Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε κάποιες πρόχειρες. Στα μενού και τα first party apps δεν έχει μεγάλη διαφορά, γιατί η miui έχει καλό DPI στις δικές της εφαρμογές. Σε όλες τις third party εφαρμογές όμως η διάφορα είναι τεράστια.

https://goo.gl/photos/VvjygykJ6JnxMhH68

Μαρία τι theme έχεις βάλει;

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδια πηρα σημερα το κινητο εντυπωσεις πολυ θετικες .

Λοιπον ξεκινησα την διαδικασια για unlock bootloader με εχει ερθει πριν μερες εγκριση με sms , εκανα update την κινεζικη dev εκανα συσνδεση στο κινητο τον miui account και στο σημειο που πρεπει να συνδεθω στο unlock προγραμμα απο το pc βγαζει network error και με το email kai acoount id και με το τηλεφωνο+30

Εχω κολλησει σε αυτο το σημειο .Καμια βοηθεια ?

1. Αν υπάρχει επιλογή dev αλλιώς ζήτα china stable για να περάσεις μέσω updater απευθείας μόνος σου την dev.

(κάποιοι βλέπω που έχουν global έχουν θέμα στο πέρασμα dev μέσω updater)

2. ναι κανονικά για το δικό σου "καλό"

3. έχει κάπου κάτω αριστερά την γλώσσα...

1) δεν μου παιρνανε την china..να παρω με την οfficial developer και να περασω μετα την china ή υπαρχει πιο αμεσος τροπος?

Edited by kongeo1994

Παιδια πηρα σημερα το κινητο εντυπωσεις πολυ θετικες .

Λοιπον ξεκινησα την διαδικασια για unlock bootloader με εχει ερθει πριν μερες εγκριση με sms , εκανα update την κινεζικη dev εκανα συσνδεση στο κινητο τον miui account και στο σημειο που πρεπει να συνδεθω στο unlock προγραμμα απο το pc βγαζει network error και με το email kai acoount id και με το τηλεφωνο+30

Εχω κολλησει σε αυτο το σημειο .Καμια βοηθεια ?

σιγουρέψου ότι έχεις dev rom και το ίδιο account σε εφαρμογή και κινητο και συνέχισε να προσπαθείς. κάποια στιγμή θα ξεκλειδώσει. πρέπει να υπάρχει θέμα στους server της xiaomi. έτσι με παίδεψε και μένα αλλά τελικά ξεκλείδωσε.

σιγουρέψου ότι έχεις dev rom και το ίδιο account σε εφαρμογή και κινητο και συνέχισε να προσπαθείς. κάποια στιγμή θα ξεκλειδώσει. πρέπει να υπάρχει θέμα στους server της xiaomi. έτσι με παίδεψε και μένα αλλά τελικά ξεκλείδωσε.

Τι ρομ εχει το κινητο δεν παιζει ρολο στο σημειο που ειμαι, αν και εβαλα την dev 6.5.5 .

Aνοιγω την εφαρμογη unlock στο pc και εκει μεσα βγαζει σφαλμα.Αν δοκιμασω λαθος user ή pass το δειχνει, οταν βαζω τα σωστα βγαζει network error μετα απο λιγα δευτερολεπτα.

To θεμα μου ειναι οτι πρεπει να εχω το κινητο σε fast boot συνεχεια ετσι οταν συνδεθει ο λογαριασμος να συνδεσω με καλωδιο το κινητο και να πατησω unlock

Aπο το πρωι network error

Edited by hammer

Τι ρομ εχει το κινητο δεν παιζει ρολο στο σημειο που ειμαι, αν και εβαλα την dev 6.5.5 .

Aνοιγω την εφαρμογη unlock στο pc και εκει μεσα βγαζει σφαλμα.Αν δοκιμασω λαθος user ή pass το δειχνει, οταν βαζω τα σωστα βγαζει network problem μετα απο λιγα δευτερολεπτα.

Δοκίμασε με άλλο δίκτυο Internet. Μου το έκανε και εμένα και πήρα από του γείτονα. ;)

Μαρία τι theme έχεις βάλει;

Δεν εχω βαλει κανενα theme... χρησιμοποιώ συνήθως nova launcher prime και καποιες φορες και τον stock launcher.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Aνοιγω την εφαρμογη unlock στο pc και εκει μεσα βγαζει σφαλμα.Αν δοκιμασω λαθος user ή pass το δειχνει, οταν βαζω τα σωστα βγαζει network error μετα απο λιγα δευτερολεπτα.

To θεμα μου ειναι οτι πρεπει να εχω το κινητο σε fast boot συνεχεια ετσι οταν συνδεθει ο λογαριασμος να συνδεσω με καλωδιο το κινητο και να πατησω unlock

Aπο το πρωι network error

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα είχε βγάλει και σε μένα.

Κατέβασα λοιπόν το hide me vpn, έβαλα ως χώρα Γαλλια (τυχαία) και κατευθείαν ξεκλείδωσε...

Αυτό ακριβώς το πρόβλημα είχε βγάλει και σε μένα.

Κατέβασα λοιπόν το hide me vpn, έβαλα ως χώρα Γαλλια (τυχαία) και κατευθείαν ξεκλείδωσε...

Υes , αυτο ηταν αλλαξα ip και ξεκλειδωσε σε 10"

Ευχαριστώ

1) δεν μου παιρνανε την china..να παρω με την οfficial developer και να περασω μετα την china ή υπαρχει πιο αμεσος τροπος?

Άντε να το ξανα-διαφημίσουμε το μαγαζί, να αυξηθούν τα ποσοστά που εισπράττουμε....:D

Το vickmall έχει επιλογή να το στείλει με την Official Developer Rom (Only Chinese&English).

Έρχεται, ξεκλειδώνεις, περνάς την Ελληνική κ δρόμο.....:spider:

Νέο twrp recovery update 3.0.2.2

https://dl.twrp.me/kenzo/twrp-3.0.2-2-kenzo.img.html

και τι διαφορές έχει από την προηγούμενη έκδοση δηλαδή?

Επίσης, πως αναβαθμίζουμε την υπάρχουσα έκδοση? κάνουμε κάποια διαδικασία με εντολές fastboot πάλι ή μπορούμε και μέσω flashify?

Ουφ, βαριέμαι να τα κάνω όλα από την αρχή! :)

:scared:

Επίσης, πως αναβαθμίζουμε την υπάρχουσα έκδοση? κάνουμε κάποια διαδικασία με εντολές fastboot πάλι ή μπορούμε και μέσω flashify?

Ουφ, βαριέμαι να τα κάνω όλα από την αρχή! :)

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/official-twrp-3-0-2-0-recovery-redmi-t3352966

1) Download the latest version from our website on your device

2) Reboot to TWRP

3) Hit Install and tap the "Images..." button in the lower right

4) Browse to the location of the TWRP image on your device and select it

5) Select recovery from the partition list and swipe to flash

Ευκολάκι για σένααα μην γκρινιάζεις..:hunter:

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/official-twrp-3-0-2-0-recovery-redmi-t3352966

1) Download the latest version from our website on your device

2) Reboot to TWRP

3) Hit Install and tap the "Images..." button in the lower right

4) Browse to the location of the TWRP image on your device and select it

5) Select recovery from the partition list and swipe to flash

Ευκολάκι για σένααα μην γκρινιάζεις..:hunter:

Ααα, είσαι τέλειος!

Τέλος η γκρίνια για σήμερα! ;)

Άντε να το ξανα-διαφημίσουμε το μαγαζί, να αυξηθούν τα ποσοστά που εισπράττουμε....:D

Το vickmall έχει επιλογή να το στείλει με την Official Developer Rom (Only Chinese&English).

Έρχεται, ξεκλειδώνεις, περνάς την Ελληνική κ δρόμο.....:spider:

το ξερω παιδια και συγνωμη.απλα μου ειχατε πει για china και δεν ηξερα αμα ειναι ευκολο και με την οφφισιαλ .ευχαριστω και συγνωμη για το πρηξιμο.

το ξερω παιδια και συγνωμη.απλα μου ειχατε πει για china και δεν ηξερα αμα ειναι ευκολο και με την οφφισιαλ .ευχαριστω και συγνωμη για το πρηξιμο.

kongeo1994 Μην αγχώνεσαι.. για αυτό είναι το φόρουμ για να συζητάμε και να λύνονται τα προβλήματα...

Καλησπέρα.

Έχει δοκιμάσει κανείς τα additional settings σχετικά με την μπαταρία έτσι ώστε να εξοικονομήσουμε ενέργεια;

Συγκεκριμένα το Performance και το Power Saving Modes;

Στο Performance άλλαξα το default και επέλεξα το "hide system animations" και στο Power Saving Modes επέλεξα το Advanced "Miui will restict all background activity when possible".

Γνωρίζει κανείς τι είναι το ιδανικό;

Μέχρι τώρα βλέπω οτι η μπαταρία διαρκεί κάπως περισσότερο και παραλληλα δεν βλέπω κάποια αλλαγή στις δυναντότητες και γενικότερα στη λειτουργία του κινητού.

Υπάρχει κάπου να μάθουμε τι κάνουν ακριβώς αυτές οι επιλογές; Τι κερδίζεις και τι χάνεις;

kongeo1994 Μην αγχώνεσαι.. για αυτό είναι το φόρουμ για να συζητάμε και να λύνονται τα προβλήματα...

ευχαριστω και παλι.

θα τα ξαναπουμε οταν ερθει με το καλο αν δεν καταφερω κατι..

μια προταση: μηπως ολες αυτες τις ερωτησεις που κανω και τους στανταρ οδηγους (τα λινκ) που ρωταμε συνεχεια εμεις οι newbies να μπουν στην πρωτη σελιδα για να μην ρωταμε τα ιδια; μια προταση κανω..

ευχαριστω και παλι.

θα τα ξαναπουμε οταν ερθει με το καλο αν δεν καταφερω κατι..

μια προταση: μηπως ολες αυτες τις ερωτησεις που κανω και τους στανταρ οδηγους (τα λινκ) που ρωταμε συνεχεια εμεις οι newbies να μπουν στην πρωτη σελιδα για να μην ρωταμε τα ιδια; μια προταση κανω..

Η αλήθεια είναι ότι έχει ειπωθεί άπειρες φορές αλλά δεν βλέπω φως...:whistle:

Η αλήθεια είναι ότι έχει ειπωθεί άπειρες φορές αλλά δεν βλέπω φως...:whistle:

χαχα :chair: αρα θα απαντατε τα ιδια καθε μερα...

η παραγγελια εγινε.αναμενω τωρα ! (ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? )

ξαναευχαριστω πολυ

Καλησπερα παιδια.

Σκεφτομαι και εγω να το παραγγειλω.

Με την Multilanguage Rom τι προβληματα μπορει να έχω?

Επισης αν εχει την Multilanguage η διαδικασια για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης ειναι η ιδια ή εχει καποια διαφορα?

:hunter:

Καλησπερα παιδια.

Σκεφτομαι και εγω να το παραγγειλω.

Με την Multilanguage Rom τι προβληματα μπορει να έχω?

Επισης αν εχει την Multilanguage η διαδικασια για ξεκλειδωμα και περασμα ελληνικης ειναι η ιδια ή εχει καποια διαφορα?

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι πολύ πιθανό να έχεις θεματα με τις κάρτες σιμ.

Απο multi για Ελληνική είναι λίγο μεγαλύτερη η διαδικασία..

Αν θες να ξεκλειδώσεις bootloader και έχει την επιλογή πάρτο με dev china , αν όχι με china stable.

καλησπέρα στην ομάδα...σκεύτομαι να πάρω το κινητό αυτο...έχω ενα coolpad f1 εδω και 1,5 χρόνο και είμαι ευχαριστημένος...αλλά μια αλλαγή είναι απαρέτητη...ξέρουμε απο που μπορούμε να το πάρουμε τώρα με τα CC και αν έχει γνωστά προβήματα ως συσκευή??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

...ξέρουμε απο που μπορούμε να το πάρουμε τώρα με τα CC και αν έχει γνωστά προβήματα ως συσκευή??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Στο vickmall δεν έχεις θέμα με CC.

Γνωστά προβλήματα δεν έχει σαν συσκευή.

Να επιλέξεις official ρομ και θα είσαι οκ.

Σήμερα ήρθε η ipaky, δίνει αρκετό όγκο στην συσκευή, δεν περίμενα τόσο πολύ, βέβαια φαίνεται να παρέχει και αντίστοιχα πολύ προστασία.

Επίσης ταιριάζει πολύ καλά καμία σχέση με την διάφανη που στέλνει το vickmall και στα κουμπιά δεν κάθεται σωστά.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Edited by FrOsT_frt