lek88 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Λογικό είναι, συμβαίνει σε όλα τα κινητά. Τόσο πολυ;;;;;;; παράδειγμα http://s1.postimg.org/tuekerv4v/Screenshot_2016_01_10_00_24_53.png Μήπως φταίει που έχω το HDR ON ;;; Edited January 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 λογικό ειναι φίλος , ακόμα και στις κανονικές φωτογραφικές μηχανές το ζοομ απο ενα σημείο και μετά εμφανίζει τον "θόρυβο" αλλά και το άπλωμα των megapixels . δοκίμασε manual με ISO μονο 50 και δούλεψε τα υπόλοιπα Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό HDR filter Kefalonia old mansion - Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό by dim tsef, on Flickr μπράβο σου φίλε μου υπεροχή φώτο για βραβείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 να σε καλά ! τυχαία το βρήκα το τοπίο σε μια πρωινή βόλτα με το αμάξι ! και να φανταστείς ότι περνάω συχνά από εκεί.. Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 να σε καλά ! τυχαία το βρήκα το τοπίο σε μια πρωινή βόλτα με το αμάξι ! και να φανταστείς ότι περνάω συχνά από εκεί.. άρα στην πρωινές σου βόλτες να είσαι πιο προσεκτικός για να μας χαρίσεις κι άλλες τόσο ωραίες φώτο :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 άρα στην πρωινές σου βόλτες να είσαι πιο προσεκτικός για να μας χαρίσεις κι άλλες τόσο ωραίες φώτο :D τώρα που πήρα το κολάι .. :up: Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 (edited) Αναλαμπή ! Με αφορμη την (πολύ ωραία ) φωτογραφία του dimtsef, σκέφτομαι να ανοίξω ένα νέο θέμα στο Φόρουμ με φωτογραφίες αποκλειστικά τραβηγμένες από το g4 χρησιμοποιώντας όμως φίλτρα σε αυτές από διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας (μόνο εφαρμογές κινητών τηλεφωνων) ! Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο ;; Μιας κ εδώ βάζουμε μόνο μη επεξεργασμένες ! Έλεγα να φτάσουμε λίγο τις φωτο του g4 σε.... Άλλο επίπεδο πιο προχωρημένο ίσως και πιο καλλιτεχνικό ! Edited January 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ναι θα είχε ενδιαφέρον δεν ήξερα ότι βάζατε μόνο μη επεξεργασμένες βασικά.. αν δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτό το topic η όλη φάση καλή η σκέψη σου.. οτι ειναι πιο χρηστικό Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 ναι θα είχε ενδιαφέρον δεν ήξερα ότι βάζατε μόνο μη επεξεργασμένες βασικά.. αν δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτό το topic η όλη φάση καλή η σκέψη σου.. οτι ειναι πιο χρηστικό Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα !!!! Απλά με έβαλες σε ιδέες :D ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμο..... Όποιος ενδιαφέρετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429247 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qazxswedc Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό HDR filter Kefalonia old mansion - Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό by dim tsef,on Flickr Καρτ ποστάλ το λιγότερο. +1 εξαιρετικο φοντο στο laptop μου χαρισες φιλε να'σαι καλα.... γενικα ολες που τραβηξατε ητανε μαλαμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) http://s11.postimg.org/njb1b8fcz/IMG_20160110_030418.jpg Ας ξεκινήσω.... Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο αυτόματο με απενεργοποιημένο το φλας. Έχει επεξεργαστει με την εφαρμογή MIX by camera360 και έχει χρησιμοποιηθεί το φίλτρο s6 που βρίσκεται μέσα στα sky Edited January 10, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. January 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Τόσο πολυ;;;;;;; παράδειγμα http://s1.postimg.org/tuekerv4v/Screenshot_2016_01_10_00_24_53.png Μήπως φταίει που έχω το HDR ON ;;; Πρέπει να κάνεις ζουμ σε κάνα αλλο κινητό με όχι τόσο καλή κάμερα κι εκεί να δεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Bravo παιδιά πολύ όμορφες φωτογραφίες.Αστέρι η κάμερα του g4. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 http://s11.postimg.org/njb1b8fcz/IMG_20160110_030418.jpg Ας ξεκινήσω.... Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο αυτόματο με απενεργοποιημένο το φλας. Έχει επεξεργαστει με την εφαρμογή MIX by camera360 και έχει χρησιμοποιηθεί το φίλτρο s6 που βρίσκεται μέσα στα sky ομορφη ! και καθαρή.. περιοχή ? Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alanon Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Άντε να παίξω κι εγώ....ταράτσα τιτάνια...Νοέμβρης νομίζω με φίλτρο από το snapseed...auto όλα τα υπόλοιπα [ATTACH]64794[/ATTACH] [ATTACH]64795[/ATTACH με άλλο φίλτρο πιο gothic ...snapseed auto Edited January 10, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 ομορφη ! και καθαρή.. περιοχή ? Μαρκόπουλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 http://s7.postimg.org/lwv3y764r/IMG_20160109_154251.jpg Η φωτογραφία είναι στο αυτόματο χωρίς φλας. Εχω χρησιμοποιήσει το splash από την εφαρμογή pixlr για να κρατήσω από την φωτογραφία μόνο μερικά κομμάτια κίτρινα και πορτοκαλι μέσα στην υδρογειο και να γίνει όλη η υπόλοιπη φώτο ασπρόμαυρη. Χρησιμοποίησα και ένα φίλτρο από την εφαρμογή MIX by camera360 αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν γιατί είναι από τις πρώτες που έβγαλα όταν πήρα το κινητό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) λοιπόν δεν είχα σκοπό να δημοσιεύσω την αρχοντομουτσουνάρα μου αλλά πολύς λόγος για την μπροστινή κάμερα του G4 και με αυτή τη ληψη βάζω τα πράγματα στη θέση τους για το πόσο ποιοτικά ειναι τα 8 μπροστινά Megapixels ! μοναδικό φίλτρο HDR και τα υπόλοιπα τα φρόντισε η φύση ! 2016-01-07_05-15-11 by dim tsef, on Flickr Edited January 10, 2016 by dimtsef Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Να λέμε και τοποθεσία των φωτο ! Το περίφημο παλιό αρχοντικό σε ενα χωριό της Κεφαλονιάς ! απλά και μόνο με ενα HDR φίλτρο κατα τα άλλα το θέμα έχει ότι texture βλέπετε! Kefalonia old mansion - Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό by dim tsef, on Flickr Σούπερ δουλειά τα νέα HDR. ..ωραία φώτο ;) ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://s7.postimg.org/lwv3y764r/IMG_20160109_154251.jpg Η φωτογραφία είναι στο αυτόματο χωρίς φλας. Εχω χρησιμοποιήσει το splash από την εφαρμογή pixlr για να κρατήσω από την φωτογραφία μόνο μερικά κομμάτια κίτρινα και πορτοκαλι μέσα στην υδρογειο και να γίνει όλη η υπόλοιπη φώτο ασπρόμαυρη. Χρησιμοποίησα και ένα φίλτρο από την εφαρμογή MIX by camera360 αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν γιατί είναι από τις πρώτες που έβγαλα όταν πήρα το κινητό.... Ωραία ιδέα ωραία φώτο Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 10, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δεν χρειάζεται ξεχωριστό θέμα για επεξεργασμένες φωτογραφίες, αν τις επεξεργαστήκατε να το λέτε απλά. Και καλό είναι (όπως ήδη κάνετε φυσικά) να λέτε τι επεξεργασία κάνατε για να μαθαίνουν και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 και άλλη μία απο εμένα , χωρίς φίλτρα ! #nofilters Πέτρα που βρήκα στη θάλασσα και μου έκανε τρομερή εντύπωση ! Ένα καλλιτέχνημα της φύσης και η αποτύπωση από το G4 μας.. Ocean stone with universe circles relief - Πετρα που βρηκα στη θάλασσα με ανάγλυφη τη δομη του συμπαντος ! by dim tsef, on Flickr Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 και άλλη μία απο εμένα , χωρίς φίλτρα ! #nofilters Πέτρα που βρήκα στη θάλασσα και μου έκανε τρομερή εντύπωση ! Ένα καλλιτέχνημα της φύσης και η αποτύπωση από το G4 μας.. Ocean stone with universe circles relief - Πετρα που βρηκα στη θάλασσα με ανάγλυφη τη δομη του συμπαντος ! by dim tsef, on Flickr Όντως πολύ ωραια και περίεργη πετρα ! Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάποιο κομμάτι αρχαίο από πουθενά ;; :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsef Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 χαχα οχι απο παραλία ειναι ! σκαλισμένη από το νερό ! η φύση έχει την τάση να δημιουργεί κύκλους ! Παράθεση Ολα γύρο μου γυρίζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 χαχα οχι απο παραλία ειναι ! σκαλισμένη από το νερό ! η φύση έχει την τάση να δημιουργεί κύκλους ! Το ελπίζω !!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Τόσο πολυ;;;;;;; παράδειγμα [...] Μήπως φταίει που έχω το HDR ON ;;; Αυτό που βλέπεις ως "τεχνουργήματα" (artifacts) οφείλεται στον τρόπο συμπίεσης του προτύπου JPG. Εάν θέλεις να το γλιτώσεις, μπορείς να τραβάς τις φωτογραφίες σε RAW και να τις συμπιέζεις απωλεστικά μετά την επεξεργασία. @dimtsef μου αρέσει η "ματιά" σου. Μου αρέσει και το ρηχό βάθος πεδίου του G4, όπως φαίνεται στη φωτογραφία με την πέτρα. Επιτέλους μπορούμε να το έχουμε σε κινητό χωρίς πατέντες στο software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts