Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια απορια εχω με τα Mobile data.Εχω cosmote, οσες φορες εχω συνδεθει δεν εχω δει ποτε 4g μεχρι Η+ μονο.Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ρυθμιση?

Στο cellular networks εβγαλα την επιλογη automatically και εβαλα cosmote 4g αλλα παλι τιποτα

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι νομίζω ότι η "ελληνική" δεν είναι καλύτερη από την global σε καμία περίπτωση. Καταρχήν, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι η κινέζικη με μετάφραση όπου χρειάζεται. Το region της είναι Ινδία απ' ό,τι βλέπω και αν κρίνω από τις εθνικότητες των ατόμων που "υπογράφουν", αξιοποιείται και από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Συνεπώς είναι "διεθνής" και όχι αμιγώς ελληνική. Ο μόνος λόγος να την βάλει κανείς είναι αν θέλει ελληνικά στα μενού. Ούτε στο sms app δεν έχει τη δυνατότητα να στείλεις με μειωμένη κωδικοποίηση για 160 χαρακτήρες απ' ό,τι είδα, εκτός κι αν τους γράφεις με κεφαλαία οπότε κάτι γίνεται αλλά όχι 160.

Αν αναφέρεσαι σε αυτή το λένε και οι ίδιοι ότι ειναι mix από eu και china roms.

Αλλά έχεις dolby atmos,sms 160 με κεφαλαία,διαμόρφωση του gps για Ευρώπη ενσωματωμένο twrp και prerooted.

Πές μου σε τι είναι καλύτερη η eu...

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια μια απορια εχω με τα Mobile data.Εχω cosmote, οσες φορες εχω συνδεθει δεν εχω δει ποτε 4g μεχρι Η+ μονο.Υπαρχει περιπτωση να ειναι καποια ρυθμιση?

Στο cellular networks εβγαλα την επιλογη automatically και εβαλα cosmote 4g αλλα παλι τιποτα

Εχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία 4G από cosmote φαντάζομαι...

Εχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία 4G από cosmote φαντάζομαι...

Επειδη προηγουμενως δεν ειχα 4g κινητο δεν ειχα κανει καποια διαδικασια αλλα ειχα κανει την sim απο κανονικη σε micro σε καποιο καταστημα της cosmote πως τσεκαρω αν ειναι ενεργοποιημενο?

Επειδη προηγουμενως δεν ειχα 4g κινητο δεν ειχα κανει καποια διαδικασια αλλα ειχα κανει την sim απο κανονικη σε micro σε καποιο καταστημα της cosmote πως τσεκαρω αν ειναι ενεργοποιημενο?

Παίρνεις απλά τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών:)

Αλλιως αν θυμαμαι καλα στελνεις ενα μηνυμα που ενεργοποιει το 4g. (στην βονταφον τουλάχιστον γινεται)

Moλις ενεργοποιηθηκε.Δεν το ειχα ενεργοποιησει οντως.Ενω ομως στο cellular networks επιλεγω cosmote 4g σαν σημα εχω Η+. ειμαι 3-4 km απο κεντρο χανιων υπαρχει περιπτωση να μην πιανει 4g?

Αλλιως αν θυμαμαι καλα στελνεις ενα μηνυμα που ενεργοποιει το 4g. (στην βονταφον τουλάχιστον γινεται)

Οχι πρέπει να πάρεις τηλ η να πας γερμανο η cosmote.

----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι πρέπει να πάρεις τηλ η να πας γερμανο η cosmote.

Τώρα σε είδα:)

Κοιταξέ το με κάποιον κολλητό σου που έχει 4G

Εγώ πάλι νομίζω ότι η "ελληνική" δεν είναι καλύτερη από την global σε καμία περίπτωση. Καταρχήν, μου δίνει την εντύπωση ότι είναι η κινέζικη με μετάφραση όπου χρειάζεται. Το region της είναι Ινδία απ' ό,τι βλέπω και αν κρίνω από τις εθνικότητες των ατόμων που "υπογράφουν", αξιοποιείται και από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Συνεπώς είναι "διεθνής" και όχι αμιγώς ελληνική. Ο μόνος λόγος να την βάλει κανείς είναι αν θέλει ελληνικά στα μενού. Ούτε στο sms app δεν έχει τη δυνατότητα να στείλεις με μειωμένη κωδικοποίηση για 160 χαρακτήρες απ' ό,τι είδα, εκτός κι αν τους γράφεις με κεφαλαία οπότε κάτι γίνεται αλλά όχι 160.

Δεν εχεις δίκιο με τίποτα, όλες οι Ελληνικές rom από τα παιδιά είναι πολύ καλές με πινελιές αλλα GR, και η βάση τους είναι από το https://xiaomi.eu/community/threads/6-5-19.31686/

Xiaomi Mi10/128

Οσοι εχουν dev rom και εκαναν την χθεσινη αναβαθμιση εχουν το touch assistant που θα υπαρχει στο MIUI 8 :D

Προσωπικα δεν ενθουσιαστικα παντως.

Οσοι εχουν dev rom και εκαναν την χθεσινη αναβαθμιση εχουν το touch assistant που θα υπαρχει στο MIUI 8 :D

Προσωπικα δεν ενθουσιαστικα παντως.

Εμένα μου άρεσε βολικό είναι...

OnePlus 8T KB2000 12/256 Global

δλδ root δεν γινεται η ελληνικη stable?

Εγώ έχω greek stable με root.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/b3cbcb00d51985aadbe561db76d08dfa.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου

Γίνεται... φλασάρεις το su που υπάρχει στο κινητό σου..

δεν εχω πολυ ιδεα απο αυτα και δεν κτλβ τι ειναι το su. υπαρχει καποιος οδηγος ν ακολουθησω?

επισης η ελληνικες (dev και stable) παιρνουν ota?

Γίνεται... φλασάρεις το su που υπάρχει στο κινητό σου..

Το φλασάρεις το su μεσω twrp λογικα,η μεσω Update,,μάλλον το πρώτο.:rolleyes:

Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

δεν εχω πολυ ιδεα απο αυτα και δεν κτλβ τι ειναι το su. υπαρχει καποιος οδηγος ν ακολουθησω?

SU -> Super User. Καταρχάς διάβασε τι είναι root και σε τι θα σου φανεί χρήσιμο από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 (5ο ποστ).

Όχι φίλε δεν παίρνουν ΟΤΑ οι ελληνικές.

Ποια rom εχεις τωρα να μην μπερδευόμαστε εχεις περάσει την ελληνικη μετά απο ξεκλείδωμα κτλπ??

Οχι στο δεύτερο που ρωτάς της αναβαθμίζεις τι κάνεις εσυ ,υπάρχουν 2 τρόποι ο ασφαλέστερος ειναι μεσω twrp :cool:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

SU -> Super User. Καταρχάς διάβασε τι είναι root και σε τι θα σου φανεί χρήσιμο από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 (5ο ποστ).

Όχι φίλε δεν παίρνουν ΟΤΑ οι ελληνικές.

Προφανώς ο φιλος μας δεν έχει ασχοληθεί πότε με αναβαθμησεις κινητών φιλε kyrgeo1978 και ρωτάει προς ενημέρωση,

Το Super User ειναι κ το root είναι για όλα τα κινητά.

Ποια rom εχεις τωρα να μην μπερδευόμαστε εχεις περάσει την ελληνικη μετά απο ξεκλείδωμα κτλπ??

Οχι στο δεύτερο που ρωτάς της αναβαθμίζεις τι κάνεις εσυ ,υπάρχουν 2 τρόποι ο ασφαλέστερος ειναι μεσω twrp :cool:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς ο φιλος μας δεν έχει ασχοληθεί πότε με αναβαθμησεις κινητών φιλε kyrgeo1978 και ρωτάει προς ενημέρωση,

δεν εχω. θελω να παρω το κινητο μες τη βδομαδα. ειχα σκοπο να το εχω με global stable με αυτα που εχω διαβασει στο thread γιατι εγω αγγλικη γλωσσα συστηματος θελω ετσι και αλλιως και δεν θελω να μπλεκω με αναβαθμισεις(για αυτο ρωταω και για ota). αλλα με προβληματισαν τα τελευταια ποστ για την ελληνικη που ειναι προσαρμοσμενη στα ελληνικα δεδομενα...

οι υπολοιποι τι εχετε να προτεινετε?

Edited by puteolana

Το κατάλαβα γι' αυτό έστειλα το λινκ. Πρώτα μαθαίνουμε τι είναι root και μετά σκαλίζουμε το κινητό μας. ;)

δεν εχω. θελω να παρω το κινητο μες τη βδομαδα. ειχα σκοπο να το εχω με global stable με αυτα που εχω διαβασει στο thread γιατι εγω αγγλικη γλωσσα συστηματος θελω ετσι και αλλιως και δεν θελω να μπλεκω με αναβαθμισεις(για αυτο ρωταω και για ota). αλλα με προβληματισαν τα τελευταια ποστ για την ελληνικη που ειναι προσαρμοσμενη στα ελληνικα δεδομενα...

Δεν μπορούμε εμείς να σου πρωτινούμε τίποτα,παρε πρωτα το κινητό αν το θες με ελληνικά αργότερα καλύτερα να το παραγγείλεις με dev rom για περάσεις κατευθείαν στην ελληνική,τωρα αν το θες με Αγγλικά επέλεξε με global stable.

Δικη σου επιλογή πάντως το κινητό φυσάει :p:p:D

Εσυ την πέρασες την official rom με το Mi PC suite είσαι σίγουρος,τι ειδε δηλ την multilanguage rom το Mi PC suite και την έκανες την αναβάθμιση κανονικά????

Μήπως την πέρασες με το το MiPhone ;):rolleyes:

με το Mi PC suite μπορεις να περασεις official rom ειτε developer ειτε stable ακομα και αν εχεις την Multilanguage που βαζει το vickmall για παραδειγμα... Aπλα μπαινεις σε recovery αντι σε fastboot mode και το pc suite σου βγαζει ενημερωση για official rom ...εγω τουλαχιστον ετσι περασα την 7.3.2.0 stable στο δικο μου...ειχα την multilanguage απο vickmall...

Edited by geosoho

με το Mi PC suite μπορεις να περασεις official rom ειτε developer ειτε stable ακομα και αν εχεις την Multilanguage που βαζει το vickmall για παραδειγμα... Aπλα μπαινεις σε recovery αντι σε fastboot mode και το pc suite σου βγαζει ενημερωση για official rom ...εγω τουλαχιστον ετσι περασα την 7.3.2.0 stable στο δικο μου...ειχα την multilanguage απο vickmall...

Μονο την official rom νομιζω που περασες παιρνόταν απο multilanguage που είχες μετα δεν παιρνόταν αν θες με τον ιδιο τρόπο το να πας απο official rom σε dev rom,δοκιμασετο και θα το δεις θα την εμφανίζει άλλα δεν θα την φορτώνει και δεν νομίζω να μπορείς αν εχεις Multilanguage να πας με το Mi PC suite κατευθείαν σε dev rom.

Η multilanguage ειναι βασικά μια official rom με κακή μετάφραση και προβλήματα,δοκίμασε να περάσεις τωρα την dev rom,δεν θα την δέχεται,το ειχα δοκιμάσει,:cool::cool:δεν γινεται με ολες που γράφεις με το με το Mi PC suite.

ΝΑΙ σε recovery mode με το Mi PC suite

Edited by deni77

Αν δεν σε νοιαζουν τα Ελληνικα μενου μην το σκεφτεσαι.Παρε το κατευθειαν με global stable και δεν θα ασχοληθεις ποτε ξανα με τη συσκευη.Κατεβαζεις και ενα προγραμμα για sms (google messenger,textra,κτλ) και εχεις και 160 χαρακτηρες με Ελληνικα γραμματα.Θα εχεις και τα update στην ωρα τους μεσω OTA και θα εισαι ηρεμος.Δεν μπορω να καταλαβω ποια προσαρμογη στα Ελληνικα δεδομενα εννοεις (που διαθετει η Ελληνικη).Ψηνει αρνι το πασχα? Πληρωνει ΕΝΦΙΑ? Το gps που αναφερθηκε, με global stable κλειδωνει και μεσα στο σπιτι ,στον δρομο εχει φουλ σημα και δεν χανει ποτε το δρομο.

Μονο την official rom νομιζω που περασες παιρνόταν απο multilanguage που είχες μετα δεν παιρνόταν αν θες με τον ιδιο τρόπο το να πας απο official rom σε dev rom,δοκιμασετο και θα το δεις θα την εμφανίζει άλλα δεν θα την φορτώνει και δεν νομίζω να μπορεις να μπορείς αν εχεις Multilanguage να πας με το Mi PC suite κατευθείαν σε dev rom.

Η multilanguage ειναι βασικά μια official rom με κακή μετάφραση και προβλήματα,δοκίμασε να περάσεις τωρα την dev rom,δεν θα την δέχεται,το ειχα δοκιμάσει,:cool::cool:δεν γινεται με ολες που γράφεις με το με το Mi PC suite.

ΝΑΙ σε recovery mode με το Mi PC suite

οχι τωρα πλεον δεν βγαζει επιλογη για dev rom... εγω απλα ειπα οτι απο multilanguage μπορεις να περασεις την official...να σαι καλα..

Τελικά επιβεβαιώνεις ότι δουλεύει κ αυτός ο τρόπος; ΟΔΗΓΟΣ