Jump to content

[Επίσημο] LG G4 Dual [H818P/N]

ParafronGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις δοκιμάσει με άλλο φορτιστή;

Άκυρο μακακία της γυναίκας μου, δεν είχε βάλει καλά το καλώδιο usb στον φορτιστή, ήταν βαλμενος στην μισή διαδρομή, έδειχνε να φορτίζει αλλά όχι όσο έπρεπε

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

• Απαντήσεις 891
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Δηλαδή αν δε μου είναι απαραίτητη η δεύτερη σιμ να πάρω καλύτερα το μονοκαρτο ;

Εγώ αυτό θα συνιστούσα. Ο μόνος λόγος που ίσως να πρότεινα το δίκαρτο (για όποιον φυσικά δεν χρειάζεται τη δεύτερη θύρα sim) είναι επειδή έχουν εμφανίσει πολύ καλύτερα ποσοστά σε προβλήματα bootloop σε σχέση με τα μονόκαρτα. Δεν είμαι σίγουρος όμως για το αν αυτά τα ποσοστά οφείλονται στην διαφορετική motherboard ή στις πολύ λιγότερες πωλήσεις που έχει κάνει το δίκαρτο.

Modpic.gif

καλησπερα το δικαρτο εχει καμια αλλη διαφορα σε σχεση με το μονοκαρτο? εκτος αυτο με το 4g+ ?
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Και δεν πιάνει 4g+ δίκτυα

Γιατί αυτό; το H818P έχει cat 6 και υποστηρίζει κανονικά όλες τις μπάντες.

Έχω την εντύπωση ότι το 4G+ θα παίζει στην B20 (800) , την οποία υποστηρίζει κανονικά το H818P.

Μήπως μπερδεύεσαι με το H818N, το οποίο όντως δεν υποστηρίζει 4G+ ;

Σύμφωνα με το gsmarena υποστηρίζει μέχρι cat4 δίκτυα 150mbps. Και συγκεκριμένα στο δικό μου δεν έχω δει ποτέ 4g+ Δίκτυο....οπότε....

Σύμφωνα με το gsmarena υποστηρίζει μέχρι cat4 δίκτυα 150mbps. Και συγκεκριμένα στο δικό μου δεν έχω δει ποτέ 4g+ Δίκτυο....οπότε....

Στην επίσημη ιστοσελίδα της LG δίνει για το Η818P... LTE (Cat.6, VoLTE).

To Η818Ν είναι αυτό που έχει Cat 4.

To μονοκαρτο βγάζει ένδειξη 4g+ ? Αν ναι τότε θα πρέπει να βγάζει και το δικαρτο. Μερικά κινητα δεν βγάζουν την ένδειξη 4g+ ακόμα και αν έχουν κλειδώσει σε αυτό.

To μονοκαρτο βγάζει ένδειξη 4g+ ? Αν ναι τότε θα πρέπει να βγάζει και το δικαρτο. Μερικά κινητα δεν βγάζουν την ένδειξη 4g+ ακόμα και αν έχουν κλειδώσει σε αυτό.

Το μονόκαρτο βγάζει κανονικά ένδειξη.αλλά στα specs δίνει cat6 μέχρι 300mbps. Για ποιο λόγο πρέπει και το Δίκαρτο? Δεν έχουν το ίδιο modem

Σε ορισμένα firmware δεν βγαζει καν την ένδειξη 4G/4G+, αλλά σκέτο LTE.

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το μονόκαρτο βγάζει κανονικά ένδειξη.αλλά στα specs δίνει cat6 μέχρι 300mbps. Για ποιο λόγο πρέπει και το Δίκαρτο? Δεν έχουν το ίδιο modem

Δεν διαβασες παραπάνω που γράφω ότι στο επισημο site της LG αναφέρει στα specifications του H818P ότι έχει cat 6 modem? Το GSMARENA δεν διαχωρίζει ούτε τα specs του H818p από το Η818Ν.

Edited by panosf

• Administrators
καλησπερα το δικαρτο εχει καμια αλλη διαφορα σε σχεση με το μονοκαρτο? εκτος αυτο με το 4g+ ?

Δεν υποστηρίζει και τα καπάκια που παρέχουν ασύρματη φόρτιση.

Modpic.gif

Μολις τωρα εγινα και εγω κατοχος του δικαρτου LG-H818P η αληθεια ειναι πως το πηρα πιο πολυ απο την καμερα αλλα δεν ξερω που ειναι καλυτερα να το εχουμε εχει το βασικο το απλο και ρυθμισεις που κανεις απο μονος σου...4/3 16/9 ακομα δεν το εχω δουλεψει για να δω που ειναι καλυτερα...Πρωτες εντυπωσεις στο κρατημα και γενικως πολυ καλο...στο κουτι παντως λεει

FDD LTE 700/800/850/900/1800/2100/2600...Και εχει αναγραφομενα 2 imei οπως και στην αποδειξη αγορας...

Θελω να του βαλω ενα tempered glass οποιος γνωριζει απο που να το αγορασω η αν εχει καποιος θε με βοηθουσε πολυ κατα προτιμηση nillkin....

Edited by stef31nos

• Administrators
Θελω να του βαλω ενα tempered glass οποιος γνωριζει απο που να το αγορασω η αν εχει καποιος θε με βοηθουσε πολυ κατα προτιμηση nillkin....

Διάβασε εδώ ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα post και θα καλυφθείς πλήρως... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428591

Modpic.gif

Διάβασε εδώ ξεκινώντας από τα πιο πρόσφατα post και θα καλυφθείς πλήρως... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428591

Σευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση!!!

καλησπερα

Μήπως γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω τo firmware 5.1 ευρωπαϊκή η ελληνική?

έχω το lg-h818p

Μην κάνω καμία βλακεία με το lgup γιατί βρίσκω για το lg-h818p firmware μονο από Αλγερία από Ινδονήσια κλπ.

http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda%2FLG+G4%2F

εκεί που ήταν το κινητό με την 5.1 φωτοβολίδα …

Με την 6 μου τρώει κωλυματακια … του τύπου όταν αλλάζεις σελίδες στο μενου να κάνει στιγμιαίο σκάλωμα στης επαφές το ίδιο …

Με την 5.1 δεν έκανε κιχ …αλλά δεν μπορώ να την βρω

εχω κάνει εγκατάσταση με hard reset χωρις κάρτες κλπ…

ευχαριστώ

Edited by spyros_greece

Μολις τωρα εγινα και εγω κατοχος του δικαρτου LG-H818P η αληθεια ειναι πως το πηρα πιο πολυ απο την καμερα αλλα δεν ξερω που ειναι καλυτερα να το εχουμε εχει το βασικο το απλο και ρυθμισεις που κανεις απο μονος σου...4/3 16/9 ακομα δεν το εχω δουλεψει για να δω που ειναι καλυτερα...Πρωτες εντυπωσεις στο κρατημα και γενικως πολυ καλο...στο κουτι παντως λεει

FDD LTE 700/800/850/900/1800/2100/2600...Και εχει αναγραφομενα 2 imei οπως και στην αποδειξη αγορας...

Καλησπερα! Μπορεις να μου πεις απο ποιο μαγαζι το πηρες?

Καλησπερα! Μπορεις να μου πεις απο ποιο μαγαζι το πηρες?

Καλησπερα δεν το πηρα απο μαγαζι το πηρα απο σιτε με αγγελιες 1νος μηνος και ειχε και την θηκη την Quick Circle Case αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα...

Τελικα εβαλα tempered glass στην Ομονοια πολυ φθηνο και πολυ καλο κομμενο για να μην επηρεαζει τους αιστητηρες και μπηκε τελεια..

Edited by athanaso77
Ρατσιστική έκφραση

Η ιδεα μου ειναι ή με την ΜΜ τι κινητο την πίνει την μπαταρία? Με την 5.1 δεν συνέβαινε αυτο

Με χρήση 4G φαίνεται να τα πάει χειρότερα και σε μένα. Με wifi πάνω κάτω ίδια.

Μια από τα ίδια είναι μεταξύ των δυο λειτουργικών...ή μπαταρία είναι χάλια....με το ζόρι βγάζω την ημέρα

Εμενα εχτες το βραδι απο τις 02:00 που φορτισε πληρως 100% το πρωι στις 09:00 ειχε παει στο 89% εντωμεταξυ μεσω usb 3 φορτιζει τα ζωα μου αργα ενω με την πριζα γρηγορα πολυ....

Εμενα εχτες το βραδι απο τις 02:00 που φορτισε πληρως 100% το πρωι στις 09:00 ειχε παει στο 89% εντωμεταξυ μεσω usb 3 φορτιζει τα ζωα μου αργα ενω με την πριζα γρηγορα πολυ....

Καποιο προβλημα εχεις στο στησιμο του κινητού σου...εγώ όταν το αφήνω στο 100% στις 10-11 το βραδυ , το βρίσκω 7-8 το πρωί να είναι πάλι στο 100%. Σε stand by το τηλέφωνο ειναι βραχος.

Καποιο προβλημα εχεις στο στησιμο του κινητού σου...εγώ όταν το αφήνω στο 100% στις 10-11 το βραδυ , το βρίσκω 7-8 το πρωί να είναι πάλι στο 100%. Σε stand by το τηλέφωνο ειναι βραχος.

Δεν νομιζω να εχω κανει καποιο λαθος λιγες εφαρμογες εχω ουτε συ αλλος οσες ειχα σε ολα μου τα κινητα θα το ξαναδω σημερα τι θα κανει αλλωστε το εχω πολυ λιγες μερες...

Οκ δεχομαι οτι μπορούμε να κανουμε κατι λαθος. Τι μπορει να ειναι αυτο? Κουκια μετρημενα ειναι, 4τζι δεν βαζω

Τι μπορεί να ειναι αυτο που εχει βαλει καλαμακι και πινει μπαταρια?

Edited by jote

Αρχικά τσεκάρετε αν έχει κανει τιποτα updates κατά την διάρκεια της νυχτας, το location καλο είναι να βρίσκεται στο δίκτυα , ενηνερωσεις καιρού να γίνονται σε μεγαλύτερα διαστήματα (π.Χ. 6 ωρες), το Wi-Fi να κλείνει αυτόματα όταν δεν είναι συνδεμενο κτλ κτλ

Θα προσπαθήσω να το "σκισω" σήμερα σε χρήση (με 4G μόνιμα ανοιχτο) και θα ανεβάσω στατιστικά το βράδυ για να έχετε ένα μέτρο .

Αρχικά τσεκάρετε αν έχει κανει τιποτα updates κατά την διάρκεια της νυχτας, το location καλο είναι να βρίσκεται στο δίκτυα , ενηνερωσεις καιρού να γίνονται σε μεγαλύτερα διαστήματα (π.Χ. 6 ωρες), το Wi-Fi να κλείνει αυτόματα όταν δεν είναι συνδεμενο κτλ κτλ

Θα προσπαθήσω να το "σκισω" σήμερα σε χρήση (με 4G μόνιμα ανοιχτο) και θα ανεβάσω στατιστικά το βράδυ για να έχετε ένα μέτρο .

Εμενα εστρωσε δεν ξερω το φορτισα απο το λαπ τοπ και δεν πεφτει με τπτ τωρα ειναι στο 100% ποση ωρα και δεν πεφτει με τπτ....

Νομιζω πως ειναι το καλυτερο κινητο δικαρτο που ειχα ποτε γιατι παντα παιρνω δικαρτα!!!Δεν φαινεται καθολου μεγαλο κιας ερχομαι απο 4.3 κ μετα 5 ιντζες και ειναι πανεμορφο!!!

Πως κοιταμε τι σειρα ειναι και τι ρολο παιζει αυτη η σειρα?

Edited by stef31nos