Jump to content

LG G5

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μεταβαση απο v10 αξιζει παιδια?

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια! καποιος απο τους κατοχους που να ειχε και το g3 υπαρχει; αν ναι πως ειναι η μπαταρια συγκριτικα;

Νέος κάτοχος εδώ και 10 ημέρες .

Ολα τέλεια αλλά έχω πρόβλημα με τις φοτο και τα βίντεο .

Είναι τόσο καλές , βγάζω και πολλές , άντε να δούμε πως θα τις διαχειριστώ. χαχαχα.

Πολύ καλύτερες με διαφορά από το ΧΙΑΟΜΙ mi5 της συζύγου.

Το remote control μεγάλη ευκολία ειδικά με το όλα σε ένα και στην μπροστινή οθόνη. (αν εξαιρέσουμε τον αποδικοποιητή kaonmedia του οτε που δεν τον βρίσκει, όπως και τα κλιματιστικά mitsubishi). καμμιά ιδέα πρόταση?

Μπαταρία πολύ καλύτερα μετά τις πρώτες 5 ημέρες και με απενεργοποίηση του always on display βγάζει άνετα την ημέρα+.

WIFI - Δεδομένα Κινητής συνέχει ανοικτά.

Φορτίζει σε λιγότερο από 1 ώρα από 40% .

Δε μου έχει έρθει κάποια αναβάθμιση ακόμη (πρέπει να κάνω εγώ κάτι ?)

Πολύ καλό με αίσθηση πολυτέλειας σε χρυσό που ανάλογα με το φωτισμό δείχνει και ασημί.

Συνεχίζεται........

Ολα τέλεια αλλά έχω πρόβλημα με τις φοτο και τα βίντεο .

Είναι τόσο καλές , βγάζω και πολλές , άντε να δούμε πως θα τις διαχειριστώ. χαχαχα.

Πολύ καλύτερες με διαφορά από το ΧΙΑΟΜΙ mi5 της συζύγου.

Το remote control μεγάλη ευκολία ειδικά με το όλα σε ένα και στην μπροστινή οθόνη. (αν εξαιρέσουμε τον αποδικοποιητή kaonmedia του οτε που δεν τον βρίσκει, όπως και τα κλιματιστικά mitsubishi). καμμιά ιδέα πρόταση?

Μπαταρία πολύ καλύτερα μετά τις πρώτες 5 ημέρες και με απενεργοποίηση του always on display βγάζει άνετα την ημέρα+.

WIFI - Δεδομένα Κινητής συνέχει ανοικτά.

Φορτίζει σε λιγότερο από 1 ώρα από 40% .

Δε μου έχει έρθει κάποια αναβάθμιση ακόμη (πρέπει να κάνω εγώ κάτι ?)

Πολύ καλό με αίσθηση πολυτέλειας σε χρυσό που ανάλογα με το φωτισμό δείχνει και ασημί.

Συνεχίζεται........

Καλορίζικο φίλε και να το χαρείς!

Όσο αφορά την απορία σου για το remote control, δεν έχω το G5 αλλά το G2, και έχει στις επιλογές την δυνατότητα "Τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης" όπου μπορείς να φτιάξεις ένα χειριστήριο όπως ακριβώς το θέλεις και να το "εκπαιδεύσεις" απ' το υπάρχων τηλεχειριστήριο της συσκευής που δεν βρίσκεις! Εγώ έχω αποκωδικοποιητή Crystal audio και δεν το είχε στις μάρκες και έτσι το έφτιαξα εγώ και δουλεύει πολύ καλά!

Αν δεν έχει το G5 αυτή τη δυνατότητα θα πρέπει να δεις κάποιο remote απ' το market, έχει κάποια καλά επι πληρωμή νομίζω.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160714/4de0a2dada405936911ca63bfae706ae.jpg

....

Βάλε το sure

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια! καποιος απο τους κατοχους που να ειχε και το g3 υπαρχει; αν ναι πως ειναι η μπαταρια συγκριτικα;

Εγώ είχα G2, G3(16+32gb),G4+G4 dual. Μπαταρία καλύτερα στο G5 μέχρι στιγμής!!Λιγότερα mah αλλά καλύτερη διαχείριση λογικά

Greek Android & iOS users (FB group)

Παιδιά το πορτάκι με το βγάλε βάλε δεν χαλαρώνει?

Sent from my awesome LG V10 Black

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Εγώ είχα G2, G3(16+32gb),G4+G4 dual. Μπαταρία καλύτερα στο G5 μέχρι στιγμής!!Λιγότερα mah αλλά καλύτερη διαχείριση λογικά

Εμενα παντως το G3 μου βγαζει 3 με 3μιση ωρες SOT. Πολυ μετρια δηλαδη. Με το G5 πιανεις 4ωρο τουλαχιστον;

Εμενα παντως το G3 μου βγαζει 3 με 3μιση ωρες SOT. Πολυ μετρια δηλαδη. Με το G5 πιανεις 4ωρο τουλαχιστον;

Εμένα βγάζει 4:30 ώρες πάνω κάτω εδώ και 4 μέρες πού το έχω

Εμένα βγάζει 4:30 ώρες πάνω κάτω εδώ και 4 μέρες πού το έχω

Ανάλογα με την χρήση πάντα!! Εγώ 2 δεν έχω ξεπεράσει παντός όσο το είχα

Ανάλογα με την χρήση πάντα!! Εγώ 2 δεν έχω ξεπεράσει παντός όσο το είχα

2 ώρες sot? Απλά αδύνατο.

Υπάρχουν ακόμα troll? Απλά αναρωτιέμαι

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

δεν ειναι τπτ

βάλε φωτισμό 80%+ βάλε 4g και απλά κανε browsing και βλέπε video :) (Αϊτή είναι η χρήση μου και κινητά)

• Administrators
Παιδιά το πορτάκι με το βγάλε βάλε δεν χαλαρώνει?

Λογικά μετά από πολλά επαναλαμβανόμενα βάλε - βγάλε θα υπάρξει κάποιο θέμα στη συναρμογή.

Modpic.gif

τώρα σοβαρά, δεν τον έχεις πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια;

Θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Galaxy Universal Remote της Moletag. Επίσης κοίτα αν το μαμά πρόγραμμα κάνει εκμάθηση εντολών όπως συμβαίνει με το LG V10. Αν κάνει, του μαθαίνεις 5-10 κουμπιά και τελείωσες.

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Πάντως τη χειρότερη αυτονομία εχει απο όλων τον ανταγωνισμο(Samsung,HTC,Sony,Huawei,Xiaomi κ.α)

Σε αυτο δεν χωράει αμφισβήτηση.

Αλλα πραγμα αν κάποιους τους καλυπτει(που ειναι και λογικό σε τόσα εκατομμύρια χρήστες)

Για ναυαρχίδα πρόταση όφειλε να προσφέρει αρκετα παραπάνω σε αυτο.

Ουτε η αποσπώμενη μπαταρία μπορει να γλυκάνει το χάπι ουτε η γρήγορη φόρτιση αποτελει δικαιολογία.

Sent from my iPad Air 2

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

μια χαρά είναι το κινητό για τι μπαταρία που και τα χρήματα που κάνω πάρε htc 10 με 700 ευρό να έχεις αυτονομία 4 με 5 ώρες από τα χέρια μου πέρασαν όλα τα τοπ κινητά το μόνο που έχει δυνατή μπαταρία είναι s7 edge αλλά έχει και 3600 μπαταρία αν είχε και το g5 3600 μπαταρία θα έβγαζε πολύ περισσότερο που το s7 edge παντος για 2800 μπαταρία και σε 5.3 οθόνη έχει άψογη διαχείριση ενέργειας..

Πώς κι έδωσες το s7 edge επιλέγοντας μετα το g5? Δεν έχει ίχνος ειρωνείας η ερώτησή μου απλός με ενδιαφέρει να αποκτήσω αργότερα προς το τέλος της χρονιάς το s7 edge αν και από το g4 είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Το edge αν και πολύ εμπορικό δεν παύει να είναι κινητήρα όπως και το g4 που έχω αν δεν είχε το θέμα με τα bootloop θα πουλούσε σαν τρελό....
Konakis.

Ρε τι μας κάνει το g5. Η τιμή κατέβηκε στο Σκρουτζ και με έβαλε σε σκέψεις..είμαι ανάμεσα σε v10 - one plus 3 και g5 και δεν μπορώ να αποφασίσω..Ίσως μείνω ακόμα με το αθάνατο g2 και από Σεπτέμβρη βλέπουμε..

Επίσης root και recovery έχει βγει??

Ρε τι μας κάνει το g5. Η τιμή κατέβηκε στο Σκρουτζ και με έβαλε σε σκέψεις..είμαι ανάμεσα σε v10 - one plus 3 και g5 και δεν μπορώ να αποφασίσω..Ίσως μείνω ακόμα με το αθάνατο g2 και από Σεπτέμβρη βλέπουμε..

Επίσης root και recovery έχει βγει??

εχουν βγαλει και Custom rom ...αλλα κλασικα δεν εχεις εγγυηση μετα .. αρα για μενα δεν παιζει

Πάντως τη χειρότερη αυτονομία εχει απο όλων τον ανταγωνισμο(Samsung,HTC,Sony,Huawei,Xiaomi κ.α)

Σε αυτο δεν χωράει αμφισβήτηση.

Αλλα πραγμα αν κάποιους τους καλυπτει(που ειναι και λογικό σε τόσα εκατομμύρια χρήστες)

Για ναυαρχίδα πρόταση όφειλε να προσφέρει αρκετα παραπάνω σε αυτο.

Ουτε η αποσπώμενη μπαταρία μπορει να γλυκάνει το χάπι ουτε η γρήγορη φόρτιση αποτελει δικαιολογία.

Sent from my iPad Air 2

Θα ηθελα να μου πει καποιος πως ανεβαζω φωτο για να κλεισω μερικα στοματα.

Στην 2η μολις φορτιση το κινητο μου εβγαλε 5ωρες και 2 λεπτα οθονης και ειχα ακομα 25% μπαταρια.

Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!!

Παιδια εχει παρατηρησει κανεις το εξης προβλημα ; Καλησπερα κιολας και καλο μεσημερακι.

Οταν μιλαω στο τηλεφωνο δεν με ακουει ο αλλος στην αλλη γραμμη μολις αρχιζει η κληση δηλαδη τι φταιει ; Ολα ειναι στο Full δυνατα απο την φωνη.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Το είδα κι εγώ σήμερα σε 2 3 μαγαζιά, δίπλα σε κάποια άλλα flagship, κι ενώ μου άρεσε πολύ, η οθόνη του μου φανηκε λίγο μουντη... Και σα χρώματα και σαν φωτεινότητα.

Ήταν στο τέρμα, αλλά δίπλα στα υπόλοιπα φαινόταν πιο σκοτεινή και άχρωμη.