Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατάφεραν κάποιοι αλλά είναι πολύ σπάνιο.

Τουλάχιστον από αυτήν πας σε dev πολύ εύκολα.

ναι ενταξει ειπα να μην κατεβαζω dev ας το συνδεσω μπαινω και fastboot και αν δεν πιασει τοτε αλλαζω σε dev .εκτοσ αν to vickmall αν και ζητησα official αγγλοκινεζικη μου εβαλε dev .δεν εδωσα σημασια στις ρυθμισεις πια ρομ ηταν απλως μου βγηκε το update για αναβαθμηση.(αδιαφορισα).

και μια ερωτηση οταν μου ερχετε μια ειδοποιηση στην μπαρα ,κατεβαζω κατω, οταν ομως παταω πανω στην ειδοποιηση δεν μου ανοιγει η εφαρμογη.κανω κατι λαθος ? εχει καποια ρυθμιση? GTV-6.3.24

Edited by stefanidis

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατι δεν γινεται ενας οδηγος στην πρωτη σελιδα με οτι χρειαζεται το κινητο μας να μη γεμιζουμε το θεμα με αχρηστα ποστ? Ευχαριστω και καλη Ανασταση σε ολους.
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Γιατι δεν γινεται ενας οδηγος στην πρωτη σελιδα με οτι χρειαζεται το κινητο μας να μη γεμιζουμε το θεμα με αχρηστα ποστ? Ευχαριστω και καλη Ανασταση σε ολους.

Αν μπεις στο xiaomi-miui.gr, θα βρεις όποιον οδηγό θες! Εκεί είναι όλα μαζεμένα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λοιπόν παιδιά, μετά από δύο σωστές φορτίσεις κι ενώ μετά τη πρώτη μου έβγαλε 9+οθόνη, με δύο ώρες τηλ.τρεις ώρες wifi κλπ.,τώρα βλέπω πως με ούτε δύο ώρες οθόνη έπεσε στο 62%!!!Με την ίδια χρήση αναλογικά.Γιατί άραγε;

Apple iPhone 14 Pro Max

Λοιπόν παιδιά, μετά από δύο σωστές φορτίσεις κι ενώ μετά τη πρώτη μου έβγαλε 9+οθόνη, με δύο ώρες τηλ.τρεις ώρες wifi κλπ.,τώρα βλέπω πως με ούτε δύο ώρες οθόνη έπεσε στο 62%!!!Με την ίδια χρήση αναλογικά.Γιατί άραγε;

Το ιδιο βλεπω κ εγω. Αν και δεν υπολογισα ωρες αλλα εχω αυτην την εντυπωση. Μετα απο 1-2 φορτισεις πεφτει πιο ευκολα η μπαταρια

Το επιβεβαιώνω κι εγώ... Μπορεί βέβαια να φταίνε και τα προγράμματα που έχουμε εγκαταστήσει... Ή ROM είναι 7.2.2 ελληνική stable...

Επίσης ακόμα μία ερώτηση...πάντα αργεί πάνω από μήνα ή ελληνική κοινότητα να βγάλει την αντίστοιχη ελληνική?

Για παράδειγμα έχει βγει η 7.2.4 και ακόμα δεν υπαρχει ούτε η 7.2.3...

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Επίσης ακόμα μία ερώτηση...πάντα αργεί πάνω από μήνα ή ελληνική κοινότητα να βγάλει την αντίστοιχη ελληνική?

δε πιστεύω να είσαι από αυτούς που μπαίνουν στο φόρουμ (το άλλο) και γράφουν συνέχεια "ε παιδιά πότε θα την έχουμε την ρομ" "ε παιδιά πέρασαν 10 ώρες κι ακόμα δεν βλέπω λινκ" και τέτοια :))

υ.γ. ποτέ δεν έβαλα stable οπότε δε μπορώ να σου απαντήσω

Παίδες μία βοήθεια... Χωρίς να κάνω rebbot ούτε τίποτα τσεκαρα πριν λίγο το gallery και μου λείπουν όλες οι φωτό που έχω τραβήξει με το κινητό μέχρι χθες έκανα reboot μήπως φτιάξει και πάλι όλες οι φωτό δεν τις δειχνει-ειναι σβησμενες μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Το επιβεβαιώνω κι εγώ... Μπορεί βέβαια να φταίνε και τα προγράμματα που έχουμε εγκαταστήσει... Ή ROM είναι 7.2.2 ελληνική stable...

Κι εγώ αυτή έχω.Ξέχασα να το γράψω.Και ναι,μάλλον κάποιο πρόγραμμα φταίει.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες μία βοήθεια... Χωρίς να κάνω rebbot ούτε τίποτα τσεκαρα πριν λίγο το gallery και μου λείπουν όλες οι φωτό που έχω τραβήξει με το κινητό μέχρι χθες έκανα reboot μήπως φτιάξει και πάλι όλες οι φωτό δεν τις δειχνει-ειναι σβησμενες μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?

Καταρχήν δε λες που τις είχες.Στη μνήμη της συσκευής ή σε sd?Επίσης,κοίταξες καλά?

Apple iPhone 14 Pro Max

Μπες στις εικόνες και επάνω γράφει τοπικά, cloud κλπ, δες μήπως είναι στο cloud γιατί εμένα πήγαν εκεί μόνες τους, επειδή ήταν ενεργοποιημένο από ρυθμίσεις.

Δες στο λογαριασμό mi cloud τι έχεις ενεργοποιημένο για συγχρονισμό, αν είναι και οι φωτογραφίες.

Edited by johnnyar

Καλύτερα να μπει στο mi cloud από τον υπολογιστή:

https://account.xiaomi.com/pass/serviceLogin?callback=https%3A%2F%2Fi.mi.com%2Fsts%2Fmicloudweb%3Fsign%3DY5xqHrktlG%252Bfap6fcDoFK9oe7ho%253D%26followup%3Dhttps%253A%252F%252Fi.mi.com&sid=i.mi.com&_bal=true&_locale=en

Και να τις έχει σβήσει, λογικά θα χει κανένα κάδο ανακύκλωσης, για να τις επαναφέρει.

Επειδή είχα πάθει και εγώ κάτι παρόμοιο, θυμάμαι όταν είχα μπει εκεί, υπήρχαν όλες οι φωτο, απ' όπου και τις έσωσα στον υπολογιστή, ενώ στο κινητό δεν υπήρχαν....

Το ιδιο βλεπω κ εγω. Αν και δεν υπολογισα ωρες αλλα εχω αυτην την εντυπωση. Μετα απο 1-2 φορτισεις πεφτει πιο ευκολα η μπαταρια

Εγω που εχω την ιδια ρομ χθες εβγαλα 9μιση ωρες οθονη, με σερφαρισμα, σκαλισμα του κινητου.

δεν εχω δει πτωση στην μπαταρια, για να μην πω πως ειναι λιγο καλυτερα σε σχεση με την αρχη.

εαν υπαρχει πτωση απο τοσο νωρις σημαινει προβλημα με την μπαταρια! Συνηθως ομως ειναι καποια εφαρμογη ή bug της ρομ που ρουφαει την μπαταρια

iphone 14 pro

Λοιπόν τις εψαξα παντού τίποτα στην μνήμη του κινητου ήταν κανονικά αλλά χθες τ βράδυ κατέβασα μία εφαρμογή και τις ξαναβρήκα! Ήταν σε ένα φάκελο στο data σε μορφή bin το app στν ουσία μ έκανε restore το αρχείο bin σε αρχείο φωτογραφίας αλλά και πάλι κάπως είχαν σβηστεί.. Μήπως παίζει κάνα bug με τν έκδοση του miui? Έχω τν τελευταία global πάντως τώρα τις βρήκα τις φωτο

Το κινητό παιδιά, τα σπάει σε εμφάνιση κι απόδοση! Οι φώτο μια χαρά είναι, για ότι μειονεκτήματα έχουν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κανένα φίλτρο να "πάρει" το μάτι απ' τις ατέλειες. Θέλω να ρωτήσω όμως για την φωτεινότητα στις δικές σας συσκευές.

Το δοκίμασα έξω σε λιακάδα, με τέρμα την φωτεινότητα και δεν μπορώ με τίποτα να πω ότι έβλεπα και διάβαζα άνετα. Το έκανε λίγο φιμέ. Ομως απ το vickmall μου το στείλανε με το δωράκι tempered glass φορεμένο ήδη (επειδή το είχα ζητήσει έτσι).

Στα δικά σας κινητά σας κάνει φιμέ την οθόνη, σε λιακάδα;

Παίζει ρόλο αυτό; Το tempered glass σκουραίνει την οθόνη;

Αν ναι, υπάρχουν άλλα glass που δεν την σκουραίνουν;

Υ.Γ. Πως βγάζουμε το φορεμένο tempered glass; Δε το έχω ξανακάνει, μη κάνω καμμια ζημιά

Το φτηνιάρικο tempered θα φταίει.

Παρήγγειλε και φόρεσε το γυαλί της nillkin.

Κατι τετοιο: http://www.minideal.net/nillkin-9h-pro-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3.html

Εγω, με το πιο απλό γυαλί της nillkin απ' αυτό ( http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-h-nanometer-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3.html ), βλέπω πεντακάθαρα και σίγουρα δεν είναι "φιμε"... ;)

Ο τρόπος, για να βγάλεις το ήδη υπάρχον, είναι κάπως ετσι:

https://m.youtube.com/watch?v=lBa_ja4VlWg

Edited by demakhs

Το φτηνιάρικο tempered θα φταίει.

Παρήγγειλε και φόρεσε το γυαλί της nillkin.

Κατι τετοιο: http://www.minideal.net/nillkin-9h-pro-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3.html

Εγω, με το πιο απλό γυαλί της nillkin απ' αυτό ( http://www.vickmall.com/nillkin-amazing-h-nanometer-anti-explosion-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3.html ), βλέπω πεντακάθαρα και σίγουρα δεν είναι "φιμε"... ;)

Ο τρόπος, για να βγάλεις το ήδη υπάρχον, είναι κάπως ετσι:

https://m.youtube.com/watch?v=lBa_ja4VlWg

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

Απο την πρωτη ωρα που ανοιξα την συσκευασια εβαλα το τζαμακι που δινει δωρο το vickmall. οποτε δεν εχω την αισθηση πως ειναι η οθονη του κινητου χωρις προστασια. Παντως με το φθινιαρικο δεν βλεπεις καλα ιδίως οταν υπαρχουν συνθηκες εντονου φωτισμού. άνετα το χρησιμοποιεις για καθρεπτη. Οποτε μπαίνω στην διαδικασια να παραγγειλω καποιο τζαμακι.

Αυτο

με αυτο ποια ειναι η διαφορα τους;

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

Απο την πρωτη ωρα που ανοιξα την συσκευασια εβαλα το τζαμακι που δινει δωρο το vickmall. οποτε δεν εχω την αισθηση πως ειναι η οθονη του κινητου χωρις προστασια. Παντως με το φθινιαρικο δεν βλεπεις καλα ιδίως οταν υπαρχουν συνθηκες εντονου φωτισμού. άνετα το χρησιμοποιεις για καθρεπτη. Οποτε μπαίνω στην διαδικασια να παραγγειλω καποιο τζαμακι.

Αυτο

με αυτο ποια ειναι η διαφορα τους;

Αυτό απο το minideal ειναι λεπτότερο (2mm σε σχέση με 3 η 3.3mm που είναι το άλλο) και έχει καμπύλη στις άκρες του (δεν σκαλωνει το δάχτυλο αμα κάνεις swipe στην άκρη της οθόνης).

Απο ποιοτητα κολλας, διαπερατοτητα καθαρότητα και ολεοφοβικης επιστρωσης ειναι ολοιδια. Αντε το pro λογω μικροτερου παχους να ειναι 2-3 γραμμάρια ελαφρύτερο και να έχει μικρότερη παραμορφωση (μονο κάτω απο μικροσκόπιο γιατί με το ματι δεν έχουν διαφορά).

Αυτό απο το minideal ειναι λεπτότερο (2mm σε σχέση με 3 η 3.3mm που είναι το άλλο) και έχει καμπύλη στις άκρες του (δεν σκαλωνει το δάχτυλο αμα κάνεις swipe στην άκρη της οθόνης).

Απο ποιοτητα κολλας, διαπερατοτητα καθαρότητα και ολεοφοβικης επιστρωσης ειναι ολοιδια. Αντε το pro λογω μικροτερου παχους να ειναι 2-3 γραμμάρια ελαφρύτερο και να έχει μικρότερη παραμορφωση (μονο κάτω απο μικροσκόπιο γιατί με το ματι δεν έχουν διαφορά).

Κατατοπιστικοτατος!!! Σ ευχαριστώ πολύ.

Φιλος κατοχος του 32/3 με official μετα το τελευταιο update εχει προβλημα οταν μιλα εχοντας ανοικτα data χανεται ο ηχος δεν ακουει δεν τον ακουν. Οταν κλεινει ταdata ok . με wifi δεν εχει θεμα. Συμβαινει σε αλλον;

Χρονια πολλα και απο μενα παιδια!

Επιτελους ξεκλειδωσα και εγω το κιν και τωρα ειμαι με Chinese dev ROM.

Τωρα θελω να βαλω την ελληνικη ρομ.Εχω ομως το εξης προβλημα. Βρηκα εναν οδηγο στο xiaomi-miui.gr για φλασαρισμα της ελληνικης ρομ για πρωτη φορα. Ειδα ομως οτι αυτος ο οδηγος περναει προσωρινα το twrp, και οχι μονιμα, ισα ισα για να φλασαρει την ελληνικη ρομ.

Εγω ομως θελω να το περασω μονιμα και να περναω μετα τις ρομ κατευθειαν μεσω recovery χωρις να μπλεκω με fastboot καθε φορα που θα βγαινει νεο update.

Δεν βρηκα οδηγο για αυτο.... Μηπως θα μπορουσε να βοηθησει καποιος?

Ειδα και μια αναφορα για flashify αλλα αυτο δεν απαιτει να εχεις ηδη ροοτ?

Φιλος κατοχος του 32/3 με official μετα το τελευταιο update εχει προβλημα οταν μιλα εχοντας ανοικτα data χανεται ο ηχος δεν ακουει δεν τον ακουν. Οταν κλεινει ταdata ok . με wifi δεν εχει θεμα. Συμβαινει σε αλλον;

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά μήπως να δοκιμάσει να απενεργοποιήσει (ή το αντίθετο αν είναι ήδη) το volte από τις ρυθμίσεις των σιμ;

Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τωρα θελω να βαλω την ελληνικη ρομ.Εχω ομως το εξης προβλημα. Βρηκα εναν οδηγο στο xiaomi-miui.gr για φλασαρισμα της ελληνικης ρομ για πρωτη φορα. Ειδα ομως οτι αυτος ο οδηγος περναει προσωρινα το twrp, και οχι μονιμα, ισα ισα για να φλασαρει την ελληνικη ρομ.

Εγω ομως θελω να το περασω μονιμα και να περναω μετα τις ρομ κατευθειαν μεσω recovery χωρις να μπλεκω με fastboot καθε φορα που θα βγαινει νεο update.

Μαρια, ακολουθα κανονικα τον οδηγο και με μεγαλη προσοχη στα βηματα που θα κανεις!Αν παρατηρησες,στο τελος περνας την Ελληνικη ρομ τη dev (τη τελευταια εννοειτε),η οποια εχει ενσωματωμενο το twrp!!Το αναφερει στο νημα της ρομ (για το δικο μας)!Καλη επιτυχια!Και καλο Πασχα!:)

Apple iPhone 14 Pro Max

Λοιπόν για να μη παιδευεσαι με υπολογιστές, καλώδια και adb κάντο μεβτο flashify όπως έκανα εγώ. ενεργοποιεις τα δικαιώματα ρουτ από το κέντρο ασφαλείας και το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση, κατεβάζεις το flashify μπαίνεις πάλι στο κέντρο ασφαλείας ξαναπατας εκεί που πατησες για ρουτ και σου εμφανίζει το flashsify και του δίνεις δικαιώματα root. Στην μνημη του τηλεφωνου εχεις περασει το twrp και την ελληνικη rom. Πας στο μνήμη του τηλεφώνου και βρίσκεις το twrp το πατάς και σου λέει με τι να το ανοίξει, επιλέγει το flashify και εγκαθιστά το twrp μόνιμα και από εκεί μέσα κανεις setup τη rom. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες στείλε pm