johnnyar Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Θα την περνούσα αλλά είναι πολύ κοντά η 7.3.... (ώρες-μέρες) Ξέρεις κάτι που δε ξέρουμε; :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Και γω έχω το ίδιο θέμα με το youtube. Μετά από 2-3 λεπτά που βλέπω κάποιο βιντεο με πετάει εκτός. Επίσης εχω παρόμοιο θέμα και με την εφαρμογή του gazzetta. Εκεί με πετάει συνήθως ενώ είμαι σε κάποιο άρθρο στο βασικό μενου. Έχω την αγγλοκονεζικη rom. Για δοκίμασε να πας Settings-Additional settings-Developer Options-Apps-Memory optimization και εκει δοκιμασε να το βαλεις middle. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ξέρεις κάτι που δε ξέρουμε; :up: :p:pΚάτι ξέρω αλλά δεν σας το λέω..:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Μια ερώτηση. Επειδή πρόκειται να αγοράσει την συσκευή φίλος, η ελληνική Rom είναι και για το 2/16 ή διαφορετική; Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιος να βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Κάποιος να βοηθήσει? η ελληνική Rom είναι και για το 2/16 ή διαφορετική; Η ίδια είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Το μόνο που μένει είναι να κάνεις αναβάθμιση το twrp από 3,0,0 σε 3,0,2,2 Οδηγίες ... Κατεβάζεις αυτό Το ρίχνεις χύμα στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου. Reboot to TWRP Hit Install and tap the "Images..." button in the lower right Browse to the location of the TWRP image on your device and select it Select recovery from the partition list and swipe to flash demakhs Πάμε για 4η... ΟΚ εκανα και την αναβάθμιση του twrp από 3,0,0 σε 3,0,2,2 χθες δεν είχα πολύ χρόνο,βελτιώνει και αρκετά πράγματα ειδικά στο backups απο οτι διαβάζω το twrp3,0,2,2, http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/official-twrp-3-0-2-0-recovery-redmi-t3352966 Φίλε geoanto555 Thanks Edited May 18, 2016 by deni77 Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Από τον gero-antoni (:lol: :lol:) μην περίμενεις απόκριση σήμερα, σέρνεται στα πατώματα μετά από την χθεσινή υπερπροσπαθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Από τον gero-antoni (:lol: :lol:) μην περίμενεις απόκριση σήμερα, σέρνεται στα πατώματα μετά από την χθεσινή υπερπροσπαθεια! Χθες έσπασε ομως ολα τα ρεκόρ και ηταν ετοιμοπόλεμος, λογικά κουραστικέ και τωρα κάνει διάλυμα και το δικαιούται.:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έτσι να νομίζεις demoulakis.. deni77 είσαι ωραίος... ετοιμάσου για 7.3 ρομ...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Έτσι να νομίζεις demoulakis.. deni77 είσαι ωραίος... ετοιμάσου για 7.3 ρομ...:happy: Τελικά πάντα είναι ετοιμοπόλεμος demakhs και μας εκπλήσσει..και ελεγες κουραστικέ απο την υπερπροσπάθεια.:lol::lol::lol::lol::p:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Το ρουφηξαμε το δυναμωτικο διάλυμα Redbull με πιπερόριζα και κελαηδαμε πάλι βλέπω...:lol: :X :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
partsa_klos22 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα! Πήρα χθες το κινητό και γενικά έχω σχηματισει πολύ καλή εικόνα! Μόνο το messenger έχει ένα θέμα: ενώ χτυπάει κανονικά οτί έχω μήνυμα δε μου βγάζει το εικονιδιο με τη φώτο αυτού που το στέλνει κ πρέπει να μπαίνω στην εφαρμογή να το διαβάσω. Ελεγξα τις ειδοποιήσεις κ είναι ενεργοποιημενες. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Στα περμισιονς(μεσα στο σεκιουριτι) επελε allow pop up window στον Μέσεντζερ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Καλημέρα παιδιά! Παραγγελία 6/5 απο vickmall και μου ηρθε στα χερια μου σημερα για όσους ρωτανε για sg post.Να σας ρωτησω επειδη εχω 2 sim μια cu και μια what's up τα application my vodafone και what's up τρεχουνε σωστα ανεξαρτητα απο το σε ποια θεση θα εχεις τις καρτες? εννοω αν δεν εχεις ας πουμε την whats up στην 1η θεση δεν τρεχει το app?γιατι το εχω δει σε αλλα κινητα.Ξερει κανεις να μου πει για να δω ποια να παρω nano και ποια micro ? Παω και για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης :D Edit: εχω την China dev 6.3 και μου ηρθε update για 6.5. Να το κανω πριν ξεκλειδωσω η δεν εχει νοημα ? Edited May 19, 2016 by georged91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλημέρα παιδιά! Παραγγελία 6/5 απο vickmall και μου ηρθε στα χερια μου σημερα για όσους ρωτανε για sg post. :D κλαψ κλαψ:(:mad::( :( :mad: Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 κλαψ κλαψ:(:mad::( :( :mad: :cry::cry::cry::cry: ατυχια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Edit: εχω την China dev 6.3 και μου ηρθε update για 6.5. Να το κανω πριν ξεκλειδωσω η δεν εχει νοημα ? Μην την κάνεις όχι.. Μόνο αν έχεις θέμα στο ξεκλείδωμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Νεότερα απο το τηλέφωνο: camera comparison with Mi5 Android 6 rom (πολύ πρώιμη) Safe_TWRP v2 and universal boot.img patcher (αν κατάλαβα καλά TWRP για να περνάμε rom χωρίς ανάγκη boot.img, καθώς έχει έτοιμο patcher). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Μην την κάνεις όχι.. Μόνο αν έχεις θέμα στο ξεκλείδωμα... Ευχαριστω για την απαντηση!Δεν ειχα προβλημα σε 8,6" ξεκλειδωσα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Νεότερα απο το τηλέφωνο: camera comparison with Mi5 Αρκετά καλό το αποτέλεσμα σε σχέση με ένα πολύ ακριβότερο κινητό. Εγώ πιστεύω στην συγκεκριμένη κάμερα(RN3P) λείπει η σταθεροποίηση. Κατά τ άλλα είναι μια χαρά.(Για τα λεφτά του πάντα) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Safe_TWRP v2 and universal boot.img patcher (αν κατάλαβα καλά TWRP για να περνάμε rom χωρίς ανάγκη boot.img, καθώς έχει έτοιμο patcher). Δεν διαφέρει και πολύ .. απλά το έχει περασμένο μέσα στο recovery και το φλασάρει "μετά"από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλημερα σημερα το παρελαβα στα χερια μου απο vickmall. Το πηρα με official global. Αν δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αξιζει να κανω την αλλαγη σε αλλη ρομ(ελληνικη);Επισης η official global ειναι stable?Παιρνει updates? Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 (edited) Καλημερα σημερα το παρελαβα στα χερια μου απο vickmall. Το πηρα με official global. Αν δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα αξιζει να κανω την αλλαγη σε αλλη ρομ(ελληνικη);Επισης η official global ειναι stable?Παιρνει updates? Ευχαριστω πολυ Καλώς το έλαβες:) Όλες οι official παίρνουν updates (οπότε και η global που έχεις). Υπάρχει stable και Developer Global rom (official μιλάμε πάντα). Για διαφορές μεταξύ τους κοίτα στην υπογραφή μου. Για το αν είναι η stable ή η developer θα το δεις απο τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου σου (settings -< about phone -> Miui version, αναγράφει stable ή Dev). Αν τα Ελληνικά είναι όπως και δήποτε για σένα συνιστάται η Ελληνική. Αν όχι και δεν έχεις πρόβλημα κάτσε με την Global καθώς έτσι θα έχεις και συχνά ΟΤΑ updates αλλά και δεν θα χρειαστεί να πειράξεις το κινητό για να το απολαύσεις. Δεν διαφέρει και πολύ .. απλά το έχει περασμένο μέσα στο recovery και το φλασάρει "μετά"από εκεί. Έτσι όπως το γράφεις είναι τελικά, περνάς official rom και μετά το zip για το patch του boot.img. Edited May 19, 2016 by Coolgreek Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλημερα παιδια,μπορω να περασω twrp recovery με κλειδωμενο bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 ΟΧΙ geosoho Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geosoho Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 ΟΧΙ geosoho ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts