MIB Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Υποθέτω έχεις βγάλει ζελατίνα αν είχε ε? Αλλιώς εγώ θα το πήγαινα πίσω. Συνέχεια εκεί θα πήγαινε το μάτι μου Όχι δεν είχε ζελατίνα, Φαινεται ότι είναι μέσα , δεν φαινεται καθαρά στην φωτογραφία που έβγαλα. θα το παω πισω, αλλα λέω να το πάω κατευθείαν στην procordia, για να εξυπηρετηθώ πιο γρήγορα. Το κινητό το πηρα απο το KAIZERSTORE. Λέτε να με εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα στο KAIZERSTORE ή θα μου κάνουν μανούρα για το DOA? Στο χαρτι της αποδειξης απο πισω λέει ότι αν ανοιχτεί η συσκευή δεν γίνεται επιστροφή... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Όχι δεν είχε ζελατίνα, Φαινεται ότι είναι μέσα , δεν φαινεται καθαρά στην φωτογραφία που έβγαλα. θα το παω πισω, αλλα λέω να το πάω κατευθείαν στην procordia, για να εξυπηρετηθώ πιο γρήγορα. Το κινητό το πηρα απο το KAIZERSTORE. Λέτε να με εξυπηρετήσουν πιο γρήγορα στο KAIZERSTORE ή θα μου κάνουν μανούρα για το DOA? Στο χαρτι της αποδειξης απο πισω λέει ότι αν ανοιχτεί η συσκευή δεν γίνεται επιστροφή... Αντε πάλι με το kaiserstore. Στα θέματα που παρακολουθώ συχνά, διαβάζω προβλήματα και όλα έχουν να κάνουν με αυτό το κατάστημα. Να το πας πίσω άμεσα να κάνεις φασαρία και να απαιτήσεις αντικατάσταση. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_gew Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Καλησπέρα στην ομάδα! Νεος κάτοχος προερχόμενος από g2.Μία απορία ακριβώς πάνω από το headphone jack φαίνεται λες και έχει "ξεβάψει" η περιμετρική χρυσή γραμμή! Ωστόσο ειναι συμμετρικά και το ίδιο στην αριστερή μεριά.Στέκει αυτό που λέω η είναι σχέδιο της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα! Νεος κάτοχος προερχόμενος από g2.Μία απορία ακριβώς πάνω από το headphone jack φαίνεται λες και έχει "ξεβάψει" η περιμετρική χρυσή γραμμή! Ωστόσο ειναι συμμετρικά και το ίδιο στην αριστερή μεριά.Στέκει αυτό που λέω η είναι σχέδιο της συσκευής; Καλησπέρα! Είναι σε όλους τους κατόχους του LG G5! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Είναι οι εσωτερικές κεραίες! Join LG G5 Club!:cool: Edited July 3, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Καλησπέρα! Είναι σε όλους τους κατόχους του LG G5! Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας! Είναι οι εσωτερικές κεραίες! Join LG G5 Club!:cool: 'Κανενας λογος ανυσηχιας",που εχει ξεβαψει??Καλο κι αυτο.... Edited July 3, 2016 by impreza_sti Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 'Κανενας λογος ανυσηχιας",που εχει ξεβαψει??Καλο κι αυτο.... αν και lg ειναι κλασσική στο ξέβαψε και ράγισε κλπ στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για κεραία............(η κακογουστιά στην κατασκευή η καγκουρια όπως θελεις πες το ) http://4.1m.yt/RUxvvJ2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) 'Κανενας λογος ανυσηχιας",που εχει ξεβαψει??Καλο κι αυτο.... Δεν έχει ξεβάψει λέμε!!! Έτσι καλύπτει τις κεραίες. Εάν δεν σου αρέσει δικαίωμα σου, Ok! πάρε κάτι άλλο!!! :nuke: Edited July 3, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Δεν έχει ξεβάψει λέμε!!! Έτσι καλύπτει τις κεραίες. Εάν δεν σου αρέσει δικαίωμα σου, Ok! πάρε κάτι άλλο!!! :nuke είναι fail στο σχεδιασμό (αισθητικό........) και μόνο τπτ παραπάνω τπτ λιγότερο ουτε προβλιμα ειναι ουτε τπτ απλά άσχημο :) Edited July 3, 2016 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_gew Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά καλή συνέχεια στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων αλλα και των ευπαθειών του κινητού μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Αντε πάλι με το kaiserstore. Στα θέματα που παρακολουθώ συχνά, διαβάζω προβλήματα και όλα έχουν να κάνουν με αυτό το κατάστημα. Να το πας πίσω άμεσα να κάνεις φασαρία και να απαιτήσεις αντικατάσταση. Ρε παιδιά προς θεου, δεν είπα κάτι για το μαγαζί, ουτε καν το πήρα τηλέφωνο οταν εγραψα το πόστ. Μίλησα τελικα με τους ανθρώπους και είπανε ότι θα πάει για αντικατάσταση, και μου ζήτησαν να το στείλω πίσω με την ACS με χρέωση ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Σήμερα λοιπόν το πήρα, σήμερα το επιστρέφω. την Δευτέρα που θα το έχουν σταχέρια τους και θα διαπιστώσουν το ελλάτωμα θα μου στείλουν λογικά καινούριο. Και μου έστειλαν και μια μεμβράνη δώρο ! οπώτε μέχρι στιγμής η συμπεριφορά τους είναι σωστή, να δούμε απο Δευτέρα τι θα μου πούν τ'ωρα Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Το είδα εχτές σε καταστημα γνωστης αλυσίδας. Αισθητικά αδικείται απο φωτογραφίες. Το περίμενα ένα έκτρωμα. Για τα γούστα μου δεν έχει την εμφάνιση που θα κάνει τη διαφορά με τον ανταγωνισμό αλλά όχι και το κράξιμο που έχει φάει. Έχει όμως τη δική του ταυτότητα και δεν μοιάζει με κανένα. Κάτι για το οποίο η LG και μπράβο της το έχει καταφέρει σε όλα τα μοντέλα ναυαρχίδες της από το optimus g και μετά. Η αίσθηση του μετάλλου χάνεται λόγω βαφής αλλά οκ ούτε αυτό με ενοχλεί. Οθόνη μια χαρά για τον εσωτερικό χώρο που βρισκόμουν. Κάτω από τον ήλιο δεν γνωρίζω πως θα είναι. Φωτογραφική τέλεια. Πάλι για μέσα στο κατάστημα αναφέρομαι. Η μεταφορά των volume buttons στο πλάι με ξένισε, συνηθισμένος από g2, v10. Είναι κάτι που ούτε αυτό θα με ενοχλούσε στην αγορά κινητού εφόσον με ικανοποιούσε αυτά που θέλω. Το κάτω αποσπωμενο κομμάτι δεν είχε τέλεια εναρμόνιση με το κυρίως σώμα του κινητού. Φάουλ εδώ από LG. Μια ναυαρχίδα πρέπει να είναι προσεγμένη ακόμα και στη λεπτομέρεια εν έτη 2016. Δεν κόλλαγε πουθενά και έκανε σωστή χρήση multitasking χωρίς επαναφορτωση εφαρμογών από την αρχή. Συμπέρασμα. Προσωπικά δεν το θεωρώ τόσο χάλια κινητό όσο παρουσιάζετε από πολλούς αλλά ουτε με εντυπωσίασε όπως άλλες χρονιές η LG με τις ναυαρχίδες της Αυτά τα λίγα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 3 μερες που το εχω πραγματικα με εκπλήσσει η συσκευη.να πω την αληθεια πριν το αγοράσω καθομουν και διαβαζα προσεχτικά στο νημα και εβλεπα να το θαβουν στην κυριολεξία.μολις το ειδα απο κοντα ημουν αρνητικά προκατειλημμένος.μολις το έπιασα το επεξεργαστικα αλλαξα άμεσως γνώμη.το αγόρασα την ιδια στιγμή.δεν το μετανιωσα καθόλου.το πηρα απο vodafone .η γνωμη μου ειναι παιδια μην το θάβεται αν δεν το εχετε.μην το θάβεται μονο και μονο γιατι ετσι σας ειπαν.δουλέψτε την λιγο και αποκτηστε δικη σας γνωμη και μετα γραψτε εδω μέσα.φιλικα πάντα Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ρε παιδιά προς θεου, δεν είπα κάτι για το μαγαζί, ουτε καν το πήρα τηλέφωνο οταν εγραψα το πόστ. Μίλησα τελικα με τους ανθρώπους και είπανε ότι θα πάει για αντικατάσταση, και μου ζήτησαν να το στείλω πίσω με την ACS με χρέωση ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Σήμερα λοιπόν το πήρα, σήμερα το επιστρέφω. την Δευτέρα που θα το έχουν σταχέρια τους και θα διαπιστώσουν το ελλάτωμα θα μου στείλουν λογικά καινούριο. Και μου έστειλαν και μια μεμβράνη δώρο ! οπώτε μέχρι στιγμής η συμπεριφορά τους είναι σωστή, να δούμε απο Δευτέρα τι θα μου πούν τ'ωρα Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος. Έχουν συμβεί πολλά με το συγκεκριμένο κατάστημα. Και σε εμένα προσωπικά και σε άλλα παιδιά από αυτό το φόρουμ. Φυσικά θα σου το αλλάξει και θα σου στείλει άλλο. Για κόντρα το καλύτερο θα ήταν να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να το πάρεις από άλλο μαγαζί. Εγώ αυτό έκανα πέρσι. Είναι απαράδεκτο το μαγαζί και ποντάρει στο 90% του πληθυσμού που δεν ελέγχει και δεν δίνει σημασία. Καλά ξεμπερδεματα εύχομαι και όλα να σου πάνε καλά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Απορώ παιδιά πως υπαρχουν ατομα που λενε πως εξω στον ηλιο η οθονη ειναι χάλια.εγω ειμαι εξω στην παραλία το εχω στο 80% και βλεπω τέλεια.μήπως αυτη που το λενε ειναι στραβοί; :p Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Απορώ παιδιά πως υπαρχουν ατομα που λενε πως εξω στον ηλιο η οθονη ειναι χάλια.εγω ειμαι εξω στην παραλία το εχω στο 80% και βλεπω τέλεια.μήπως αυτη που το λενε ειναι στραβοί; :p Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χάλια δεν είναι σε καμία περίπτωση αλλά ούτε και super πχ με κάποια άλλα κινητά με γυαλιά ηλίου άνετα διάβαζα με αυτό τα βγάζω, αν και οθόνη ποτέ δεν μου έκανε κακή εντύπωση αρκετά καλή είναι (αλλού πάσχει το πράγμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Οχι ενταξει δεν ειναι και τοσο έντονη οσο της amoled μα ειναι πολυ καλη!!!που αλλου τι εννοεις; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Οχι ενταξει δεν ειναι και τοσο έντονη οσο της amoled μα ειναι πολυ καλη!!!που αλλου τι εννοεις; Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έντονη να μου λείπει εδώ του p9 που έχω μου φαίνεται κάπως έντονη παραπάνω ούτε καν... Ότι αφορά μπαταρία ειδικά αν βάλεις ψιλά το φως και 4g θα αλλάζεις μπαταρίες σαν γεμηστηρες σε μάχη χαχχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Έντονη να μου λείπει εδώ του p9 που έχω μου φαίνεται κάπως έντονη παραπάνω ούτε καν... Ότι αφορά μπαταρία ειδικά αν βάλεις ψιλά το φως και 4g θα αλλάζεις μπαταρίες σαν γεμηστηρες σε μάχη χαχχα Κοιτα..εγω το εχω στο 80% το φως.απο το πρωι μεχρι 2 το μεσημέρι με wifi και μετα με 3g.μου βγαζει ανετα την μερα με αρκετο σκαλισμα όλη μερα. Οποτε ειμαι ευχαριστημένος εγω. :) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Η απάντηση της LG σε όσους κράζουν το G5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=438117 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ρε παιδιά προς θεου, δεν είπα κάτι για το μαγαζί, ουτε καν το πήρα τηλέφωνο οταν εγραψα το πόστ. Μίλησα τελικα με τους ανθρώπους και είπανε ότι θα πάει για αντικατάσταση, και μου ζήτησαν να το στείλω πίσω με την ACS με χρέωση ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Σήμερα λοιπόν το πήρα, σήμερα το επιστρέφω. την Δευτέρα που θα το έχουν σταχέρια τους και θα διαπιστώσουν το ελλάτωμα θα μου στείλουν λογικά καινούριο. Και μου έστειλαν και μια μεμβράνη δώρο ! οπώτε μέχρι στιγμής η συμπεριφορά τους είναι σωστή, να δούμε απο Δευτέρα τι θα μου πούν τ'ωρα Το παρέλαβαν σήμερα, και είπαν ότι θα το στείλουν για τυπικούς λόγους στην LG για να πάρουν χαρτί για να το αντικαταστήσουν,,,, Αναμένουμε.... Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Η μπαταρια ποσο κραταει αν το always on screen ειναι μονιμα ενεργοποιημενο;;; Υπαρχει ρυθμιση για εμφανιση του μονο με περασμα χεριου πανω απο την οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ηρθε update για V10D Ενημερωτικα μεσω ota το update ειναι 491mb ενω μεσω LG Bridge ειναι 1.41gb :wacko: Αυτο μαλλον γιατι το LG Bridge σβηνει τα παντα χωρις να ειμαι σιγουρος. Ξερει κανεις; Προτιμησα να το κανω ota λογω μικροτερου αρχειου Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Ηρθε update για V10D Ενημερωτικα μεσω ota το update ειναι 491mb ενω μεσω LG Bridge ειναι 1.41gb :wacko: Αυτο μαλλον γιατι το LG Bridge σβηνει τα παντα χωρις να ειμαι σιγουρος. Ξερει κανεις; Προτιμησα να το κανω ota λογω μικροτερου αρχειου Πες εντυπώσεις. Υπάρχει κάποια εμφανής διάφορα;; Ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Για να ακουσω γνωμες....Titan gray ή Silver?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Τιποτα απλα ηρθε η υπευθυνη το ξεκλειδωσε και βγηκα εξω. Ουτε καν μαζι μου δεν ηρθε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι ακριβως παιζει ρε παιδια με τις στοκ εφαρμογες για μηνυματα και κλησεις στα μη "ελληνικα" κινητα ; Δεν το καταλαβα πολυ καλα Εντάξει φίλε το σκηνικό που λες ότι σου ξεκλείδωσαν τον κινητό και βγήκες εκτος μαγαζιού για να τσεκάρεις την οθόνη και που ούτε ήρθε άνθρωπος δίπλα σου απλα δεν παίζει με την καμια....εκτος αν η κοπέλα ειναι ..η Ξαδερφη σου....μην λέμε ότι να ναι.... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts