Magda_ Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Μία από τα ίδια.μου ήρθε το κινητό με global stable.Προσπάθησα μπας και ξεκλειδώσει αλλά κόλλησε στο 50%.Επόμενη κίνηση πήγα να βάλω dev μέσω updater αλλά δε το δέχτηκε.Επόμενη κίνηση? Βαζω china stable μέσω miflash και ύστερα china dev?Μπορώ να φλασαρω απευθείας fastboot dev χωρίς πρώτα να περάσω china stable? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 εμένα με china dev σταμάταγε στο 50% το ξεκλείδωμα. μετά από πολλές προσπάθειες και συνέχεια sing out και sign in στην εφαρμογή στο pc και χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο ξεκλείδωσε. κάπου στο διπλανό φόρουμ αναφέρεται ότι ίσως είναι θέμα server της xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 κάπου στο διπλανό φόρουμ αναφέρεται ότι ίσως είναι θέμα server της xiaomi. Ακριβώς το ίδιο πιστεύω και εγώ. nikosboost δοκίμασε άλλη-άλλες dev rom πχ china dev. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μία από τα ίδια.μου ήρθε το κινητό με global stable.Προσπάθησα μπας και ξεκλειδώσει αλλά κόλλησε στο 50%.Επόμενη κίνηση πήγα να βάλω dev μέσω updater αλλά δε το δέχτηκε.Επόμενη κίνηση? Βαζω china stable μέσω miflash και ύστερα china dev?Μπορώ να φλασαρω απευθείας fastboot dev χωρίς πρώτα να περάσω china stable? Μπορούσες να βάλεις dev απευθείας αλλά βλέπω τώρα λένε "Warning:- Don't flash Developer Global ROM directly with this method, Flash Global Stable , then use Updater app to Flash Global Developer ROM." http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html Άρα καλύτερα πρώτα stable η δοκιμή άλλης dev.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 η νεα stable rom διαβασα ειναι beta stable και εχει δοθει σε λιγους χρηστες. λογικα για αυτο δεν την βγαζει σε ολους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 η νεα stable rom διαβασα ειναι beta stable και εχει δοθει σε λιγους χρηστες. λογικα για αυτο δεν την βγαζει σε ολους. Και ποιος ο λόγος ύπαρξης την global dev αν είναι να βγάζουν global stable beta... Βασικά δεν είναι stable αν είναι beta... Ούτε υπάρχει η λέξη beta κάπου όπως με τις dev... Επίσης πήγε από 7.2.3 σε 7.2.5, 4 δεν ήρθε ποτέ. Περίεργα πράγματα... Έχεις κάποιο λινκ; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Έχεις κάποιο λινκ; http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/download-links-miui-7-2-3-0-update-t3358721 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/download-links-miui-7-2-3-0-update-t3358721 Δεν βλέπω κάπου να λένε ότι η 7.2.5 είναι beta. Υπάρχουν κιόλας links στο thread για να κατεβάσει κατευθείαν είτε το ota είτε ολόκληρη την rom με το μόνο που να αναφαίνεται ότι είναι η τελευταία global stable. Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Σας εχει βγαλει καποιο προβλημα με την ελληνικη γραμματοσειρα; (λειπουν γραμματα, λειπουν τονοι, υπαρχουν κενα) Ξερεις κανει τι παιζει; Εχω την cn-en official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Tι ταχυδρομειο μου προτείνετε απο vickmall SG or NL ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Tι ταχυδρομειο μου προτείνετε απο vickmall SG or NL ? SG καλύτερα Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Σας εχει βγαλει καποιο προβλημα με την ελληνικη γραμματοσειρα; (λειπουν γραμματα, λειπουν τονοι, υπαρχουν κενα) Ξερεις κανει τι παιζει; Εχω την cn-en official εβαλες καποιο θεμα μήπως ? Tι ταχυδρομειο μου προτείνετε απο vickmall SG or NL ? παντα SG ασχετο ...εχει κανεις Q με 4G ? θελω της ρυθμησεις... επισης ..μπορουμε να στειλουμε καπου SMS για ενεργοποιηση 4 G ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω αυτο http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html με Official Developer Rom (Only Chinese&English) για να βαλω ελληνικη ρομ μετα. Χρειαζεται να τους γραψω τιποτα να προσεξουν ? επισης θα το αγορασω μεσω paypal (η ισοτιμια στο google ειναι 220$=192Ε σωστα ε?)και επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο κινα πρεπει να προσεξω τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Παρηγγειλα απο vickmall και ζητησα να μου βαλουν την Official Global Rom. Ηταν λαθος επιλογη;Επρεπε να ζητησω την developer; Θα εχω προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyar Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Εγώ τους ζήτησα να το στείλουν με τη china dev, φυσικά το έκαναν και μόλις το ανοιξεις είναι έτοιμο για ξεκλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω αυτο http://www.vickmall.com/golden-xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html με Official Developer Rom (Only Chinese&English) για να βαλω ελληνικη ρομ μετα. Χρειαζεται να τους γραψω τιποτα να προσεξουν ? επισης θα το αγορασω μεσω paypal (η ισοτιμια στο google ειναι 220$=192Ε σωστα ε?)και επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο κινα πρεπει να προσεξω τιποτα? Ναι καλά θα είναι να το πάρεις με αυτή τη ρομ. Στην σελίδα που θα το παραγγείλεις τέρμα κάτω έχει σχόλια.. γράψε και συ κάτι αντίστοιχο.. Η ισοτιμία είναι αυτή που θα αγοράσεις όμως το ποσό που θα πληρώσεις πιστεύω είναι γύρω στα 200+ κάτι ευρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρηγγειλα απο vickmall και ζητησα να μου βαλουν την Official Global Rom. Ηταν λαθος επιλογη;Επρεπε να ζητησω την developer; Θα εχω προβλημα; Θα την βάλεις μέσω updater μην σκας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ναι καλά θα είναι να το πάρεις με αυτή τη ρομ. Στην σελίδα που θα το παραγγείλεις τέρμα κάτω έχει σχόλια.. γράψε και συ κάτι αντίστοιχο.. Η ισοτιμία είναι αυτή που θα αγοράσεις όμως το ποσό που θα πληρώσεις πιστεύω είναι γύρω στα 200+ κάτι ευρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την βάλεις μέσω updater μην σκας.. για ποιο λογο θα πληρωσω παραπανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 για ποιο λογο θα πληρωσω παραπανω ? Με την ισοτιμία του paypal θα πληρώσεις 200,86. Με τις τράπεζας σου ίσως λίγο λιγότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Tι ταχυδρομειο μου προτείνετε απο vickmall SG or NL ? Singapore θα σου ελεγα και εγω αν και ειμαι απο τους καμμενους που δεν παρελαβα ακομα μια παραγγελεια μου.Εχε κατα νου ομως οτι εχει βγαλει ανακοινωση στο site της οτι ενδεχεται να υπαρχουν μεγαλυτερες καθυστερησεις στις αποστολες και παραλαβες απο Κινα λογω προβληματων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georged91 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Με την ισοτιμία του paypal θα πληρώσεις 200,86. Με τις τράπεζας σου ίσως λίγο λιγότερο... Θα βαλω την επιλογη μεσω paypal να γινει το συναλαγμα μεσω της τραπεζας και οχι μεσω του paypal γιατι παντα ειναι πιο ακριβο.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!αα και οταν μου ειπες για αντιστοιχο σχολιο εννοεις αφου κανω την παραγγελια και εχω τον κωδικο να γραψω κατι αντιστοιχο με τα δικα μου δεδομενα σε σχολιο? (play store να τους πω να βαλουν η δεν χρειαζεται για το περασμα της ελληνικης ? ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Και ποιος ο λόγος ύπαρξης την global dev αν είναι να βγάζουν global stable beta... Βασικά δεν είναι stable αν είναι beta... Ούτε υπάρχει η λέξη beta κάπου όπως με τις dev... Επίσης πήγε από 7.2.3 σε 7.2.5, 4 δεν ήρθε ποτέ. Περίεργα πράγματα... Έχεις κάποιο λινκ; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk http://en.miui.com/thread-276644-4-1.html Το λεει ο Moderator αρα εχει βαση νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Επίσης εμένα η τράπεζά μου μου κράτησε 4 € προμήθεια συναλλαγματος( πληρωσα με χρεωστική Πειραιως). Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Θα βαλω την επιλογη μεσω paypal να γινει το συναλαγμα μεσω της τραπεζας και οχι μεσω του paypal γιατι παντα ειναι πιο ακριβο.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!αα και οταν μου ειπες για αντιστοιχο σχολιο εννοεις αφου κανω την παραγγελια και εχω τον κωδικο να γραψω κατι αντιστοιχο με τα δικα μου δεδομενα σε σχολιο? (play store να τους πω να βαλουν η δεν χρειαζεται για το περασμα της ελληνικης ? ) Tίποτα δε χρειάζεται να προσέξεις με το Vickmall. Είναι πολύ αξιόπιστο κατάστημα. Ρίξε την παραγγελία, επέλεξε τη rom που έγραψες, πρόσθεσε στο καλάθι σου tempered glass της nillkin και καμιά θήκη προστασίας και κάνε check out with paypal. Κάνε προηγουμένως Log in στο λογαριασμό που έχεις στο paypal και πάτα το σύνδεσμο https://www.paypal.com/bg/cgi-bin/webscr?cmd=_profile-merchant-pull-funding&buyer_hub για να να ορίσεις, μόνιμα, τα της μετατροπής....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Θα βαλω την επιλογη μεσω paypal να γινει το συναλαγμα μεσω της τραπεζας και οχι μεσω του paypal γιατι παντα ειναι πιο ακριβο.Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!αα και οταν μου ειπες για αντιστοιχο σχολιο εννοεις αφου κανω την παραγγελια και εχω τον κωδικο να γραψω κατι αντιστοιχο με τα δικα μου δεδομενα σε σχολιο? (play store να τους πω να βαλουν η δεν χρειαζεται για το περασμα της ελληνικης ? ) Ναι κάνεις την παραγγελια και γράφεις κάτω με τον αριθμό σου ... σχόλιο.. Playstore μην βάζεις αφου θα την αλλάξεις εκείνη την ρομ με Ελληνική που θα έχει.:superman::superman: ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατατοπιστικότατος ο κύριος demakhs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Ναι καλά θα είναι να το πάρεις με αυτή τη ρομ. Στην σελίδα που θα το παραγγείλεις τέρμα κάτω έχει σχόλια.. γράψε και συ κάτι αντίστοιχο.. Η ισοτιμία είναι αυτή που θα αγοράσεις όμως το ποσό που θα πληρώσεις πιστεύω είναι γύρω στα 200+ κάτι ευρώ. ----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα την βάλεις μέσω updater μην σκας.. Mεσω update κατευθειαν απο το κινητο ή θα χρειαστει να κανω unlock το bootloader και να περασω καποια ρομ; Αν δεν το κανω τι προβληματα υπαρχουν;(κατι διαβασα για τις sim). Σορρυ που κανω ερωτησεις που σιγουρα που σιγουρα εχουν ξαναγινει αλλα ειναι δυσκολο να κατσω να διαβασω 220 σελιδες. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Mεσω update κατευθειαν απο το κινητο ή θα χρειαστει να κανω unlock το bootloader και να περασω καποια ρομ; Αν δεν το κανω τι προβληματα υπαρχουν;(κατι διαβασα για τις sim). Σορρυ που κανω ερωτησεις που σιγουρα που σιγουρα εχουν ξαναγινει αλλα ειναι δυσκολο να κατσω να διαβασω 220 σελιδες. :) Παίρνεις το κινητό με official rom ( global h china stable) μέσω updater βάζεις την dev για να ξεκλειδώσεις bootloader. Με την ρομ που το πήρες δεν έχεις θέμα με τις σιμ μην αγχώνεσαι, αρκεί να μην έρθει με καμιά multi rom. Και να έρθει βασικά θα βάλεις πάλι official.. Εδώ είμαστε για βοήθεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts