johnnyman25 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Η μεταβαση απο v10 αξιζει παιδια? Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπερα παιδια! καποιος απο τους κατοχους που να ειχε και το g3 υπαρχει; αν ναι πως ειναι η μπαταρια συγκριτικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gasi Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Νέος κάτοχος εδώ και 10 ημέρες . Ολα τέλεια αλλά έχω πρόβλημα με τις φοτο και τα βίντεο . Είναι τόσο καλές , βγάζω και πολλές , άντε να δούμε πως θα τις διαχειριστώ. χαχαχα. Πολύ καλύτερες με διαφορά από το ΧΙΑΟΜΙ mi5 της συζύγου. Το remote control μεγάλη ευκολία ειδικά με το όλα σε ένα και στην μπροστινή οθόνη. (αν εξαιρέσουμε τον αποδικοποιητή kaonmedia του οτε που δεν τον βρίσκει, όπως και τα κλιματιστικά mitsubishi). καμμιά ιδέα πρόταση? Μπαταρία πολύ καλύτερα μετά τις πρώτες 5 ημέρες και με απενεργοποίηση του always on display βγάζει άνετα την ημέρα+. WIFI - Δεδομένα Κινητής συνέχει ανοικτά. Φορτίζει σε λιγότερο από 1 ώρα από 40% . Δε μου έχει έρθει κάποια αναβάθμιση ακόμη (πρέπει να κάνω εγώ κάτι ?) Πολύ καλό με αίσθηση πολυτέλειας σε χρυσό που ανάλογα με το φωτισμό δείχνει και ασημί. Συνεχίζεται........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Νέος κάτοχος εδώ και 10 ημέρες . Ολα τέλεια αλλά έχω πρόβλημα με τις φοτο και τα βίντεο . Είναι τόσο καλές , βγάζω και πολλές , άντε να δούμε πως θα τις διαχειριστώ. χαχαχα. Πολύ καλύτερες με διαφορά από το ΧΙΑΟΜΙ mi5 της συζύγου. Το remote control μεγάλη ευκολία ειδικά με το όλα σε ένα και στην μπροστινή οθόνη. (αν εξαιρέσουμε τον αποδικοποιητή kaonmedia του οτε που δεν τον βρίσκει, όπως και τα κλιματιστικά mitsubishi). καμμιά ιδέα πρόταση? Μπαταρία πολύ καλύτερα μετά τις πρώτες 5 ημέρες και με απενεργοποίηση του always on display βγάζει άνετα την ημέρα+. WIFI - Δεδομένα Κινητής συνέχει ανοικτά. Φορτίζει σε λιγότερο από 1 ώρα από 40% . Δε μου έχει έρθει κάποια αναβάθμιση ακόμη (πρέπει να κάνω εγώ κάτι ?) Πολύ καλό με αίσθηση πολυτέλειας σε χρυσό που ανάλογα με το φωτισμό δείχνει και ασημί. Συνεχίζεται........ Καλορίζικο φίλε και να το χαρείς! Όσο αφορά την απορία σου για το remote control, δεν έχω το G5 αλλά το G2, και έχει στις επιλογές την δυνατότητα "Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης" όπου μπορείς να φτιάξεις ένα χειριστήριο όπως ακριβώς το θέλεις και να το "εκπαιδεύσεις" απ' το υπάρχων τηλεχειριστήριο της συσκευής που δεν βρίσκεις! Εγώ έχω αποκωδικοποιητή Crystal audio και δεν το είχε στις μάρκες και έτσι το έφτιαξα εγώ και δουλεύει πολύ καλά! Αν δεν έχει το G5 αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να δεις κάποιο remote απ' το market, έχει κάποια καλά επι πληρωμή νομίζω. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/4de0a2dada405936911ca63bfae706ae.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Νέος κάτοχος εδώ και 10 ημέρες . Το remote control μεγάλη ευκολία ειδικά με το όλα σε ένα και στην μπροστινή οθόνη. (αν εξαιρέσουμε τον αποδικοποιητή kaonmedia του οτε που δεν τον βρίσκει, όπως και τα κλιματιστικά mitsubishi). καμμιά ιδέα πρόταση? .... Βάλε το sure https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια! καποιος απο τους κατοχους που να ειχε και το g3 υπαρχει; αν ναι πως ειναι η μπαταρια συγκριτικα; Εγώ είχα G2, G3(16+32gb),G4+G4 dual. Μπαταρία καλύτερα στο G5 μέχρι στιγμής!!Λιγότερα mah αλλά καλύτερη διαχείριση λογικά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Παιδιά το πορτάκι με το βγάλε βάλε δεν χαλαρώνει? Sent from my awesome LG V10 Black Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ είχα G2, G3(16+32gb),G4+G4 dual. Μπαταρία καλύτερα στο G5 μέχρι στιγμής!!Λιγότερα mah αλλά καλύτερη διαχείριση λογικά Εμενα παντως το G3 μου βγαζει 3 με 3μιση ωρες SOT. Πολυ μετρια δηλαδη. Με το G5 πιανεις 4ωρο τουλαχιστον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εγώ είχα G2, G3(16+32gb),G4+G4 dual. Μπαταρία καλύτερα στο G5 μέχρι στιγμής!!Λιγότερα mah αλλά καλύτερη διαχείριση λογικά Εμενα παντως το G3 μου βγαζει 3 με 3μιση ωρες SOT. Πολυ μετρια δηλαδη. Με το G5 πιανεις 4ωρο τουλαχιστον; Εμένα βγάζει 4:30 ώρες πάνω κάτω εδώ και 4 μέρες πού το έχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Εμένα βγάζει 4:30 ώρες πάνω κάτω εδώ και 4 μέρες πού το έχω Ανάλογα με την χρήση πάντα!! Εγώ 2 δεν έχω ξεπεράσει παντός όσο το είχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiimmygian Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Τι 2; 2 ώρες sot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ανάλογα με την χρήση πάντα!! Εγώ 2 δεν έχω ξεπεράσει παντός όσο το είχα 2 ώρες sot? Απλά αδύνατο. Υπάρχουν ακόμα troll? Απλά αναρωτιέμαι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 2 ώρες sot? Απλά αδύνατο. Υπάρχουν ακόμα troll? Απλά αναρωτιέμαι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk δεν ειναι τπτ βάλε φωτισμό 80%+ βάλε 4g και απλά κανε browsing και βλέπε video :) (Αϊτή είναι η χρήση μου και κινητά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Παιδιά το πορτάκι με το βγάλε βάλε δεν χαλαρώνει? Λογικά μετά από πολλά επαναλαμβανόμενα βάλε - βγάλε θα υπάρξει κάποιο θέμα στη συναρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 2 ώρες sot? Απλά αδύνατο. Υπάρχουν ακόμα troll? Απλά αναρωτιέμαι Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk τώρα σοβαρά, δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το remote control μεγάλη ευκολία ειδικά με το όλα σε ένα και στην μπροστινή οθόνη. (αν εξαιρέσουμε τον αποδικοποιητή kaonmedia του οτε που δεν τον βρίσκει, όπως και τα κλιματιστικά mitsubishi). καμμιά ιδέα πρόταση? Θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Galaxy Universal Remote της Moletag. Επίσης κοίτα αν το μαμά πρόγραμμα κάνει εκμάθηση εντολών όπως συμβαίνει με το LG V10. Αν κάνει, του μαθαίνεις 5-10 κουμπιά και τελείωσες. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Παιδιά κάτω από 3:30 SOT δεν μου έχει βγάλει, ανωτέρω 4:30 SOT!!! Όχι και 2, ήμαρτον δηλαδή Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 (edited) Πάντως τη χειρότερη αυτονομία εχει απο όλων τον ανταγωνισμο(Samsung,HTC,Sony,Huawei,Xiaomi κ.α) Σε αυτο δεν χωράει αμφισβήτηση. Αλλα πραγμα αν κάποιους τους καλυπτει(που ειναι και λογικό σε τόσα εκατομμύρια χρήστες) Για ναυαρχίδα πρόταση όφειλε να προσφέρει αρκετα παραπάνω σε αυτο. Ουτε η αποσπώμενη μπαταρία μπορει να γλυκάνει το χάπι ουτε η γρήγορη φόρτιση αποτελει δικαιολογία. Sent from my iPad Air 2 Edited July 15, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 μια χαρά είναι το κινητό για τι μπαταρία που και τα χρήματα που κάνω πάρε htc 10 με 700 ευρό να έχεις αυτονομία 4 με 5 ώρες από τα χέρια μου πέρασαν όλα τα τοπ κινητά το μόνο που έχει δυνατή μπαταρία είναι s7 edge αλλά έχει και 3600 μπαταρία αν είχε και το g5 3600 μπαταρία θα έβγαζε πολύ περισσότερο που το s7 edge παντος για 2800 μπαταρία και σε 5.3 οθόνη έχει άψογη διαχείριση ενέργειας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Πώς κι έδωσες το s7 edge επιλέγοντας μετα το g5? Δεν έχει ίχνος ειρωνείας η ερώτησή μου απλός με ενδιαφέρει να αποκτήσω αργότερα προς το τέλος της χρονιάς το s7 edge αν και από το g4 είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Το edge αν και πολύ εμπορικό δεν παύει να είναι κινητήρα όπως και το g4 που έχω αν δεν είχε το θέμα με τα bootloop θα πουλούσε σαν τρελό.... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 παντως και εγω από s7 edge ηρθα στο g5 , και δεν το εχω μετανιώσει μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ρε τι μας κάνει το g5. Η τιμή κατέβηκε στο Σκρουτζ και με έβαλε σε σκέψεις..είμαι ανάμεσα σε v10 - one plus 3 και g5 και δεν μπορώ να αποφασίσω..Ίσως μείνω ακόμα με το αθάνατο g2 και από Σεπτέμβρη βλέπουμε.. Επίσης root και recovery έχει βγει?? Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Ρε τι μας κάνει το g5. Η τιμή κατέβηκε στο Σκρουτζ και με έβαλε σε σκέψεις..είμαι ανάμεσα σε v10 - one plus 3 και g5 και δεν μπορώ να αποφασίσω..Ίσως μείνω ακόμα με το αθάνατο g2 και από Σεπτέμβρη βλέπουμε.. Επίσης root και recovery έχει βγει?? εχουν βγαλει και Custom rom ...αλλα κλασικα δεν εχεις εγγυηση μετα .. αρα για μενα δεν παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Πάντως τη χειρότερη αυτονομία εχει απο όλων τον ανταγωνισμο(Samsung,HTC,Sony,Huawei,Xiaomi κ.α) Σε αυτο δεν χωράει αμφισβήτηση. Αλλα πραγμα αν κάποιους τους καλυπτει(που ειναι και λογικό σε τόσα εκατομμύρια χρήστες) Για ναυαρχίδα πρόταση όφειλε να προσφέρει αρκετα παραπάνω σε αυτο. Ουτε η αποσπώμενη μπαταρία μπορει να γλυκάνει το χάπι ουτε η γρήγορη φόρτιση αποτελει δικαιολογία. Sent from my iPad Air 2 Θα ηθελα να μου πει καποιος πως ανεβαζω φωτο για να κλεισω μερικα στοματα. Στην 2η μολις φορτιση το κινητο μου εβγαλε 5ωρες και 2 λεπτα οθονης και ειχα ακομα 25% μπαταρια. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Παιδια εχει παρατηρησει κανεις το εξης προβλημα ; Καλησπερα κιολας και καλο μεσημερακι. Οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν με ακουει ο αλλος στην αλλη γραμμη μολις αρχιζει η κληση δηλαδη τι φταιει ; Ολα ειναι στο Full δυνατα απο την φωνη. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. July 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2016 Το είδα κι εγώ σήμερα σε 2 3 μαγαζιά, δίπλα σε κάποια άλλα flagship, κι ενώ μου άρεσε πολύ, η οθόνη του μου φανηκε λίγο μουντη... Και σα χρώματα και σαν φωτεινότητα. Ήταν στο τέρμα, αλλά δίπλα στα υπόλοιπα φαινόταν πιο σκοτεινή και άχρωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts