Jump to content

Redmi Note 3 Pro

akis44
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως με την dev την τελευταία δεν έχω τόσο καλό ήχο στο ακουστικό ενώ με τις προηγούμενες είχα.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• Απαντήσεις 20,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω αυτό το κινητό μετα από έρευνα που έκανα. Ημουν μεταξύ του Elephone P9000 και αυτό αλλά έχω καταλήξει σε αυτό καθώς είχα ένα Elephone P3000 και δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένη με τη ποιότητα κατασκευής και το gps.

Διαβασα όσο μπορούσα το τοπικ και το post του coolgreek και έχω καταλήξει να το αγοράσω απο το vickmall. Ομως δεν εχω καταλάβει ακριβώς ποια ROM είναι καλύτερη προκειμένου να το πειράξω. Το site μου δίνει 3 επιλογές η μία είναι αυτή με τα Ελλ. που διαβασα οτι δεν είναι καλή και οι άλλες 2 είναι η official global και η official CN. Σε ποια απο τις 2 να το πάρω? και 2 είναι το ίδιο στο "πείραγμα" ή η global είναι καλύτερη?

Ευχαριστώ πολύ!!

Κ. Σε ποια απο τις 2 να το πάρω? και 2 είναι το ίδιο στο "πείραγμα" ή η global είναι καλύτερη?

Ευχαριστώ πολύ!!

Αν έχεις σκοπό να βάλεις Ελληνική ρομ να το πάρεις με την official CN.

Θα σου είναι πιο εύκολο από αυτήν.

Αφού μιλάμε για official πάρε όποια θες. Με την global το καλό θα είναι ότι δεν θα έχει κινεζιές μέσα το κινητό και θα έχεις έτοιμα google play store κλπ αν και δεν είναι δύσκολο να τα περάσεις μόνη σου. Για μένα το καλύτερο είναι ότι έρχεται χωρίς κινέζικες εφαρμογές μέσα παρά τα gapps. Τώρα για το πείραγμα που λες κάνε από τώρα μια αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ώστε να έχεις την έγκριση μέχρι να σου έρθει και να μπορείς να ξεκλειδώσεις και να αρχίσεις τα ωραία!! :P :)

Αφού μιλάμε για official πάρε όποια θες. Με την global το καλό θα είναι ότι δεν θα έχει κινεζιές μέσα το κινητό και θα έχεις έτοιμα google play store κλπ αν και δεν είναι δύσκολο να τα περάσεις μόνη σου. Για μένα το καλύτερο είναι ότι έρχεται χωρίς κινέζικες εφαρμογές μέσα παρά τα gapps. Τώρα για το πείραγμα που λες κάνε από τώρα μια αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ώστε να έχεις την έγκριση μέχρι να σου έρθει και να μπορείς να ξεκλειδώσεις και να αρχίσεις τα ωραία!! :P :)

Ευχαριστώ πολύ!

Δεν έχω θέμα στο να περάσω μόνη το google play κλπ. Δηλαδή μου λες οτι καμία απο τις 2 official δεν εχουν παρουσιάσει προβλήματα στη διαδικασια πειράγματος έτσι??? Για την αίτηση δεν το ήξερα οτι μπορώ να το κάνω απο πριν....θα το κάνω!!!!!!

Καλησπέρα παιδιά. Έχω την τελευταία ελληνική dev και στην κατανάλωση μπαταρίας βλέπω το υπηρεσίες Google play να έχει σκαρφαλωσει στην δεύτερη θέση από εκεί που ήταν πάντα στη 4-5, στην πρώτη είναι το σύστημα Android και στη τρίτη λειτουργικό Android που ήταν πάντα στην δεύτερη. Από Google έχω τα στάνταρ που έρχονται μαζί με την ρομ + Chrome, χάρτες και YouTube. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει και κάνει 13% κατανάλωση η είναι νορμάλ?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Using Tapatalk

Καλησπέρα παιδιά. Έχω την τελευταία ελληνική dev και στην κατανάλωση μπαταρίας βλέπω το υπηρεσίες Google play να έχει σκαρφαλωσει στην δεύτερη θέση από εκεί που ήταν πάντα στη 4-5, στην πρώτη είναι το σύστημα Android και στη τρίτη λειτουργικό Android που ήταν πάντα στην δεύτερη. Από Google έχω τα στάνταρ που έρχονται μαζί με την ρομ + Chrome, χάρτες και YouTube. Ξέρετε τι μπορεί να παίζει και κάνει 13% κατανάλωση η είναι νορμάλ?

Συχνά πυκνά τα Google services τρώνε κολλήματα. Ξεκίνα με ένα reboot και κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει.

καλησπέρα σας, επειδή σκοπεύω να το πάρω απmό Vickmall ήθελα να σας ρωτήσω ποια από τα αξεσουάρ (θήκες/tempered) που έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμα μου προτείνεται να πάρω?

έχω αυτά:

http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html

http://www.vickmall.com/mofi-9h-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3.html

http://www.vickmall.com/nillkin-super-frosted-shield-with-hd-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3-xiaomi-hongmi-note-3.html ή αυτήν

http://www.vickmall.com/original-leather-protective-shell-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-3.html

Τι λέτε; τα έχει πάρει κάποιος από εσάς;

Edited by balakof

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

@lallasgr Από global official μπορείς να βάλεις dev μέσω updater;

Δεν το έχω κάνει προσωπικά αλλά νομίζω ναι ότι γίνεται! Θέλει επιβεβαίωση βέβαια αυτό από κάποιον που θα δοκιμάσει! Ίσως κάνω και λάθος!!

Δεν το έχω κάνει προσωπικά αλλά νομίζω ναι ότι γίνεται! Θέλει επιβεβαίωση βέβαια αυτό από κάποιον που θα δοκιμάσει! Ίσως κάνω και λάθος!!

Ας απαντήσει κάποιος που το χει κάνει.

Αν δεν γίνεται, όποιοι θέλουν να ξεκλειδώσουν καλά είναι να το γνωρίζουν.

Ευχαριστώ @lallasgr

Εγώ θα το πω και ας με δειρετε... Μετά από την multi με την οποια μου ήρθε το κινητο..πέρασα την fastboot global dev και το κινητο κόλλησε σε bootloop...

Tελικα πέρασα ελληνική 7.2 αλλά και λιγότερο Antutu βγάζω και έχω την αίσθηση ότι είναι λιγότερο smooth...

Redesigning the web! www.slumdog.gr

Αυτό θα το ήθελα και γω να το μάθω, και επίσης κάτι άλλο που υποψιάζομαι πως δεν υπάρχει θέμα , αλλά ας ρωτήσω καλύτερα.

Η global αναγνωρίζει τα ελληνικά ονόματα στις επαφές κανονικά ή πρέπει να περαστεί κάτι σαν morelocale κτλ;

Παιδιά τι γίνεται τελικα με αυτό το shell που τρώει μπαταρία στην ελληνική ρομ? Χθες μου ήρθε το unlock SMS και σκεφτομουν σοβαρά να μπω κι εγώ στην διαδικασία να βάλω την ελληνική ρομ αν και με φοβίζει πρέπει να πω...

Όμως αν είναι να έχει τόσο σοβαρό bug μήπως δεν αξίζει τον κόπο ??

Είμαι με official China και δεν μου το έχει κάνει ποτέ. Το πρόβλημα υπάρχει άραγε στα ρουταρισμενα κινητά μόνο? Και εμφανίζεται στην ελληνική stable η μόνο στην ελληνική dev ? Κρίμα πραγματικά.

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό θα το ήθελα και γω να το μάθω, και επίσης κάτι άλλο που υποψιάζομαι πως δεν υπάρχει θέμα , αλλά ας ρωτήσω καλύτερα.

Η global αναγνωρίζει τα ελληνικά ονόματα στις επαφές κανονικά ή πρέπει να περαστεί κάτι σαν morelocale κτλ;

Εμένα στην official China τα αναγνωρίζει άρα λογικά δεν θα εχεις πρόβλημα!

παιδια καλυσπερα εχω το κινητο στα χερια μου εδω και 1 βδομαδεσ περιπου . το κινητο ηρθε με την official και εβαλα εγω το google play store με την καθοδηγη 2 φιλων απο εδω ( μακαρι να ειναι καλα ). ΤΟ Κινητο τωρα εχει κινεζικεσ εφαρμογεσ και το mi store και θελω να τα φυγω τωρα τι διαδικασιεσ χρειαζουνται και (χρειαζεται ωρα γιατι δινω και εξετασεισ σε 1 βδομαδα ) το mi store υπαρχει καποια ριθμυσει να μπει στα αγγλικα ?

παιδια καλυσπερα εχω το κινητο στα χερια μου εδω και 1 βδομαδεσ περιπου . το κινητο ηρθε με την official και εβαλα εγω το google play store με την καθοδηγη 2 φιλων απο εδω ( μακαρι να ειναι καλα ). ΤΟ Κινητο τωρα εχει κινεζικεσ εφαρμογεσ και το mi store και θελω να τα φυγω τωρα τι διαδικασιεσ χρειαζουνται και (χρειαζεται ωρα γιατι δινω και εξετασεισ σε 1 βδομαδα ) το mi store υπαρχει καποια ριθμυσει να μπει στα αγγλικα ?

Πάτα παρατεταμένα πάνω στις εφαρμογές που θες να διώξεις. Αν στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένας κάδος, τις πετάς εκεί και διαγράφονται. Αν δεν εμφανίζεται δεν μπορείς να τις σβήσεις.

Όχι το mistore δεν έχει αγγλικά, ότι θες το κατεβαζεις από το playstore.

SHELL

Όμως αν είναι να έχει τόσο σοβαρό bug μήπως δεν αξίζει τον κόπο ??

Είμαι με official China και δεν μου το έχει κάνει ποτέ.

Καταρχήν να σου πω ότι σε μένα δεν μου το χει κάνει με Ελληνική stable 7.2.1, όπως και σε πολλούς άλλους.

Πιστεύω ότι κάτι άλλο φταίει που ξεκινάει αυτή η διεργασία.

Βασικά διαβάζω και σε άλλο φόρουμ ότι πιθανότατα

να ξεκινάει το πρόβλημα όταν το συνδέουν στον υπολογιστή.

Από την άλλη αν το σκέφτεσαι έτσι ξεκλείδωσε την συσκευή σου και μείνε όπως είσαι.(προς το παρών)

Μόλις διάβασα στο miui.gr από τον χρήστη @jazzu4ia

"...όμως τη λύση την έδωσε ο @giasoy στο άλλο νήμα...

...απενεργοποίηση του Mount namespace separation από τις ρυθμίσεις του SU...

...και όλα καλά... "

Edited by geoanto555

...και όλα καλά... "

καλημέρα ,και εγώ αυτό έκανα εχθές το απόγευμα και έχω την εντύπωση ότι έστρωσε .....θα δω πως θα πάει σήμερα και αύριο θα ξανά γράψω......

έχει βγει και νέα έκδοση εχθές το βραδυ [GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)

Edited by giangosgr
Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!!

Τα πάντα λύνονται στο φτερό!

Με τη παραπάνω συμβουλη, εξαφανίστηκε το shell από την κατανάλωση της μπαταρίας...:clap:

Η αυτονομία, επανήλθε σε αυτήν που ειχε στις παλιές καλές εποχές (στην προ shell εποχή...:lol:)...:up:

Τα πάντα λύνονται στο φτερό!

Με τη παραπάνω συμβουλη, εξαφανίστηκε το shell από την κατανάλωση της μπαταρίας...:clap:

Η αυτονομία, επανήλθε σε αυτήν που ειχε στις παλιές καλές εποχές (στην προ shell εποχή...:lol:)...:up:

Σε μένα πάντως παρόλο που είναι ενεργοποιημένο δεν έχω δει ποτέ το shell

καλησπέρα σας, επειδή σκοπεύω να το πάρω απmό Vickmall ήθελα να σας ρωτήσω ποια από τα αξεσουάρ (θήκες/tempered) που έχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμα μου προτείνεται να πάρω?

έχω αυτά:

http://www.vickmall.com/new-original-xiaomi-piston-3-earphone-2015-in-ear-earphones-wire-control-mic-for-iphone-ipod-android-black.html

http://www.vickmall.com/mofi-9h-2-5d-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3.html

http://www.vickmall.com/nillkin-super-frosted-shield-with-hd-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-3-xiaomi-hongmi-note-3.html ή αυτήν

http://www.vickmall.com/original-leather-protective-shell-cover-case-for-xiaomi-redmi-note-3.html

Τι λέτε; τα έχει πάρει κάποιος από εσάς;

Εγώ το παρέλαβα με τη μαύρη δερμάτινη (το τελευταίο link) και το tempered glass Nillkpin. Και ακουστικά τα ίδια τα γαλάζια κι όλα είναι πολύ καλά.

...και όλα καλά... "

καλημέρα ,και εγώ αυτό έκανα εχθές το απόγευμα και έχω την εντύπωση ότι έστρωσε .....θα δω πως θα πάει σήμερα και αύριο θα ξανά γράψω......

έχει βγει και νέα έκδοση εχθές το βραδυ [GTV-6.4.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 15/4 23:58)

και επανέρχομαι .... με απενεργοποιημένο το Mount namespace separation και με την τελευταία έκδοση GTV-6.4.14 και η μπαταρία πάει νερό και μου βγάζει πάλι το shell από την κατανάλωση της μπαταρίας με 35% χρήση ....χέσε μέσα πολύχρονη που δεν γίναμε εύζωνοι

Ποτέ μην τα βάζεις μ' έναν ηλίθιο. Είναι βέβαιο ότι θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει εκ πείρας!!!!

Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι άσχετο με το θέμα, και αν υπάρχει κάποιος φίλος ας μου απαντήσει. θα το πάρω το κινητό, αλλά μπορώ από την κάρτα μνήμης την εξωτερική, του παλιού μου τηλεφώνου να μεταφέρω τα προγράμματα και τα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο παλιό κινητό, στο καινούργιο και αν ναι, θα παίζουν? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφού είναι εγκατεστημένα στο παλιό κινητό, πως θα παίζουν στο καινούριο?? :blink:

Προφανώς θέλεις να κρατήσεις την εξέλιξη, καινούριες πίστες που έχεις ξεκλειδώσει κλπ.

Αυτό θα μπορούσες να το κάνεις αν ήξερες σε ποιο αρχειο/φάκελο αποθηκεύεται η εξέλιξη κάθε παιχνιδιού για να μπορούσες να το αντιγράψεις από κει και να το επικολλησεις στην ίδια θέση, μετά την εγκατάσταση του παιχνιδιού στο καινούριο κινητό....;)

Δεν ξέρω επίσης αν γίνεται με κανένα πρόγραμμα backup, π.χ. Titanium.. :confused: