Lux Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Αξιζει να βαλω custom rom στο κινητο, και εαν ναι, ποια μου προτεινετε και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εν τελη, αν και πολυ αργοπορημενα, εβαλα και γω την 7αρα. Μεχρι στιγμης ολα πανε ρολοι, δουλευει καλυτερα,πιο smooth απο πριν και με πολυ καλυτερη μπαταρια(εβγαλα 2ωρο SOT και εφτασε 52%, ενω πριν θα ειχε παει στο 0%). Ενω στα χαρτια ειναι μη πιστοποιημενη, μεχρι στιγμης δεν εχω πετυχει καποια ασυμβατοτητα. Η καμερα εκ πρωτης οψεως φαινεται καλη, ανοιγει πιο γρηγορα απο την συντιμευση στη lock screen, στη συνεχεια ομως δεν ξερω αν θα παρατηρησω καποια υποβαθμηση στη ποιοτητα. Με τις κλησεις ολα πανε καλα. Ενα ψεγαδι που δεν μου αρεσε ειναι η ελλειψη του εικονιδιου χρονου απενεργοποιηση της οθονης στη μπαρα. Γενικα, το κινητο πηρε αλλον αερα, δειχνει καινουριο και ειναι πιο ευχαριστη η χρηση του. Ελπιζω να με βγαλει αλλον 1 - 1.5 χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newlynx Δημ. June 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2018 Τελικά με την παραπάνω διαδικασία μπορείς να πιστοποιήσεις την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 Κι εγώ με την σειρά μου,την πέρασα την nougat.., εντάξει "σαν" να πήρα καινούργιο τηλέφωνο... Αυτό που παρατήρησα και με απασχολεί είναι ότι δεν είναι πιστοποιημένη η συσκευή.. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρνητικό ή όχι.. Κατά τα άλλα όλα δουλεύουν μια χαρά μέχρι τώρα.. Και παρόλο το "σκάλισμα" η μπαταρία μπορώ να πω ότι είναι σαφώς καλύτερη..Είδωμεν :):)Διαβασα αρκετα σχολια απο XDA που μολις πηγαν να κανουν το Update, το κινητο εφαγε bootloop. Φοβαμαι να το ρισκαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Σήμερα παρατήρησα στο instagram πως δεν μου εμφανίζει την θερμοκρασία κελσίου στo story. Επίσης πολλά emoticons δεν μου τα εμφανίζει και μου τα βγάζει με ενα Χ. Γίνεται κάτι με αυτό? Στο s8 εμφανίζεται μια χαρά. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 (edited) Εν τελη, αν και πολυ αργοπορημενα, εβαλα και γω την 7αρα. Μεχρι στιγμης ολα πανε ρολοι, δουλευει καλυτερα,πιο smooth απο πριν και με πολυ καλυτερη μπαταρια(εβγαλα 2ωρο SOT και εφτασε 52%, ενω πριν θα ειχε παει στο 0%). Ενω στα χαρτια ειναι μη πιστοποιημενη, μεχρι στιγμης δεν εχω πετυχει καποια ασυμβατοτητα. Η καμερα εκ πρωτης οψεως φαινεται καλη, ανοιγει πιο γρηγορα απο την συντιμευση στη lock screen, στη συνεχεια ομως δεν ξερω αν θα παρατηρησω καποια υποβαθμηση στη ποιοτητα. Με τις κλησεις ολα πανε καλα. Ενα ψεγαδι που δεν μου αρεσε ειναι η ελλειψη του εικονιδιου χρονου απενεργοποιηση της οθονης στη μπαρα. Γενικα, το κινητο πηρε αλλον αερα, δειχνει καινουριο και ειναι πιο ευχαριστη η χρηση του. Ελπιζω να με βγαλει αλλον 1 - 1.5 χρονο.Έχω διαβάσει τον οδηγό 3 φορές και χάθηκα, έχω αρκετή εμπειρία από σκάλισμα σε miui αλλά όσο και να το κάνεις είναι αλλιώς, ποιον οδηγό ακολούθησες από πού κατέβασες την nougat? Εγώ θα ήθελα να περάσω την official rom και μετά να κάνει μόνο του τις ενημερώσεις, γίνεται? Λογικά ναι αλλά πώς???? Εντωμεταξη έχει 2-3 οδηγούς να κάνεις, γιατί? Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 22, 2018 by skepasti_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Ακολουθησα τον οδηγα απ τη πιο γνωστη σελισα στο xda που σου παραθετει ολα τα downloads κ.λ.π.. Πιο πριν τα εξηγουν καλα τα παιδια(καμια 10 σελιδες πισω) Ειναι official rom αλλα beta μην περιμενεις updates και το οτιδηποτε εχει το πρωτο και το τελευταιο patch για την 7αρα του ιουλιου του 17. Η συσκευη στο market ειναι μη πιστοποιημενη. Απ οσο θυμαμαι θελει 2-3 πραγματα. Τη ρομ,το lg up και κατι drivers που τους παραθετει στους συνδεσμους.6 λεπτα υποθεση η εγκατασταση. Απλα τη ρομ οταν τη κατεβασεις πρεπει να την μετονομασεις σε H815 αλλιως δε τη βρισκει.Αυτα. Τα πραγματα ειναι οπως τα ανεφερα πριν με διαφορα οτι η καμερα ειναι χασει λιγο σε εστιαση και σε ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. July 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2018 Παίδες φλασαρα με refurbise με το LGUP την MM και όταν άνοιξε το κινητό δεν είχε ήχο από πουθενάΑκολουθησα τον οδηγα απ τη πιο γνωστη σελισα στο xda που σου παραθετει ολα τα downloads κ.λ.π.. Πιο πριν τα εξηγουν καλα τα παιδια(καμια 10 σελιδες πισω) Ειναι official rom αλλα beta μην περιμενεις updates και το οτιδηποτε εχει το πρωτο και το τελευταιο patch για την 7αρα του ιουλιου του 17. Η συσκευη στο market ειναι μη πιστοποιημενη. Απ οσο θυμαμαι θελει 2-3 πραγματα. Τη ρομ,το lg up και κατι drivers που τους παραθετει στους συνδεσμους.6 λεπτα υποθεση η εγκατασταση. Απλα τη ρομ οταν τη κατεβασεις πρεπει να την μετονομασεις σε H815 αλλιως δε τη βρισκει.Αυτα. Τα πραγματα ειναι οπως τα ανεφερα πριν με διαφορα οτι η καμερα ειναι χασει λιγο σε εστιαση και σε ποιοτητα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ideal09 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παίδες φλασαρα με refurbise με το LGUP την MM και όταν άνοιξε το κινητό δεν είχε ήχο από πουθενά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τελικα τι εκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Δεν μπορώ με τίποτα να ανοίξω το στοκ recovery σε στοκ συσκευή με ΜΜ. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπαίνω ή αν όντως υπάρχει στοκ recovery; V20p-EUR-XX MRA58K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2019 Δεν θυμάμαι να έχει stock recovery. Θέλει να το φλασάρεις. Δεν θα έμπλεκα ποτέ με φλασαρίσματα στην συγκεκριμένη συσκευή. Το φλασάρισμα θέλει root, το root θέλει unlock και πάει λέγοντας... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Ήθελα να κάνω wipe cache και wipe dalvik. Τελικά κατάφερα να μπω αλλά αυτό που άνοιξε δεν είναι καν recovery. Υπάρχει μόνο η επιλογή για hard reset και τίποτα παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Όπως είπα, θέλει φλασάρισμα, αφού προηγηθεί root και για να γίνει root θέλει unlock. Φυσικά μετά από τόσο καιρό δεν έχει εγγύηση και μπορείς να το κάνεις, αλλά πάντα παραμονεύουν άλλα παρατράγουδα με το G4 :p Αυτό που μπήκες είναι απλά για το hard reset , όπως είπες και ο ίδιος :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Άκυρο... delete please Edited April 30, 2020 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. May 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2020 Καλημέρα, σε περίπτωση root οι εφαρμογές πληρωμής μέσω NFC (my wallet της Alpha Bank και γενικά) Λειτουργούν? Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts