geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αυτα τα εκανα τα εχω κανει,εχω βαλει στο κινητο χύμα την ρομ,πρεπει να την βαλω σε καποιο φάκελο?? στο C και αποσυμπίεση το adb στον δίσκο C,δες λιγο την φωτο που ανεβασα ειναι οταν εκανα εχθες την διαδικασία κ που κόλλησα γραφω,σε ποιο στιαδιο??Να τα ξανακάνω αφου οι οδηγοί ειναι οκ τωρα?? Ναι ,, ξανα κάνε την διαδικασία βήμα - βήμα. Μην βιάζεσαι Κάθε φορά που σου βγάζει ένα σφάλμα μην προχωράς στο επόμενο,. Να προσπαθείς να το λύνεις. Η ρομ να έιναι χύμαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ναι ,, ξανα κάνε την διαδικασία βήμα - βήμα. Μην βιάζεσαι Κάθε φορά που σου βγάζει ένα σφάλμα μην προχωράς στο επόμενο,. Να προσπαθείς να το λύνεις. Η ρομ να έιναι χύμαααα οκ θα το προσπαθήσω ξανά,ειδες τι φώτο που εχω ανεβάσει, νομίζω μου έβγαλε οτι ειναι τωρα σωστά οι οδηγοί?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 οκ θα το προσπαθήσω ξανά,ειδες τι φώτο που εχω ανεβάσει, νομίζω μου έβγαλε οτι ειναι τωρα σωστά οι οδηγοί?? Στην πρώτη εντολή σου δίνει device unauthorized που σημαίνει ότι δεν εισαι εντάξει 5) Ενεργοποιούμε στο κινητό USB Debugging το έχεις ενεργοποιήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Unauthorized device... τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει... :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6720285#post6720285 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Unauthorized device... τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει... :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6720285#post6720285 οχι ειμαι ενταξη μου τα εβγαλε ολα σωστα στις εντολες τωρα με μετα το λαγουδακι εκανε ρεσταρ κανονικα με την εντολη,τωρα εχω ενα πινακα που γραφει .1 Shut down 2 reboot to FFBM KAI 3 Reboοt to Androind τι να επιλεξω:O:O Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 οχι ειμαι ενταξη μου τα εβγαλε ολα σωστα στις εντολες τωρα με μετα το λαγουδακι εκανε ρεσταρ κανονικα με την εντολη,τωρα εχω ενα πινακα που γραφει .1 Shut down 2 reboot to FFBM KAI 3 Reboοt to Androind τι να επιλεξω:O:O Σε ποιο βήμα είναι αυτό γιατί δεν μου "λέει" κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NolesaN13 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Απόψεις για τη νέα έκδοση v.7.3.2.0 Global Stable; Αναφέρει πολλές βελτιώσεις και προσθήκες (και στην καμερα). :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Unauthorized device... τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει... :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6720285#post6720285 Αυτα μου εβγαλε πριν στην διαδικασια τωρα,το CMD ειναι σωστα ,δεν ειναι [ATTACH]65327[/ATTACH] Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σε ποιο βήμα είναι αυτό γιατί δεν μου "λέει" κάτι; μου το εβγαλε αυτον τον πινακα μετα που πατισα την εντολή: fastboot reboot και πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter στο 10το βημα Μήπως παταω λάθος κουμπια σταθερω το "Volume UP" και μετα enter??? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Την ώρα που πατάς την εντολή fastboot reboot θα κρατήσεις πατημένο από το κινητό το volume + και θα το αφήσεις όταν δεις το mi logo. Αν μετά από αυτό δεν μπει σε twrp πάλι κατι δεν έγινε σωστά. Αν πάλι δεν τα κατάφερες ξανα κάνε έλεγχο με τους drivers. Αν νομίζεις ότι όλα ειναι οκ τότε να σου δώσω ένα παλιό recovery να το κάνεις με εκείνο. Edited May 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Την ώρα που πατάς την εντολή fastboot reboot θα κρατήσεις πατημένο από το κινητό το volume + και θα το αφήσεις όταν δεις το mi logo. Αν μετά από αυτό δεν μπει σε twrp πάλι κατι δεν έγινε σωστά. Μαλλον εκει εκανα λάθος εγω πάτησα και enter ολα ειναι τα αλλα σωστα μου τα εμφανίζει σωστά,θα ξαναπροσπαθήσω,είμαστε και απο πολύ κοντά πατρίδα.ευχαριστώ για την βοήθεια,για να ξαναδοκιμάσω:O:O ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την ώρα που πατάς την εντολή fastboot reboot θα κρατήσεις πατημένο από το κινητό το volume + και θα το αφήσεις όταν δεις το mi logo. Αν μετά από αυτό δεν μπει σε twrp πάλι κατι δεν έγινε σωστά. Αν πάλι δεν τα κατάφερες ξανα κάνε έλεγχο με τους drivers. Αν νομίζεις ότι όλα ειναι οκ τότε να σου δώσω ένα παλιό recovery να το κάνεις με εκείνο. ΟΙ drivers λογικα ειναι τωρα σωστα,δες λιγο την φωτο που ανεβασα την τελευταια ειναι απο την διαδικασια νωρίτερα πριν λιγο. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) ΟΙ drivers λογικα ειναι τωρα σωστα,δες λιγο την φωτο που ανεβασα την τελευταια ειναι απο την διαδικασια νωρίτερα πριν λιγο. Πάνω λεεί πάλι device unauthorized . Όταν ζητάς επανεκκίνηση "fastboot reboot" το τηλέφωνο κάνει επανακκίνηση;; Για να μην μπερδεύεσαι το βήμα λέει: Τώρα πληκτρολογούμε την εντολή: fastboot reboot και πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter για να εκτελεστεί η εντολή Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP. Κάνε αυτό που σου λέει ο demakhs Disconnect device run "adb kill-server" run "adb start-server" Reconnect the device run "adb devices" Edited May 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παιδια καλησπερα αγορασα προ λιγων ημερων το redmi note 3 pro 32gb και ενω ολο το κινητο ειναι πενα η καμερα του ειναι αθλια οι φωτογραφιες ειναι αθλιες...χανει το φοκυς παραμορφωνει πραγματα και αλλιωνει την εικονα τοσο πολυ που αν ζουμαρεις εστω και λιγο για να δεις μια λεπτομερια μπορει να μην φαινεται καν! θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν καποιος απο εσας γνωριζει κατι γι αυτο το θεμα αν σε περιπτωση ξεκλειδωσω τον bootloader και βαλω την ελληνικο ρομ φτιαξει διοτι μπορει να ειναι ενα απλο bug..η οτι αλλο ξερετε να με ενημερωσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Πάνω λεεί πάλι device unauthorized . Όταν ζητάς επανεκκίνηση "fastboot reboot" το τηλέφωνο κάνει επανακκίνηση;; Για να μην μπερδεύεσαι το βήμα λέει: Τώρα πληκτρολογούμε την εντολή: fastboot reboot και πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter για να εκτελεστεί η εντολή Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP. Κάνε αυτό που σου λέει ο demakhs Disconnect device run "adb kill-server" run "adb start-server" Reconnect the device run "adb devices" Το εκανα σωστα τωρα μαλον ειναι λαθος το recovery twrp-3.0.2-1-kenzo.img που εχω βαλει στο φακελο C:\adb δεν το φορτώνει μαλλον,σωστα εκανα τα βηματα .το εκανα αυτο τωρα σωστα ειδα το logo με το λαγουδακι,ειχε κανει επανεκινηση κανονικοτατα με την εντολη, αφήνουμε το Volume Uρ,σε αυτο το βιντεο δεν πρεπει να δω το twrp οπως το εχει στην διαδικασια μετα Volume Uρ και να μπει σε TWRP και μετα επιλογη να κάνω επιλογη γλωσσάς κτλπ Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ενω ολο το κινητο ειναι πενα η καμερα του ειναι αθλια οι φωτογραφιες ειναι αθλιες...χανει το φοκυς παραμορφωνει πραγματα και αλλιωνει την εικονα Καταρχήν πες μας με ποια ρομ είσαι. Η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη official μέχρι σήμερα εγώ είδα σημαντικές διαφορές.. Σε προηγούμενες σελίδες έχω ένα συγκριτικό με meizu mx4 pro xiaomi vs meizu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καταπρωτον ειμαι καινουργιος εδω μεσα οποτε δεν ξερω τα κατατοπια της σελιδας :P και καταδευτερον ειναι με την multilanguage που ηρθε απο κινα Μiuiglobal 7.1 / stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Volume Uρ,σε αυτο το βιντεο δεν πρεπει να δω το twrp οπως το εχει στην διαδικασια μετα Volume Uρ και να μπει σε TWRP και μετα επιλογη να κάνω επιλογη γλωσσάς κτλπ Γ@@@το video.. Πάνε στον C και σβήσε τον φάκελο adb με ότι έχει μέσα. Δώσε προσοχή εδώ βήμα βήμα. ο οδηγός έχει πολλές "πινελιές" του lallasgr 1) Κατεβάζουμε το αρχείο adb και την Ελληνική ρομ 2) Περνάμε την Ελληνική ρομ (το αρχείο .zip) στην εσωτερική μνήμη του κινητού (copy-paste) 3) Κάνουμε extract τα αρχεία που βρίσκονται στο adb.rar στο C:\adb 4) Ενεργοποιούμε στο κινητό USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB) Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) 5) Τρέχουμε το CMD ως administrator(διαχειριστές) 6) Γράφουμε cd C:\adb 7 )συνδέουμε την συσκευή μας στο PC μέσω του USB. 8) πληκτρολογούμε στο CMD την εντολή: adb reboot bootloader 9) Αφού δούμε το λαγουδάκι πληκτρολογούμε στο CMD την παρακάτω εντολή: fastboot flash recovery twrp-3.0-kenzo-07.03.2016.img (και βλέπουμε ότι ολοκληρώνεται) 10) Τώρα πληκτρολογούμε την εντολή: fastboot reboot και πατώντας το "Volume UP" πατάμε enter για να εκτελεστεί η εντολή 11) Με το που δούμε το Mi logo αφήνουμε το Volume Up και το κινητό φορτώνει το TWRP. 12) Μόλις μπούμε πατάμε το δεξί κουμπί από τα δύο περίπου στη μέση για να αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά. Πάμε wipe ->advanced wipe και επιλέγετε cache + dalvik cache + data 13) Πάμε συνέχεια και επιλέγουμε Install-> και βρίσκουμε το .zip αρχείο που έχουμε περάσει στο κινητό reboot system και είσαι οκ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταπρωτον ειμαι καινουργιος εδω μεσα οποτε δεν ξερω τα κατατοπια της σελιδας :P και καταδευτερον ειναι με την multilanguage που ηρθε απο κινα Μiuiglobal 7.1 / stable 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) Στο προηγούμενο μήνυμα μπορείς να δεις το συγκριτικό με τις φωτο που σου λέω. Η ρομ που έχεις είναι μία από τις χειρότερες για το κινητό. καλά θα κάνεις να την αλλάξεις σύντομα μιας και έχει πολλά προβληματα.. Edited May 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σοβαρα ?? ειδα το συγκριτικο σου οι φωτο πουβγαζει το κιν μου ειναι αθλιες ειλικρινα και οποιο προγραμμα καμερας και να βαλω κανει το ιδιο υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται η ρομ για αυτο το θεμα ? επισης το ακουστικο των κλησεων οταν κουναω το κινητο κανει ενα ντουπ ντουπ στους αλλους παιζει να ειναι και αυτο bug ? Δεν ξερω πως να ξεκλειδωσω τον bootloader εχθες εστειλα μηνυμα αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να το κανω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σοβαρα ?? ειδα το συγκριτικο σου οι φωτο πουβγαζει το κιν μου ειναι αθλιες ειλικρινα και οποιο προγραμμα καμερας και να βαλω κανει το ιδιο υπαρχει περιπτωση να ευθυνεται η ρομ για αυτο το θεμα ? επισης το ακουστικο των κλησεων οταν κουναω το κινητο κανει ενα ντουπ ντουπ στους αλλους παιζει να ειναι και αυτο bug ? Δεν ξερω πως να ξεκλειδωσω τον bootloader εχθες εστειλα μηνυμα αλλα δεν ξερω αν θα καταφερω να το κανω ... Ξεκίνα το διάβασμα μέχρι να σου έρθει το sms. εδώ και εδώ Για το ακουστικό σου δεν έχω ιδέα.. δεν έχω διαβάσει κάτι αντίστοιχο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εγω εχω στειλει αιτηση αλλα δεν εχω λαβει κανενα απολυτως μηνυμα...πρεπει να περιμενω ελεγε 2 βδομαδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 εγω εχω στειλει αιτηση αλλα δεν εχω λαβει κανενα απολυτως μηνυμα...πρεπει να περιμενω ελεγε 2 βδομαδες? Πιστεύω σε 10 μέρες θα ερθει το sms. Ξεκίνα διάβασμααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 απο χθες που πέρασα την ελληνική Stable V7.2.5.0 παρατήρησα ότι το τηλέφωνο ζεσταίνεται πολύ (καίει η πλάτη του λέμε) και ότι μου τελείωσε η μπαταρία σε 1 ημέρα!Θα το δω ακόμη μια ημέρα κι αν ειναι ξαναγυρνάω στην V7.2.2.0. Άλλος που έκανε το update έχει παρόμοιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 απο χθες που πέρασα την ελληνική Stable V7.2.5.0 παρατήρησα ότι το τηλέφωνο ζεσταίνεται πολύ (καίει η πλάτη του λέμε) και ότι μου τελείωσε η μπαταρία σε 1 ημέρα!Θα το δω ακόμη μια ημέρα κι αν ειναι ξαναγυρνάω στην V7.2.2.0. Άλλος που έκανε το update έχει παρόμοιο πρόβλημα; Θερμοκρασία δεν παρατήρησα υψηλή παρά μόνο όταν δούλευε μόνο data στο αυτοκίνητο...! Ή μέρα όμως ήταν καλή σήμερα και δεν ξέρω αν φταιει ο ήλιος... Αλλά είδα αντίθετα με σένα... λίγο καλύτερη μπαταρία... Νομίζω δηλαδή... Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ποια εφαρμογή σου δείχνει πως έφαγε την μπαταρία? αν είναι shell ίσως χρειαζόταν απλά ένα restart μετά την αφαίρεση του usb από τον υπολογιστή η ίσως ευθύνεται το root Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis123456 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Πιστεύω σε 10 μέρες θα ερθει το sms. Ξεκίνα διάβασμααα Allos τροπος να γινει κατι νωριτερα δεν γινεται ? αν στειλω στον κινεζο απο οπου το πηρα δεν μπορει να μου το ξεκλειδωσει ? να μου στειλει δηλαδη το sms ποιο γρηγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts