Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είσαι 5+ ώρες με mm; Μια χαρά

Μαλιστα στο 11% που εμεινε πριν κοιμηθω (περιπου 1:30) , στις 9 το πρωι ειχα ... 11% (με κλειστο WiFi )

Δε ξερω γιατι σε εμενα παει αρκετα καλα με ΜΜ και σε αλλους οχι, μου φαινεται παραξενο.

Με Lollipop δε προλαβα πολλα πραγματα και δε ξερω πως ηταν...

• Απαντήσεις 921
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το δικό μου ρεκόρ παντως με αυτόματη φωτεινότητα και ολα τα υπόλοιπα κλειστα οταν δεν τα χρειάζομαι ειναι 5 και 22 με lollipop. Μεσος ορος γυρω στις 4μιση. Και παλι ικανοποιημένος είμαι

Εχω δει και παραπανω , στο 5% ειχα 5ω50λ. Αλλα ετυχε μια φορα. Εχω δει συχνα-πυκνα και περιπου στις 4ω20λ . Μ.ο και εγω 4μιση ωρες.

Δεν εχω προβλημα. Πολλες φορες δε χρειαζομαι φορτιση καθημερινη αλλα καθε 2 μερες, βασει της χρησης που κανω.

Εχω δει και παραπανω , στο 5% ειχα 5ω50λ. Αλλα ετυχε μια φορα. Εχω δει συχνα-πυκνα και περιπου στις 4ω20λ . Μ.ο και εγω 4μιση ωρες.

Δεν εχω προβλημα. Πολλες φορες δε χρειαζομαι φορτιση καθημερινη αλλα καθε 2 μερες, βασει της χρησης που κανω.

νομιζω δεν εχει να κανει τομμυ ο καθενας κανει αλλη χρήση...εγω ουτε 4g δουλευω ουτε gps συνεχεια αλλος παιζει παιχνιδια αλλος οχι αλλος μιλαει με τις ωρες με την γκομενα αλλος στελνει 100 μηνυματα στο viber αλλος εχει αυτοματη φωτεινοτητα και αλλα πολλα....αν εισαι κοντα στα 5 ωρες μεσο ωρο τοτε δουλευει νορμαl και μενα μια μερα παει και λιγο παραπανω..ειχε αρκετη βελτιωση η ΜΜ αλλα οχι αμαν θεαματικα πραγματα που να φτανεις 2 μερες και να εχεις και 10% υπολοιπο!!!ασε που σκεφτομαι πως πολλα θεματα που βγαζει η συσκευη ωφειλονται στην κακογραμμενη ''doze''!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

3ης ημερες τις εχω ανετα

Θα το ανοίγεις και θα το κλείνεις...δεν εξηγείται αλλιως...εκτός και αν είσαι μόνο με φωνή και καθόλου data αλλά και εκεί πέφτει 2% περίπου την ώρα.

ΕΚΤΌς και είσαι μόνο φωνή και το ανοίγεις και το κλείνεις ..... :D

Θα το ανοίγεις και θα το κλείνεις...δεν εξηγείται αλλιως...εκτός και αν είσαι μόνο με φωνή και καθόλου data αλλά και εκεί πέφτει 2% περίπου την ώρα.

ΕΚΤΌς και είσαι μόνο φωνή και το ανοίγεις και το κλείνεις ..... :D

Αν βαλεις mm θα καταλαβεις πως δεν παιζει κατι τετοιο.

Η lollipop κανει τρομερη καταναλωση σε stand by αλλα εχει λιγοτερη καταναλωση οταν ανοιγεις την οθονη και το αντιστροφο οταν εχεις mm αν και για την οθονη καποιες φορες βγαζει καλα αποτελεσματα και η mm.

Μπορεις να τσεκαρεις τι σου φταει με το gsam battery monitor τι καταναλωση κανει και ποτε.. αν μπεις εκει που γραφει καταναλωση οθονης θα δεις ποσο καταναλωνεις με on/off.

Και ολα αυτα σχεδον παντα με ενεργα δεδομενα με 3g ενεργοποιημενο και οχι 2g σηματα που κανουν μπουρουπουπου στα ηχεια μου και με χαλια σημα στη περιοχη μου ή καλυτερα με την σαπια κεραια των lg.. To 90% ειναι κατω απο 50% σημα και γιαυτο υπαρχει εφαρμογη να το τσεκαρεις (network monitor).. Sot 3:30 - 5:30 ωρες αναλογα το ποσο αφηνω να ανεβαζει θερμοκρασια το κινητακι ;)

Εχει γινει στανταρ το 2ημερο πολυ σπανια να καταναλωσω σε μια ημερα την μπαταρια.

1% ανα 2 ωρες περιπου μου πεφτει εμενα και ισως λεω πολυ.

Edited by vamire666

Στη ΜΜ παιδια πρεπει να περασει 8ωρο για να φαει εστω και 1% σε υπνο . Πχ χτες το αφησα 12μιση το βραδυ στο 71% και το πρωι 9, ειχα 70%, αλλα ειχε παιξει και λιγο στο 71%.

Γενικα αν κανω την στανταρ χρηση μου , στο τελος της ημερας εχω εκει γυρω στο 70% μπαταρια. Με την ιδια χρηση θα πεσω περιπου στο 30% (καθως εχω παρατηρησει οτι απο το 75 εως το 25 πεφτει πιο γρηγορα και απο το 25 μεχρι το 10% περναει περισσοτερος χρονος - μετα ειναι οπως λαχει).

Τωρα αν κρατουσε ακομη μια ημερα χωρις φορτιση, οχι θα λεγαμε; Δε θα λεγαμε. Αλλα ακομη και ετσι, με οθονη 2Κ κλπ , ειναι μια χαρα η καταναλωση. Θα μπορουσε καλυτερη ,αλλα θα μπορουσε και χειροτερη , για την LG μιλαμε :lol:

ΥΓ offtopic: Δε θα περιμενα να δω σα του G2 με Kitkat βεβαια ή με ff1.3 και custom kernel που 2 χρονια μετα τους παει σφαιρα και τους βγαζει 5μισαωρα (2 χρονων μπαταρια). Δε βλεπω την ωρα να σκαλιξω της κοπελας μου το G2 (οταν με αφησει επιτελους :P ) /offtopic

Στη ΜΜ παιδια πρεπει να περασει 8ωρο για να φαει εστω και 1% σε υπνο . Πχ χτες το αφησα 12μιση το βραδυ στο 71% και το πρωι 9, ειχα 70%, αλλα ειχε παιξει και λιγο στο 71%.

Γενικα αν κανω την στανταρ χρηση μου , στο τελος της ημερας εχω εκει γυρω στο 70% μπαταρια. Με την ιδια χρηση θα πεσω περιπου στο 30% (καθως εχω παρατηρησει οτι απο το 75 εως το 25 πεφτει πιο γρηγορα και απο το 25 μεχρι το 10% περναει περισσοτερος χρονος - μετα ειναι οπως λαχει).

Τωρα αν κρατουσε ακομη μια ημερα χωρις φορτιση, οχι θα λεγαμε; Δε θα λεγαμε. Αλλα ακομη και ετσι, με οθονη 2Κ κλπ , ειναι μια χαρα η καταναλωση. Θα μπορουσε καλυτερη ,αλλα θα μπορουσε και χειροτερη , για την LG μιλαμε :lol:

ΥΓ offtopic: Δε θα περιμενα να δω σα του G2 με Kitkat βεβαια ή με ff1.3 και custom kernel που 2 χρονια μετα τους παει σφαιρα και τους βγαζει 5μισαωρα (2 χρονων μπαταρια). Δε βλεπω την ωρα να σκαλιξω της κοπελας μου το G2 (οταν με αφησει επιτελους :P ) /offtopic

Εγώ πάλι παρατηρώ ότι από το 90 έως το 50 πέφτει πιο αργά από ότι μεταξύ 50 και 10

Εγώ πάλι παρατηρώ ότι από το 90 έως το 50 πέφτει πιο αργά από ότι μεταξύ 50 και 10

Πραγματικα οτι να'ναι συμβαινει στον καθενα :lol: , και με προηγουμενα LG εχω παρατηρησει πως διαφορετικη συμπεριφορα ειχε η μπαταρια ακομη και σε ιδια χρηση μεταξυ χρηστων του κινητου! Φυσικα παιζουν ρολο πολλα πραγματα , οπως οι εφαρμογες που εχεις και σου τρωνε μπαταρια , κλπ κλπ.

ναι και μενα ετσι μολις φτασει στο 50 μου φτιαχνει την ψυχολογια οτι αν κανω το λαθος και βγω με αυτο το ποσοστο μεχρι να γυρισω θα εχει κλεισει....μεσα σε 5 ωρες εχει φτασει στο 37 χωρις ιδιαιτερη χρηση....αλλα και απο τα 100 μεχρι τα 99 χτυπαω ανετα 4-5 ωρες σε αναμονη οτι να ναι καταστασεις!!χααχαχαχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι και μενα ετσι μολις φτασει στο 50 μου φτιαχνει την ψυχολογια οτι αν κανω το λαθος και βγω με αυτο το ποσοστο μεχρι να γυρισω θα εχει κλεισει....μεσα σε 5 ωρες εχει φτασει στο 37 χωρις ιδιαιτερη χρηση....αλλα και απο τα 100 μεχρι τα 99 χτυπαω ανετα 4-5 ωρες σε αναμονη οτι να ναι καταστασεις!!χααχαχαχ

Aν και δεν εχω κανει πανω απο 7-8 φορτίσεις.

Παρατήρησα ουτε στις 2 τελευταίες φορτισεις που δεν το φόρτωσα με το quick charger αλλα με αυτον του Lumia 1020 δεν εχανε τοσο γρηγορα απο το 50% και κατω.

Μηπως επειδη στο quick οταν φορτιζει πιανει το 50% πολυ γρήγορα δεν το κανει και σωστα?

Γενικα για την χρηση που του κανω χωρις games αλλα με αρκετο internet με wifi και κανα 40λεπτο 3g βγαζει την μερα ανετα.

4+ωρες οθονη.

Τωρα ειμαι στα 70% με 2 ωρες και 15 λεπτα sot

Dhamher_00

Aν και δεν εχω κανει πανω απο 7-8 φορτίσεις.

Παρατήρησα ουτε στις 2 τελευταίες φορτισεις που δεν το φόρτωσα με το quick charger αλλα με αυτον του Lumia 1020 δεν εχανε τοσο γρηγορα απο το 50% και κατω.

Μηπως επειδη στο quick οταν φορτιζει πιανει το 50% πολυ γρήγορα δεν το κανει και σωστα?

Γενικα για την χρηση που του κανω χωρις games αλλα με αρκετο internet με wifi και κανα 40λεπτο 3g βγαζει την μερα ανετα.

4+ωρες οθονη.

Τωρα ειμαι στα 70% με 2 ωρες και 15 λεπτα sot

εσυ απο τι καταλαβα εχεις καινουρια συσκευη καλοριζικη κιολας επομενος ακομα δεν εισαι σε θεση να μας πεις γιατι θα εχεις μεγαλη βελτιωση να το ξερεις....θελει ενα καλο κυκλο φορτίσεων δεν μπορω να στον προσδιορίσω κανενας δεν μπορει αλλα οι 8 ειναι λιγες αρα αν εισαι τωρα ευχαριστημενος μετα θα εισαι ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!

edit: για το αλλο που λες δεν εχει να κανει διαφορα σκεψου πως εχεις ενα κουβα και γεμίζει νερο ειτε σταλα γεμίσει είτε με πιεση ο κουβας το ιδιο νερο θα εχει!παραδειγμα που βρήκα και γω χχααχαχαχχ

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βάζω πριν λίγο την εφεδρική μπαταρία από το LG battery kit φορτισμενη χθες το βράδυ, βέβαια είχε κάτι ****διακοπες αλλά όχι μεγάλες σε διάρκεια. Το βγάζω το πρωί κατά τις 11 χωρίς να τηχριμοποιησω.

Λοιπον μετά την τοποθέτηση της εφεδρικης μπαταριας έχω αρχίσει και πιστεύω στους εξωγήινους. Κάποιος καλός εξωγηινος κάνει ασύρματη φόρτιση στο κινητό μου γιατί η μπαταρία μπήκε με 60% φόρτιση και μετά από 8 update που κατεβάζω από playstore kai γράφοντας αυτό το μήνυμα έχει πάει στο76 %

Αν δεν είναι οι εξωγήινοι γιατί είμαι και λίγο ορθολογιστης. Τι μπορεί να είναι;

LG G4 H815

Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated

Kernel: LG stock

Recovery: Twrp 3.1.1.1

Βάζω πριν λίγο την εφεδρική μπαταρία από το LG battery kit φορτισμενη χθες το βράδυ, βέβαια είχε κάτι ****διακοπες αλλά όχι μεγάλες σε διάρκεια. Το βγάζω το πρωί κατά τις 11 χωρίς να τηχριμοποιησω.

Λοιπον μετά την τοποθέτηση της εφεδρικης μπαταριας έχω αρχίσει και πιστεύω στους εξωγήινους. Κάποιος καλός εξωγηινος κάνει ασύρματη φόρτιση στο κινητό μου γιατί η μπαταρία μπήκε με 60% φόρτιση και μετά από 8 update που κατεβάζω από playstore kai γράφοντας αυτό το μήνυμα έχει πάει στο76 %

Αν δεν είναι οι εξωγήινοι γιατί είμαι και λίγο ορθολογιστης. Τι μπορεί να είναι;

Στις αρχες και η κανονικη μπαταρια εμενα κατι τετοια μου εκανε. Πχ αφηνα το κινητο στο 22% και το πρωι το εβρισκα στο 30% :lol:

Τον εγωγηινο τον εχεις στο τηλεφωνο σου, και ειναι η ιδια η μπαταρια :p

Φιλαράκι ο εξωγηινος κάνει δουλειά 83% και ανεβαίνει. Τι γίνεται πολύ μπροστά η lg. Extra terrestrial υπερσυμπαντικη φόρτιση από εξωγηινες μορφές ζωής υπεραναπτυγμενες τεχνολογικά. Edited by streetwise_23

LG G4 H815

• Administrators
Φιλαράκι ο εξωγηινος κάνει δουλειά 83% και ανεβαίνει. Τι γίνεται πολύ μπροστά η lg. Extra terrestrial υπερσυμπαντικη φόρτιση από εξωγηινες μορφές ζωής υπεραναπτυγμενες τεχνολογικά.

Μιάμιση γραμμή και δεν κατάλαβα τίποτα, είναι απορίας άξιο πως το κατάφερες! :wacko:

Ας επιστρέψουμε παρακαλώ στην πραγματικότητα...

Modpic.gif

Hey η πραγματικότητα είναι ότι αν η lg δε προμηθευει το τηλέφωνο με acid το οποίο έχει κάποια επιρεια στην όραση μου. Ή μπαταρία μου έχει φτάσει στο 86 % και ίσως ανέβει και άλλο ενώ όταν την έβαλα στο κινητό ήταν 60%.

LG G4 H815

Πάμε πάλι. (serious mode) αυτή τη φορά. Είχα φορτισει χθες το βράδυ την εφεδρική μπαταρία (μέσω του charging kit της lg) γράφει 2900 mah αλλά είναι αυθεντική. Είχε κάτι μικροδιακοπες το ρεύμα αλλά την αφησαμεχρι μεχρι μεχρι τις 11 το πρωί.

Μέχρι εδώ όλα καλά κατανοητά;

Πριν κάνα 45 λεπτό που την έβαλα μου έδειχνε 60% φόρτιση. Τώρα έχει πάει στο 87 %και έχει σταθεροποιηθει. Πως γκινετε αυτον γκαμωτο ντεν καταλαβαίνει εγώ.

LG G4 H815

Πάμε πάλι. (serious mode) αυτή τη φορά. Είχα φορτισει χθες το βράδυ την εφεδρική μπαταρία (μέσω του charging kit της lg) γράφει 2900 mah αλλά είναι αυθεντική. Είχε κάτι μικροδιακοπες το ρεύμα αλλά την αφησαμεχρι μεχρι μεχρι τις 11 το πρωί.

Μέχρι εδώ όλα καλά κατανοητά;

Πριν κάνα 45 λεπτό που την έβαλα μου έδειχνε 60% φόρτιση. Τώρα έχει πάει στο 87 %και έχει σταθεροποιηθει. Πως γκινετε αυτον γκαμωτο ντεν καταλαβαίνει εγώ.

Έβαλες το βράδυ την μπαταρία και την φόρτιζες μέχρι το πρωί, (που την είχες όλη νύχτα δεν είναι και ότι καλύτερο, άλλο όμως αυτό) την έβαλες πριν 45 λεπτά και σου έδειχνε 60%? Το 40% δηλαδή που πήγε αφού ήταν εκτός συσκευής?? Άρα έφαγε κάποιο σκάλωμα πριν και τώρα σου δείχνει το σωστό. 87%

Αυτή η lg όλο πλάκες μας κάνει.

Προτείνω ο τίτλος του thread να αλλάξει :

Μπαταρία :Οι ψυχεδελικες εμπειρίες σας με το LG G4.

Edited by streetwise_23
Ψυχεδέλεια

LG G4 H815

• Administrators
Πρέπει να κάνεις wipe το battery stats γιατί κρατάει κάποια στοιχεία από την προηγούμενη μπαταρία και με τη νέα μπερδεύεται. Σου ακούγεται και αυτό εξωγήινο;

Modpic.gif

To android μετραει το ποσοστο τις μπαταριας με λαθος τροπο οταν αλλαζεις μπαταρια.

Αυτο θα σου γινει συνηθεια αν δεν εχει μεγαλες διαφορες η παλια με την καινουργια.

Οταν θα βλεπεις διακοπες θα συμαινει οτι ακομα προσπαθει να κανει calibration την μπαταρια... συνηθως περναει η ασθενεια μετα απο 2-3 φορτισεις με την ιδια μπαταρια... ΑΝ ομως αλλαξεις θα εχεις το ιδιο φαινομενο εκτος και αν αλλαζεις 2 καινουργιες μπαταριες μεταξυ τους... Αν η παλια ειναι 3+ μηνων και αναλογα τα ζορια που εχει φαει ειπαμε θα σου γινει συνηθεια :( :p

Οποτε εισαι ατυχος.. δεν εντοπισες ακομη τους εξωγιηνους ουτε ηρθαν σε επαφη με καποιο τροπο μαζι σου. Αν κοιτας ομως ψηλα ολο και κατι θα δεις ;)

Εν τελει και γω κατι αλλο καταλαβα. Εγω απορω πως γινεται να εχεις ολη την νυχτα μια μπαταρια (ή πολλες ωρες) και να ειναι στο 60%. Τι θελει ,4 ημερες για να φορτισει; Αρα το πιθανοτερο ειναι τα στατιστικα να ειναι λαθος. Εχει καπου επιλογη για να τα κανεις reset ;)

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το LG G4