gthebest Δημ. March 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2016 Μια ακομη ερωτηση θα ηθελα να κανω. Το ηχειο των κλησεων εχει καλο ηχο σχετικα; Μηπως ειναι πολυ χαμηλο ή εχει μετρια ποιοτητα ηχου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Έχω παιδιά πρόβλημα με το play store! Δε μπορώ να κατεβάσω apps! Μου βγάζει το μήνυμα κωδικός σφάλματος 504. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μια ακομη ερωτηση θα ηθελα να κανω. Το ηχειο των κλησεων εχει καλο ηχο σχετικα; Μηπως ειναι πολυ χαμηλο ή εχει μετρια ποιοτητα ηχου; Το ακουστικό θες να πεις, καλή ποιότητα έχει, παλεύεται. Αναλόγως το αυτί, ίσως χρειαστεί μια μικροπαρέμβαση να ανεβάσεις λίγο την ένταση μέσα από το Engineering mode. Έχω παιδιά πρόβλημα με το play store! Δε μπορώ να κατεβάσω apps! Μου βγάζει το μήνυμα κωδικός σφάλματος 504. Τα γνωστά κολλήματα του Play Store μετά από ενημερώσεις, μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα. Πήγαινε στις ρυθμίσεις εφαρμογών και κάνε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης ή/και εκκαθάριση δεδομένων, κάνε καλού κακού και μια επανεκκίνηση και λογικά θα είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Screen protector η tempred gass εχει βρει κανενας? εδω Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teohatzi Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά καλησπέρα, γενικά τι λέει το κινητό ? πιστεύετε είναι το ίδιο καλό με το Doogee X5 ? Μόνο η μπαταρία είναι η διαφορά ? Επιπλεόν, να υποθέσω ότι δεν έχει τα δύο γνωστά προβλήματα του HΤ7 (ιός + αγάγκη για αντάπτορα επειδή δεν χωράνε τα ακουστικά....) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδιά καλησπέρα, γενικά τι λέει το κινητό ? πιστεύετε είναι το ίδιο καλό με το Doogee X5 ? Μόνο η μπαταρία είναι η διαφορά ? Επιπλεόν, να υποθέσω ότι δεν έχει τα δύο γνωστά προβλήματα του HΤ7 (ιός + αγάγκη για αντάπτορα επειδή δεν χωράνε τα ακουστικά....) ? Αν και όλα είναι υποκειμενικά και τα γούστα δεν είναι παντού τα ίδια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6574465#post6574465 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teohatzi Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Ευχαριστώ πόλυ othon. Είχα δει την ανάρτηση σου αλλά σκεφτόμουν μήπως είχε εμφανιστεί κανένα πρόβλημα από τότε. Οπότε, ούτε ιό δεν έχει όυτε χρειάζεται αντάπτορα, καλό αυτό. Για τον φίλο που έψαχνε για case και glass: http://www.gearbest.com/screen-protectors/pp_336429.html (είναι 1 usd πιο φθηνό από αυτό που προτάθηκε προηγουμένως αλλά είναι mixed colour όμως, οπότε ενδέχεται να στείλουν κανένα ροζ....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gthebest Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Θήκη γι αυτο το τηλ υπαρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 απο gps πως παει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Το gps και γενικά η συσκευή δουλεύει άψογα σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 kαλησπέρα, προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση από την τρέχουσα ΗΤ7-V2.0.3 στην προσφερόμενη VERSION ΗΤ-V2.0.7 μέσω ΟΤΑ αλλά μου γράφει αποτυχημένη σύνδεση του δικτύου ενώ έχω wifi. ξέρει κάποιος την αιτία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimd Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Καλησπέρα.Μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση ΟΤΑ .Αφου κατέβηκε και έκανε εγκατάσταση τώρα δεν ανοίγει!!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 παιδια μπορεί καποιος να ανεβάσει 2 φωτογραφίες τη μερα μια κοντινή και μια μακρινή και αντιστοιχα το βραδυ με φλας και χωρίς. Επισης μπορει καποιος να τεστάρει αν παιζει το hearthstone, ειναι το μονο παιχνιδι που με ενδιαφέρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Η κάμερα είναι για τα απολύτως βασικά και είμαι πολύ επιεικής. Αλλά για την τιμή του κινητου το καταπίνεις. Αυτό που παρατήρησα στις 2/3 συσκευές που πήρα είναι ότι βγάζει ξαφνικά ειδοποίηση να εγκατασταθούνε κάποιες εφαρμογές τρίτες. Άκυρες εντελώς. Το έχει παρατηρήσει αυτό κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Η κάμερα είναι για τα απολύτως βασικά και είμαι πολύ επιεικής. Αλλά για την τιμή του κινητου το καταπίνεις. Αυτό που παρατήρησα στις 2/3 συσκευές που πήρα είναι ότι βγάζει ξαφνικά ειδοποίηση να εγκατασταθούνε κάποιες εφαρμογές τρίτες. Άκυρες εντελώς. Το έχει παρατηρήσει αυτό κανείς; thanks, βρήκα και κάποιες στο ιντερνετ και έχω μια εικονα. Εχω την εντύπωση οτι ειναι λιγο καλύτερες απο το doogee χ5 που για μένα ήταν τραγικές (ακόμα και για αυτήν την κατηγορία τιμής). Αν μπορεις δοκίμασε και το hearthstone να μου πεις. Ενννοείς εφαρμογές απο το playstore. Λογικά κάποια ήδη υπαρχουσα εφαρμογή της ζητάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teohatzi Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 bill_phone κάτι παρόμοιο νομίζω ότι εκανε ο ιος που είχε το ht7, δηλαδή εγκαθιστούσε μόνο του εφαρμογές...από ό,τι κατάλαβα, στο ht3 δεν γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση, αλλά ζητάει την άδεια σου, σωστά ? σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μην συμβαινει το ίδιο και να είναι κάτι παροδικό που έτυχε στο κινητο σου. αν μαθεις τίποτα ειδικότερο, γράψε το και εδώ σε παρακαλώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_phone Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 bill_phone κάτι παρόμοιο νομίζω ότι εκανε ο ιος που είχε το ht7, δηλαδή εγκαθιστούσε μόνο του εφαρμογές...από ό,τι κατάλαβα, στο ht3 δεν γίνεται αυτόματα η εγκατάσταση, αλλά ζητάει την άδεια σου, σωστά ? σε κάθε περίπτωση ελπίζω να μην συμβαινει το ίδιο και να είναι κάτι παροδικό που έτυχε στο κινητο σου. αν μαθεις τίποτα ειδικότερο, γράψε το και εδώ σε παρακαλώ πολύ Δεν έχω εγώ το τηλέφωνο. Το έχω δώσει σε γονεις κλπ. Οπότε δεν ξέρω αν κάτι πατήθηκε κατα λάθος. Έκανα μία επαναφορά δεδομένων και 3 μέρες τώρα είναι καθαρό. Αν ξαναδώ κάτι θα επιστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Αν μπορει καποιος που το εχει να μετρησει λιγο το παχος του, γιατι στο Banggood λεει οτι ειναι 7,5χιλ αλλα απο τις φωτογραφιες φενεται ποιο χοντρο. Το θελω για την γυναικα και το θελει λεπτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Δεν ειναι λεπτο Ειναι 1cm Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSFL22 Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Το φανταστηκα οτι γραφουν μ@@@@@@ς. Ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 σημερα παραγγειλα ενα για ενα φιλο. ηθελε κατι φτηνο καθως τα καταστρεφει!! πριν ειχε Moto e2014 φανταζομαι στα ιδια κυβικα ειναι και αυτο εδω ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 στα specs καλύτερο ειναι. Τετραπυρηνο αντι διπυρηνο, περισσοτερος χωρος, camera κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όχι ρε το moto e14 έχει 4πυρηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddieobscurant Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Όχι ρε το moto e14 έχει 4πυρηνο Το moto e 2014 ειναι διπύρηνο , το μοντελο του 2015 ειναι τετραπύρηνο . Αν παντως κάποιος τον ενδιαφερει το κινητο δινω ενα ασημενιο καινουριο 45 ευρώ (οσο δλδ το πήρα απο gearbest) με ενα χρονο εγγύηση, καθως πηρα ενα για μενα και ενα για την κοπελα μου αλλα της φαινεται μεγαλο σε σχεση με το xperia ray που χε πριν και δεν το θέλει . Το κινητο απλα ανοιχτηκε για να διαπιστωθει ότι δουλευει και ολα ειναι οκ. Απλως αυτή τη στιγμή εχω φύγει επαρχια για πασχα οποτε οποιος το θελει να υπολογισει και 2-3 ευρω μεταφορικα με ελτα αλλιώς σε δυο βδομαδες θα μαι αθήνα. Αξιολογήσεις μου μπορειτε να δειτε εδώ απο διπλανο φορουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympiakos Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 παλικαρια καμια θηκη σιλικονης και προτεκτορ εχει βρει κανεις;;γιατι δεν εχω βρει κατι .....αν εχει αγορασει καποιος απο καπου ας γραψει το λινκ εδω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts