aggmanos Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Καλημέρα. Το έχεις τεστάρει με το Dead pixel test σε γκρι φόντο? Send from my awesome LG G5 leather black Το dead pixel το έτρεξα όταν πρωτοέστησα το τηλέφωνο, για να δω αν είναι οκ η οθόνη. Δεν τόχω ξανατρέξει από τότε. Επομένως, δεν ξέρω αν σε γκρί φόντο το παρουσιάζει. Παντως στην καθημερινή χρήση δεν εμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση σε nougat. Μετά από λίγη ώρα, δεν ακούγεται ο ήχος στην εισερχόμενη κλήση, δεν λειτουργεί το βίντεο κ.α. πολλά. Έκανα επαναφορά από τις ρυθμίσεις, αλλά δε βοήθησε. Υπάρχει κάπου η rom (ακόμα και η προηγούμενη) να την ξαναπεράσω από pc και ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Έχω πρόβλημα με το τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση σε nougat. Μετά από λίγη ώρα, δεν ακούγεται ο ήχος στην εισερχόμενη κλήση, δεν λειτουργεί το βίντεο κ.α. πολλά. Έκανα επαναφορά από τις ρυθμίσεις, αλλά δε βοήθησε. Υπάρχει κάπου η rom (ακόμα και η προηγούμενη) να την ξαναπεράσω από pc και ποια είναι η διαδικασία; Ευχαριστώ. Κατέβασε απο εδώ http://lg-firmwares.com/lg-h850-firmwares/ ποια θέλεις Και πέρνα τη με το lgup Αν ψάξεις μερικές σελίδες πίσω έχω ανεβάζει έναν οδηγό..... Αν και δεν νομίζω να φταίει η νουγγκατ τόσοι την έχουν περάσει και δεν είχε κανένας πρόβλημα..... lg g5 nougat monster Edited January 16, 2017 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 εχεις κανεις αλλος προβλημα με το lg bridge?? δε μπορω να συνδεθω με το καλωδιο usb για να κανω back up που θελω.. συνδεω το καλωδιο βαζω στα usb για μεταφορα αρχειου οπως πρεπει αλλα τπτ no mobile device connected στο lg bridge.. Εγωεχω προβλημα με τον ελεγχο του λογισμικου. Παταω να checkαρει και μου βγαζει σφαλμα ελεγχου δοκιμαστε ξανα. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σβήστε το LG Bridge και ξανακατεβάστε το στο pc, κάποιο update ίσως δεν έχει πάρει σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solo7 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Κατέβασε απο εδώ http://lg-firmwares.com/lg-h850-firmwares/ ποια θέλεις Και πέρνα τη με το lgup Αν ψάξεις μερικές σελίδες πίσω έχω ανεβάζει έναν οδηγό..... Αν και δεν νομίζω να φταίει η νουγγκατ τόσοι την έχουν περάσει και δεν είχε κανένας πρόβλημα..... lg g5 nougat monster Ευχαριστώ. Πριν την αναβάθμιση, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) Εγωεχω προβλημα με τον ελεγχο του λογισμικου. Παταω να checkαρει και μου βγαζει σφαλμα ελεγχου δοκιμαστε ξανα. Kαι μένα το ίδιο μου κάνει και το έχω εγκαταστήσει 3 φορές αλλά δεν διορθωθηκε.Σε όλα τα υπόλοιπα δουλεύει μια χαρα το bridge. Exω V20a https://postimg.org/image/lsi8c1z49/5ea42ec3/ Edited January 17, 2017 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Και σε μένα το ίδιο δυστυχώς. Send from my awesome LG G5 leather black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 και σε μένα βγάζει το σφάλμα στον έλεγχο λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 (edited) και σε μένα βγάζει το σφάλμα στον έλεγχο λογισμικού Απ΄ότι φαίνεται(σε μένα τουλάχιστον) το Win 10 έφταιγε.Σε άλλο partition που έχω με Win8 pro μια χαρά λειτουργεί το Bridge. Edited January 18, 2017 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Από σήμερα κάτοχος ενός one plus 3... Μετά από πολύ καιρό χωρίς lg. Εννοείται παρακολουθώ το νήμα και όπου μπορώ θα βοηθάω. Μην ακούτε κανέναν το τηλέφωνο είναι τούμπανο!!!! Καλή συνέχεια σε όλους και μπορεί να ξαναβρεθουμε όταν βγει το g6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Από σήμερα κάτοχος ενός one plus 3... Μετά από πολύ καιρό χωρίς lg. Εννοείται παρακολουθώ το νήμα και όπου μπορώ θα βοηθάω. Μην ακούτε κανέναν το τηλέφωνο είναι τούμπανο!!!! Καλή συνέχεια σε όλους και μπορεί να ξαναβρεθουμε όταν βγει το g6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικο Τακαρε.Για ποιο αναφερεσαι οτι ειναι τουμπανο το ΟP3 ή το G5?:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλοριζικο Τακαρε.Για ποιο αναφερεσαι οτι ειναι τουμπανο το ΟP3 ή το G5?:O Και τα δύο! Χαχαχα... Αλλά στο post αναφέρομαι στο g5 καθώς το τηλέφωνο έχει φάει πολύ λάσπη κατά γνώμη μου τελείως αδικαιολογητα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Και τα δύο! Χαχαχα... Αλλά στο post αναφέρομαι στο g5 καθώς το τηλέφωνο έχει φάει πολύ λάσπη κατά γνώμη μου τελείως αδικαιολογητα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διπλωματης...:cool: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Διπλωματης...:cool: Πραγματικότητα :p :p :p Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Καλή συνέχεια σε όλους και μπορεί να ξαναβρεθουμε όταν βγει το g6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν είναι με τις ίδιες ριμαδοοθόνες, με μη αποσπώμενη μπαταρία κ μάλιστα, τις μικρές κ προβληματικές όπως έχει ως τώρα κ δεν έχει κ ράδιο :O:O παπάκια θα πάρουμε κ g6. Γιατί ούτε το g5 Που ήθελα πήρα κ δε βλέπω κ το g6 να παίρνω ποτέ....... Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αυτό το ποστ τώρα για τι πράγμα γράφτηκε αγαπητέ; G5. - Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αυτό το ποστ τώρα για τι πράγμα γράφτηκε αγαπητέ; G5. - Σε εμένα αναφέρεσαι? :confused: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σε εμένα αναφέρεσαι? :confused: Μαλλον στον απο πανω του.:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από σήμερα κάτοχος ενός one plus 3... Μετά από πολύ καιρό χωρίς lg. Εννοείται παρακολουθώ το νήμα και όπου μπορώ θα βοηθάω. Μην ακούτε κανέναν το τηλέφωνο είναι τούμπανο!!!! Καλή συνέχεια σε όλους και μπορεί να ξαναβρεθουμε όταν βγει το g6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλοριζικο να το χαρεις αν και νομιζω οτι το zte axon 7 ειναι ανωτερο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....:lol::lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Μαλλον στον απο πανω του.:) ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο να το χαρεις αν και νομιζω οτι το zte axon 7 ειναι ανωτερο αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.....:lol::lol: ευχαριστώ πολύ! δεν έχω ιδέα τι παίζει με τα ZTE . Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wrxpanos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 βρε παιδια μπορει να μου πει καποιος τι γινετε εδω? προσπαθω να κανω update μεσω bridge. παιρνω αυτο.. start δεν μπορω να πατησω.. το εχει παθει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 βρε παιδια μπορει να μου πει καποιος τι γινετε εδω? προσπαθω να κανω update μεσω bridge. παιρνω αυτο.. start δεν μπορω να πατησω.. το εχει παθει καποιος? Να μην κανεις αναβαθμιση με γεφυρας κατσε οπως εισαι περιμενε ΟΤΑ αν βγει μη ζοριζετε τα πραγματα η προσπαθησε σε 2 3 μερες. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Αυτό το ποστ τώρα για τι πράγμα γράφτηκε αγαπητέ; G5. - Στο δικο μου ποσταρισμα αναφερεσαι?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παιδιά καλησπέρα , απο που κατεβάσατε nougat παιδια και πως την περνάμε ? μπορει καποιος να μου πει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Παιδιά καλησπέρα , απο που κατεβάσατε nougat παιδια και πως την περνάμε ? μπορει καποιος να μου πει ? κατεβάζεις την rom από εδώ και ακολουθείς τον οδηγό αυτόν καλά σου επιτυχία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts