bfc Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Έχω το H818P με SN 606 και έκδοση λογισμικού την V20e-EUR. Ξαφνικά σήμερα μπήκε σε BOOTLOOP. Το κινητό πήγαινε να ανοίξει έγραφε ενημέρωση 1 από 12 εφαρμογές, εκκίνηση android και μετά έκανε επανεκκίνηση. Επειδή χρειαζόμουν τα δεδομένα απενεργοποίησα το big core με το LGUP και το MSM_Big_core_disable_tool_Rev8.0_20151224 που είναι και για MARSMALLOW αλλά συνέχισε να κάνει το ίδιο απλά χωρίς το big core το κινητό αργούσε πολύ περισσότερο να εκκινήσει. Επειδή ήμουν απελπισμένος για τα δεδομένα και δε με νοιάζει για το κινητό ή την εγγύηση έβγαλα τη πλακέτα και την έκανα με θερμό αέρα σε ειδικό μηχάνημα reflow και όχι απλό θερμοπίστολο. Αλλά πάλι τα ίδια, οπότε λέω πιθανόν να μη φταίει το BIG CORE. Τελικά στο τέλος λέω να δοκιμάσω να περάσω τη τελευταία έκδοση V20g-EUR με το LGUP με τη διαδικασία UPGRADE και το κινητό άνοιξε κανονικά, οπότε ήταν θέμα λογισμικού και όχι BIG CORE. Τα δεδομένα σώθηκαν. Οπότε προσοχή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όλα τα BOOTLOOP θέμα BIG CORE, και σε όποιον τύχει ας δοκιμάσει πρώτα να περάσει τη τελευταία έκδοση με τη διαδικασία UPGRADE για να μη χαθούν τα δεδομένα, πριν το στείλει στο service. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Οπότε προσοχή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όλα τα BOOTLOOP θέμα BIG CORE, και σε όποιον τύχει ας δοκιμάσει πρώτα να περάσει τη τελευταία έκδοση με τη διαδικασία UPGRADE για να μη χαθούν τα δεδομένα, πριν το στείλει στο service. Ελπίζω να βοήθησα. Το upgrade γίνεται μέσω κινητού ή πρέπει να κατεβάσω κάτι στο pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. December 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2016 Χρόνια Πολλά Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε βάλει εξωτερικό σκληρό δίσκο. Λέει ότι είναι μέχρι 2tb αλλά εμένα όταν βάλω τον 1tb ο δίσκος κάνει τσικ τσικ δυνατά και φοβάμαι να τον αφήσω πάνω. (για να δω αν δουλεύει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλησπέρα. Έχω και εγώ το δίκαρτο H818P από τον Ιούνιο.Το πήρα με την 5.01.Μου έβγαλε ενημέρωση λογισμικού πριν από περίπου τρείς μήνες.Δεν την έκανα αμέσως γιατί το χρησιμοποιώ επαγγελματικά και φοβήθηκα για τυχόν δυσλειτουργίες.Τελικά την έκανα 6.0 V20g-EUR-XX πριν από ένα μήνα με ΟΤΑ.Δεν είδα κάποια βελτίωση αλλά ούτε και κάτι χειρότερο.Το ένα και μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι η μπαταρία.Σε flight mode με εκκαθάριση των εφαρμογών μου καταναλώνει 3.5% κάθε ώρα.Κοίταξα την χρήση μπαταρίας και είδα "το τηλέφωνο είναι αδρανές"να έχει φάει 30% σε 8 ώρες???Με κανονική χρήση(δεδομένα,μισή ώρα ομιλία,αναμμένη οθόνη για μια ώρα,zello,watsup,facebook)δεν περνάω τις τέσσερις ώρες.Έχω απενεργοποιήσει την υψηλή ακρίβεια gps και έβαλα μόνο gps.Καμία απολύτως διαφορά.Καμία ιδέα κανείς?Μου έχει σπάσει τα νεύρα το φορτίζω τρείς φορές την μέρα κάποιες φορές και τεσσερις.Να δοκιμάσω εργοστασιακή επαναφορά?Α!!!με τη 5.01 δεν ήταν άριστο αλλά το flight mode ήταν οκ και με την δική μου κανονική χρήση έβγαζα σχεδόν 8 ώρες.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και για τυχόν απαντήσεις. το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ φιλαράκι, δεν βοηθάει τίποτα. Και εργοστασιακές έχω κάνει και τα πάντα΄ολα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bfc Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Το upgrade γίνεται μέσω κινητού ή πρέπει να κατεβάσω κάτι στο pc ? Κατεβάζεις το LG UP και το αντίστοιχο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Να υποθέσω ότι κανείς δεν έχει βάλει σκληρό δίσκο στο LG g4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Να υποθέσω ότι κανείς δεν έχει βάλει σκληρό δίσκο στο LG g4 Εχω βάλει εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Εχω βάλει εγώ. Δύο μηνύματα πιο πάνω γράφω για το πρόβλημα που έχω. Εσύ έχεις κάτι τέτοιο η το δικό μου μονό το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Δύο μηνύματα πιο πάνω γράφω για το πρόβλημα που έχω. Εσύ έχεις κάτι τέτοιο η το δικό μου μονό το κάνει. Θέλεις και εξωτερική τροφοδοσία με κανενα hub ή καλώδιο που ειναι γιαυτη τη δουλεια. Μετα για να δεις τα αρχεία πρεπει να κατεβάσεις το total commander με το ntfs plug in του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pankro Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Έβαλα το ίδιο δίσκο σε κινητό ενός φίλου 150€ τις Vodafone και το έπαιζε κανονικά χωρίς τροφοδοτικό. Ευχαριστώ vamire666 Καλή Χρονιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Έβαλα το ίδιο δίσκο σε κινητό ενός φίλου 150€ τις Vodafone και το έπαιζε κανονικά χωρίς τροφοδοτικό. Ευχαριστώ vamire666 Καλή Χρονιά. Καλη χρονιά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Τώρα τελευταία, κάποιες φορές κάνει επανεκκίνηση μόνο του, είναι ανησυχητικό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemaki Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Τώρα τελευταία, κάποιες φορές κάνει επανεκκίνηση μόνο του, είναι ανησυχητικό ? Ποια σειρα πλακετα φοραει. ? 5χχ ή 6χχ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Ποια σειρα πλακετα φοραει. ? 5χχ ή 6χχ ? Την 602 έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 To ιντερνετ δουλεύει και στις δύο κάρτες με 4G ή η μία 3G ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μόνο στη μια κάρτα θα έχεις 4g. Την ίδια στιγμή, η άλλη θα έχει 3g. Μπορείς φυσικά να κάνεις εναλλαγή. Αλλά κάθε φορά μόνο μια κάρτα θα έχει τη δυνατότητα 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Μόνο στη μια κάρτα θα έχεις 4g. Την ίδια στιγμή, η άλλη θα έχει 3g. Μπορείς φυσικά να κάνεις εναλλαγή. Αλλά κάθε φορά μόνο μια κάρτα θα έχει τη δυνατότητα 4g Που το έμαθες αυτό ; γιατί στο δικό μου οταν βάζω στην δευτερη κάρτα το internet ενεργό μου βγάζει Ε... Πήρα την LG μου λέει δεν εισάγεται από LG Hellas δεν μπορώ να ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Η δεύτερη κάρτα είναι μόνο 2g. Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Που το έμαθες αυτό ; γιατί στο δικό μου οταν βάζω στην δευτερη κάρτα το internet ενεργό μου βγάζει Ε... Πήρα την LG μου λέει δεν εισάγεται από LG Hellas δεν μπορώ να ξέρω... Ρυθμίσεις - Δίκτυα - Περισσότερα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας..... εκεί επιλέγεις τη "Προτιμόμενη λειτουργία δικτύου" για κάθε μια απο τις 2 κάρτες.... 4g στη πρώτη, αναγκαστικά GSM στη δεύτερη.... 4g στη δεύτερη, τότε GSM στη πρώτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Ρυθμίσεις - Δίκτυα - Περισσότερα - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας..... εκεί επιλέγεις τη "Προτιμόμενη λειτουργία δικτύου" για κάθε μια απο τις 2 κάρτες.... 4g στη πρώτη, αναγκαστικά GSM στη δεύτερη.... 4g στη δεύτερη, τότε GSM στη πρώτη ο jote λέει ότι είναι μόνο 2G η δεύτερη κάρτα Edited February 15, 2017 by morcheeba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 ...δεν εχω μετρήσει ταχύτητα της δευτερης κάρτας.... Εγω αναφέρω τι δειχνουν οι ρυθμίσεις. Οσον αφορά τη πρώτη κάρτα (για το αρχικό σου ερώτημα): ΝΑΙ! σ εμένα γράφει 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. February 16, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 ο jote λέει ότι είναι μόνο 2G η δεύτερη κάρτα Σε οποία κάρτα δίνεις Ίντερνετ, αυτή έχει δυνατότητα να πιάνει έως 4G , είτε είναι η 1 είτε η 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. February 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2017 Είπα ότι εφόσον έχεις 4g στην πρώτη κάρτα η δεύτερη θα έχει 2g φυσικά το ίδιο ισχύει και ανάποδα δηλαδή άμα στην δεύτερη κάρτα βάλεις 4g η πρώτη θα έχει 2g. Ίσως δεν το εξήγησα καλα Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Είπα ότι εφόσον έχεις 4g στην πρώτη κάρτα η δεύτερη θα έχει 2g φυσικά το ίδιο ισχύει και ανάποδα δηλαδή άμα στην δεύτερη κάρτα βάλεις 4g η πρώτη θα έχει 2g. Ίσως δεν το εξήγησα καλα Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Αυτό είναι το πρόβλημα ότι ανάποδα δεν ισχύει! Η κάρτα η δεύτερη είναι μόνιμα 2G... Για αυτό τον λόγο βγάζει μόνιμα Ε...Πήγα και στην vodafon και μου το επιβεβαίωσε...Δυστυχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί πρέπει να αλλάζουμε τις κάρτες για να έχουμε internet... στην δεύτερη κάρτα δεν γίνεται... Πήρα και LG Hellas αλλά εκεί δεν μου είπαν τίποτα γιατί το δίκαρτο δεν το εισάγουν καθόλου... Εκτός και κάποιος έχει να πεί κάτι άλλο.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...δεν εχω μετρήσει ταχύτητα της δευτερης κάρτας.... Εγω αναφέρω τι δειχνουν οι ρυθμίσεις. Οσον αφορά τη πρώτη κάρτα (για το αρχικό σου ερώτημα): ΝΑΙ! σ εμένα γράφει 4G Θέλω να δείς το ανάποδο δηλ στην δεύτερη κάρτα ενεργό το internet αν βγάζει 4G ή έστω Η ,3G Edited February 17, 2017 by morcheeba Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Αυτό είναι το πρόβλημα ότι ανάποδα δεν ισχύει! Η κάρτα η δεύτερη είναι μόνιμα 2G... Για αυτό τον λόγο βγάζει μόνιμα Ε...Πήγα και στην vodafon και μου το επιβεβαίωσε...Δυστυχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί πρέπει να αλλάζουμε τις κάρτες για να έχουμε internet... στην δεύτερη κάρτα δεν γίνεται... Πήρα και LG Hellas αλλά εκεί δεν μου είπαν τίποτα γιατί το δίκαρτο δεν το εισάγουν καθόλου... Εκτός και κάποιος έχει να πεί κάτι άλλο.. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλω να δείς το ανάποδο δηλ στην δεύτερη κάρτα ενεργό το internet αν βγάζει 4G ή έστω Η ,3G Δεν μπορεί να ισχύει αυτό. Σε αυτό που είχα άλλαζα άνετα μεταξύ wind & Cosmote to 4g. Και σε αυτό που έχει η γυναίκα μου τώρα αλλάζουνε τα 2g με τα 4g Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts