al_exis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Κάτι άλλο που με απασχολεί.... Έχει φωτάκι ειδοποιήσεων; Όχι, δεν έχει notification led. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Όχι, δεν έχει notification led. Οχι εχει και μαλιστα 3 κοκκινο πρασινο μπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Οχι εχει και μαλιστα 3 κοκκινο πρασινο μπλε Άρα μάλλον έχει πρόβλημα του αδελφού μου. Έκτος κι αν έχει ρύθμιση Breathing light και είναι off. Θα μιλήσω μαζί του να το σιγουρέψω. Ζητω συγνώμη για την παραπληροφόριση:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Οχι εχει και μαλιστα 3 κοκκινο πρασινο μπλε Πολυ σωστος,εννοειται οτι εχει notification led,το απλο δεν εχει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Επιβεβαιώνω και εγω ότι έχει και μάλιστα "ειδικο" μενού για να επιλέξεις τι θες να εμφανίζεται σαν ειδοποίηση. ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Nα ρωτήσω κάτι παίδες...ενδιαφέρομαι για αυτό το κινητό αλλά έχω μερικές απορίες. 1.Λέει οτι η κάμερα είναι 8mp αλλά μπορεί να γίνει 13 με software.Ποιό είναι αυτό το software και πώς συμβαίνει κάτι τέτοιο?Επιρρεάζει αυτό κάπου το κινητό? 2.Λέτε πολλοί οτι η μπαταρία δεν πολυκρατάει.Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να την βελτιώσουμε(αποσπώμενη γαρ)? 3.Θήκες για αυτό το κινητό αξίζει να βάλουμε ή αυτή που έχει είναι τόπ?Υπάρχει γκάμα αν θελήσω να την αλλάξω? Σας εχαριστώ... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 για την κάμερα δεν ξέρω, εννοώ ότι έχει ρύθμιση για 13 MP αλλά κατά πόσον βγάζει τόσο δεν το έχω ελέγξει. όντως υπάρχει θέμα με την μπαταρία, που έχει να κάνει με το notification light,όταν ανάψει κρατάει το κινητό "ξύπνιο",με συνέπεια να τρώει γρήγορα μπαταρία,ίσως μελλοντικά με κάποιο update να φτιάξει θήκες είναι ίδιες με του απλού HT7,εγώ έβαλα από το απλό, καλό είναι να υπάρχει Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δηλαδή αν απενεργοποιήσω το notification light θα είμαι κομπλέ?Μπορώ να του αλλάξω την μπαταρία ή θα έχω θέμα? Θα μου πρότεινες κάποιο άλλο κινητό σε αυτά τα λεφτά ίσως και λίγα παραπάνω(30-40€) με παρόμοια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά? Ευχαριστώ... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Δηλαδή αν απενεργοποιήσω το notification light θα είμαι κομπλέ?Μπορώ να του αλλάξω την μπαταρία ή θα έχω θέμα? Θα μου πρότεινες κάποιο άλλο κινητό σε αυτά τα λεφτά ίσως και λίγα παραπάνω(30-40€) με παρόμοια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά? Ευχαριστώ... Υπαρχει σχετικο νημα για το 2ο σκελος της ερωτησης σου φιλε μου.:) Η οικονομικη διαφορα που λες ειναι μεγαλη για Κινεζοκινητα ιδιως. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Nα σαι καλά φίλε μου.Εσύ δλδ λές οτι μπορώ να βελτιώσω την μπαταρία?Κανα λίνκ υπάρχει... Ευχαριστώ... Εσύ με κάτω από 150€ ποιό θα μου πρότεινες?Αν γίνεται από Ελλάδα... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 λογικά αν κρίνω από το απλό ht7 σίγουρα θα διορθωθεί η μπαταρία, βέβαια μη φανταστεις εξωφρενικά, δεν παύει να έχει μεγάλη οθόνη,για τα χρήματα του πάντως αξίζει Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfc7 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Καλησπέρα,ποιο κινητό θα μου προτείνατε στην κατηγορία αυτή,cubot note s ή homtom ht7 pro;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 αν δε σε ενδιαφέρει η 4g σύνδεση πάρε το cubot Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfc7 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 αν δε σε ενδιαφέρει η 4g σύνδεση πάρε το cubot Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Πιστεύεις ότι πέρα απο την 4g σύνδεση το cubot υπερτερεί; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ίδια χαρακτηριστικά έχουν, απλά το Homtom έχει κάτι θέματα ακόμα, πιστεύω το cubot δε θα σε προβληματίσει, διάβασε όμως κ το αντίστοιχο thread Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ίδια χαρακτηριστικά έχουν, απλά το Homtom έχει κάτι θέματα ακόμα, πιστεύω το cubot δε θα σε προβληματίσει, διάβασε όμως κ το αντίστοιχο thread Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Ποια ειναι ακριβως τα θεματα που εχει το pro φιλε μου? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 το δικό μου συγκεκριμένα έχει ένα θέμα με τα hardware buttons,δεν λειτουργούν, το πάλεψα, δούλεψαν λίγο μετά γιοκ..γενικότερα υπάρχει θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας, δεν πέφτει σε deep sleep με συνέπεια να την καταναλώνει γρήγορα Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 το δικό μου συγκεκριμένα έχει ένα θέμα με τα hardware buttons,δεν λειτουργούν, το πάλεψα, δούλεψαν λίγο μετά γιοκ..γενικότερα υπάρχει θέμα με την κατανάλωση της μπαταρίας, δεν πέφτει σε deep sleep με συνέπεια να την καταναλώνει γρήγορα Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Αρα φιλε μου,το δικο σου εχει καποιο θεμα,δεν ειναι ο κανονας.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sfc7 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αρα φιλε μου,το δικο σου εχει καποιο θεμα,δεν ειναι ο κανονας.:) Δεν είναι συγκεκριμένα το δικό του,πρόσφατα δουλεύω το μικρότερο μοντέλο (Homtom ht3 pro) που έχει σχεδόν ίδια specs και παρατηρώ κάποια προβληματάκια σε μπαταρία και λογισμικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν είναι συγκεκριμένα το δικό του,πρόσφατα δουλεύω το μικρότερο μοντέλο (Homtom ht3 pro) που έχει σχεδόν ίδια specs και παρατηρώ κάποια προβληματάκια σε μπαταρία και λογισμικό. Προφανως αστειευεσαι φιλε μου.:) Ειναι 2 διαφορετικα μοντελα,οποτε δεν μπορουμε να εχουμε ασφαλη συμπερασματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αρα φιλε μου,το δικο σου εχει καποιο θεμα,δεν ειναι ο κανονας.:) είναι θέμα λογισμικού,οσο αφορά την μπαταρία πολλοί στο εξωτερικό που το πήραν έχουν το ίδιο πρόβλημα Sent from my HT7 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανως αστειευεσαι φιλε μου.:) Ειναι 2 διαφορετικα μοντελα,οποτε δεν μπορουμε να εχουμε ασφαλη συμπερασματα. ίδιο chipset έχουν,οποτε λογικό είναι να έχουν κ παρόμοια προβλήματα Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 είναι θέμα λογισμικού,οσο αφορά την μπαταρία πολλοί στο εξωτερικό που το πήραν έχουν το ίδιο πρόβλημα Sent from my HT7 Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ίδιο chipset έχουν,οποτε λογικό είναι να έχουν κ παρόμοια προβλήματα Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Eγω δεν εχω θεμα με την μπαταρια στις κορης μου,εσυ εχεις,αρα δεν ειναι θεμα καθαρα λογισμικου φιλε μου.:) Ναι και ολα τα Fiat 1.2 (τυχαιο) το ιδιο μοτερ εχουν,αλλα δεν εχουν ολα τα ιδια θεματα...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madprofessorus Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Eγω δεν εχω θεμα με την μπαταρια στις κορης μου,εσυ εχεις,αρα δεν ειναι θεμα καθαρα λογισμικου φιλε μου.:) Ναι και ολα τα Fiat 1.2 (τυχαιο) το ιδιο μοτερ εχουν,αλλα δεν εχουν ολα τα ιδια θεματα...... ίσως έπεσα στην περίπτωση,εχω παραγγείλει άλλο ένα για φίλο,οταν το λάβω θα δω τι κάνει Sent from my HT7 Pro using Tapatalk Παράθεση Android uber alles Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foust Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 (edited) μετά από έρευνα στο ιντερνετ αποφάσισα να πάρω, το HOMTOM HT7 Pro από σκρουτσμάγαζο η τιμη του στα 104 ευρω αξίζει βρε παιδιά; ή να πάρω το απλό. Με θήκη HOMTOM HT7 στα 5ευρω προσφορά αυτό που δεν ξέρω αν ταιριάζει για το pro Edited May 17, 2016 by foust Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ίδια συσκευή είναι στο μέγεθος και στα χαρακτηριστικά... Το 4g μόνο αλλάζει ;) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts