demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Aχα....γράφεις και με τα πόδια.....καλά θα μας τρελάνεις εσύ...:blink: Υ.Γ. Πραγματικά, λυπάμαι τον κακομοίρη τον αντμινιστράτορα, που θα τολμήσει να σκεφτεί να καθαρίσει το θέμα...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 1.Δες εδώ για tempered glass 2.Το shell ακόμη δεν έχουν βρει από που προέρχεται.Απ ότι ξέρω υπάρχει και στις 2 ρομ . Πρέπει να έχει σχέση με το φλασάρισμα του SU. 3.Συνήθως μεγαλύτερη αυτονομία έχουν οι stable, Μια δοκιμή θα σε πείσει...;) @demakhs κρεμάω παπούτσια.. ήρθε η ώρα σου.. ποτε προλαβες αθεόφοβε να απαντησεις !!!! δεν σε αφηνουμε να κρεμασεις τα παπουτσια !!!! σε χρειαζομαστε... χαχαχαχαχαχαχα Θηκη δεν μου προτεινες ομως;;;;;;;;;;;; :(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Θηκη δεν μου προτεινες ομως;;;;;;;;;;;; :(:mad: Εσύ θέλεις λεπτή γι αυτό δεν σου πρότεινα... Εγώ είμαι υπέρ της μεγάλης προστασίας.. :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonytri Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στον συγκεκριμένο οδηγό δεν νομίζω να παίζει ρόλο.. (καλύτερα περίμενε να σου απαντήσει κ κάποιος άλλος) Αν είδες έχει Universal Adb Driver. ναι τον έτρεξα τον universal Adb driver αλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα you need to update your divece to use mi pc suite update your divece before connect Παράθεση Ούτε γαρ άρχειν, ούτε άρχεσθαι εθέλω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Από tempered θα πάρεις αυτό.. Από θήκες τώρα εγώ παρήγγειλα αυτήν και είναι στο δρόμο. Θα ρθει μέσα στην εβδομάδα και θα σου πω εντυπώσεις. NAI αυτο εχω παραγγείλει και εγω ιδιο tempered και είναι μακράν κορυφή,έρχεται και σε μενα απο την μακρινή ανατολή ,απο θηκες έχει πολλές επιλογές αν σου αρεσει εγω εχω παραγγείλει αυτην http://www.ebay.com/itm/252327532010 και αυτήν περιμένω http://www.ebay.com/itm/272065858579?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=570877346158&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Κοίτα η Ελληνική έχει και μερικά πράγματα που είναι πολύ χρήσιμα όπως 160 χαρακτήρες στα μηνύματα dolby atmos για ενίσχυση (και όχι μόνο)του ήχου κ.α. Βέβαια κάποιες ρομ έχουν τρομερή μπαταρία κάποιες άλλες όχι... Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι αξίζει και με το παραπάνω η Ελληνική γιατί ακόμα και να μην έχουν πετύχει κάποια εβδομάδα καλά στατιστικά μπαταρίας σίγουρα θα φτιαχτεί στη επόμενη η την μεθεπόμενη. Ούτως η άλλως με την μπαταριάρα που έχει το τηλέφωνο μόνο η μπαταρία δεν με νοιάζει πιά:) Edited May 17, 2016 by harispao Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) διφορουμενη απαντηση μου εδωσες :( Κοίτα οι Ελληνική έχει και μερικά πράγματα που είναι πολύ χρήσιμα όπως 160 χαρακτήρες στα μηνύματα dolby atmos για ενίσχυση (και όχι μόνο)του ήχου κ.α. Βέβαια κάποιες ρομ έχουν τρομερή μπαταρία κάποιες άλλες όχι... Αυτό που θέλω να σου πώ είναι ότι αξίζει και με το παραπάνω η Ελληνική γιατί ακόμα και να μην έχουν πετύχει κάποια εβδομάδα καλά στατιστικά μπαταρίας σίγουρα θα φτιαχτεί στη επόμενη η την μεθεπόμενη. Ούτως η άλλως με την μπαταριάρα που έχει το τηλέφωνο μόνο η μπαταρία δεν με νοιάζει πιά:) Συμφωνω και εγω ειμαι υπερ της Ελληνικης το ερωτημα μου δεν αμφισβητούσε την Ελληνικη ROM. απλα STABLE ή DEV ελληνικη ΡΟΜ στο θεμα καταναλωση μπαταριας και σταθεροτητα;;;; ποιες ΡΟΜ θεωρειτε οτι εχουν ΤΡΟΜΕΡΗ μπαταρια; Edited May 17, 2016 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 απλα STABLE ή DEV ελληνικη ΡΟΜ στο θεμα καταναλωση μπαταριας και σταθεροτητα;;;; ποιες ΡΟΜ θεωρειτε οτι εχουν ΤΡΟΜΕΡΗ μπαταρια; και να μην έχει βγει νέα stable , dev βγαίνει κάθε εβδομάδα και να σου πει κάποιος ότι η τάδε dev είναι καλύτερη/χειρότερη από την stable την στιγμή που θα πάρεις το κινητό θα έχουν βγει άλλες 3-4 dev επίσης δε νομίζω να παίζει συχνά κάποιος με αλλαγές stable σε dev και το αντίστροφο ή μένουν σε stable ή βάζουν κάθε εβδομάδα την νέα dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Γιατι οταν κλειδωνω το κινητο με πεταει απο το meesenger κλπ..κλεινει το wifi???Και αν ναι τι πρεπει να κανω?? Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδες .. όταν αλλάξετε από την κανονική στην μπροστά κάμερα, σας κάνει ένα ανεπαίσθητο "κλικ" σαν να είναι ο φακος? Δεν μου το έκανε ποτέ πριν την 7.2.5 αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί δεν το είχα εντοπίσει νωρίτερα... ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις βρηκα αυτό που αναφέρει και άλλος το ίδιο πρόβλημα... αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε πριν... http://en.miui.com/thread-279545-1-1.html εμενα με 7.3.2 stable το κανει.. Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 NAI αυτο εχω παραγγείλει και εγω ιδιο tempered και είναι μακράν κορυφή,έρχεται και σε μενα απο την μακρινή ανατολή ,απο θηκες έχει πολλές επιλογές αν σου αρεσει εγω εχω παραγγείλει αυτην http://www.ebay.com/itm/252327532010 και αυτήν περιμένω http://www.ebay.com/itm/272065858579?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=570877346158&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Κορυφαίο tempered το Nillkin 9H+ Pro. Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) ναι τον έτρεξα τον universal Adb driver αλλα μου βγάζει αυτό το μήνυμα you need to update your divece to use mi pc suite update your divece before connect Κάνε απεγκατάσταση το MISETUP 2.2.0.7032 και ξανά εγκατάσταση το ΝΕΟ MISETUP 3.2.1.311 Edited May 18, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) Γιατι οταν κλειδωνω το κινητο με πεταει απο το meesenger κλπ..κλεινει το wifi???Και αν ναι τι πρεπει να κανω?? Δες μήπως έχει βάλει κάποιο προφίλ για την μπαταρία ή αν έχεις κάποια άλλη εφαρμογή για εξοικονόμηση μπαταρίας. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Edited May 18, 2016 by FrOsT_frt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanaki1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημερα παιδια,ειμαι και εγω κατοχος του κινητου εδω και λιγες βδομαδες και εχω προβλημα με το youtube.Όποιο βιντεο και να βαλω να παιξει με πεταει τουλαχιστον 3 φορες απο την εφαρμογη.Κλεινει η εφαρμοφη ξαφνικα και δεν εχω καταφερει να δω ουτε ενα βιντεακι ολοκληρο..εχω φουλ σημα και το βιντεο έχει φορτωσει.Δεν κολλάει το βιντεο, απλα κλεινει η εφαρμογη.Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω;Συμβαινει και σε άλλους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημερα παιδια,ειμαι και εγω κατοχος του κινητου εδω και λιγες βδομαδες και εχω προβλημα με το youtube.Όποιο βιντεο και να βαλω να παιξει με πεταει τουλαχιστον 3 φορες απο την εφαρμογη.Κλεινει η εφαρμοφη ξαφνικα και δεν εχω καταφερει να δω ουτε ενα βιντεακι ολοκληρο..εχω φουλ σημα και το βιντεο έχει φορτωσει.Δεν κολλάει το βιντεο, απλα κλεινει η εφαρμογη.Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω;Συμβαινει και σε άλλους; Κανε μια εκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη(ρυθμίσεις,εφαρμογές.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλημερα παιδια,ειμαι και εγω κατοχος του κινητου εδω και λιγες βδομαδες και εχω προβλημα με το youtube.Όποιο βιντεο και να βαλω να παιξει με πεταει τουλαχιστον 3 φορες απο την εφαρμογη.Κλεινει η εφαρμοφη ξαφνικα και δεν εχω καταφερει να δω ουτε ενα βιντεακι ολοκληρο..εχω φουλ σημα και το βιντεο έχει φορτωσει.Δεν κολλάει το βιντεο, απλα κλεινει η εφαρμογη.Ξερει κανεις πως μπορω να το διορθωσω;Συμβαινει και σε άλλους; Ποια rom έχεις τώρα στο κινητό,με τι συνδέεσαι,δώσε μας και άλλες ακόμη πληροφορίες?? Κανε και αυτο που έγραψε ο φίλος νωρίτερα tsigpan Κανε μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή(ρυθμίσεις,εφαρμογές.) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spanaki1 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 δυστυχως,εχω κανει εκκαθαριση των δεδομενων και δεν ειναι αυτο..Μετα την τελευταια αναβάθμιση έχει χειροτερεψει..καθε τρεις και λιγο κλεινει η εφαρμογη.Ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ξέρει κανείς, αν υπάρχει στις ρυθμίσεις, "χρήση δεδομένων", όπως στο android 4.4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ξέρει κανείς, αν υπάρχει στις ρυθμίσεις, "χρήση δεδομένων", όπως στο android 4.4 ? έχει ναι (πρόγραμμα κέντρο ασφαλείας -> χρήση δεδομένων ή ρυθμίσεις -> εφαρμογες συστήματος -> κέντρο ασφαλείας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ξέρει κανείς, αν υπάρχει στις ρυθμίσεις, "χρήση δεδομένων", όπως στο android 4.4 ? Κέντρο ασφαλείας / χρήση δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ξέρει κανείς, αν υπάρχει στις ρυθμίσεις, "χρήση δεδομένων", όπως στο android 4.4 ? Φυσικά και υπάρχει, απλά είναι μέσω εφαρμογής συστήματος. Δες την εφαρμογή "security center" - "Data usage" (ή κάπως έτσι -2η επιλογή με εικονίδιο σαν σταγόνα, έχω την Ελληνική που φαίνεται σαν "Κέντρο ασφαλείας" η εφαρμογή;)). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τα πιο εξυπηρετικα μέλη θέματος, βρίσκονται εδώ...:blink: Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και δε μπορεί κανένας πλέον να υποστηρίξει πως δεν το κατάλαβε, να παραπονεθεί πως δεν του απαντάνε ή πως δε βρήκε λύση στο πρόβλημα του! :clap: spanaki1, έχεις recovery περασμένο? Μπορείς με το vol up+power button, με τη συσκευή κλειστή να μπεις στο recovery να κάνεις wipe dalvick-cache? Ακόμα και ένα factory reset... Πολύ πιθανόν να σου λυθούν τα θέματα σου... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Τα πιο εξυπηρετικα μέλη θέματος, βρίσκονται εδώ...:blink: Όχι μια, όχι δύο, αλλά τρεις απαντήσεις σε κάθε ερώτημα και δε μπορεί κανένας πλέον να υποστηρίξει πως δεν το κατάλαβε, να παραπονεθεί πως δεν του απαντάνε ή πως δε βρήκε λύση στο πρόβλημα του! :clap: μα αν αλλάξει η σελίδα όλα δια μαγείας "σβήνονται" οπότε πρέπει να ξαναγίνουν οι ερωτήσεις από την αρχή :)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thodoras28 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Και γω έχω το ίδιο θέμα με το youtube. Μετά από 2-3 λεπτά που βλέπω κάποιο βιντεο με πετάει εκτός. Επίσης εχω παρόμοιο θέμα και με την εφαρμογή του gazzetta. Εκεί με πετάει συνήθως ενώ είμαι σε κάποιο άρθρο στο βασικό μενου. Έχω την αγγλοκονεζικη rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 (edited) μα αν αλλάξει η σελίδα όλα δια μαγείας "σβήνονται" οπότε πρέπει να ξαναγίνουν οι ερωτήσεις από την αρχή :)) Εεεεεεεετσι... Χα χα χα χα χα χα... Τα γραψες όλα σε μια γραμμη...:clap: :up: Και γω έχω το ίδιο θέμα με το youtube. Μετά από 2-3 λεπτά που βλέπω κάποιο βιντεο με πετάει εκτός. Επίσης εχω παρόμοιο θέμα και με την εφαρμογή του gazzetta. Εκεί με πετάει συνήθως ενώ είμαι σε κάποιο άρθρο στο βασικό μενου. Έχω την αγγλοκονεζικη rom. Δοκιμάστε αυτό για το youtube: remove your google account, un-install youtube app, reboot to recovery for clear cache/dalvik cache , reboot, re-add in your google account and re-install youtube, reboot (if necessary), αν και καλύτερη λύση θα ήταν να αλλάξετε ρομ...;) Κάτι καλό κάναν τα παλικάρια στην τελευταία Ελληνική dev και η ποιότητα του σήματος για το mobile Internet είναι εξαιρετική, πιο καλή από οτιδήποτε μέχρι τώρα. Edited May 18, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts