Asdf_7 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Πες εντυπώσεις. Υπάρχει κάποια εμφανής διάφορα;; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οχι το ιδιο smooth ειναι με πριν. δεν γνωριζω αν ειχε καποιο θεμα η v10c για να δω διαφορα στην v10d Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 (edited) Εντάξει φίλε το σκηνικό που λες ότι σου ξεκλείδωσαν τον κινητό και βγήκες εκτος μαγαζιού για να τσεκάρεις την οθόνη και που ούτε ήρθε άνθρωπος δίπλα σου απλα δεν παίζει με την καμια....εκτος αν η κοπέλα ειναι ..η Ξαδερφη σου....μην λέμε ότι να ναι.... Χαχαχα. Κι ομως παιζει φιλε. Δεν ξερω γιατι σου φαινεται περιεργο. Απλα περιμενα γυρω στα 5 λεπτα να ερθει η υπευθυνη για να ξεκλειδωσει. Στο πλαισιο αργυρουπολης πηγα αν θες να δοκιμασεις Παντως ασχετο σημερα το πηρα κι εγω. Οποτε θα επιστρεψω με εντυπωσεις τις επομενες μερες. Edited July 5, 2016 by jimaska Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 Αναμένουμε εντυπώσεις. Καλή επιλογή πιστεύω Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2016 οχι το ιδιο smooth ειναι με πριν. δεν γνωριζω αν ειχε καποιο θεμα η v10c για να δω διαφορα στην v10d Έχω περάσει το V10d εδώ και μια εβδομάδα, δεν έχω δει διάφορες μέχρι στιγμής. Πριν ήταν σφαίρα και πάλι πάει μια από τα ίδια. Δεν έχει θέμα το κινητο άρα τι να βελτιώσει... . Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Εχω κατεβασει το Nova launcher και θελω να το απεγκαταστησω γιατι δεν δουλευει σωστα το fingerprint sensor,αλλα δεν με αφηνει γιατι λεει εχω εκχωρησει δικαιωματα στην εφαρμογη.Πως τα καταργω αυτα για να την σβησω γιατι ουτε απο το play μπορω να την κανω απεγκατασταση.Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν και δεν εχω το κινητο δοκίμασε. ρυθμισεις / γενικες / δακτυλικό αποτύπωμα & ασφάλεια / Διαχειριστες συσκευών. ξετσεκαρεις τον nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Αν και δεν εχω το κινητο δοκίμασε. ρυθμισεις / γενικες / δακτυλικό αποτύπωμα & ασφάλεια / Διαχειριστες συσκευών. ξετσεκαρεις τον nova Ευχαριστω πολυ,επιασε...:) Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2016 Παιδιά το κινητό αξίζει τα λεφτά του. Το έχω μερικές ώρες και η σύγκριση με το G3 που είχα ειναι μέρα-νυχτα σε όλους τους τομείς. ΦΟΒΕΡΟ ΗΧΕΙΟ για κλήσεις , αλλά και για ringtone η οθόνη, συγκρτικά με το G3 είναι ανώτερη. Σιγά σιγά θα σας λέω εντυπώσεις Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Πραγματικα απορω με μερικους που λεγανε για την οθονη του κινητου στο ηλιο. Η εχουνε ελατωματικο κινητο η προβληματικα ματια. Δεν ξερω τι αλλο να πω. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Οντος ετσι ειναι...και εγω κανενα θεμα με την οθόνη.γενικα κανενα θεμα δεν εχω τελειο το κινητο σε ολα του.απορώ γιατι τοσο θάψιμο. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Άσε να το θάβουν να το παίρνουμε εμείς φθηνά χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 Μία που πιασατε τα της οθόνης, να επιβεβαιώσω και εγώ ότι σήμερα με φουλ ήλιο 16:00 επαθα πλάκα με την οθόνη. Ευκρινεστατη κόντρα στον ήλιο!!! Το ζορισα κιόλας με τις γωνίες θέασης και γωνίες ηλιακών ακτίνων και διάβαζα άνετα με πολύ καλά χρώματα και κοντραστ . Δεν το περίμενα μετά από αυτά που ακούω. Να σημείωσω ότι το είχα στο auto. Δεύτερη έκπληξη σήμερα , με την λήψη wifi. Το παλιό μου κινητό G3 είχε την ίδια λήψη wifi με τι iphone 6s της κοπέλας μου. Σε ένα σημείο λοιπόν που έχει δεν έχει μία γραμμουλα σήμα wifi και δεν μπορούσε να λειτουργήσει με wifi το g3 και το iphone 6s, τώρα ποια με το G5 έχω άνετα σήμα και λειτουργει ΑΝΕΤΑ σαν να είμαι δίπλα στο router ., Πως γκενεν αυτό;;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. July 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2016 (edited) Συμφωνό με τα παραπάνω, εγώ κοντά 2 μήνες το έχω και γενικά το κινητο είναι το κάτι άλλο. Απίστευτη δουλειά έχουν κάνει με το G5. Μπράβο στην LG Edited July 9, 2016 by impreza_sti Αφαίρεση εριστικών εκφράσεων Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Οντος ετσι ειναι...και εγω κανενα θεμα με την οθόνη.γενικα κανενα θεμα δεν εχω τελειο το κινητο σε ολα του.απορώ γιατι τοσο θάψιμο. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θαβουνε γιατι τους αρεσει φιλε μου. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λεει μια παροιμια. Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Δεν ξέρω αν την φτάνουν οι άλλοι αλλά το θαψιμο δε δικαιολογείται. Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Παιδια παρατηρησα κατι και θελω επιβεβαιωση. Στο στοκ πληκτρολογιο με ελληνικη γκωσσα το ερωτηματικο δουλευει? Γιατι εμενα πατωντας το μου βγαζει αυτο q; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εμενα δουλεύει. :) ??? Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Εχθες το βραδυ εβγαλα της πρωτες μου φωτο σε χαμηλό φωτισμό.υπέροχες φωτο.πραγματικα οσο περναει ο καιρος με εκπλήσσει ευχάριστα το κινητο αυτό.το εχω μια εβδομαδα τώρα... Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανένα πρόβλημα από κατόχους;;;; Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανένα!!!!ολα τέλεια. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπερα το πηρα κι εγω σημερα το μεσημερι, το φορτισα αλλα την μπαταρια την αδειαζει πολυ γρηγορα κατα τη χρηση.Ειναι κατι που με τον καιρο βελτιώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Καλησπερα το πηρα κι εγω σημερα το μεσημερι, το φορτισα αλλα την μπαταρια την αδειαζει πολυ γρηγορα κατα τη χρηση.Ειναι κατι που με τον καιρο βελτιώνεται? Καλοριζικο!Ειναι οι πρωτες φορτισεις,σιγα σιγα θα στρωσει και θα σου βγαζει ανετα την μερα Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Κανένα πρόβλημα από κατόχους;;;; Μεχρι στιγμης κανενα. Το μονο που δεν αξιζει παιδια ειναι τα ακουστικα. Πολυ μετρια. Μπασο μηδεν. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοριζικο!Ειναι οι πρωτες φορτισεις,σιγα σιγα θα στρωσει και θα σου βγαζει ανετα την μερα Οπως σου λεει ο φιλος. Συνηθως μετα την 5η φορτιση θα δεις διαφορα Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. July 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2016 Μεχρι στιγμης κανενα. Το μονο που δεν αξιζει παιδια ειναι τα ακουστικα. Πολυ μετρια. Μπασο μηδεν. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπως σου λεει ο φιλος. Συνηθως μετα την 5η φορτιση θα δεις διαφορα Οκ ευχαριστώ για την απαντηση, η συσκευη ειναι κορυφαια πολυ γρηγορη σε ολα. Εχω εντυπωσιαστει, περιμενω να ανεβει και η μπαταρια λιγο για να ειμαι ικανοποιημενος 100% :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 10, 2016 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 @Petsali: Γράψε κανονικά ελληνικά όπως όλοι μας, ο τρόπος που γράφεις πραγματικά δεν μπορεί να σταθεί μέσα στις συζητήσεις του φόρουμ. Αν δυσκολεύεσαι κάνε χρήση των διαφόρων εργαλείων διόρθωσης κειμένου που έχουν όλα τα πληκτρολόγια πλέον. Ως εκ τούτου όλες οι σχετικές συζητήσεις πήγαν στον κάδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts