Petsali Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 (edited) θελο κάποιος κάτοχος πού έχει LG G5 αν έχει το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη και συγκεκριμένα όταν έχει τέρμα την φωτεινότητα ψηλά να αλιονη τα χρώματα στο πανό μέρος τής οθόνης. και αν ναι είχε και το πήγε για αντικατάσταση οθόνης αν διορθώθηκε το πρόβλημα με την οθόνη??? Edited July 10, 2016 by Petsali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εχει ρωτήσει κανείς στην Procordia γιά μπαταρία καί πόσο στοιχίζει? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Οκ ευχαριστώ για την απαντηση, η συσκευη ειναι κορυφαια πολυ γρηγορη σε ολα. Εχω εντυπωσιαστει, περιμενω να ανεβει και η μπαταρια λιγο για να ειμαι ικανοποιημενος 100% :) Ενδεικτικα σου αναφερω οτι σημερα ολοκληρωσα την δευτερη φορτιση και με 15% υπολοιπο μπαταριας ειχα γραψει 4.5 ωρες οθονης με αρκετο σκαλισμα. Για μενα ειναι υπεραρκετο. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 θελο κάποιος κάτοχος πού έχει LG G5 αν έχει το ίδιο πρόβλημα με την οθόνη και συγκεκριμένα όταν έχει τέρμα την φωτεινότητα ψηλά να αλιονη τα χρώματα στο πανό μέρος τής οθόνης. και αν ναι είχε και το πήγε για αντικατάσταση οθόνης αν διορθώθηκε το πρόβλημα με την οθόνη??? Σου απάντησαν τα αλλα μέλη στην συζήτηση που διαγράφηκε για τους λόγους που σου αναφέρω στο προηγούμενο post μου. Όπως σου είπαν λοιπόν ειναι σύνηθες φαινόμενο στις οθόνες αυτού του τύπου το light bleeding, το πρόβλημα εχει να κάνει με το πόσο έντονο είναι το φαινόμενο κατά περίπτωση. Αν πιστεύεις οτι ειναι πολύ έντονο στη συσκευή σου να το πας στο service και ας μας πεις τι σου είπαν. Θα επαναλάβω να εντείνεις τις προσπάθειες σου να γράφεις κανονικά όπως όλοι μας, ειναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μόλις δυο γραμμές. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Όσον αφορά την μπαταρία να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ καλό. Έρχομαι από LG G3 και αν και δεν διακρίνεται για την μπαταρία του, δεν παύει να έχει 3000mha μπαταρία, και με το G5 νιώθω ότι έχω μπαταρία με μεγαλύτερη χωρητικότητα από του G3. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ενδεικτικα σου αναφερω οτι σημερα ολοκληρωσα την δευτερη φορτιση και με 15% υπολοιπο μπαταριας ειχα γραψει 4.5 ωρες οθονης με αρκετο σκαλισμα. Για μενα ειναι υπεραρκετο. Κι εγω δευτερη φορτιση ειμαι και ήδη βλεπω αισθητη διαφορά προς το καλυτερο. Να πω επισης οτι η καμερα του ειναι απιστευτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Στο μενου χρηση μπαταριας η υπηρεσια "το τηλεφωνο ειναι αδρανες " ειναι παντα πρωτο με σχετικα υψηλο ποσοστο. Περιπου 45-50 % Συμβαινει και σε αλλους αυτο η εχω κανει καμμια μαμακια? Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Στο μενου χρηση μπαταριας η υπηρεσια "το τηλεφωνο ειναι αδρανες " ειναι παντα πρωτο με σχετικα υψηλο ποσοστο. Περιπου 45-50 % Συμβαινει και σε αλλους αυτο η εχω κανει καμμια μαμακια? Κι εμενα αυτο εχει πρωτο στη λιστα καταναλωση μπαταριας ενω περιμενα να ειναι η οθονη!! Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Κι εμενα αυτο εχει πρωτο στη λιστα καταναλωση μπαταριας ενω περιμενα να ειναι η οθονη!! Δεν πρεπει να ειναι αυτο ομως. Ισως με ενα update να στρωσει Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 καλησπέρα παιδιά !! κάτοχος και εγω από χτες!!! ένα μονο εχω να πω .. εντυπωσιασμένος!!η οθονη απιστευτη , το ηχειο του σουπερ , και από αυτονομια το λιγο που το εχω νομιζω είναι οκ, θα δειξει βεβαια με το καιρο, στο xda διαβασα που λενε και για 7 ωρα sot, δεν ξερω αν είναι με custom rom , όπως και να εχει καλως σας βρηκα !! εχω ένα θεμα όμως , δεν μπορω να συνδεθω με τα δεδομενα , είναι κανονικα ενεργοποιημένα αλλα δεν συνδέομε , μονο με wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Θέλει ίσως να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις, είχα το ιδιόμορφα με το lg g flex 2. Πάρε τον πάροχο σου να σου πει τις ρυθμίσεις.... Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Θέλει ίσως να περάσεις χειροκίνητα τις ρυθμίσεις, είχα το ιδιόμορφα με το lg g flex 2. Πάρε τον πάροχο σου να σου πει τις ρυθμίσεις.... Sent from my iPad using Tapatalk vpn settings ? αυτά εννοείς ? edit: ειχες δικιο !!! ευχαριστω !!! όλα καλα τωρα !!! επισης , ξερει κανεις πως περναω τις εφαρμογες μου στην καρτα sd ? Edited July 12, 2016 by stigmes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 ... ξερει κανεις πως περναω τις εφαρμογες μου στην καρτα sd ? Settings->Apps-> πας στην εφαρμογή που θέλεις και πατάς το κουμπί "Μove to SD" (αν είναι ενεργοποιημένο) Πάντως δεν υπάρχει λόγος σε συσκευή με 32gb μνήμη, να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD, εκτός πια να τόχεις φορτώσει τόσο που δεν χωρανε στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Settings->Apps-> πας στην εφαρμογή που θέλεις και πατάς το κουμπί "Μove to SD" (αν είναι ενεργοποιημένο) Πάντως δεν υπάρχει λόγος σε συσκευή με 32gb μνήμη, να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD, εκτός πια να τόχεις φορτώσει τόσο που δεν χωρανε στην εσωτερική μνήμη. δεν το βρισκω σε καμιά εφαρμογή , επειδή εχω μεγάλη καρτα θελω να τα βαζω όλα εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Κι εμενα αυτο εχει πρωτο στη λιστα καταναλωση μπαταριας ενω περιμενα να ειναι η οθονη!! εμενα το screen εχει πανω πανω Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχει περάσει κάνεις τη v10d να μας πει τις διαφορές;; Πιστεύω να έχει έρθει σε αρκετούς Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Ρε παιδιά την 10d την έχω εδώ και 2 βδομάδες. Με ΟΤΑ Εσάς γιατί δεν εχει έρθει;;; Πάντως δεν έχω κανένα θέμα με την έκδοση και το κινητό. Και δεν μπορώ να συγκρινω διάφορες με την προηγούμενες εκδόσεις firmware, γιατί με το που το έβγαλα από το κουτί αυτήν πήρε . Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) Ρε παιδια θελω να ανεβασω φωτο αλλα ειναι μεγαλες τι κανω? ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edited July 13, 2016 by jimaska Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Έχω στην κατοχή μου το LG cam plus εδώ και 4 μέρες... Το έχω μάλιστα μόνιμα πάνω στο τηλέφωνο για να δω πως θα με βολέψει στην καθημερινότητα μου. Μπορώ να πω ότι προσωπικά μου δίνει ένα καλό κράτημα στο χέρι χωρίς να γίνεται κουμούτσα. Στην χρήση κάμερας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια στη χρήση αλλά όχι κάτι το φοβερό. Αυτό που ευχαριστιέμαι πολύ όμως είναι τα 1200 mAh επιπλέον που μεταφράζονται σε άλλες 5 τουλάχιστον ώρες αυτονομίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ήρθε και η 10D για τα ελληνικά G5 και η πρώτη βελτίωση που παρατήρησα είναι με τη μπαταρία πιο καλή διαχείριση ειδικά όταν είναι ανοιχτό 3G 4G (δε ξέρω αν είναι ιδέα μου) και είχα και ένα θεμα με την προβολή βίντεο σε landscape όπου το βίντεο κόλλαγε στην ροή σα να είχε ένα lag για παράδειγμα. Διορθώθηκε με την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Και σε εμενα ηρθε εχθες το βραδυ..τελειο σε ολα του!οσο περναει ο καιρος τοσο μ αρεσει ποιο πολύ!και ειμαι απο τους αγοραστες που το αγορασε πολυ δειλά λογο του οσα ειχα διαβασει εδω μεσα αρνητικά. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 (edited) Μολις ανακαλυψα το hidden menu στο G5,αλλα δεν νομιζω να εχει επιλογη για απενεργοποιηση του thermal daemon,για την απενεργοποιηση της φωτεινοτητας της οθονης,ή τουλαχιστον εγω δεν το βρισκω..Οποιος καλυτερος γνωστης που θελει να πειραματιστει ειναι: *#546368#*850# Edited July 13, 2016 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 εχει και το G5 τα γνωστα θεματα με την οθονη τελικα ? Υπερθερμαινεται και αρχιζει ο κοφτης ? Τι γινεται τωρα που ειναι καλοκαιρι ? Ειναι κατι που με αποτρεπει απο την αγορα του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2016 Ολα δουλεύουν ρολόι κανενα θεμα δεν εχει το κινητο Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Θέματα δεν είχα ποτέ με V10C, ούτε με V10d έχω. Πολύ σταθερό σε όλα του το G5. Ναι μεν έχω παραγγείλει το Oneplus 3 να δω τι καπνό φουμαρει αλλά ταυτόχρονα θα κρατήσω το G5 (νομίζω πως είναι πιο ολοκληρωμένο κινητό). Βλέπω διαφορά bugs από χρήστες στην ενότητα του op3 και με τρομάζει κάπως αλλά εάν δεν το δω με τα μάτια μου δεν πολύ πιστεύω της γνώμες τρίτον πλέον, αρα ειδομεν. Αυτό που θέλω να πω, εκτός από μικρότερη αυτονομία μπαταρίας σε όλα τα άλλα νομίζω πως το G5 είναι ανωτέρω και φοβερό VFM ειδικά στα 420ευρω!!! Όσοι έχουν σκοπό να το πάρουν μην κοιτάτε τα αρνητικά review από κάποιους. Πάρτε το με τα μάτια κλειστά. (γνώμη μου πάντα) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts