Devil_7 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Το G5 δεν έχει επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς σκαναροντας το μάτι; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Το G5 δεν έχει επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς σκαναροντας το μάτι; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλά θες φίλε... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Γεια σας, Θα ήθελα να μου δώσετε link για τα κάτωθι αξεσουάρ για το G5 που θα πάρω την άλλη εβδομάδα. Αλλά θέλω γνώμες που να στηρίζονται σε δοκιμασμένες λύσεις..... Το link το θέλω για να κάνω και εγώ την αγορά από εκεί. 1) Θήκη που να το καλύπτει περιμετρικά. (πχ...να μην καλύπτει μόνο γωνίες, να αντέχει σε πέσιμο, αν έχει και standα ακόμη καλύτερα, κτλ) 2) Μεμβράνη οθόνης που να μην σηκώνεται, να είναι στο μέγεθος της οθόνης, ούτε πιο μικρή ούτε πιο μεγάλη. 3) φορτιστής fast charge για αυτοκίνητο 4) φορτιστής fast charge για σπίτι (λέω να πάρω και έναν δεύτερο...δεν ξέρω πόσο κάνει ο γνήσιος) 5) βύσμα για να μην πετάξω όλους τους παλιούς φορτιστές μου....(ανταπτοράκι) Σας ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Δυστυχώς δεν υπάρχει ξεχωριστό section για αξεσουάρ G5 όπως για S7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πολλά θες φίλε... Το Ζ3 του 2014 έχει, γιατί θέλει πολλά δλδ; Απλά ρωτάει το παιδί Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 χθες παρελαβα το G5 k έφαγα την ξενέρα της ζωής μου. με το που ανοιγω την συσκευασία ακριβώς πάνω από το ακουστικό στο μεταλλικό σημείο είχε σημάδι...σαν χτύπημα ...σαν τρύπα....ΗΔΗ έφυγε πίσω ... ελπίζω να το αντικαταστήσουν . Τώρα στην σύγκριση με το G3 δε με ξετρέλανε κι ολας ...πιο μεγάλο με μικρότερη οθονη το g5 .τα είχα δίπλα δίπλα οθόνη G3 πολύ καλύτερη . το G5 δεν έχει έξυπνη αναμονή . G5 έχει καλύτερη κάμερα αλλα κ του 3 δεν είναι τραγική . δεν λέω ότι το 5 δεν είναι καλό . αλλά η αλλαγή από το 3 στο 5 για μένα που τα είχα δίπλα δίπλα δεν αξίζει....Προσωπική άποψη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Το G5 δεν έχει επιλογή να μένει ανοιχτή η οθόνη όταν την κοιτάς σκαναροντας το μάτι; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτα τα κολπα μονο το g2 τα εχει.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 χθες παρελαβα το G5 k έφαγα την ξενέρα της ζωής μου. με το που ανοιγω την συσκευασία ακριβώς πάνω από το ακουστικό στο μεταλλικό σημείο είχε σημάδι...σαν χτύπημα ...σαν τρύπα....ΗΔΗ έφυγε πίσω ... ελπίζω να το αντικαταστήσουν . Τώρα στην σύγκριση με το G3 δε με ξετρέλανε κι ολας ...πιο μεγάλο με μικρότερη οθονη το g5 .τα είχα δίπλα δίπλα οθόνη G3 πολύ καλύτερη . το G5 δεν έχει έξυπνη αναμονή . G5 έχει καλύτερη κάμερα αλλα κ του 3 δεν είναι τραγική . δεν λέω ότι το 5 δεν είναι καλό . αλλά η αλλαγή από το 3 στο 5 για μένα που τα είχα δίπλα δίπλα δεν αξίζει....Προσωπική άποψη ... Σφραγισμένο και είχε τέτοιο σημάδι? Πω ρε φίλε ατυχία.. Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ g3 και g5. Σε όλα ανώτερο το 5αρι. Sent from my awesome black leather LG G5 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ήθελα να μου πείτε το dual sim παίρνει 2sim και sd ταυτόχρονα? Η μόνο 2sim και sd με 1sim ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιες είναι οι τελευταίες παρτίδες του g5 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια καποιος να μας πει για το σημειο που κουμπωνει η μπαταρια επειδη το βαζω στη τσεπη συχνα εχει προβλημα τζογου η χαλαρωσης με το καιρο;επειδη πιεζεται μηπως αφηνει μεγαλυτερο κενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouzoum Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα εαν το βάζεις στην τσέπη. Τώρα αν θα βάζεις βγάζεις την μπαταρία 100 φορές την ημέρα ίσως να παρουσιάσει κάποιο τζόγο. Πάντως το τηλέφωνο δεν δείχνει σε γενικές γραμμές τόσο ανθεκτικό όσο το V10 για παράδειγμα που είναι πράγματι τεθωρακισμένο. Edited October 1, 2016 by mouzoum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Πολλά θες φίλε... Το Ζ3 του 2014 έχει, γιατί θέλει πολλά δλδ; Απλά ρωτάει το παιδί Καταρχήν το είχε το G3 που είχα πριν αλλά δεν δούλευε και πολύ καλά να πω την αλήθεια. Αλλά είναι κάτι που είχα και στο S3 που αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο που το είχε. Μιλάμε για κινητό του 2012. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Σφραγισμένο και είχε τέτοιο σημάδι? Πω ρε φίλε ατυχία.. Για μένα δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ g3 και g5. Σε όλα ανώτερο το 5αρι. Sent from my awesome black leather LG G5 σφραγισμένο ... εγω το άνοιξα .... σαν να ηταν β διαλογής τι να πω .... θα επανέλθω στο θέμα όταν έχω περισσότερα νέα από το κατάστημα που θα το παραλάβει την Δευτέρα ....πάντως πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοιο πράγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 σφραγισμένο ... εγω το άνοιξα .... σαν να ηταν β διαλογής τι να πω .... θα επανέλθω στο θέμα όταν έχω περισσότερα νέα από το κατάστημα που θα το παραλάβει την Δευτέρα ....πάντως πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοιο πράγμα[/Q Πάντως κάτι τρέχει με αυτή την εταιρία. Ηταν υποψήφιο για αγορά κι από μένα αλλά με το quality control έχει θέματα. Με αυτά που διαβάζω δεν θα ήθελα να μπλέξω παρόλο που η τιμή είναι δελεαστική αλλά νομίζω ότι γιαυτό είναι δελεαστική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Καταρχήν το είχε το G3 που είχα πριν αλλά δεν δούλευε και πολύ καλά να πω την αλήθεια. Αλλά είναι κάτι που είχα και στο S3 που αν δεν κάνω λάθος είναι το πρώτο που το είχε. Μιλάμε για κινητό του 2012. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βρήκα την εφαρμογή hold screen on που "σκανάρει" μέσω της μπροστινής κάμερας , σε διαστήματα που ορίζεις, με αποτέλεσμα να μένει ανοικτή η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα δεν έχει μπεί στα μπροστινα κεφαλαια το G5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα το G5 είναι καλύτερο η όχι από το G4 ..Αξίζει η αλλαγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 G5 χωρίς πολύ σκέψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα το G5 είναι καλύτερο η όχι από το G4 ..Αξίζει η αλλαγή; Καλύτερο είναι αλλά η αλλαγή δεν ξέρω αν αξίζει. Εξαρτάται από αρκετούς παράγοντες όπως τα οικονομικά σου για παράδειγμα. Εγώ ας πούμε στη θέση σου θα περίμενα μέχρι το καλοκαίρι που θα έχουν βγει όλα τα καινούργια και θα είναι σε προσιτή τιμή. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, το G5 είναι μια αρτιοτατη συσκευή και όμορφο σχεδιασμό, βλέπετε και το V20 κινήθηκε σχεδιαστικά στην γραμμή G5, για όποιον δεν έχει την τάση να αλλάζει συνεχώς κινητά είναι μια εξαιρετική πρόταση και σε σχέση τιμής, το module το άλλαξα αρκετές φορές και παραμένει σταθερό, τώρα εαν του βγάλεις τα μάτια λογικά θα βγάλει θέμα, για τους λάτρεις του ήχου δοκιμάστε DFX player & USB audio... Για αναβάθμιση ελπίζω πριν την εκπνοή του έτους να την έχουμε, καλύτερα να έρθει αρκετά δοκιμασμένη παρά πρώιμη και με προβλήματα. Συσκευή με χτύπημα σφραγισμένη φεύγει εννοείτε πίσω αν και ενέχει η αμφιβολία να πούνε ότι χωρίς εξωτερικό χτύπημα στο κουτί δύσκολα να έχει τοποθετηθεί έτσι...καλή την πίστη βέβαια....το έπαθα με τα ακουστικά της αστειας sony και φάγανε την δυσφήμιση του αιώνα...αυτά :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Απολαμβάνω το καινούριο μου G5 silver το 3ο μοντέλο LG που επιλέγω μετά απο G2 και G Flex2. Πρώτες εντυπώσεις μόνο θετικές, η κάμερα σε άλλο επίπεδο, δεν έχω βάλει ακόμα sim, smooth, γρήγορο, όμορφο, οθόνη όμορφη και φωτεινή, 32άρι, φεύγει η SD, μια πολύ καλή αναβάθμιση σε μια πάρα πολύ καλή τιμή θα έλεγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Απολαμβάνω το καινούριο μου G5 silver το 3ο μοντέλο LG που επιλέγω μετά απο G2 και G Flex2. Πρώτες εντυπώσεις μόνο θετικές, η κάμερα σε άλλο επίπεδο, δεν έχω βάλει ακόμα sim, smooth, γρήγορο, όμορφο, οθόνη όμορφη και φωτεινή, 32άρι, φεύγει η SD, μια πολύ καλή αναβάθμιση σε μια πάρα πολύ καλή τιμή θα έλεγα :) Καλοριζικο,ειναι πολυ καλο τηλεφωνο,θα μεινεις ευχαριστημενος...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Παιδια καλησπερα..εχει το κιν ελαττωματικες παρτιδες με οθονες;γιατι διαβαζω για πιξελ καμενα,ασπριλες στην οθονη..να το δοκιμασω στο μαγαζι προτου το παρω;γιατι ετοιμαζομαι να το αγορασω..εχετε καποια συμβουλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Καλημέρα το G5 είναι καλύτερο η όχι από το G4 ..Αξίζει η αλλαγή; δεν υπαρχει καν σηγκρισει. το g5 πολυ ανωτερο στα παντα..ειχα το γ4 κ εχω το γ5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Απολαμβάνω το καινούριο μου G5 silver το 3ο μοντέλο LG που επιλέγω μετά απο G2 και G Flex2. Πρώτες εντυπώσεις μόνο θετικές, η κάμερα σε άλλο επίπεδο, δεν έχω βάλει ακόμα sim, smooth, γρήγορο, όμορφο, οθόνη όμορφη και φωτεινή, 32άρι, φεύγει η SD, μια πολύ καλή αναβάθμιση σε μια πάρα πολύ καλή τιμή θα έλεγα :) Μπορείς να μου πεις τι παρτίδα είναι το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Μπορείς να μου πεις τι παρτίδα είναι το κινητό Εμενα γραφει 604 παρτιδα..Ειναι η τελευταια? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts