MobilePerson Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Υπάρχει λίστα με modules που δουλεύουν στο g4. G4 tweaksbox, intelli3g, AdAway είναι κάποια must που δεν πρέπει να απουσιάζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Α, γίνεται ρουτ στην λολλι χωρίς να ξεκλειδωσουμε boot loader ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KILLER146 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Απο οτι ειχα δει στο XDA γινεται, υπαρχει και βιντεο κι ολας, αλλα εγω δυστυχως ειμαι σε Marshmallow και τον ξεκλειδωσα αναγκαστικά :/ Παράθεση Δημήτρης Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Θα γυρίσω πίσω σε λολλι τότε , δεν τη παλεύω χωρίς adaway Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Χαίρομαι φίλε που τα κατάφερες. Πάλι καλά που πρόλαβες επειδή οι moderators μου εσβησαν τα μηνύματα. Παραβίασα κανόνα επειδή πρότεινα να κάνεις root.. Τι να πω.... Τελευταία προειδοποίηση... Διάβασε τους κανόνες που αποδέχθηκες κατά την εγγραφή σου στο φόρουμ γιατί με την επόμενη αφορμή θα ακολουθήσει αποκλεισμός πρόσβασης στο φόρουμ. Δεν θα καθίσω να εξηγήσω τα αυτονόητα, αλλα επειδή λες πολλά, την επόμενη δεν θα υπάρξει προειδοποίηση. Αν δεν σου αρέσουν οι κανονισμοί υπάρχουν και αλλα φόρουμ. Αν εχεις απορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm, οποιαδήποτε άλλη κριτική στις πρακτικές της ομάδας διαχείρισης θα σε θέσει άμεσα εκτος φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μπορούμε να τρέξουμε εφαρμογή για αποκλεισμό διαφήμιση χωρίς root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Μπορούμε να τρέξουμε εφαρμογή για αποκλεισμό διαφήμιση χωρίς root? Υπάρχει το Adguard. Δεν είναι όμως το ίδιο αποτελεσματικό με κάτι αντίστοιχο σε rooted συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iolaos1989 Δημ. March 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2016 Καλησπέρα παιδιά,θέλω να κάνω ροοτ το κινητό και να περάσω custom rom!!Ειμαι στην marshmallow αν πάω πίσω στη λολι μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader???Αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός που να μπορώ να το κάνω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 27, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Καλησπέρα παιδιά,θέλω να κάνω ροοτ το κινητό και να περάσω custom rom!!Ειμαι στην marshmallow αν πάω πίσω στη λολι μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader???Αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός που να μπορώ να το κάνω?? http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Παιδες αν κανω downgrade σε s/n602 που το αγορασα με mm με αυτον τον οδηγο http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g4-h815-to-5-1-1-lollipop/ θα εχω θεμα με την συσκευη ή με την εγγυηση; Εναι ολλανδικο οποτε κατεβαζω την ολλανδικη ρομ σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Αν και δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το κάνεις, όχι, δεν θα εχεις θέμα με την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Γιατι εχει lag. To θεμα ειναι οτι εδω διαβαζω πως ο αλλος δεν μπορεσε να το κανει downgrade. http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g4-h815-to-5-1-1-lollipop/ David Mar 19, 2016 at 6:32 am Hi, everybody. I just got the LG G4, it was already updated to 6.0. Wow… it’s terrible! the problem is that it cannot be downgraded. I’m getting tired of searching how to downgrade it to 5.1.1 but it is not possible. Any help how to do it? Tks! Τι να κανω να το πατησω το κουμπακι ή οχι; ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το πατησα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Προτείνω να διαβάσεις τις οδηγίες από το έμπιστο xda-developers. Ο οδηγός που δίνεις δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο και απότι βλέπω ο τύπος εκεί λέει να επιλέξεις το UPGRADE ενώ το σωστό στη περίπτωση του downgrade είναι REFURBISH. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 την εβαλα tnx :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Καλημέρα σήμερα έφτασε στα χέρια μου το g4. Έκανα downgrade και ροοτ και πέρασα και xposed.. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Α ρε lg όλο χαζομάρες κάνεις. Αντί να επιτρέπεις το Root πρεπει να κάνουμε κόλπα για να το έχουμε Edit: γίνεται κάπως να βάλουμε 2g/3g στη μπάρα; Edited March 29, 2016 by Cutthroat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Σύντομη ερώτηση: Το Multitasking στο dual window δουλεύει μόνο με τις λίγες εφαρμογές που εμφανίζει στο μενού; Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εχω ακριβως την ιδια απορια. Στο optimus G με την Artmodv7 , υπαρχει το διπλο παραθυρο με την επιλογη να βαλεις οποια εφαρμογη θελεις. Σε εμας γιατι; Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Εχω ακριβως την ιδια απορια. Στο optimus G με την Artmodv7 , υπαρχει το διπλο παραθυρο με την επιλογη να βαλεις οποια εφαρμογη θελεις. Σε εμας γιατι; Τραγικό. Μετά την αφαίρεση του face detector (smart screen), ανακάλυψα και αυτήν την έλλειψη. Αρχίζω και τα παίρνω. :X Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Τραγικό. Μετά την αφαίρεση του face detector (smart screen), ανακάλυψα και αυτήν την έλλειψη. Αρχίζω και τα παίρνω. :X Δεν ειχα παρατηρησει εαν ειχε επιλογη για ολες τις εφαρμογες στην 5.1 . Ειχε; :blink: :worry: Αχ ρε LG , ολο πατατιές... Ελπιζω σε συντομο update για επαναφορά τους ή και προσθηκη περισσοτερων πραγματων... Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Δεν ειχα παρατηρησει εαν ειχε επιλογη για ολες τις εφαρμογες στην 5.1 . Ειχε; :blink: :worry: Αχ ρε LG , ολο πατατιές... Ελπιζω σε συντομο update για επαναφορά τους ή και προσθηκη περισσοτερων πραγματων... Στο G2 που κοιτάζω τώρα (Cloudy 3.3) τις έχει όλες. Καλά και γω ελπίζω αλλά δεν το βλέπω. Αφού δεν έδωσαν σημασία στην αρχή, σιγά μην δώσουν τώρα. Μπορεί να μην το παρατήρησαν καν. Edit: Δεν ξέρω στο 5.1 του G4. Ήρθε με MM. Edited April 1, 2016 by Citizen88gr Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Τρέχοντας το διπλό παράθυρο μετά από κάποια εφαρμογή,βλέπω την εφαρμογή επιλέξιμη και δουλεύει με κάποια από τις άλλες. Μετά εξαφανίζεται. Θεωρώ ότι είναι software bug. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Η lg καλά θα κάνει να αρχίσει τα bug fixes ,γιατί πολύ άργησε.. Έχω βάλει ένα icon pack και μου το βγάζει στο διπλό παράθυρο... Lol Edited April 1, 2016 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 πηγαινε στα settings του dual window και απενεργοποισε την εντολη auto open Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Λες να την είχα ενεργή και να το γράψω όλο το παραπάνω; Απο την αρχή ανενεργή είναι η επιλογή αυτή.. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Citizen88gr Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Λες να την είχα ενεργή και να το γράψω όλο το παραπάνω; Απο την αρχή ανενεργή είναι η επιλογή αυτή.. Same thing. Παράθεση Unrooted :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Λες να την είχα ενεργή και να το γράψω όλο το παραπάνω; Απο την αρχή ανενεργή είναι η επιλογή αυτή.. Ειμαι σε lollipop οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω περισσοτερο. Βασικα δεν καταλαβα και πληρως την ερωτηση σου ουτε το bug. anyway :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts