Jump to content

[LG G4] Φωτογραφίες / βίντεο

giannis12a
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό είναι, συμβαίνει σε όλα τα κινητά.

Τόσο πολυ;;;;;;; παράδειγμα

http://s1.postimg.org/tuekerv4v/Screenshot_2016_01_10_00_24_53.png

Μήπως φταίει που έχω το HDR ON ;;;

Edited by lek88

• Απαντήσεις 849
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

λογικό ειναι φίλος , ακόμα και στις κανονικές φωτογραφικές μηχανές το ζοομ απο ενα σημείο και μετά εμφανίζει τον "θόρυβο" αλλά και το άπλωμα των megapixels . δοκίμασε manual με ISO μονο 50 και δούλεψε τα υπόλοιπα
Ολα γύρο μου γυρίζουν

Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό HDR filter

24269425275_30d81fe33b_k.jpgKefalonia old mansion - Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό by dim tsef, on Flickr

μπράβο σου φίλε μου υπεροχή φώτο για βραβείο

να σε καλά ! τυχαία το βρήκα το τοπίο σε μια πρωινή βόλτα με το αμάξι ! και να φανταστείς ότι περνάω συχνά από εκεί..
Ολα γύρο μου γυρίζουν

να σε καλά ! τυχαία το βρήκα το τοπίο σε μια πρωινή βόλτα με το αμάξι ! και να φανταστείς ότι περνάω συχνά από εκεί..

άρα στην πρωινές σου βόλτες να είσαι πιο προσεκτικός για να μας χαρίσεις κι άλλες τόσο ωραίες φώτο :D

άρα στην πρωινές σου βόλτες να είσαι πιο προσεκτικός για να μας χαρίσεις κι άλλες τόσο ωραίες φώτο :D

τώρα που πήρα το κολάι .. :up:

Ολα γύρο μου γυρίζουν

Αναλαμπή ! Με αφορμη την (πολύ ωραία ) φωτογραφία του dimtsef, σκέφτομαι να ανοίξω ένα νέο θέμα στο Φόρουμ με φωτογραφίες αποκλειστικά τραβηγμένες από το g4 χρησιμοποιώντας όμως φίλτρα σε αυτές από διάφορες εφαρμογές επεξεργασίας (μόνο εφαρμογές κινητών τηλεφωνων) ! Θα σας ενδιέφερε κάτι τέτοιο ;;

Μιας κ εδώ βάζουμε μόνο μη επεξεργασμένες !

Έλεγα να φτάσουμε λίγο τις φωτο του g4 σε.... Άλλο επίπεδο πιο προχωρημένο ίσως και πιο καλλιτεχνικό !

Edited by lek88

ναι θα είχε ενδιαφέρον δεν ήξερα ότι βάζατε μόνο μη επεξεργασμένες βασικά.. αν δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτό το topic η όλη φάση καλή η σκέψη σου.. οτι ειναι πιο χρηστικό
Ολα γύρο μου γυρίζουν

ναι θα είχε ενδιαφέρον δεν ήξερα ότι βάζατε μόνο μη επεξεργασμένες βασικά.. αν δεν μπορεί να παραμείνει σε αυτό το topic η όλη φάση καλή η σκέψη σου.. οτι ειναι πιο χρηστικό

Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα !!!!

Απλά με έβαλες σε ιδέες :D

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτοιμο..... Όποιος ενδιαφέρετε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=429247

Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό HDR filter

24269425275_30d81fe33b_k.jpg

Kefalonia old mansion - Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό by dim tsef,on Flickr

Καρτ ποστάλ το λιγότερο.

+1 εξαιρετικο φοντο στο laptop μου χαρισες φιλε να'σαι καλα....

γενικα ολες που τραβηξατε ητανε μαλαμα...

http://s11.postimg.org/njb1b8fcz/IMG_20160110_030418.jpg

Ας ξεκινήσω....

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο αυτόματο με απενεργοποιημένο το φλας. Έχει επεξεργαστει με την εφαρμογή MIX by camera360 και έχει χρησιμοποιηθεί το φίλτρο s6 που βρίσκεται μέσα στα sky

Edited by lek88

Τόσο πολυ;;;;;;; παράδειγμα

http://s1.postimg.org/tuekerv4v/Screenshot_2016_01_10_00_24_53.png

Πρέπει να κάνεις ζουμ σε κάνα αλλο κινητό με όχι τόσο καλή κάμερα κι εκεί να δεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

http://s11.postimg.org/njb1b8fcz/IMG_20160110_030418.jpg

Ας ξεκινήσω....

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο αυτόματο με απενεργοποιημένο το φλας. Έχει επεξεργαστει με την εφαρμογή MIX by camera360 και έχει χρησιμοποιηθεί το φίλτρο s6 που βρίσκεται μέσα στα sky

ομορφη ! και καθαρή.. περιοχή ?

Ολα γύρο μου γυρίζουν

Άντε να παίξω κι εγώ....ταράτσα τιτάνια...Νοέμβρης νομίζω με φίλτρο από το snapseed...auto όλα τα υπόλοιπα [ATTACH]64794[/ATTACH]

[ATTACH]64795[/ATTACH με άλλο φίλτρο πιο gothic ...snapseed auto

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα.
τα μεγαλυτερα ψεματα...εχουν μια δοση αληθειας!!!

http://s7.postimg.org/lwv3y764r/IMG_20160109_154251.jpg

Η φωτογραφία είναι στο αυτόματο χωρίς φλας. Εχω χρησιμοποιήσει το splash από την εφαρμογή pixlr για να κρατήσω από την φωτογραφία μόνο μερικά κομμάτια κίτρινα και πορτοκαλι μέσα στην υδρογειο και να γίνει όλη η υπόλοιπη φώτο ασπρόμαυρη. Χρησιμοποίησα και ένα φίλτρο από την εφαρμογή MIX by camera360 αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν γιατί είναι από τις πρώτες που έβγαλα όταν πήρα το κινητό....

λοιπόν δεν είχα σκοπό να δημοσιεύσω την αρχοντομουτσουνάρα μου αλλά πολύς λόγος για την μπροστινή κάμερα του G4 και με αυτή τη ληψη βάζω τα πράγματα στη θέση τους για το πόσο ποιοτικά ειναι τα 8 μπροστινά Megapixels ! μοναδικό φίλτρο HDR και τα υπόλοιπα τα φρόντισε η φύση !

24231752165_1ecb133467_k.jpg2016-01-07_05-15-11 by dim tsef, on Flickr

Edited by dimtsef
Ολα γύρο μου γυρίζουν

Να λέμε και τοποθεσία των φωτο !

Το περίφημο παλιό αρχοντικό σε ενα χωριό της Κεφαλονιάς ! απλά και μόνο με ενα HDR φίλτρο κατα τα άλλα το θέμα έχει ότι texture βλέπετε!

24269425275_30d81fe33b_k.jpgKefalonia old mansion - Κεφαλονιά παλιό αρχοντικό by dim tsef, on Flickr

Σούπερ δουλειά τα νέα HDR. ..ωραία φώτο ;)

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://s7.postimg.org/lwv3y764r/IMG_20160109_154251.jpg

Η φωτογραφία είναι στο αυτόματο χωρίς φλας. Εχω χρησιμοποιήσει το splash από την εφαρμογή pixlr για να κρατήσω από την φωτογραφία μόνο μερικά κομμάτια κίτρινα και πορτοκαλι μέσα στην υδρογειο και να γίνει όλη η υπόλοιπη φώτο ασπρόμαυρη. Χρησιμοποίησα και ένα φίλτρο από την εφαρμογή MIX by camera360 αλλά δεν θυμάμαι πιο ήταν γιατί είναι από τις πρώτες που έβγαλα όταν πήρα το κινητό....

Ωραία ιδέα ωραία φώτο

Konakis.

• Administrators
Δεν χρειάζεται ξεχωριστό θέμα για επεξεργασμένες φωτογραφίες, αν τις επεξεργαστήκατε να το λέτε απλά. Και καλό είναι (όπως ήδη κάνετε φυσικά) να λέτε τι επεξεργασία κάνατε για να μαθαίνουν και οι λοιποί ενδιαφερόμενοι.

Modpic.gif

και άλλη μία απο εμένα , χωρίς φίλτρα ! #nofilters

Πέτρα που βρήκα στη θάλασσα και μου έκανε τρομερή εντύπωση ! Ένα καλλιτέχνημα της φύσης και η αποτύπωση από το G4 μας..

23925489069_5e0f3d8b16_k.jpgOcean stone with universe circles relief - Πετρα που βρηκα στη θάλασσα με ανάγλυφη τη δομη του συμπαντος ! by dim tsef, on Flickr

Ολα γύρο μου γυρίζουν

και άλλη μία απο εμένα , χωρίς φίλτρα ! #nofilters

Πέτρα που βρήκα στη θάλασσα και μου έκανε τρομερή εντύπωση ! Ένα καλλιτέχνημα της φύσης και η αποτύπωση από το G4 μας..

23925489069_5e0f3d8b16_k.jpgOcean stone with universe circles relief - Πετρα που βρηκα στη θάλασσα με ανάγλυφη τη δομη του συμπαντος ! by dim tsef, on Flickr

Όντως πολύ ωραια και περίεργη πετρα ! Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κάποιο κομμάτι αρχαίο από πουθενά ;; :D :D

χαχα οχι απο παραλία ειναι ! σκαλισμένη από το νερό ! η φύση έχει την τάση να δημιουργεί κύκλους !
Ολα γύρο μου γυρίζουν

χαχα οχι απο παραλία ειναι ! σκαλισμένη από το νερό ! η φύση έχει την τάση να δημιουργεί κύκλους !

Το ελπίζω !!!! :D

Τόσο πολυ;;;;;;; παράδειγμα [...]

Αυτό που βλέπεις ως "τεχνουργήματα" (artifacts) οφείλεται στον τρόπο συμπίεσης του προτύπου JPG. Εάν θέλεις να το γλιτώσεις, μπορείς να τραβάς τις φωτογραφίες σε RAW και να τις συμπιέζεις απωλεστικά μετά την επεξεργασία.

@dimtsef μου αρέσει η "ματιά" σου. Μου αρέσει και το ρηχό βάθος πεδίου του G4, όπως φαίνεται στη φωτογραφία με την πέτρα. Επιτέλους μπορούμε να το έχουμε σε κινητό χωρίς πατέντες στο software.

• The title was changed to [LG G4] Φωτογραφίες / βίντεο