Jump to content

[LG G4] Τροποποιήσεις - Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 814
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α, γίνεται ρουτ στην λολλι χωρίς να ξεκλειδωσουμε boot loader ;
All it takes is a swipe...

Απο οτι ειχα δει στο XDA γινεται, υπαρχει και βιντεο κι ολας, αλλα εγω δυστυχως ειμαι σε Marshmallow και τον ξεκλειδωσα αναγκαστικά :/

Δημήτρης

Επαγγελματίας Web Designer, Προγραμματισής και Γραφίστας

• Administrators
Χαίρομαι φίλε που τα κατάφερες. Πάλι καλά που πρόλαβες επειδή οι moderators μου εσβησαν τα μηνύματα. Παραβίασα κανόνα επειδή πρότεινα να κάνεις root.. Τι να πω....

Τελευταία προειδοποίηση... Διάβασε τους κανόνες που αποδέχθηκες κατά την εγγραφή σου στο φόρουμ γιατί με την επόμενη αφορμή θα ακολουθήσει αποκλεισμός πρόσβασης στο φόρουμ.

Δεν θα καθίσω να εξηγήσω τα αυτονόητα, αλλα επειδή λες πολλά, την επόμενη δεν θα υπάρξει προειδοποίηση. Αν δεν σου αρέσουν οι κανονισμοί υπάρχουν και αλλα φόρουμ.

Αν εχεις απορίες επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm, οποιαδήποτε άλλη κριτική στις πρακτικές της ομάδας διαχείρισης θα σε θέσει άμεσα εκτος φόρουμ.

Modpic.gif

• Administrators
Μπορούμε να τρέξουμε εφαρμογή για αποκλεισμό διαφήμιση χωρίς root?

Υπάρχει το Adguard. Δεν είναι όμως το ίδιο αποτελεσματικό με κάτι αντίστοιχο σε rooted συσκευη.

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να κάνω ροοτ το κινητό και να περάσω custom rom!!Ειμαι στην marshmallow αν πάω πίσω στη λολι μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader???Αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός που να μπορώ να το κάνω??

• Administrators
Καλησπέρα παιδιά,θέλω να κάνω ροοτ το κινητό και να περάσω custom rom!!Ειμαι στην marshmallow αν πάω πίσω στη λολι μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς να ξεκλειδώσω τον bootloader???Αν ναι υπάρχει κάποιος οδηγός που να μπορώ να το κάνω??

http://forum.xda-developers.com/g4/orig-development/root-tmo-vzw-intl-variants-soon-root-lg-t3164765

Modpic.gif

Παιδες αν κανω downgrade σε s/n602 που το αγορασα με mm με αυτον τον οδηγο http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g4-h815-to-5-1-1-lollipop/ θα εχω θεμα με την συσκευη ή με την εγγυηση; Εναι ολλανδικο οποτε κατεβαζω την ολλανδικη ρομ σωστα;

Γιατι εχει lag.

To θεμα ειναι οτι εδω διαβαζω πως ο αλλος δεν μπορεσε να το κανει downgrade.

http://www.droidopinions.com/how-to-downgrade-lg-g4-h815-to-5-1-1-lollipop/

David Mar 19, 2016 at 6:32 am

Hi, everybody.

I just got the LG G4, it was already updated to 6.0. Wow… it’s terrible! the problem is that it cannot be downgraded. I’m getting tired of searching how to downgrade it to 5.1.1 but it is not possible.

Any help how to do it?

Tks!

Τι να κανω να το πατησω το κουμπακι ή οχι;

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

το πατησα...

• Administrators
Προτείνω να διαβάσεις τις οδηγίες από το έμπιστο xda-developers. Ο οδηγός που δίνεις δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστο και απότι βλέπω ο τύπος εκεί λέει να επιλέξεις το UPGRADE ενώ το σωστό στη περίπτωση του downgrade είναι REFURBISH.

Modpic.gif

Καλημέρα σήμερα έφτασε στα χέρια μου το g4. Έκανα downgrade και ροοτ και πέρασα και xposed.. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Α ρε lg όλο χαζομάρες κάνεις. Αντί να επιτρέπεις το Root πρεπει να κάνουμε κόλπα για να το έχουμε

Edit: γίνεται κάπως να βάλουμε 2g/3g στη μπάρα;

Edited by Cutthroat

Σύντομη ερώτηση:

Το Multitasking στο dual window δουλεύει μόνο με τις λίγες εφαρμογές που εμφανίζει στο μενού;

Unrooted :mad:

Εχω ακριβως την ιδια απορια. Στο optimus G με την Artmodv7 , υπαρχει το διπλο παραθυρο με την επιλογη να βαλεις οποια εφαρμογη θελεις. Σε εμας γιατι;

Εχω ακριβως την ιδια απορια. Στο optimus G με την Artmodv7 , υπαρχει το διπλο παραθυρο με την επιλογη να βαλεις οποια εφαρμογη θελεις. Σε εμας γιατι;

Τραγικό. Μετά την αφαίρεση του face detector (smart screen), ανακάλυψα και αυτήν την έλλειψη. Αρχίζω και τα παίρνω. :X

Τραγικό. Μετά την αφαίρεση του face detector (smart screen), ανακάλυψα και αυτήν την έλλειψη. Αρχίζω και τα παίρνω. :X

Δεν ειχα παρατηρησει εαν ειχε επιλογη για ολες τις εφαρμογες στην 5.1 . Ειχε; :blink: :worry:

Αχ ρε LG , ολο πατατιές... Ελπιζω σε συντομο update για επαναφορά τους ή και προσθηκη περισσοτερων πραγματων...

Δεν ειχα παρατηρησει εαν ειχε επιλογη για ολες τις εφαρμογες στην 5.1 . Ειχε; :blink: :worry:

Αχ ρε LG , ολο πατατιές... Ελπιζω σε συντομο update για επαναφορά τους ή και προσθηκη περισσοτερων πραγματων...

Στο G2 που κοιτάζω τώρα (Cloudy 3.3) τις έχει όλες. Καλά και γω ελπίζω αλλά δεν το βλέπω. Αφού δεν έδωσαν σημασία στην αρχή, σιγά μην δώσουν τώρα. Μπορεί να μην το παρατήρησαν καν.

Edit: Δεν ξέρω στο 5.1 του G4. Ήρθε με MM.

Edited by Citizen88gr

Τρέχοντας το διπλό παράθυρο μετά από κάποια εφαρμογή,βλέπω την εφαρμογή επιλέξιμη και δουλεύει με κάποια από τις άλλες. Μετά εξαφανίζεται. Θεωρώ ότι είναι software bug. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Η lg καλά θα κάνει να αρχίσει τα bug fixes ,γιατί πολύ άργησε..

Έχω βάλει ένα icon pack και μου το βγάζει στο διπλό παράθυρο... Lol

Edited by tommybertsen

Λες να την είχα ενεργή και να το γράψω όλο το παραπάνω; Απο την αρχή ανενεργή είναι η επιλογή αυτή..

Λες να την είχα ενεργή και να το γράψω όλο το παραπάνω; Απο την αρχή ανενεργή είναι η επιλογή αυτή..

Same thing.

Ειμαι σε lollipop οποτε δεν μπορω να το τσεκαρω περισσοτερο.

Βασικα δεν καταλαβα και πληρως την ερωτηση σου ουτε το bug.

anyway :P

• The title was changed to [LG G4] Τροποποιήσεις - Αναβαθμίσεις - Βελτιώσεις