Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οποτε δικαιολογημενα βγηκε ετσι.Εχεις καμια αλλη προτου γινει το service?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αμαν χαχαχα!!!Τεσπα δεν πειραζει!!Κατι αλλο που ειχα ρωτησει!!Καποιο καλο tempered glass που να καλυπτει ολη την οθονη και το πανω μερος υπαρχει?

καλησπερα φιλε εχω ακουσει καλα λογια για την ζελατινα της spigen μονο οτι κα8εται καλα..ολλα τα τζαμακια τα πεταει τραβανε αερα κτλπ.

καλησπερα φιλε εχω ακουσει καλα λογια για την ζελατινα της spigen μονο οτι κα8εται καλα..ολλα τα τζαμακια τα πεταει τραβανε αερα κτλπ.

Καλησπερα φιλε μου..ολα τα τζαμακια?ακομη και αυτα που δεν καλυπτουν επανω?

Καλησπερα φιλε μου..ολα τα τζαμακια?ακομη και αυτα που δεν καλυπτουν επανω?

ναι ετσι ακουω.κ εχω δει και με τα ματια 1-2 φορες..

δεν ξερω τορα τι αφη θα εχει η ζελατινα ...

παντος εχει μεσα 3 διαφορετικα μεγε8η νομιζω και ειναι στα 11 ευρω στο σκρουτζ..δεν ειναι και πολλα.

θελω και ν βαλω απλα ειμαι λιγο δυσκολα τορα..πειρα κ μια 8ηκη spigen υπεροχη απλα..

Οικοιο προσωπο ειναι αναμεσα στο V10 και στο G5 (εχοντας απογοητευτει λογω βλαβων απο το G4, αλλα συγχρονως εχοντας συνηθησει σε αυτο).

Αναμεσα στα 2 αυτα, ποιο θεωρειται πιο...bulletproof απο βλαβες και πιο ανθεκτικο στην χρηση του?

Ευχαριστω!

Χωρίς ιδιαίτερη σκέψη και προσπάθεια, εννοείται G5.

Για ποιό λόγο να πάρει ενα τηλέφωνο που είναι βασισμένο στο ίδιο hardware του G4 (σαφώς βέβαια ανώτερο ποιοτικά) και που έχει ήδη βγει ο αντικαταστάτης του? Συν του οτι δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στην Ελλάδα, με οτι επακόλουθο μπορεί να έχει αυτό για τα επόμενα 2 χρόνια της εγγυημένης ζωής του.

G5 φίλε μου. Εφόσον η επιλογή είναι μεταξύ αυτών των δύο και εφόσον θέλει ενα κινητό για να το κρατήσει 1-2 χρόνια, που θα πάρει και το nougat του αλλά και το επόμενο Ο (όπως διάολο και να το πουν).

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καλή σας μέρα,

μπορεί κάποιος από τους φίλους να μου πει τη γνώμη του με τις 3 φωτογραφίες , αυτόματο νυκτερινές χωρίς flash,

https://www.flickr.com/photos/143485461@N02/shares/072w4m .

Σάς ευχαριστώ.

Edited by mspant

εντομετάξυ 1 βδομάδα το κινητό μου το έχει η procordia και στο τηλέφωνο μου είπανε θα το δούμε Δευτέρα-Τρίτη. Και κάτι μου λέει θα μου πούν ότι δεν έχει τίποτα χαλασμένα pixels η οθόνη και θα με τρελάνουν...
nokia 3210 - nokia 3310 - nokia 3410 - nokia 3650 - nokia ngage - nokia 7610 - nokia n80 - lg ks20(windows mobile 6.1) - iPhone 3GS - iPhone 4S - LG G2 - LG G5 - Oneplus 7 Pro(8/256 GM1910)

Καλή σας μέρα,

μπορεί κάποιος από τους φίλους να μου πει τη γνώμη του με τις 3 φωτογραφίες , αυτόματο νυκτερινές χωρίς flash,

https://www.flickr.com/photos/143485461@N02/shares/072w4m .

Σάς ευχαριστώ.

Απο το κινητο που τις βλεπω η 3η μου φαινεται καλη. Αλα δεν μπορω να καταλαβω περισσοτερα γιατι στο exif πληροφοριες δεν φαινεται το iso...γιατι?

Τις επεξεργαστηκες καθολου πριν τις ανεβασεις? Περιεργο που δεν φαινεται το iso.

Οι αλλες 2 μου φαινονται πολυ σκοτεινες και με θορυβο.

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Απο το κινητο που τις βλεπω η 3η μου φαινεται καλη. Αλα δεν μπορω να καταλαβω περισσοτερα γιατι στο exif πληροφοριες δεν φαινεται το iso...γιατι?

Τις επεξεργαστηκες καθολου πριν τις ανεβασεις? Περιεργο που δεν φαινεται το iso.

Οι αλλες 2 μου φαινονται πολυ σκοτεινες και με θορυβο.

Δεν έχω προβεί σε επεξεργασία, δεν ασχολούμαι με το hobby και δεν ξέρω κιόλας, παραδόξως ούτε από το photo gallery στις συγκεκριμένες δεν βλέπω το iso. Τι να πω .

οι φωτογραφίες είναι όλες θολές και με θόρυβο.. βράδυ μόνο σε manual θα πάρεις καλά αποτελέσματα

iso δεν βλέπεις διοτι έχει μπει σε night mode

3η μέρα σήμερα με το g5 και η μπαταρία με έχει εκπλήξει πολύ θετικά. 91% από το πρωί με 1 ώρα και 20 λεπτά οθόνη. Όλα ανοιχτά εκτός δεδομένα GPS. Πολύ καλύτερη από το v10 μέχρι στιγμή

Φωτεινότητα στο αυτόματο.

Sent from my awesome titan LG G5

οι φωτογραφίες είναι όλες θολές και με θόρυβο.. βράδυ μόνο σε manual θα πάρεις καλά αποτελέσματα

iso δεν βλέπεις διοτι έχει μπει σε night mode

Μήπως σου είναι εύκολο να μου δώσεις 1-2 ρυθμίσεις για νυκτερινή λήψη σε χειροκίνητη λειτουργία ;

Έτσι να τον έχουμε σαν μπούσουλα αλλά και να πειραματιζόμαστε .

Ευχαριστώ

Τσιμπησα μια κοκκινη, πολύ κυριλέ :)

http://www.ebay.co.uk/itm/262411874405

ωραια φενεται απο της φοτο ..το 8εμα ειναι να σε βολεψη.

Καλησπέρα στην παρέα . Ευτυχής κάτοχος εδώ και μια βδομάδα, απλά άψογο και η μπαταρία που πολλοί γκρινιάζουν μου φαίνεται καλή. Δύο ερωτήσεις να κάνω, καταρχάς η προσφορά που βγαίνει για google drive ισχύει ή όχι; Δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω με τίποτα. Επίσης όταν το αγόρασα ήταν σφραγισμένο αλλά είχε ενοποιημένες τις επιλογές προγραμματιστή. Είναι φυσιολογικό ή έπεσα σε μεταχειρισμένο;

Όσες φορές και αν προσπάθησα για την προσφορά όλο σφάλμα μου έβγαζε, και πριν λίγο που έβγαλε νέο που έλεγε να αναβαθμίσω την έκδοση του google drive, ενώ είναι η πιο πρόσφατη.

Όσον αφορά το 2ο ερώτημα αν θυμάμαι καλά, εγώ το ενεργοποίησα πατώντας μερικές φορές στο build number.

3η μέρα σήμερα με το g5 και η μπαταρία με έχει εκπλήξει πολύ θετικά. 91% από το πρωί με 1 ώρα και 20 λεπτά οθόνη. Όλα ανοιχτά εκτός δεδομένα GPS. Πολύ καλύτερη από το v10 μέχρι στιγμή

Φωτεινότητα στο αυτόματο.

Ε χωρις δεδομενα και τοσο οθονη και το β10 εκει γυρω παει αντε 5 6% λιγοτερο λογω οθονης.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Όσες φορές και αν προσπάθησα για την προσφορά όλο σφάλμα μου έβγαζε, και πριν λίγο που έβγαλε νέο που έλεγε να αναβαθμίσω την έκδοση του google drive, ενώ είναι η πιο πρόσφατη.

Όσον αφορά το 2ο ερώτημα αν θυμάμαι καλά, εγώ το ενεργοποίησα πατώντας μερικές φορές στο build number.

Μίλησα με lg και με google support και μου λένε το ίδιο πράγμα, update στο drive ενώ έχω την τελευταία έκδοση. Βαρέθηκα να ασχολούμαι ας μείνω στο βασικό πακέτο δεν πειράζει. Για τις επιλογές προγραμματιστή πριζώνομαι γιατί ήταν σφραγισμένο το τηλ (το πήρα από Public) Βέβαια φίλος που πήρε φωτογραφική από Public προ καιρού, αν και σφραγισμένη ήταν τελικά μεταχειρισμένη, βρήκε μέσα φωτός από γάμο και την είχε πληρώσει και χρυσή :lol: Καμιά εμπιστοσύνη σε κανένα μαγαζί.

Μήπως σου είναι εύκολο να μου δώσεις 1-2 ρυθμίσεις για νυκτερινή λήψη σε χειροκίνητη λειτουργία ;

Έτσι να τον έχουμε σαν μπούσουλα αλλά και να πειραματιζόμαστε .

Ευχαριστώ

Επιλεγεις χαμηλο iso (για να εξαλειψεις τον πολυ θορυβο) και μετα αναλογα με τον φωτισμο παιζεις με το κλειστρο (χρονος εκθεσης) Ενα καλο νουμερο για μεσαι σκοταδια ειναι iso 200 -shutter speed 1/8 γιατι για ποιο κατω κλειστρο θες τριποδο η σταθερο τηλεφωνο καπου.

Δοκιμασε και με 100 iso και δθαφορετικο κλειστρο κλπ

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Παιδιά το ξαβαρωτησα αλλά δεν με απάντησε κάνεις. Από tempered glass τι έχεται βάλει?

Επιλεγεις χαμηλο iso (για να εξαλειψεις τον πολυ θορυβο) και μετα αναλογα με τον φωτισμο παιζεις με το κλειστρο (χρονος εκθεσης) Ενα καλο νουμερο για μεσαι σκοταδια ειναι iso 200 -shutter speed 1/8 γιατι για ποιο κατω κλειστρο θες τριποδο η σταθερο τηλεφωνο καπου.

Δοκιμασε και με 100 iso και δθαφορετικο κλειστρο κλπ

Να σαι καλά,

Ευχαριστώ

Χίλια συγνώμη απλά δεν έχω πολύ χρόνο για αρκετό διάβασμα. Ξέρω πως bootloop εκανε εμφάνιση και στο g5. Πόσα είναι αυτά τα κρούσματα; Αρκετά ώστε να προτιμηθει το s6 υπέρ του συγκεκριμένου κινητού; Είναι σαφώς ανώτερο αλλά υπάρχει πραγματικά ο κίνδυνος ώστε να μην προτιμηθει;

Sent from Redmi Note 3 Pro

Χίλια συγνώμη απλά δεν έχω πολύ χρόνο για αρκετό διάβασμα. Ξέρω πως bootloop εκανε εμφάνιση και στο g5. Πόσα είναι αυτά τα κρούσματα; Αρκετά ώστε να προτιμηθει το s6 υπέρ του συγκεκριμένου κινητού; Είναι σαφώς ανώτερο αλλά υπάρχει πραγματικά ο κίνδυνος ώστε να μην προτιμηθει;

Sent from Redmi Note 3 Pro

Από αμελητέα έως ελάχιστα. Πάντως έχει παρουσιάσει λιγότερα κρούσματα bootloop από το S6.

Άλλα προτερήματα το s6 άλλα το g5.Αν δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα η οθόνη και δίνεις βάση στις φωτογραφίες προσωπικά θα επέλεγα g5 έχει και πιο σύγχρονο επεξεργαστή.
Konakis.