναπεράσω τη rom απ' την αρχή; Δε με νοιάζει αν τα χάσω όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι για την πρώτη φορά λέω.. Αν δεν σε νοιάζει που θα τα χάσει κάντο.. Κάνε wipe/advanced wipe/ dalvik cache, cache , data. ( Αν θες να ξανακάνεις εγκατάσταση) Αν όχι, απ΄εξω κάνε ένα factory reset και reboot system. Και στις 2 περιπτώσεις θα τα χάσεις όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οκ ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση, αύριο κιόλας θα το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αφου δεν κατάφερα να φλασάρω ROM με flash tool ,ειπα να ξεκλειδώσω το bootloader,έχοντας πάρει την έγκριση κλπ μου βγάζει αυτο το eror κατα την προσπάθεια μου(όπως φασίνεται στην εικόνα) http://prntscr.com/bbj59r Πρέπει να κάνεις login είτε με το ίδιο email είτε με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου (+30........) και στη συσκευή κ στον υπολογιστή. Βάλε το "μανισιο" καλώδιο. Περνά drivers σωστά. Εγκατέστησε pdanet στο pc. Κάνε επανεκκίνηση το pc. Πρέπει να ναι κ άλλα , δες στην υπογραφή του @geoanto555...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αφου δεν κατάφερα να φλασάρω ROM με flash tool ,ειπα να ξεκλειδώσω το bootloader,έχοντας πάρει την έγκριση κλπ μου βγάζει αυτο το eror κατα την προσπάθεια μου(όπως φασίνεται στην εικόνα) http://prntscr.com/bbj59r Ένα άλλο πρόβλημα είχα στην δημιουργία backup ,ενώ έχω χώρο μου λέει το αντιθετο http://prntscr.com/bbj60b Υ,Σ. όποιος μπορει να βοηθήσει γτ έχω θέμα με την ROM,υπερθερμαίνεται και αρχιζει τις επανεκκινήσεις, Μονο με del rom ξεκλειδώνεις το έχουμε γραψει 150 φορές,εσύ μάλλον δεν την εχεις αυτήν τώρα ,έμενα κάτι για multilanquage rom πρέπει να έχεις τώρα με τα τόσα προβλήματα απο οτι είδα στην φωτογραφία που ανέβασες.. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πρέπει να κάνεις login είτε με το ίδιο email είτε με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου (+30........) και στη συσκευή κ στον υπολογιστή. Βάλε το "μανισιο" καλώδιο. Περνά drivers σωστά. Εγκατέστησε pdanet στο pc. Κάνε επανεκκίνηση το pc. Πρέπει να ναι κ άλλα , δες στην υπογραφή του @geoanto555...;) Στο screenshot από το κινητό του βλέπω Ελληνικά.. Φαντάσου τι φταίει;;; Με προλαβε ο denis στο λεπτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Πάντως με ελληνική dev 6.5.26 βλέπω χειρότερη μπαταρία σε σχέση με την 6.5.12 που πρωτοεβαλα από όταν πηρα το κινητό. Θα γυρίσω με nandroid σε εκείνη,και θα αράξω μέχρι να βγουν οι miui8 οπότε και θα δούμε τι παίζει εκεί μετά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Οκ ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση, αύριο κιόλας θα το κάνω. Λογικά με μία νέα καθαρή εγκατάσταση όλα θα δουλεύουν ρολόι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Στο screenshot από το κινητό του βλέπω Ελληνικά.. Φαντάσου τι φταίει;;; Με προλαβε ο denis στο λεπτό.. παιδιά μην βαράτε :P δοκίμασα και με αγγλικά ,αλλά το ιδιο eror Τρέχω με ΜUi 7.1.9.0.0 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octaviagt1 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καταρχήν.. Πες μου λίγο θέλεις να μείνεις σε global η να πας σε Ελληνική; Από την στιγμή που φλασάρεις official ρομ μέσω twrp πρέπει να φλασάρεις από πάνω και το αρχείο boot.img. Εχεις επιλογές μην αγχώνεσαι... πες μου όμως τι θέλεις. Λες : απο ξεκλείδωμα περασα σε twrp και απο κει μέσα τηνελληνική stable Έκανες wipe data πριν την εγκατάσταση της Ελληνικής ρομ; τελικα τι προτεινεις να κανω ,ειμαι στο recovery δεν μπορω να κανω τιποτα.. δεν με πειραζει και να ανοιξει το κινητο και ασ εχω την china stable που ειχα πριν. ευτηχως που φορτιζει τουλαχιστον γιατι δεν κλεινει κιολας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 παιδιά μην βαράτε :P δοκίμασα και με αγγλικά ,αλλά το ιδιο eror Τρέχω με ΜUi 7.1.9.0.0 stable Αυτό είναι το λάθος. Για να ξεκλειδώσεις πρέπει να βάλεις dev ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsp13 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αυτό είναι το λάθος. Για να ξεκλειδώσεις πρέπει να βάλεις dev ρομ Μάλιστα με flash tool ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αυτό είναι το λάθος. Για να ξεκλειδώσεις πρέπει να βάλεις dev ρομ Εμ, δεν τα ""ξερνάει" όλα από την αρχή....με το τσιγγέλι του τα βγάζουμε... :lol: :lol: :lol: Flash fool, flash fool, οδηγός υπογραφής @geoanto555...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 https://www.amazon.com/Nillkin%C2%AE-Protector-Frosted-3-Retail-Package/dp/B0197XLSBU/ref=sr_1_fkmr0_3?ie=UTF8&qid=1464856328&sr=8-3-fkmr0&keywords=Nillkin+Hard+Case+xiaomi+redmi+note+3+pro Την έχω σε μαύρο χρώμα αλλά αφήνει το κινητό εντελώς ακαλυπτο πάνω και κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) τελικα τι προτεινεις να κανω ,ειμαι στο recovery δεν μπορω να κανω τιποτα.. δεν με πειραζει και να ανοιξει το κινητο και ασ εχω την china stable που ειχα πριν. ευτηχως που φορτιζει τουλαχιστον γιατι δεν κλεινει κιολας... Η θα βάλεις την Ελληνική ρομ μέσα σε ένα usb με otg και θα την φλασάρεις από εκεί. Η θα βάλεις την Ελληνική ρομ μέσα σε μια κάρτα micro sd και πάλι θα την φλασάρεις από εκει. Η θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή κ θα περάσεις την Ελληνική ρομ στον χώρο αποθήκευσης. Η θα κατεβάσεις το universal boot.img θα το βάλεις σε ένα από τα προηγούμενα 3 και θα το φλασάρεις. Edited June 2, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Η θα βάλεις την Ελληνική ρομ μέσα σε ένα usb με otg και θα την φλασάρεις από εκεί. Η θα βάλεις την Ελληνική ρομ μέσα σε μια κάρτα micro sd και πάλι θα την φλασάρεις από εκει. Η θα συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιστή κ θα περάσεις την Ελληνική ρομ στον χώρο αποθήκευσης. Η θα κατεβάσεις το universal boot.img θα το βάλεις σε ένα από τα προηγούμενα 3 και θα το φλασάρεις. ΧΑ ΧΑ όλα τα έγραψες δεν ξέχασες τίποτα φιλε μου,διαλέγει και παίρνει ..βασικά να κατεβάσει την ελληνική και να την περάσει με έναν απο τους τρόπους που παραθέτεις και μετά θα ειναι κομπλε ....................:p:p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts