johnnyman25 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το θεμα είναι δεν σου δειχνουν αποδεικτικά στοιχεια για ολα αυτα...Λενε απλα εναι ροοτ και τελος..Δεν σε αφηνουν καν να μιλησεις με τεχνικο και να το δεις με τα ματια σου.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Το θεμα είναι δεν σου δειχνουν αποδεικτικά στοιχεια για ολα αυτα...Λενε απλα εναι ροοτ και τελος..Δεν σε αφηνουν καν να μιλησεις με τεχνικο και να το δεις με τα ματια σου.. Ναι γι'αυτό λέω, ότι αν το κυνηγήσει έχει πιθανότητες να βρει το δίκιο του. Τα παιδιά στο νήμα του g4, νομίζω βρήκαν άκρη στο τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Ναι ο φιλος panthiras αμα θυμαμαι καλα μετα απο καταγγελιες του το δεχτηκαν κανονικα.. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Στο νημα του G3 νομίζω, κάποιο παιδί είχε γράψει πως του το είχαν βγάλει ρουτ, επειδή βρήκαν την εφαρμογή su εγκατεστημένη, παρότι δεν το είχε κάνει ποτέ ρουτ και η su είχε κατέβει μέσω google account (την είχε περασμένη στο προηγούμενο τηλέφωνο του, που ήταν ρουταρισμένο και πέρασε αυτόματα στο καινούριο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 Μήπως το είχε πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος το είχε στείλει στο σέρβις ρουταρισμενο και καταγράφηκε η συσκευή; Στάλθηκε από το LG V10 μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 μπορει καποιος να επιβεβαιωσει την λειτουργια του δακτυλικου αποτυπωματος στην εφαρμογη winbank mobile της τραπεζας πειραιαως? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 μπορει καποιος να επιβεβαιωσει την λειτουργια του δακτυλικου αποτυπωματος στην εφαρμογη winbank mobile της τραπεζας πειραιαως? ευχαριστω. Δουλεύει μια χαρά σε εμένα.. Όλα καλά Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 ευχαριστω πολυ φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 (edited) Μήπως το είχε πάρει μεταχειρισμένο και ο προηγούμενος το είχε στείλει στο σέρβις ρουταρισμενο και καταγράφηκε η συσκευή; Στάλθηκε από το LG V10 μου. Μπηκε λεμε η επίσημη ρομ, δε φαίνοταν πουθενα ρουταρισμενο. Απλα τον ψαρωσανε περίεργα. Καρφωθηκε μονος του. Στην αρχη ειχε πάρει τηλ και ειχε πει την αλήθεια οτι εχει κανει ρουτ. Του είπανε, δεν υπάρχει πρόβλημα, στηλτω να το φτιάξουμε αφού είναι στην εγγύηση!! Μπράβω λεω και εγω, αν οντως σου το φτιάξουν ρουταρισμενο θα τους παραδεχτω. Του είπα ομως οτι 99% ψάχνουν για κοροιδα και μόλις το στηλεις θα σου ζητανε λεφτα επειδη είναι ρουταρισμενο. Οπότε εβαλε την original και το εστηλε. Προφανώς απο την 1η φορα που ειχε παρει τηλ σημειωσανε οτι ειχε πει οτι ειναι ροοτ.. Του ζητησανε 150ε οταν το πηρε απο κολλητό στην παρεα 120.. :lol: Και τους λεει, μα καλα σας ειχα πει οτι ηταν ροου και μου είπατε δεν υπάρχει πρόβλημα στηλτω, και τωρα μου λετε ειναι εκτός εγγύησης επειδη έγινε ροοτ?.. Αντε βγαλε ακρη. Απλα το αναφερω για να δειξω οτι δεν υπαρχουν καλα και κακα σέρβις. Ολοι τα ιδια κάνουνε. Στο g5 προσεξτε χ10 αν θέλετε εγγύηση και μη βασιζεστε τι γραφει ο καθενας εδω μεσα. Edited June 15, 2016 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sogoten Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπερα παιδια και απο εμενα!!Κατοχος του κινητου εδω και 3 μερες!!Ηθελα απλα να ρωτησω αν εχει παρατηρησει κανεις το τριξιμο που κανει το ακουστικο του κινητου οταν το βαλεις τερμα στην ενταση και ακους τον αλλον οταν μιλας...το παρατηρησα μεσα στο σπιτι μου που ειχε ησυχια απο την πρωτη στιγμη.....αμα την χαμηλωσω την ενταση δεν ακουω κατι...και οταν ειμαι εξω...μαλλον λογω θορυβου...δεν ακουγετε...τιποτα οταν το εχω τερμα...μαλλον λογω φασαριας δεν μπορει να το ακουσει καλα το αυτι μου....!!Και το ηχειο του βρε παιδια...οταν το βαλω τερμα..τριζει..παρα πολυ ασχημα...μπουκωνει...τελειως...!!Ειμαι λιγο δυσαρεστημενος απο το κινητο να πω την αληθεια....Ειχα πριν το G4 και δεν ειχα κανενα παραπονο ειδικα στο θεμα ηχου...αν μπορει καποιος να με διαφωτησει...θα του ειμαι ευγνωμων...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Φίλε μου σήμερα το πήρα και όσο έχω μιλήσει για να το τεστάρω δεν άκουσα κάποιο τρίξιμο. Τι να σου πω; Αν σε απασχολεί και σου σπάει τόσο τα νεύρα κοίτα να το πας για έλεγχο. Τώρα και γω προερχόμενος από g4 προς το παρόν, αν και νωρίς, μου φαίνεται πολύ καλό το κινητό. Θα δείξει στη πορεία Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EnGiNeEr87 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Καλησπέρα, έφτασε ο καιρός να αλλάξω συσκευή και δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Αρχικά μου άρεσε το lg V10, αλλά με το που βγήκε το G5 θεωρώ πως αποτελεί καλύτερη μακροχρόνια λύση για τις ανάγκες μου. Βέβαια, το s6 αποτελεί μια καλή vfm λύση ενώ καλή εντύπωση μου έκανε το νέο huawei p9. Από κει και πέρα, το xiaomi mi5 και το νέο zte axon 2 με εντυπωσίασαν σχεδιαστικά. Σίγουρα το thread αναφέρεται στο G5 και μιας και με ενδιαφέρει πιο πολύ σαν συσκευή θα ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας γι'αυτήν έναντι άλλων. Επιθυμία μου είναι να κρατήσω την νέα συσκευή αρκετό καιρό, γύρω στα 3 χρόνια. Edited June 16, 2016 by EnGiNeEr87 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Επισημα στην παρεα σας και εγω παιδια :) Το εχω αγορασει πριν λιγη ωρα απο καταστημα εδω στην Κυπρο απο τον Stephanis συγκεκριμενα με μετρητα. Το αγορασα για την αποφοιτηση μου οπου θα ειναι στις 8/7/2016 απο το πανεπιστιμειο τεχνικος η/υ και δικτυων και ετσι αφου εχω μανια με τα κινητα ειπα να το παρω και αυτο το LG G5 με τις διπλες καμερες αλλα εχω καποια ερωτηματα αρχικα: Το κινητο μου φενεται καλυτερο (προσωπικη μου αποψη) σε ποιοτητα σε λειτουργικο συστημα/εμφανιση μεσα του Μενου του παρα πολυ καλυτερο απο το G4. Οσο για την διαφορα οθονης σιγα το πραγμα τι 5.5 που ηταν το G4 τι 5.3 που ειναι αυτο ; Τα -2 ειναι το θεμα σας και το κραζετε ολοι σας ; Εμενα προσωπικα μου αρεσει το στυλ του που εβαλαν δυο καμερες πισω το χρυσο το χρωμα που εχω αντι το γκρι και τα τρεια μενου που εχουν προσθεσει το απλο χωρις εμφανιση μενου οπως το ξερουμε ολοι, με εμφανιση μενου συρταρι και το τελια το απλο. Ετσι θα μπορω να επιλεξω αναπασα στιγμη πιο μενου θελω. Αλλα οι διπλες καμερες πισω ειναι η απορια μ εμενα δουλευουν ταυτοχρονος και οι δυο ; Edited June 16, 2016 by ccypruss000 Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλοριζικο φιλε μου.κρυψε το imei και τον σειριακο σριθμο. Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλοριζικο φιλε μου.κρυψε το imei και τον σειριακο σριθμο. Εγινε φιλε μου τα εκρυψα να σαι καλα :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αλλα οι διπλες καμερες πισω ειναι η απορια μ εμενα δουλευουν ταυτοχρονος και οι δυο ; οχι.. 10 χαρακτήρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 οχι.. 10 χαρακτήρες Υπαρχει λειτουργια που τις χρησιμοποιεί και τις 3 ταυτόχρονα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Υπαρχει λειτουργια που τις χρησιμοποιεί και τις 3 ταυτόχρονα... αυτός ρώτησε για τις δυο όμως;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δινουμε και extra info εμεις :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Δινουμε και extra info εμεις :D Πως λειτουρουν ταυτοχρονος φιλε μου και οι τρεις ή οι δυο πισινες ; Βασικα πες μου και τα δυο μ ερωτηματα :D :xD Καλα κανεις και δινεις εξτρα πληροφοριες κωνσταντινε ετσι με μορφωνεις περισσοτερο. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Πως λειτουρουν ταυτοχρονος φιλε μου και οι τρεις ή οι δυο πισινες ; Βασικα πες μου και τα δυο μ ερωτηματα :D :xD Καλα κανεις και δινεις εξτρα πληροφοριες κωνσταντινε ετσι με μορφωνεις περισσοτερο. πας camera - λειτουργιες - multiview ( εκει σου εχει και τις 3 καμερες ταυτόχρονα). Και διπλα απ τη λειτουργια multiview, σου εχει την λειτουργια αναδυση(το εχω στα ελληνικα το μενου). Η αναδυση σου δειχνει ταυτόχρονα τις 2 πισω καμερες απ ότι βλεπω τωρα. Κατι άλλο που παρατηρησα. Το ηχειο του g5 είναι πιο δυνατο απ τα ηχεια του htc m8 μου, αισθητα! (βεβαια εχει φαει κακομεταχειριση το htc :P, αλλα δεν νομιζω πως εχουν επηρεαστεί τα ηχεια του.) Edited June 16, 2016 by Kwnstantinoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaska Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Ρε παιδια τι βλεπω; Ανεβαινει η τιμη του τηλεφωνου στα σκρουτζομαγαζα; Παράθεση Το κραζεις;;;; το θαυμαζεις!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 πας camera - λειτουργιες - multiview ( εκει σου εχει και τις 3 καμερες ταυτόχρονα). Και διπλα απ τη λειτουργια multiview, σου εχει την λειτουργια αναδυση(το εχω στα ελληνικα το μενου). Η αναδυση σου δειχνει ταυτόχρονα τις 2 πισω καμερες απ ότι βλεπω τωρα. Κατι άλλο που παρατηρησα. Το ηχειο του g5 είναι πιο δυνατο απ τα ηχεια του htc m8 μου, αισθητα! (βεβαια εχει φαει κακομεταχειριση το htc :P, αλλα δεν νομιζω πως εχουν επηρεαστεί τα ηχεια του.) Να σαι καλα Κωνσταντινε. Μηπως ξερεις και αλλα μυστικα εε ; :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosB75 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλορίζικο Λοιπόν!!! Καλώς ήρθες στο LG G5 Club!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλορίζικο Λοιπόν!!! Καλώς ήρθες στο LG G5 Club!!! Να σαι καλα Θανο. Στο φορουμ εγω ειμαι εδω και ενα χρονο περιπου παλιο μελο αλλα νεοτερο στο club του G5. Αν και απορο γιατι δεν φτιαξαν ξεχωριστη ενοτητα οπως κανανε με το G2 G3 και G4. Τις φωτο μας θα τις ανεβαζουμε εδω και γα αξεσουαρ που τα βρισκω στην Κυπρο για το G5 ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts