nexus82 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Στις 11 το έβγαλα απο τον φορτιστή. 100% φόρτιση. Απο τότε messenger μηνύματα και όχι Συνέχεια, 2-3 Τηλέφωνα ενα δεκάλεπτο και 10 λεπτά browsing. Στην ανάλυση έχει 42% οθόνη, 15% messenger και 8% ίντερνετ. 5ώρες και 15 λεπτά μπαταρία. Τώρα είναι στο 56%. Δικαιολογείται τέτοια πτώση? 602. Ένα χρόνο περίπου το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsavman Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Πόσο screen on time πες μας :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nexus82 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Που το βλέπουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Που το βλέπουμε αυτό? ρυθμισεις/γενικες/μπαταρια και εξοικονομ./χρηση μπαταριας/οθονη εκει λεει λεπτομεριες χρησης και γραφει κατι με ωρες και λεπτα αυτο εννοει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Καλησπέρα στα παιδιά.να κανω μια ερώτηση, ενω στο ποσοστό δειχνει 1% και μετα κλεινει μολις το βαζω να φορτίσει μου δειχνει 27% εχει τωρα πολυ καιρο που το κανει αυτο απλα δεν το ειχα αναφερει εδω.μήπως η μπαταρια αρχιζει και τα φτύνει? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Μάλλον θα χρειαστείς άλλη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. April 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2017 Παιδιά κάποιο λινκ για αγορά μπαταρίας από Ελλάδα ;ευχαριστω πολύ! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μάλλον θα χρειαστείς άλλη μπαταρία. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.Και εγω αυτο υποψιάζομαι, λεω να την αγοράσω απο την procordia για να εχω το κεφαλι μου. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Γνήσια μπορείς να βρεις και αλλού, το θέμα είναι να επιβεβαιωθεί το πρόβλημα και ως εκ τούτου και η λύση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Στο Σκρουτζ δεν μου γεμίζει πάντως καμία το μάτι για γνήσια. Κάνε και ένα calibration την μπαταρία. Είχα το ίδιο θέμα και έφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δε μπορει,καποιο απο τα μαγαζια στο σκρουτζ θα εχει την αυθεντικη... Το θεμα ειναι ποιο!! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Δε μπορει,καποιο απο τα μαγαζια στο σκρουτζ θα εχει την αυθεντικη... Το θεμα ειναι ποιο!! Συνηθως το πιο ακριβο; Αρα μια η αλλη σου βγαινει να παρεις απο procodia νομιζω ειχε πει καποιο παιδι εδω μεσα για 18ευρω; Επειδη και εγω το σκεφτομαι αν θα παρω θα ηθελα να ηξερα τιμη απο procodia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Αν ειναι 18€ απο προκορντια, τοτε τι το συζηταμε; :p Σιγα τη διαφορα. Καποιος που μενει επαρχια ας πουμε, το ενα το αλλο θα του βγει ακομη και απο το πιο φτηνο σκρουτζομαγαζο :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Το θέμα ειναι να επιβεβαιώσει κάποιος αν όντως ειναι 18 αντε το πολύ 20 δεν νομίζω να αξίζει η αγορά της απο με το ρίσκο να είναι μαϊμού. Αν αγόραζα πάντως απο ίντερνετ θα αγόραζα απο κανένα ebay το πακετάκι που εχει και τον φορτιστή για να φορτίζεις την μπαταριά σκέτη. Edited April 10, 2017 by vamire666 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Κάντε ένα τηλέφωνο στην procordia και ρωτήστε τιμή μπαταρίας ;) Ωράριο Λειτουργίας : Δευτέρα - Παρασκευή : 09.00 πμ - 17.00 μμ (Σάββατο και Κυριακή είναι κλειστά) Τηλεφωνικό Kέντρο : 210 7777076 Απαντάνε πολύ γρήγορα και στα email: info@procordia.gr (Ρίνα) Edited April 10, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μολις πηρα τηλ στην procordia 17 ευρω εχει.σχεδον τα ιδια εξοδα αποστολης βγαινει και με το σκρουτζ απο οτι κοιταξα που την εχει.παντως και καινουργια μπαταρια να βαλεις εγω πιστεύω με τετοια αυτονομία που εχει 2 μπαταριες θελεις μαζι σου. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μολις πηρα τηλ στην procordia 17 ευρω εχει.σχεδον τα ιδια εξοδα αποστολης βγαινει και με το σκρουτζ απο οτι κοιταξα που την εχει.παντως και καινουργια μπαταρια να βαλεις εγω πιστεύω με τετοια αυτονομία που εχει 2 μπαταριες θελεις μαζι σου. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο απόλυτα, αν το χρησιμοποιήσεις και λίγο παραπάνω.... Γενικά αν ζητάς 3 με 4 sot από το κινητό την ημέρα δύο μπαταρίες οπωσδήποτε Στάλθηκε από το SM-G610F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Μετα απο 13 μηνες χρησης, οι 4 ωρες SOT ειναι απιαστο ονειρο. Εκτος και αν δεν εχεις ουτε τα βασικα ενεργά. Με 30-45 λεπτα κλησεων , και πολυ βασικη χρηση (ιντερνετ φεισμπουκ καθολου γκειμινγκ - παντα GSM + wifi ,καθολου 3g/4g), εχω 3:45 στο 5%. Με κανα 2ωρο κλησεις και ιδια χρηση, πεφτει στις 3:10 ... 4 ωρες εχω να δω απο το καλοκαιρι :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekLegend Δημ. April 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2017 Παιδια θελω τη βοηθεια σας.. Βλεπω οτι η μπαταρια τελειωνει σχετικα γρηγορα.. Υπαρχει τροπος να δω την "υγεια" της και αν οντως υπαρχει θεμα ή ειναι ολα οκ? Να επισημανω οτι ειχα στειλει το κιν για service λογω bootloop μετα απο 1 χρονο χρησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 15, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Όταν λες "σχετικά γρήγορα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά...εδώ και κάποιες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με τη φόρτιση. Συνδέω το φορτιστή και μετά από 1 δευτερόλεπτο σταματάει η φόρτιση και στην κατάσταση γράφει "εκτός φόρτισης". Δεν γράφει δηλαδή ούτε ότι φορτίζει αλλά ούτε και "αποφόρτιση". Επίσης κάποιες φορές αντί να γράφει φόρτιση AC γράφει φόρτιση USB ενώ το βάζω κανονικά σρον φορτιστή. Δοκίμασα να αλλάξω πρίζα η φορτιστή το κάνει και πάλι. Μετά από αρκετά "βάλε-βγάλε" το βύσμα τελικά φορτίζει... Έχει συμβεί σε κανέναν; Είναι λέτε θέμα μπαταρίας η πλακέτας; Η Lg απ το τηλέφωνο μου είπαν ότι μάλλον θέμα μπαταρίας είναι... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpaso Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εγώ που το έπαθα κουνούσα λίγο το καλώδιο προς τα επάνω, έκανε επαφή και φορτίζε. Ήταν από το βύσμα του κινητού. Δεν το έφτιαξα πότε. Έβρισκα το σημείο που έκανε επαφή και το άφηνα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Αλλαξε USB καλωδιο. Το πιο πιθανο ειναι να λυσεις και το προβλημα σου :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Δοκίμασα και άλλο καλώδιο και άλλο φορτιστή...ίσως φταίει η υποδοχή... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qqqqqaa Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μολις πηρα τηλ στην procordia 17 ευρω εχει.σχεδον τα ιδια εξοδα αποστολης βγαινει και με το σκρουτζ απο οτι κοιταξα που την εχει.παντως και καινουργια μπαταρια να βαλεις εγω πιστεύω με τετοια αυτονομία που εχει 2 μπαταριες θελεις μαζι σου. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ που τους έστειλα email σήμερα Μου απάντησαν 22€ χωρίς τα μεταφορικά. 5€ πάνω σε 1,5 μήνα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts