geoanto555 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Καλησπερα παιδες, σημερα παραγγειλα το RN3pro απο vickmall και περιμενω να παραλαβω σε λιγες μερες (το πηρα απο eu wh). Τι λετε; Λίγο χοντροκομένη μου κάνει αυτη η θήκη. Απλή αλλά καλή. Έχω αυτή και αυτή. Η πρώτη είναι πολύ λεπτή και ακριβώς στο μέγεθος του κινητού. Η δεύτερη είναι για να το πετάς κάτω και να μην παθαίνει κάτι....:chair: Δες και αυτή την παράγγειλα χθες σε κοκκινάκι για αλλαγή :grin::grin: Edited May 16, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrah Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) τελικα τα προβληματα του vickmall με το sg post ξεπεραστηκαν? παρελαβε κανεις το κινητο απο κινα για παραγγελια μετα απο 01/05? Παραλαμβανω αυριο παραγγελια 30/4. εγω παραγγελία 26/4 αναχωριση απο Σιγκαπούρη 03/5 αφιξη στην ελλαδα 07/5 ακομα δεν εχει ερθει τιποτα.. το σαιτ των ελτα λεει ακομα ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ... αναμένω... μαλιστα ηρθαν χθες και το tempered και τα Pistons 3 που παράγγειλα μια μερα μετα το κινητο απο ebay και vickmall me china post αντίστοιχα. Edited May 17, 2016 by astrah Παράθεση Xiaomi MI9T pro 128Gb Xiaomi RN3 pro 32Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Χθες το βράδυ αργά πέρασα την 7.2.5. Ως τώρα κανένα πρόβλημα, μόνο που όταν το κινητό στην φάση που δείχνει το λογότυπο και την άσπρη μπάρα, ανέβασε τρελή θερμοκρασία! Ούτε όταν το ξεσκίζω με παιχνίδια, messenger, κλήσεις, viber και 3-4 εφαρμογές στο παρασκήνιο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ δεν ανέβασε τόση θερμοκρασία! Να ανησυχώ; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 mi smart home mi smart home johnnyar Βλέπεις κάτι διαφορετικό σε σχέση με την 7,2,2; Είπα να την βάλω αλλά δεν πρόλαβα.. Να σου πω την αλήθεια δεν είδα κάτι να άλλαξε, απλά ξανά εγκατέστησε εφαρμογές που είχα διαγράψει, μικρό το κακό. Την ώρα που έκανα reboot μετά την εγκατάσταση μέχρι να κάνει το update εκεί στην άσπρη μπάρα ζεσταθηκε πολύ μπορώ να πώ αλλά μετά από κεί όλα καλά πλέον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Να σου πω την αλήθεια δεν είδα κάτι να άλλαξε, απλά ξανά εγκατέστησε εφαρμογές που είχα διαγράψει, μικρό το κακό. Την ώρα που έκανα reboot μετά την εγκατάσταση μέχρι να κάνει το update εκεί στην άσπρη μπάρα ζεσταθηκε πολύ μπορώ να πώ αλλά μετά από κεί όλα καλά πλέον Ακόμα ένας που αναφέρει την θερμοκρασία κατα το update...!!! Την επόμενη φορά θα το βάλω να κάνει Update μέσα στο ψυγείο!!!! :lol::D:p Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Μπορεί και να είναι λογικό εκείνη την στιγμή να ανεβάσει θερμοκρασία. Το θέμα είναι να μην ανεβάζει γενικά η στην επόμενη επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα παιδιά, από σήμερα είμαι και εγώ μέλος της παρέας και κάτοχος του redmi note 3 pro :) θα ήθελα να κάνω 2-3 ερωτήσεις στους παλαιότερους. 1) Αρχικά το παρήγγειλα με official rom + gapps. To κινητό σκοπεύω τουλάχιστον για αρχή (μέχρι να με κουράσει η MIUI :P ) να το αφήσω έτσι με αγγλικά στο μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο. Πήρα και την άδεια για root access από το site οπότε λέω να το κάνω ώστε να περάσω και τπτ adaway και xposed. Δεν χρειάζεται να περάσω την dev ε; Ούτως η άλλως προτιμώ να είμαι αραχτός με τις stable rom αφού το κινητό το υποστηρίζει κανονικά η εταιρία. 2) Από το vickmall μου το έστειλαν με σιλικονένια θήκη για το note 2 ... Oπότε ψάχνω και για μια απλή σιλικονένια θήκη, πήρε κανένας καμία αξιόλογη να με κατατοπίσει; Flip Covers δεν προτιμώ γιατί τα βρίσκω δυσχρηστα και ογκώδη. Είδα τα παρακάτω: Πολλή φθηνή: http://tinyurl.com/gp39a9r Παρόμοια αλλά από γνωστή μάρκα: http://tinyurl.com/jb488yg Ένα Bumper: http://tinyurl.com/zfm8xqa Mία κατά τα φαινόμενα πιο ανθεκτική: http://tinyurl.com/gort3vy Αν πήρατε κάποια από αυτές η παρόμοια πέιτε καμιά γνώμη. 3) Το tempered glass από vickmall είναι τόσο χάλια και να κοιτάξω να πάρω άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 1) Αρχικά το παρήγγειλα με official rom + gapps. To κινητό σκοπεύω τουλάχιστον για αρχή (μέχρι να με κουράσει η MIUI :P ) να το αφήσω έτσι με αγγλικά στο μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο. Πήρα και την άδεια για root access από το site οπότε λέω να το κάνω ώστε να περάσω και τπτ adaway και xposed. Δεν χρειάζεται να περάσω την dev ε; Ούτως η άλλως προτιμώ να είμαι αραχτός με τις stable rom αφού το κινητό το υποστηρίζει κανονικά η εταιρία. 2) Από το vickmall μου το έστειλαν με σιλικονένια θήκη για το note 2 ... Oπότε ψάχνω και για μια απλή σιλικονένια θήκη, πήρε κανένας καμία αξιόλογη να με κατατοπίσει; Flip Covers δεν προτιμώ γιατί τα βρίσκω δυσχρηστα και ογκώδη. Είδα τα παρακάτω: Πολλή φθηνή: http://tinyurl.com/gp39a9r Παρόμοια αλλά από γνωστή μάρκα: http://tinyurl.com/jb488yg Ένα Bumper: http://tinyurl.com/zfm8xqa Mία κατά τα φαινόμενα πιο ανθεκτική: http://tinyurl.com/gort3vy Αν πήρατε κάποια από αυτές η παρόμοια πέιτε καμιά γνώμη. 3) Το tempered glass από vickmall είναι τόσο χάλια και να κοιτάξω να πάρω άλλο; 1. "Πήρα και την άδεια για root access από το site" Τι εννοείς με αυτό δεν κατάλαβα από που πήρες άδεια και πως; 2 . Αν θέλεις λεπτή θήκη σιλικόνης μία από τις καλύτερες είναι η νιλλκιν. Στα λινκ που έχεις ανεβάσει έχεις μία με μεταλλικό πλαινό. Μην την παίρνεις θα το μετανιώσεις. Κοβει ως και 40% σήμα κινητής και wifi. 3. To γυαλί του vick δεν είναι κ ότι καλύτερο. Ψήφο πάλι στο nillkin .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Προφανώς εννοεί τον κωδικό ξεκλειδώματος, μπερδεύτηκε. Μήπως επίσης εννοεί το Tempered glass της nillkin που έχει το vickmall, μια χαρά είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Προφανώς εννοεί τον κωδικό ξεκλειδώματος, μπερδεύτηκε. Μήπως επίσης εννοεί το Tempered glass της nillkin που έχει το vickmall, μια χαρά είναι... Λες;;:confused: Θα μας πει αργότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα!έχω κανει παραγγελια απο vickmall 6/5 και ειμαι στην αναμονη.στον tracking number λεει Despatched to overseas (Country code: GR) απο τις 12/5. Απλα το αναφερω.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και μου ηρθε sms σε 5 μερες. Πρεπει να κανω κατι τωρα η πρεπει να περιμενω μεχρι να ερθει το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ειχα κανει αιτηση για ξεκλειδωμα και μου ηρθε sms σε 5 μερες. Πρεπει να κανω κατι τωρα η πρεπει να περιμενω μεχρι να ερθει το κινητο ? Το σμσ έχει ένα λινκ., Μπες και κατέβασε αυτό που σου δίνει.. Δοκίμασε με τα στοιχεία σου να δεις αν είναι ολα οκ. Αν ναι .. περιμένεις το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το σμσ έχει ένα λινκ., Μπες και κατέβασε αυτό που σου δίνει.. Δοκίμασε με τα στοιχεία σου να δεις αν είναι ολα οκ. Αν ναι .. περιμένεις το κινητό. όλα οκ! τώρα περιμένω με ανυπομονησία το κινητό! ελπίζω να μην αργήσει πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 παιδια μια ερωτηση... περιμενω κ γω το κινητο λογικα αυριο θα το εχω.Θελω να κανω μια ερωτηση γιατι εχω δικαρτο αυτη τη στιγμη με 2 micro sims.Δεν εχω καταλαβει αν αυτο παιρνει 1 micro και 1 nano ή 2 micro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 παιδια μια ερωτηση... περιμενω κ γω το κινητο λογικα αυριο θα το εχω.Θελω να κανω μια ερωτηση γιατι εχω δικαρτο αυτη τη στιγμη με 2 micro sims.Δεν εχω καταλαβει αν αυτο παιρνει 1 micro και 1 nano ή 2 micro. Στην πρώτη θέση παίρνει Micro και στη δεύτερη nano ή Micro sd card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 δηλαδή πρεπει να κανω μετατροπή της μιας σιμ σε νανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 http://cdn.ndtv.com/tech/images/xiaomi_redmi_note%203_teardown_sim_tray_ndtv.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 http://cdn.ndtv.com/tech/images/xiaomi_redmi_note%203_teardown_sim_tray_ndtv.jpg Δεν καταλαβαινω τιποτα :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στην πρώτη θέση παίρνει Micro και στη δεύτερη nano ή Micro sd card ή αν θες ακομα καλύτερα, στην δεύτερη nano + Micro sd card... https://www.youtube.com/watch?v=XdcpDP0Ov9w&feature=youtu.be εγω το έκανα και δουλέυει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Η σιμ 1 είναι Micro H σιμ 2 είναι nano. Αν δεν χρησιμοποιήσεις την σιμ 2 μπορείς να βάλεις στην θέση της μια micro sd κάρτα. Εσύ με 2 κάρτες θέλεις μία micro και μια nano Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εχθες πέρασα και Windows με 64 bit τελικα,ξεκινάω τώρα και θέλω την βοήθειά σας ,εχθές σχεδόν ειχα τελειώσει και σταματισα σε ενα σημειο σε 2 σημεία βασικά στην διαδικασία για να περάσω την ελληνική ,θυμίζω εχω την τελευταία Developer ROM και ξεκλειδωμένο τον Bootloader, Τα περασα όλα απο την αρχη και λογικά είμαι ένταξη τώρα με τους Drivers ,μου έβγαλε αυτά , οταν συνδέθηκα με το τηλ και τα έκανα λογικά σωστά τα βήματα με χρι το 12 βημα κ εκεί κολλησα ,στον οδηγό εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?postID=112580#post112580 η εδω ο ιδιος ειναι σχεδον,https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ σας παραθετω και μια φωτο οτι ειναι σωστα οι οδηγοί πλέων η μήπως δεν ειναι ?? [ATTACH]65324[/ATTACH] Εφτασα μεχρι εδω απο αυτον τον οδηγό https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12354-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-Note-3-PRO-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/?postID=112580#post112580 και στο 13 βημα γράφει Μόλις μπούμε πατάμε το δεξί κουμπί από τα δύο περίπου στη μέση για να αλλάξουμε τη γλώσσα στα Αγγλικά. Εκει κόλλησα δεν μου εμφάνισε σε έμενα αυτο και δεν είδα το TWRP recovery που εχει στο βιντεο εδω ,μου έβγαλε εναν αλο πινακα με τις λειτουργίες του κινητου 12 με 13 ηταν και ειχε 2 βελακια να επιλέξεις δεξια στον πινακα οχι ομως το TWRP recovery,μηπως πάτησα "Volume below και enter μαζι ?? Οταν πατάω το το "Volume UP" και εντερ δεν μπαίνει σε TWRP αλλα σε Recovery Mode ?? Πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία απο την αρχή ?? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) δηλαδή πρεπει να κανω μετατροπή της μιας σιμ σε νανο? Δεν καταλαβαινω τιποτα :p:D Επειδή τα παιδιά σε μπέρδεψαν, ευτυχώς που είμαι εγώ εδώ να σε ξεμπερδεψω και να σε βοηθήσω με μια πιο extreme πρόταση... Κάνε τη μετατροπή της μιας σιμ σε Χιονατη, θα ναι πιο χαριτωμένη... :X :D :devil: :lol: :p @deni77, θα σου πρότεινα να προσλάβεις άλλον οδηγό, εφοδιασμένο με GPS, για να μπορέσεις να βρεις πιο εύκολα τον "σωστό" τον δρόμο... :lol: :lol: Α, να γειά σου... και ο @geoanto το ίδιο σε συμβουλεύει... :rotfl: :rotfl: Edited May 17, 2016 by demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) Οταν πατάω το το "Volume UP" και εντερ δεν μπαίνει σε TWRP αλλα σε Recovery Mode ?? Πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία απο την αρχή ?? Φαντάζομαι εννοείς το δικό του recovery "ένα κινητό με ένα καλώδιο" Ακολούθησε τον πρώτο οδηγό . Βάλε την ρομ στο κινητό και κάνε αποσυμπίεση το adb στον δίσκο C και ξανά τα βήματα.. 5 κ μετά. στην φωτογραφία-screenshot που έχεις ανεβάσει δείχνει ότι βιάζεσαι . Μην αγχώνεσαι και πάνε βήμα βήμα. Edited May 17, 2016 by geoanto555 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jomix Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Επειδή τα παιδιά σε μπέρδεψαν, ευτυχώς που είμαι εγώ εδώ να σε ξεμπερδεψω και να σε βοηθήσω με μια πιο extreme πρόταση... Κάνε τη μετατροπή της μιας σιμ σε Χιονατη, θα ναι πιο χαριτωμένη... :X :D :devil: :lol: :p και θα ερθουν ετσι οι nani?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deni77 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Φαντάζομαι εννοείς το δικό του recovery "ένα κινητό με ένα καλώδιο" Ακολούθησε τον πρώτο οδηγό . Βάλε την ρομ στο κινητό και κάνε αποσυμπίεση το adb στον δίσκο C και ξανά τα βήματα.. 5 κ μετά. Αυτα τα εκανα τα εχω κανει,εχω βαλει στο κινητο χύμα την ρομ,πρεπει να την βαλω σε καποιο φάκελο?? στο C και αποσυμπίεση το adb στον δίσκο C,δες λιγο την φωτο που ανεβασα ειναι οταν εκανα εχθες την διαδικασία κ που κόλλησα γραφω,σε ποιο στιαδιο??Να τα ξανακάνω αφου οι οδηγοί ειναι οκ τωρα?? Ναι το δικο recovery εννοούσα. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro,:I am man :rocket:Rom by Gkalen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts