yarisakis Δημοσιεύτηκε October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 21, 2015 Με απενεργοποιημενα τα smart settings και ενω η οθονη ειναι σβηστή , ..σε ανυποπτες χρονικες στιγμες ενεργοποιειται (στο σημειο που την χτυπαμε 2 φορες για να ξεκλιδωσει)...και μετα απο λιγο ξανασβηνει ! Δεν εχω καταλαβει με ποιο κριτηριο το κανει αυτο, ουτε αν ειναι λογικη λειτουργια η δυσλειτουργια! Απο τις ρυθμισεις δεν μπορεσα να βρω κατι! Γνωριζει καποιος τι μπορει να συμβαινει? Ευχαριστώ .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Στην τελευταια αναβαθμιση λογισμικου του Lg g4 μου ,αφου εγκατασταθηκε το νεο λογισμικο ,το κινητο stuckαρε κανοντας "βελτιστοποιηση Android" και εχει μεινει σε αυτο το σημειο αρκετες ωρες. Τι μπορω να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Μέχρι να μπει κάποιος που ξέρει καλύτερα , θα σου έλεγα να το βάλεις στο ρεύμα σε πρώτη φάση μπας και ξεκολλήσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το εχω βαλει αλλα το κακο ειναι οτι ζεσταινεται(το εχω βαλει στο ψυγειο) και δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει αυτο. Λες να το στειλω καπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Το εχω βαλει αλλα το κακο ειναι οτι ζεσταινεται(το εχω βαλει στο ψυγειο) και δεν καταλαβαινω γιατι συμβαινει αυτο. Λες να το στειλω καπου; Οχι φιλε γιατι... αραξε... Και να μην ξεκολλησει ποτε θα του περασεις χειροκινητα την MM με το LG UP... Εγω την περασα σε 5 λεπτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τι να σου πω δεν ξέρω . Κανε υπομονή και κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει κάτι. Λογικά Ίσως να έχει γίνει η βελτιστοποίηση και απλά να κόλλησε , αλλά ρισκάρεις τώρα να βγάλεις την μπαταρία; Μπορεί Μετά μα μην ανοίγει καν και να φύγεις για σέρβις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konst4ntin0s Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ναι κατι μου ειπες τωρα εμενα... Χαχα :-) ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι σιγουρα περιμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Κατεβασε την ΜΜ απο εδω : http://storagecow.eu/Xda/LG%20G4/Marshmallow%206.0/H81520A_00.kdz Κατεβασε το LGUP απο εδω : http://oceanhost.eu/eps4h4pmwphu/LGUP.zip.htm Ανοιξε το LGUP ασε το BIN τικαρισμενο κατω αριστερα... πηγαινε δεξια στις 3 κοκκινες τελιες... πατα το & διαλεξε το kdz που κατεβασες.... Πανω διαλεγεις το REFUBRISH για να κανει clean install ( ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ) πριν πατησεις START κλεινεις το τηλ τελειως ( βγαλε μπαταρια για 5 δευτερα και βαλτην ξανα ) και πατα πατημενο το κουμπι προς τα πανω... και ταυτοχρονα συνδεσε το καλωδιο στο κινητο αφου πρωτα το εχεις βαλει στο PC θα μπει σε Download mode το τηλεφωνο... μετα πατα Start Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γιατι δεν βγαζεις απλα την μπαταρια και να δοκιμασεις να το ξανα bootαρεις? Δεν παθαινει τιποτα το τηλεφωνο αμα βγαλεις την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoraDiam Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Γειά σε ολους!μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν κατεβαίνει η αναβάθμιση?το κιν είναι από skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Γειά σε ολους!μπορεί κάποιος να μου πει γιατί δεν κατεβαίνει η αναβάθμιση?το κιν είναι από skroutz. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός. Τι εννοείς δεν κατεβαίνει? Έχει κολλήσει ας πούμε κάπου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Με την τελευταία αναβάθμιση για κάποιο λόγο οι επαφές κρασαρουν μόλις πάω να κάνω edit σε κάποια. Έχει παρατηρήσει κάποιος παρόμοιο θέμα; Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Και σε εμένα το έκανε και έφτιαξε με restart έχω την 20a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εμένα έχει την 20b και συνεχίζει να το κάνει ακόμα και με reboot!!!! Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasa1gr Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Το εχω και συγχρονίζει της επαφές στην google μηπως να το κανεις μια επαναφορά παντως οταν το έκανε η αλλαγές περνούσαν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neof1z Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Επαναφορά είναι η τελευταία λύση. Είδα ότι έχει βγει η 20C για κάποιες χώρες. Παράθεση NEXUS 5 RED 32Gb - LG G4 BLACK LEATHER - NOKIA LUMIA 1520 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Μόλις έβαλα με lgup την 20c...για να δούμε...χρόνος περίπου 7 λεπτά για την εγκατάσταση Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasil Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εγω να ρωτησω για ενα πρόβλημα που με βγήκε με την 6 την α. Μετα απο εγκατάσταση το wpa που κανει αναζητήσει σε δίκτυα με ελεγε πως δεν βρίσκει το WiFi. Μετα απο ενα hard reset ξανακατεβασα την εφαρμογή και δούλεψε κανονικά μετα απο μερικές μερες λειτουργίας παλι με εμφάνισε το ιδιο πρόβλημα. Εστειλα e-mail στο δημιουργό της εφαρμογής που με ειπε σε 6 δεν εχει καποιο προβλημα. Αν το εχει το προβλημα κάποιος και έχει βρει κάποια λύση ας με πει τη να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Εγω να ρωτησω για ενα πρόβλημα που με βγήκε με την 6 την α. Μετα απο εγκατάσταση το wpa που κανει αναζητήσει σε δίκτυα με ελεγε πως δεν βρίσκει το WiFi. Μετα απο ενα hard reset ξανακατεβασα την εφαρμογή και δούλεψε κανονικά μετα απο μερικές μερες λειτουργίας παλι με εμφάνισε το ιδιο πρόβλημα. Εστειλα e-mail στο δημιουργό της εφαρμογής που με ειπε σε 6 δεν εχει καποιο προβλημα. Αν το εχει το προβλημα κάποιος και έχει βρει κάποια λύση ας με πει τη να κανω.το greek wpa finder λες; αν ναι πρέπει να είναι ανοιχτή η τοποθεσία. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvasil Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 το greek wpa finder λες; αν ναι πρέπει να είναι ανοιχτή η τοποθεσία. Εσαι αρχηγός αυτο ηταν. Να σε ρωτησω εγω δεν εχω καποιο αλλο προβλημα να το παω στην c η να μείνω εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hall2001 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εσαι αρχηγός αυτο ηταν. Να σε ρωτησω εγω δεν εχω καποιο αλλο προβλημα να το παω στην c η να μείνω εδω ?Δεν την έχω βάλει ακόμα την c είμαι στην v20b για να σου πω με σιγουριά. Παράθεση Σημασία δεν έχει η πτώση, αλλά η πρόσκρουση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εσαι αρχηγός αυτο ηταν. Να σε ρωτησω εγω δεν εχω καποιο αλλο προβλημα να το παω στην c η να μείνω εδω ? Εγώ που έχω βάλει εδώ και λίγες μέρες την c δεν βλέπω κάποια διαφορά με την b.αντίστοιχα πολύ καλη Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Καλησπέρα Σήμερα πρώτη φορά προσπάθησα να ακούσω ράδιο από την συσκευή .έβαλα τα ακουστικά το άνοιξα αλλά δεν ακούω τίποτα ούτε από τα ακουστικά ούτε από μεγάφωνο. Τα ακουστικά λειτουργούν σε άλλες λειτουργίες (δοκιμασα και αλλά) δλδ ευθύνεται το ράδιο της συσκευής. Επίσης να πω ότι το αυτόματο ψάξιμο δούλευει και αποθηκεύει σταθμούς.καμμία ιδέα; Οκ το απεγκατεστησα και το πέρασα ξανά το ραδιόφωνο και δουλεύει . Edited January 18, 2016 by asgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem75 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 στην οθονη κλειδωματος,δεν μου βγάζει τον καιρο.ξερετε βροχη ηλιο γιατι?ειμαι στην 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) στην οθονη κλειδωματος,δεν μου βγάζει τον καιρο.ξερετε βροχη ηλιο γιατι?ειμαι στην 6 πήγαινε ρυθμίσεις - γενικές - σχετικά με το τηλέφωνο - κέντρο ενημέρωσης - ενημέρωση εφαρμογής .Εκει θα βρεις τον καιρό κάντον εγκατάσταση καλύτερα για γενικές ερωτήσεις να απευθύνεστε εδώ για να τα βλέπει κάποιος και να σας απαντάει και πιο άμεσα. Edited January 19, 2016 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts