Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και γω έχω το ίδιο θέμα με το youtube. Μετά από 2-3 λεπτά που βλέπω κάποιο βιντεο με πετάει εκτός. Επίσης εχω παρόμοιο θέμα και με την εφαρμογή του gazzetta. Εκεί με πετάει συνήθως ενώ είμαι σε κάποιο άρθρο στο βασικό μενου. Έχω την αγγλοκονεζικη rom.

Για δοκίμασε να πας Settings-Additional settings-Developer Options-Apps-Memory optimization και εκει δοκιμασε να το βαλεις middle.

Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo..

Cicero

Μια ερώτηση. Επειδή πρόκειται να αγοράσει την συσκευή φίλος, η ελληνική Rom είναι και για το 2/16 ή διαφορετική;

Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιος να βοηθήσει?

Το μόνο που μένει είναι να κάνεις αναβάθμιση το twrp από 3,0,0 σε 3,0,2,2

Οδηγίες ...

Κατεβάζεις αυτό Το ρίχνεις χύμα στον

αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.

Reboot to TWRP

Hit Install and tap the "Images..." button in the lower right

Browse to the location of the TWRP image on your device and select it

Select recovery from the partition list and swipe to flash

demakhs Πάμε για 4η...

ΟΚ εκανα και την αναβάθμιση του twrp από 3,0,0 σε 3,0,2,2 χθες δεν είχα πολύ χρόνο,βελτιώνει και αρκετά πράγματα ειδικά στο backups απο οτι διαβάζω το twrp3,0,2,2, http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/official-twrp-3-0-2-0-recovery-redmi-t3352966

Φίλε geoanto555 Thanks

Edited by deni77
Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen

Από τον gero-antoni (:lol: :lol:) μην περίμενεις απόκριση σήμερα, σέρνεται στα πατώματα μετά από την χθεσινή υπερπροσπαθεια!

Από τον gero-antoni (:lol: :lol:) μην περίμενεις απόκριση σήμερα, σέρνεται στα πατώματα μετά από την χθεσινή υπερπροσπαθεια!

Χθες έσπασε ομως ολα τα ρεκόρ και ηταν ετοιμοπόλεμος, λογικά κουραστικέ και τωρα κάνει διάλυμα και το δικαιούται.:rolleyes::rolleyes:

Έτσι να νομίζεις demoulakis..

deni77 είσαι ωραίος... ετοιμάσου για 7.3 ρομ...:happy:

Τελικά πάντα είναι ετοιμοπόλεμος demakhs και μας εκπλήσσει..και ελεγες κουραστικέ απο την υπερπροσπάθεια.:lol::lol::lol::lol::p:D

Καλησπέρα! Πήρα χθες το κινητό και γενικά έχω σχηματισει πολύ καλή εικόνα! Μόνο το messenger έχει ένα θέμα: ενώ χτυπάει κανονικά οτί έχω μήνυμα δε μου βγάζει το εικονιδιο με τη φώτο αυτού που το στέλνει κ πρέπει να μπαίνω στην εφαρμογή να το διαβάσω. Ελεγξα τις ειδοποιήσεις κ είναι ενεργοποιημενες. Καμιά ιδέα;

Καλημέρα παιδιά! Παραγγελία 6/5 απο vickmall και μου ηρθε στα χερια μου σημερα για όσους ρωτανε για sg post.Να σας ρωτησω επειδη εχω 2 sim μια cu και μια what's up τα application my vodafone και what's up τρεχουνε σωστα ανεξαρτητα απο το σε ποια θεση θα εχεις τις καρτες? εννοω αν δεν εχεις ας πουμε την whats up στην 1η θεση δεν τρεχει το app?γιατι το εχω δει σε αλλα κινητα.Ξερει κανεις να μου πει για να δω ποια να παρω nano και ποια micro ? Παω και για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης :D

Edit: εχω την China dev 6.3 και μου ηρθε update για 6.5. Να το κανω πριν ξεκλειδωσω η δεν εχει νοημα ?

Edited by georged91

Καλημέρα παιδιά! Παραγγελία 6/5 απο vickmall και μου ηρθε στα χερια μου σημερα για όσους ρωτανε για sg post. :D

κλαψ κλαψ:(:mad::( :( :mad:

Xiaomi MI9T pro 128Gb

Xiaomi RN3 pro 32Gb

Edit: εχω την China dev 6.3 και μου ηρθε update για 6.5. Να το κανω πριν ξεκλειδωσω η δεν εχει νοημα ?

Μην την κάνεις όχι.. Μόνο αν έχεις θέμα στο ξεκλείδωμα...

Νεότερα απο το τηλέφωνο:

camera comparison with Mi5

Android 6 rom (πολύ πρώιμη)

Safe_TWRP v2 and universal boot.img patcher (αν κατάλαβα καλά TWRP για να περνάμε rom χωρίς ανάγκη boot.img, καθώς έχει έτοιμο patcher).

Βασίλης!

Μην την κάνεις όχι.. Μόνο αν έχεις θέμα στο ξεκλείδωμα...

Ευχαριστω για την απαντηση!Δεν ειχα προβλημα σε 8,6" ξεκλειδωσα :P

Νεότερα απο το τηλέφωνο:

camera comparison with Mi5

Αρκετά καλό το αποτέλεσμα σε σχέση με ένα πολύ ακριβότερο κινητό.

Εγώ πιστεύω στην συγκεκριμένη κάμερα(RN3P) λείπει η σταθεροποίηση.

Κατά τ άλλα είναι μια χαρά.(Για τα λεφτά του πάντα)

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Safe_TWRP v2 and universal boot.img patcher (αν κατάλαβα καλά TWRP για να περνάμε rom χωρίς ανάγκη boot.img, καθώς έχει έτοιμο patcher).

Δεν διαφέρει και πολύ .. απλά το έχει περασμένο μέσα στο recovery και το φλασάρει "μετά"από εκεί.

Καλημερα σημερα το παρελαβα στα χερια μου απο vickmall. Το πηρα με official global. Αν δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αξιζει να κανω την αλλαγη σε αλλη ρομ(ελληνικη);Επισης η official global ειναι stable?Παιρνει updates? Ευχαριστω πολυ

Καλημερα σημερα το παρελαβα στα χερια μου απο vickmall. Το πηρα με official global. Αν δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αξιζει να κανω την αλλαγη σε αλλη ρομ(ελληνικη);Επισης η official global ειναι stable?Παιρνει updates? Ευχαριστω πολυ

Καλώς το έλαβες:)

Όλες οι official παίρνουν updates (οπότε και η global που έχεις). Υπάρχει stable και Developer Global rom (official μιλάμε πάντα). Για διαφορές μεταξύ τους κοίτα στην υπογραφή μου. Για το αν είναι η stable ή η developer θα το δεις απο τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου (settings -< about phone -> Miui version, αναγράφει stable ή Dev).

Αν τα Ελληνικά είναι όπως και δήποτε για σένα συνιστάται η Ελληνική. Αν όχι και δεν έχεις πρόβλημα κάτσε με την Global καθώς έτσι θα έχεις και συχνά ΟΤΑ updates αλλά και δεν θα χρειαστεί να πειράξεις το κινητό για να το απολαύσεις.

Δεν διαφέρει και πολύ .. απλά το έχει περασμένο μέσα στο recovery και το φλασάρει "μετά"από εκεί.

Έτσι όπως το γράφεις είναι τελικά, περνάς official rom και μετά το zip για το patch του boot.img.

Edited by Coolgreek
Βασίλης!