geoanto555 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Μόλις έκανα μία κλήση 5 λεπτών και δεν μου το έκανε. Και εγώ το ίδιο και όλα οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vog-3 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 και από το αππ είναι ενεργά το "εικόνες συνομιλητών" (νομίζω αυτό είναι το chat heads) και τα λοιπά στο ειδοποιήσεις ;; Yeap... Όλα κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 με το που τις αντιγράφεις βγάζεις αμέσως το φλασάκι ; ή περιμένεις λίγο ; επίσης πως το βγάζεις; το τραβάς απλά ή κάνεις ασφαλής αφαίρεση (που είναι το σωστό;) Φυσικά και περιμένω και κάνω ασφαλή αφαίρεση... Γι αυτό μου φαίνεται περίεργο... Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μού ήρθε το sms ότι το αίτημα για unlock εγκρίθηκε. Όταν τρέχω το Mi unlock tool, μου λέει ότι ο λογαριασμός δέν είναι ο ίδιος με την συσκευή. Καμμιά ιδέα;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μού ήρθε το sms ότι το αίτημα για unlock εγκρίθηκε. Όταν τρέχω το Mi unlock tool, μου λέει ότι ο λογαριασμός δέν είναι ο ίδιος με την συσκευή. Καμμιά ιδέα;;;; Eχει ειπωθει αρκετες φορες...Το πιο πιθανο ειναι να εχεις δυο λογαριασμους!!Στον ενα με τον αριθμο κινητου και τον κωδικο σου και στον αλλο το email σου και τον κωδικο σου!Επισης τσεκαρε μηπως εχεις δυο συσκευες στο λογαριασμο σου, οποτε πρεπει να αφαιρεσεις τη μια!!Στη πρωτη περιπτωση,δες αν ο λογαριασμος που μπαινεις στο unlock ταιριαζει μ'αυτον στη συσκευη σου και πραξε αναλογα...;) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μού ήρθε το sms ότι το αίτημα για unlock εγκρίθηκε. Όταν τρέχω το Mi unlock tool, μου λέει ότι ο λογαριασμός δέν είναι ο ίδιος με την συσκευή. Καμμιά ιδέα;;;; Το προφανές; Κάνε σύνδεση στο κινητό με τα στοιχεία σύνδεσης που χρησιμοποιείς για να κάνεις σύνδεση στο mi unlock tool (username και password και όχι τον αριθμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starman7 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Πριν μια εβδομάδα παρέλαβα και εγώ το κινητό με global stable rom και πραγματικά πετάει!! Απίστευτη ταχύτητα και super χαρακτηριστικά και επιλογές. Αξίζει 100%. Θεωρώ οτι όποιον δεν τον ενδιαφέρει να έχει Ελληνικό Menu η καλύτερη επιλογή είναι η global rom καθώς αποφεύγεις κινέζικες εφαρμογές και έχει και OTA updates. Ήδη όταν το πήρα έκανα Update σε 7.2.3.0 και έχει βγει και επόμενο που θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες. Εδώ να πω (καθώς το είχα απορία και εγώ πριν το πάρω στα χέρια μου) οτι ρυθμίζεις απο το κινητό και ελληνικό πληκτρολόγιο χωρίς να κατεβάσεις κάποιο app (google keyboard έχει) και γράφεις και αναγνωρίζει φυσικά ελληνικά κανονικά στα μηνύματα και στις επαφές. Οι επιλογές που σου δίνει η Miui απο τα θέματα που αλλάζει και αλλάζει όλο το Interface του κινητού μέχρι και το miui account που κάνεις backup ο,τι θέλεις και τα έχεις απο παντού διαθέσιμα είναι τέλειο. Τώρα είμαι στη φάση που ψάχνομαι για 2 πραγματα. Ένα αφορά την μπαταρία καθώς προς το παρόν δεν μπορώ να πω αν είμαι ικανοποιημένος 100% καθώς τεστάρω ακόμα διάφορα και πρόσφατα είδα οτι μπορείς να αλλάξεις Βattery Profile και να καθαρίζει π.χ. τη μνήμη απο εφαρμογές που τρέχουν όταν κλειδώνεις το κινητό. Και το δεύτερο είναι η κάμερα που στην αρχή που έβγαλα φώτο πραγματικά απογοητέυτηκα αλλά έπειτα πειράζοντας λίγο ρυθμίσεις (Camera frame, picture quality, sharpness) και έχοντας και HDR on μπορώ να πω οτι ικανοποίηθηκα αρκετά. Θέλω να πιστεύω σε μελλόντικα Update θα αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες που προσφέρει το hardware προς όφελος της κάμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrOsT_frt Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Η global stable 7.2.5 είναι διαθέσιμη μέσω ΟΤΑ για όποιον ενδιαφέρεται. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/bba00cb02ffc030894ae45a974423f9b.jpg Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhskaz Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο redmi 3 pro..αξιζει ενα 50 παραπανω για να παω στο note?Επισης θα ηταν καλυτερα να παραγγειλω απο vickmall,banggood ή minideal. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Απο vickmall υπαρχει και η επιλογη developer rom και global με google play η δευτερη και οι δυο χωρις ελληνικα. Αφου και οι δυο παιρνουν ota update υπαρχει καποιος λογος να διαλεξεις dev rom περα απο το οτι θα εχεις εβδομαδιαια updates? Οι περισσοτεροι που ειχατε την επιλογη μεταξυ των 2 πηγατε με την global stable rom Edited May 4, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Απο vickmall υπαρχει και η επιλογη developer rom και global με google play η δευτερη και οι δυο χωρις ελληνικα. Αφου και οι δυο παιρνουν ota update υπαρχει καποιος λογος να διαλεξεις dev rom περα απο το οτι θα εχεις εβδομαδιαια updates? Οι περισσοτεροι που ειχατε την επιλογη μεταξυ των 2 πηγατε με την global stable rom θα ξεκλειδώσεις αμεσως με την dev και θα περάσεις την ελληνική. με stable δεν ξεκλειδώνει, αν και υπάρχουν άτομα τα οποία το έχουν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 θα ξεκλειδώσεις αμεσως με την dev και θα περάσεις την ελληνική. με stable δεν ξεκλειδώνει, αν και υπάρχουν άτομα τα οποία το έχουν κάνει. Οταν λες αμεσως ; δεν θα πρεπει να κανεις την διαδικασια εγγραφης και αιτησης ξεκλειδωματος; αν περασεις την ελληνικη updates πλεον παιρνεις απο την ελληνικη κοινοτητα μονο. Σωστα; η ελληνικη σε σχεση με την dev η την stable περα απο τα ελληνικα ειναι καπου που υπερτερει; Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 (edited) Οταν λες αμεσως ; δεν θα πρεπει να κανεις την διαδικασια εγγραφης και αιτησης ξεκλειδωματος; αν περασεις την ελληνικη updates πλεον παιρνεις απο την ελληνικη κοινοτητα μονο. Σωστα; η ελληνικη σε σχεση με την dev η την stable περα απο τα ελληνικα ειναι καπου που υπερτερει; όταν παραγγείλεις το κινητό κάνε και την αίτηση. πρώτα θα σου έρθει η απάντηση και μετά το κινητό (τουλάχιστον εγώ έτσι έκανα και σε 10 ημέρες είχα απάντηση και σε 15 το κινητό) το συνδέεις στο pc και ξεκλειδώνεις. ενώ με stable θα πρέπει να περάσεις πρώτα dev και μετά να ξεκλειδώσεις, το οποίο έχει κάποια διαδικασία. updates παίρνει μόνο από την ελληνική κοινότητα και manually. χωρις OTA. εκτός από ελληνικά έχει και κάποιες άλλες διαφορές. δεν είναι απλώς μετάφραση της ξένης, διορθώνει και κάποια πραγματάκια. για να είμαι ειλικρινής δεν το δούλεψα καθόλου με την Chinese dev που μου ήρθε. εκτός δηλαδή από τις κινεζιες και το play store, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι αλλαγές έχει. updates παίρνει μονο από την ελληνική κοινότητα manually. χωρις OTA Edited May 4, 2016 by pan0s78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπερα παιδια και καλως σας βρηκα μιας και σημερα πριν απο μιση ωρα παρηγγειλα το Redmi 3 note pro 3/32 η αγορα εγινε απο το Geekbuying το οποιο αναγραφει: Please kindly note that this item will be installed with international firmware before shipped out, with Google play store, Google services and multi-languages. να τους πω κατι για την ρομ για να μπορω να περασω ελληνικη μετα η δεν χρειαζεται? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 από Ευρωπαϊκή αποθήκη το τσίμπησες; μάλλον θα σου έρθει με την πειραγμένη που ελληνικά αλλά και πολλά bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 από Ευρωπαϊκή αποθήκη το τσίμπησες; μάλλον θα σου έρθει με την πειραγμένη που ελληνικά αλλά και πολλά bugs. οχι δεν ειναι απο ευρωπαικη.... απο κινα κανονικα... θα μπορω να αλλαξω ρομ αφου εχω κανει αιτηση? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 οχι δεν ειναι απο ευρωπαικη.... απο κινα κανονικα... θα μπορω να αλλαξω ρομ αφου εχω κανει αιτηση? φυσικά και μπορείς. θα περάσεις dev, αν δεν είναι dev αυτή που θα σου έρθει και θα ξεκλειδώσεις. κάνε αίτηση για ξεκλείδωμα από τώρα. στο διπλανό forum υπάρχουν όλοι οι οδηγοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Sorry παιδιά αλλά μπερδεύτηκα.Για να πάω από globlal σε κινεζική dev για να ξεκλειδώσει πως γινεται?μέσω updater του κινητου χειροκίνητα η χρειάζεται υπολογιστής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Sorry παιδιά αλλά μπερδεύτηκα.Για να πάω από globlal σε κινεζική dev για να ξεκλειδώσει πως γινεται?μέσω updater του κινητου χειροκίνητα η χρειάζεται υπολογιστής? Όπως θέλεις.... Μέσω updater καλύτερα βέβαια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εχουμε μπερδευτεί νομίζω. η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν από stable πας σε dev θέλεις pc. και η απάντηση είναι ναι. δες τον οδηγό http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html η global μπορεί να είναι stable ή dev. το ίδιο και η κινέζικη. το θέμα είναι να έχεις dev για να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εχουμε μπερδευτεί νομίζω. η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν από stable πας σε dev θέλεις pc. και η απάντηση είναι ναι. δες τον οδηγό http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html η global μπορεί να είναι stable ή dev. το ίδιο και η κινέζικη. το θέμα είναι να έχεις dev για να μπορείς να ξεκλειδώσεις. Δεν είναι απαραίτητο.. Από οποιαδήποτε official rom (china stable , global stable) μπορεις να βάλεις dev μέσω updater. Μπορείς φυσικά να ακολουθήσεις και τον οδηγό που δίνεις αλλά δεν νομίζω να υπάρχει λόγος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magda_ Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Την ρίχνω χύμα δηλαδή στην internal,κάνω μετονομασία σε update.zip ,update μετά και είμαι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Την ρίχνω χύμα δηλαδή στην internal,κάνω μετονομασία σε update.zip ,update μετά και είμαι οκ? Ουτε καν μετονομασία δεν χρειάζεται φαντάσου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ποια προεγκατεστημενη rom μου προτεινετε να επιλεξω,αν δεν θελω να κανω root και τα σχετικα; ( δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα,απο minideal σκοπευω να παραγγειλω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoanto555 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 ποια προεγκατεστημενη rom μου προτεινετε να επιλεξω,αν δεν θελω να κανω root και τα σχετικα; ( δεν εχω προβλημα με τα αγγλικα,απο minideal σκοπευω να παραγγειλω) Βλέπω έχει 2 επιλογές. Multi-language Rom&Google play store installed Orignal ROM( english& chinese) Εννοείται με την δεύτερη,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts