magkas15 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το δικό μου πάντως LG-H818P με καινούρια sim Q δεν βγάζει επιλογή 4G (ούτε στη sim1 ούτε στη sim2) ενώ με vodafone πιάνει κανονικά 4G και στις δύο sim.Και δεν καταλαβαίνω γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Δίνει η Q το 4g? Δεν νομίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 19, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μπορώ να σταματήσω τα κατέβασμα και να το αρχίσω άλλη στιγμή? Φυσικά και μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα κάτοχος σήμερα και γω,δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που εναλλάσσει τις κάρτες στις κλήσεις.πρέπει να βάλω νούμερα που θέλω να καλω με την σιμ 1 και νούμερα για την σιμ 2;είναι λίγο δύσχρηστο κατά τη γνώμη μου,σε σχέση με πιο παλια δικαρτα που πριν την κλήση σε ρωτάει πιοια κάρτα θες να κάνει την κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα κάτοχος σήμερα και γω,δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο που εναλλάσσει τις κάρτες στις κλήσεις.πρέπει να βάλω νούμερα που θέλω να καλω με την σιμ 1 και νούμερα για την σιμ 2;είναι λίγο δύσχρηστο κατά τη γνώμη μου,σε σχέση με πιο παλια δικαρτα που πριν την κλήση σε ρωτάει πιοια κάρτα θες να κάνει την κλήση Δεν ξέρω τι δίκαρτο είχες παλιότερα πάντως εμένα μου φαίνεται πολύ εύχρηστο. Κατεβάζω την μπάρα, επιλέγω primary sim και κάνω κλήση η στέλνω μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster749 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Στα δικαρτα που ειχα παταγες πανω στην επαφη και εβγαινε ενα μενου επιλογης σιμ1 η σιμ2,αντιστοιχα και στα μηνυματα οταν παταγες αποστολη γινοταν το ιδιο.θεμα συνηθειας ,οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Στα δικαρτα που ειχα παταγες πανω στην επαφη και εβγαινε ενα μενου επιλογης σιμ1 η σιμ2,αντιστοιχα και στα μηνυματα οταν παταγες αποστολη γινοταν το ιδιο.θεμα συνηθειας ,οκ Εδώ πρώτα επιλέγεις την κάρτα και μετά στέλνεις ή πέρνεις τηλέφωνο. Για μένα που ταξιδευω, όταν είμαι εξωτερικο, η σωστή κάρτα είναι επιλεγμένη και έτσι αποφεύγω ένα κλικ παραπάνω σε σχέση με άλλα δικαρτο. Έχει και το κουμπί κάτω που μπορείς να πατήσεις για να κάνεις εναλλαγή μεταξύ των δύο καρτών https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160319/b4c48888326bdc30255171fa065c35b2.jpg Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keltonas Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ποιο εύκολα εγω το επιλεγω απο την μπαρα στο κατω μερος ,εννοω αυτη με τα πληκτρα επιστροφη ,home και αποκρυψη. Το τεταρτο δεξια ειναι η επιλογη για σιμ τουλαχιστον στην δικια μου διαταξη γιατι ειναι παραμετροποιησιμη η μπαρα αυτη απο τις ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Βάζοντας το true phone η pixelphone από store τα πράγματα γίνονται πολύ πιο εύκολα. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ειμουν ετοιμος να παρω το one+2 παλι καλα που διαβασα εδω και τελικα θα παρω το G4 dual!!!!Απο desing δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ολα τα αλλα του ειναι τελεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ok περασα την 6.0 Χρειαζεται να κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμισεων και να τα στήσω τις εφαρμογές απο την αρχή ή να τα αφήσω έτσι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apkor Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παλληκάρια καλησπέρα, "χαζή" ερώτηση.... Οι διαστάσεις ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ με το απλό LG G4; Δηλαδή για θήκες και αξεσουάρ ψάχνω για LG G4; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 παλληκάρια καλησπέρα, "χαζή" ερώτηση.... Οι διαστάσεις ταιριάζουν ΑΠΟΛΥΤΑ με το απλό LG G4; Δηλαδή για θήκες και αξεσουάρ ψάχνω για LG G4; Ευχαριστώ Ακριβως οι ιδιες διαστάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 επειδη η διαφορα με το μονοκαρτο ειναι μικρη υπαρχει καποιος λογος να μην παρει καποιος τη δικαρτη εκδοση; υπαρχει κατι που "χανει" καποιος αν παρει το 2καρτο;; εγγυηση εχουν ιδια; ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Ίδια εγγύηση, δεν έχει ασύρματη φόρτιση, και μικρότερη υποστήριξη στο xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Και δεν πιάνει 4g+ δίκτυα Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Και δεν πιάνει 4g+ δίκτυα ...που εδώ δεν έχουμε...ακόμα... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Δηλαδή αν δε μου είναι απαραίτητη η δεύτερη σιμ να πάρω καλύτερα το μονοκαρτο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Εγω παλι το δικαρτο θα επερνα γιατι δεν ξερεις αργοτερα πως θελω να κινηθώ αναλογα μα τις προσφορες στις εταιρειες κινητής Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Γειά σας παιδιά, αγόρασα το κινητό το Σάββατο που μας πέρασε για την γυναίκα μου και έχω παρατηρήσει ότι αργεί να φορτισει η μπαταρία, έχει παρουσιαστεί σε κανένα; άλλο αυτό το πρόβλημα; θα στρώσει με την πάροδο του χρόνου; το κινητό έχει ενημερωθεί και έχει την τελευταία έκδοση mm Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 20, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Έχεις δοκιμάσει με άλλο φορτιστή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgoul Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Και δεν πιάνει 4g+ δίκτυα Αυτό από που προκείπτει? edit Εχεις δίκιο Edited March 21, 2016 by dimgoul αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis20 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Είναι αδιαβροχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 21, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Είναι αδιαβροχο? Όχι δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 ...που εδώ δεν έχουμε...ακόμα... Αθήνα το μονόκαρτο που έπιανε 4g+ είχε διαφορά αλλά μικρή Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts