patelos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Στο vickmall δεν έχεις θέμα με CC. Γνωστά προβλήματα δεν έχει σαν συσκευή. Να επιλέξεις official ρομ και θα είσαι οκ. Ανάμεσα σε αυτό και το letv le1 x600 που είναι octacore σε σχέση με τον snapdragon hexacore ποιό είναι πιο καλό??? και στο vilcmall λέει κάτι για rom...ποια επιλέγουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ανάμεσα σε αυτό και το letv le1 x600 που είναι octacore σε σχέση με τον snapdragon hexacore ποιό είναι πιο καλό??? και στο vilcmall λέει κάτι για rom...ποια επιλέγουμε??? Αν με ρωτάς για το ποιο είναι δυνατότερο επεξεργαστικά εννοείται το redmi και με διαφορα. Αν το πάρεις από vickmall επιλλέγεις την dev ρομ για να είσαι έτοιμος να ξεκλειδώσεις bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 παιδια μια βοηθεια..επειδη ειναι η πρωτη αγορα που θα κανω απο κινα θελω να γορασω το rn3 pro απο vickmall..οταν θελω να ολοκληρωσω την διαδικασια της αγορας και πατησω check out with paypal πως θα επιλεξω με ποιο τροπο θελω να σταλει πχ sg η nl?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 παιδια μια βοηθεια..επειδη ειναι η πρωτη αγορα που θα κανω απο κινα θελω να γορασω το rn3 pro απο vickmall..οταν θελω να ολοκληρωσω την διαδικασια της αγορας και πατησω check out with paypal πως θα επιλεξω με ποιο τροπο θελω να σταλει πχ sg η nl?? Πατάς check... pp σε πάει στο pp .. "πληρώνεις" και μετά σε γυρίζει πίσω στο vickmall να ολοκληρώσεις την αγορά. Εκεί επιλέγεις με τι θες να αποσταλεί.. Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον....:cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavriki23 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Πατάς check... pp σε πάει στο pp .. "πληρώνεις" και μετά σε γυρίζει πίσω στο vickmall να ολοκληρώσεις την αγορά. Εκεί επιλέγεις με τι θες να αποσταλεί.. Έτσι θυμάμαι τουλάχιστον....:cool::cool: θατο δοκιμασω αυριο..σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια στη παρέα Θέλω να το παραγγείλω για μια φίλη. Δεν την ενδοιαφέρουν τα ελληνικά. Το κινητό το θέλει στα αγγλικά. Με ποια rom να της το παραγγείλω? Με dev ή με official? Έχουν κινεζίλα μέσα αυτές οι rom που δε βγαίνει? Αφού ασχολείται μόνο με τα αγγλικά, συνίσταται για κάποιο λόγο το ξεκλείδωμα του bootloader? Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια στη παρέα Θέλω να το παραγγείλω για μια φίλη. Δεν την ενδοιαφέρουν τα ελληνικά. Το κινητό το θέλει στα αγγλικά. Με ποια rom να της το παραγγείλω? Με dev ή με official? Έχουν κινεζίλα μέσα αυτές οι rom που δε βγαίνει? Αφού ασχολείται μόνο με τα αγγλικά, συνίσταται για κάποιο λόγο το ξεκλείδωμα του bootloader? Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Sent from my m1 note using Tapatalk Με global stable πάρε για να είναι έτοιμη. Αλλιώς πάρε με την original China και μετάβαση σε global είναι απλή. Σε καμιά περίπτωση mulilang... Η global δεν εχει κινεζοapps αλλά είναι φορτωμένη με μπολικα Google apps. Ξεκλειδωμα αν της αρέσει η global miui δεν χρειάζεται. Αλλά αν θέλει μπορεί να κάνει mi account και να κάνει έτοιμα για να είναι έτοιμη για παν ενδεχόμενο. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια στη παρέα Θέλω να το παραγγείλω για μια φίλη. Δεν την ενδοιαφέρουν τα ελληνικά. Το κινητό το θέλει στα αγγλικά. Με ποια rom να της το παραγγείλω? Με dev ή με official? Έχουν κινεζίλα μέσα αυτές οι rom που δε βγαίνει? Αφού ασχολείται μόνο με τα αγγλικά, συνίσταται για κάποιο λόγο το ξεκλείδωμα του bootloader? Ευχαριστώ και συγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Sent from my m1 note using Tapatalk Αφού το θέλει στα Αγγλικά να το πάρει με global stable rom. Απλά μια διευκρίνηση: Global ή China και Developer ή stable, OFFICIAL είναι όλες. china Για την αγορά της Κίνας και Global για τον υπόλοιπο κόσμο. Stable η δοκιμασμένη ρομ που έχει δώσει βαρύτητα στη σταθερότητα, developer για να περνάει αλλαγές και να τις δοκιμάζει πριν τις κάνει stable. To ξεκλείδωμα απο την άλλη συνιστάται για πεπειραμένους power users που θέλουν root, custom rom, twrp και άλλα. Απλά αναγκαστικά πολλοί το κάνουν για τα Ελληνικά. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 μου ειπε καποιος εδω στο φορουμ οτι παρολο που εχουν διαφορετικo μεγεθος-χαρακτηριστικα-υποσυστηματα, η αυτονομια του redmi 3 και του redmi note 3 pro ειναι σχεδον ιδια. δεν ειναι περιεργο αυτο αφου εχουν ιδια μπαταρία, snapdragon επεξεργαστη και τα δυο αλλα το ενα εχει μεγεθος οθόνης 5 ιντσων και 1280Χ720 αναλυση ενω το αλλο 5,5 ιντσες και 1920Χ1080 αναλυση. τι γνωμη εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosVorris Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Γεια σας παιδιά! Πριν από 2 μέρες παράγγειλα το note 3 pro από το vickmall και έκανα τη χαζομάρα να επιλέξω multilanguage rom. Δεν είχα διαβάσει τίποτα εδώ πέρα και θεωρούσα πως είναι η ίδια διαδικασία για να πάω στην ελληνική rom. Έκανα προχτές αντιγραφή ένα σχόλιο και απάντησε ο Κινέζος. Μόλις τώρα έγραψα να μου περάσει την developer rom. Η ερώτηση μου είναι: θα την περάσει ή θα πει ότι το κινητό είναι ήδη στο δρόμο και δε γίνεται; Αν έρθει με τη multilanguage, ποια είναι η διαδικασία για να πάω στην ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Καλησπερα.Ευτυχης νεος κατοχος του κινητου. Υπαρχει καποιο tutorial για να φλασαρουμε official global stable? Αυτη την στιγμη ειμαι με την multi που δεν παλευεται καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Γεια σας παιδιά! Πριν από 2 μέρες παράγγειλα το note 3 pro από το vickmall και έκανα τη χαζομάρα να επιλέξω multilanguage rom. Δεν είχα διαβάσει τίποτα εδώ πέρα και θεωρούσα πως είναι η ίδια διαδικασία για να πάω στην ελληνική rom. Έκανα προχτές αντιγραφή ένα σχόλιο και απάντησε ο Κινέζος. Μόλις τώρα έγραψα να μου περάσει την developer rom. Η ερώτηση μου είναι: θα την περάσει ή θα πει ότι το κινητό είναι ήδη στο δρόμο και δε γίνεται; Αν έρθει με τη multilanguage, ποια είναι η διαδικασία για να πάω στην ελληνική; Καλησπερα.Ευτυχης νεος κατοχος του κινητου. Υπαρχει καποιο tutorial για να φλασαρουμε official global stable? Αυτη την στιγμη ειμαι με την multi που δεν παλευεται καθολου. Ρίξτε μία ματιά εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Γεια σας παιδιά! Μόλις τώρα έγραψα να μου περάσει την developer rom. Η ερώτηση μου είναι: θα την περάσει ή θα πει ότι το κινητό είναι ήδη στο δρόμο και δε γίνεται; Αυτό νομίζω πως δεν μπορεί να στο απαντήσει κάποιος παρά μόνο ο ίδιος ο Κινέζος.. Από την άλλη μην αγχώνεσαι, όπως και να έρθει θα το καταφέρεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ξερει κανεις γιατι δεν εχουν ελληνικα στα κινητα τους? Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ανακοινώθηκε το miui 8. Προσωπικά από την παρουσίαση δεν είδα κάτι που να με ξετρελαίνει. περισσότερα χρώματα και ακόμα περισσότερα άχρηστα features. θα περιμένουμε πάντως αρκετό καιρό για να την δούμε. 1/6 ξεκινάει το beta testing και 17/6 (αν όντως βγει τότε) θα βγει η πρώτη dev rom. πηγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ξερει κανεις γιατι δεν εχουν ελληνικα στα κινητα τους? Γιατί οι συσκευές επίσημα διατίθενται σε Κίνα και Ινδία.Η Xiaomi έχει ως στόχο αυτές τις αγορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Γιατί οι συσκευές επίσημα διατίθενται σε Κίνα και Ινδία.Η Xiaomi έχει ως στόχο αυτές τις αγορές. Ε και ειναι τοσο δυσκολο να εχουν μεσα ολες τις γλωσσες ? Ημαρτον πια. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Βγήκε νέα stable η οποία από ότι λέει έχει το feature π τραβας φωτογραφιες με το fingerprint scanner ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όντως το miui 8 δεν δείχνει καμία τρελει διάφορα για την ώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Βγήκε νέα stable Όταν λες νέα stable; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Η τελευταία Ελληνική stable δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο Change Log. Mάλλον θα εννοεί για καμιά Κινέζικη....;) Σχετικά με τις διαγραφές "αχρηστων" posts τώρα.....καλό θα ήταν, αντίστοιχη προσοχή να υπήρχε και στις τόσες εκκλήσεις για τοποθέτηση κάποιων στοιχειωδών οδηγών στην αρχική σελίδα, για να μη γεμίζει το θέμα με τις ίδιες και τις ίδιες ερωτήσεις....αυτές είναι πιο "άχρηστες" από μερικά "χαβαλετζίδικα" μηνύματα..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Η τελευταία Ελληνική stable δεν αναφέρει κάτι τέτοιο στο Change Log. Mάλλον θα εννοεί για καμιά Κινέζικη....;) Η τελευταία κινέζικη έχει κανα "χρόνο" που βγήκε για αυτό ρώτησα. :food::food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Στην (global) stable 7.2.5 προφανώς αναφαίνεται, εκεί προστίθεται αυτή η δυνατότητα Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Edited May 10, 2016 by FrOsT_frt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ανακοινώθηκε το miui 8. Προσωπικά από την παρουσίαση δεν είδα κάτι που να με ξετρελαίνει. περισσότερα χρώματα και ακόμα περισσότερα άχρηστα features. θα περιμένουμε πάντως αρκετό καιρό για να την δούμε. 1/6 ξεκινάει το beta testing και 17/6 (αν όντως βγει τότε) θα βγει η πρώτη dev rom. πηγή δεν έχει σημασία καν αν έχει έστω μια αλλαγή οπτικά :) το μεγάλο θέμα είναι ότι (λογικά πάντα , μιλώντας , δεν ξέρω τι θα κάνουν) θα βασίζεται σε νεότερη έκδοση android (6.0) οπότε όλα τα άλλα είναι περιττά :)))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 http://en.miui.com/download-301.html#438 το Redmi Note 3 και το Redmi Note 3 PRO παιρνουν το ΙΔΙΟ firmware??? ποια εκδοση να ζητησω απο το μαγαζι να μου βαλει για να είναι πιο ευκολο το φλασαρισμα ελληνικης ROM; την DEV Version: 6.4.28 (MIUI7) Size: 1.1G ? ποια η διαφορα Redmi Note 3 Qualcomm Global Redmi Note 3 Qualcomm China Redmi Note 3 MTK China αν μου φορτωσουν καποια απο αυτες θα μπορεσω μετα να φλασαρω την ελληνική ROM απο την ελληνικη κοινοτητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 δεν έχει σημασία καν αν έχει έστω μια αλλαγή οπτικά :) το μεγάλο θέμα είναι ότι (λογικά πάντα , μιλώντας , δεν ξέρω τι θα κάνουν) θα βασίζεται σε νεότερη έκδοση android (6.0) οπότε όλα τα άλλα είναι περιττά :)))) Είσαι αισιόδοξος ότι θα δώσουν και την 6 μαζί με την miui 8; εγώ δεν είμαι πολύ, αν κρίνουμε από το παρελθόν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts