duc Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ξέρει κανένας τα button ανάβουν ή όχι, τώρα έφαγα φλασιά....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Ξέρει κανένας τα button ανάβουν ή όχι, τώρα έφαγα φλασιά....... Τα capacitives home, back, settings, κάτω από την οθόνη; Όχι, δεν ανάβουν. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Τα capacitives home, back, settings, κάτω από την οθόνη; Όχι, δεν ανάβουν. Κρίμα, και τώρα το παρατήρησα που είδα το Lenovo K3 NoteNote. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Κρίμα, και τώρα το παρατήρησα που είδα το Lenovo K3 NoteNote. Αν το σκεφτείς και στις άλλες συσκευές ανάβουν μόνο όταν τα αγγίζεις. Μόνο τα on-screen είναι συνεχώς "αναμμένα ". Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 Αν το σκεφτείς και στις άλλες συσκευές ανάβουν μόνο όταν τα αγγίζεις. Μόνο τα on-screen είναι συνεχώς "αναμμένα ". Αυτά δεν ανάβουν καθόλου, κρίμα. Τώρα θα μου πεις με αυτά τα λεφτά τι να ζητήσω παραπάνω....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2016 (edited) Έκανα κι εγώ το update χθες. Μέχρι στιγμής σαν να "ρολάρει" λίγο καλύτερα η συσκευή. Επίσης, το Smart Wake έφυγε από το υπομενού Display και είναι πλέον στην κύρια λίστα των Settings. Ακόμα, εμφανίστηκε και το Play Movies. Επίσης, λιγότερη άνοδος θερμοκρασίας, κατά την παρατεταμένη (1+ ώρα) παρακολούθηση HD βίντεο, μέσω της εφαρμογής του Youtube. Πριν το update, ζεσταινόταν αρκετά, ψηλά στο μέσο της συσκευής, αλλά και προς τα πλήκτρα ελέγχου του ήχου. Τώρα, θερμαίνεται και λιγότερο, αλλά και μόνο ψηλά, στο μέσο της συσκευής. Παρατηρώ, ίσως, λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, σε σχέση με πριν το update, αλλά αυτό θέλει έλεγχο/παρατήρηση μερικές μέρες. Αυτά δεν ανάβουν καθόλου, κρίμα. Τώρα θα μου πεις με αυτά τα λεφτά τι να ζητήσω παραπάνω....... Ακριβώς. :) Edited April 2, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ότι μία εφαρμογή θα ήταν "ικανή" να μου μειώνει το sot, κατά 3,5 περίπου ώρες, ακόμα και χωρίς να τη χρησιμοποιώ καθόλου, δεν το περίμενα....... Κατεβασμένη από 1Mobile, βέβαια... Απεγκατάσταση και επιστροφή και πάλι στις 10h sot. :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Ότι μία εφαρμογή θα ήταν "ικανή" να μου μειώνει το sot, κατά 3,5 περίπου ώρες, ακόμα και χωρίς να τη χρησιμοποιώ καθόλου, δεν το περίμενα....... Κατεβασμένη από 1Mobile, βέβαια... Απεγκατάσταση και επιστροφή και πάλι στις 10h sot. :D ποια εφαρμογη εννοεις φιλε μου? Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 ποια εφαρμογη εννοεις φιλε μου? PVStar+ (10 chars) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδιά λέω να τσιμπησω το κινητακι από Ελλάδα στα 100-105€ τι λέτε αξίζει; Παραπάνω χρήματα δεν δίνω. Είχα το zte v967s αλλά χάλασε και έτσι κλείνω προς αυτό. Από κάμερα πως πάει; Ακούω είναι μέτρια ,σε σχέση με το zte ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 παρέλαβα και γω περισσότερα αύριο για 70euro είναι θαύμα. να δούμε πως θα πάει με μπαταρία θα κάνω μέτρηση με gsam και θα ανεβάσω screenshot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδιά λέω να τσιμπησω το κινητακι από Ελλάδα στα 100-105€ τι λέτε αξίζει; Παραπάνω χρήματα δεν δίνω. Είχα το zte v967s αλλά χάλασε και έτσι κλείνω προς αυτό. Από κάμερα πως πάει; Ακούω είναι μέτρια ,σε σχέση με το zte ξέρει κανείς; Την έκφραση... Με κλειστά μάτια........ την γνωρίζεις; Να μην πω τίποτα παραπάνω.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδιά λέω να τσιμπησω το κινητακι από Ελλάδα στα 100-105€ τι λέτε αξίζει; Παραπάνω χρήματα δεν δίνω. Είχα το zte v967s αλλά χάλασε και έτσι κλείνω προς αυτό. Από κάμερα πως πάει; Ακούω είναι μέτρια ,σε σχέση με το zte ξέρει κανείς; Εδώ 130€ έδωσα (λόγω έλλειψης αποθέματος σε άλλα καταστήματα) και δεν το μετανιώνω. ;) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Παιδιά θα το έπαιρνα το κινητό αλλά κάτι παρουσιαστηκε και παρήγγειλα το sony c4(230€). Ελπιζω να μην το μετανιωσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik_tech Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ολα δουλευαν καλα, αλλα αφου περασα το update, οταν ειναι ενεργοποιημενο auto 3g/2g δεν εχει ηχο στις περισοτερες κλησεις..μονο με 2G δουλευουν οι κλησεις τωρα!!! :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Δοκιμασε ενα εργοστασιακο reset. Να επανελθει στην αρχικη του κατασταση και το παρακολουθεις ξανα βημα βημα. ;) Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 πόσες αναβαθμίσεις έχει πάρει το τηλ μέχρι στιγμής? νομίζω αν κάνεις εργοστασιακές ρυθμίσεις μένεις στο τελευταίο update Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Ολα δουλευαν καλα, αλλα αφου περασα το update, οταν ειναι ενεργοποιημενο auto 3g/2g δεν εχει ηχο στις περισοτερες κλησεις..μονο με 2G δουλευουν οι κλησεις τωρα!!! :angry: Με το τελευταίο update και σαν κύριο που το χρησιμοποιώ, δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 (edited) Και σε μενα δουλευει κανονικα. Μολις το δοκιμασα. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισεων του 3G και με την εργοστασιακη επαναφορα επανελθει. ;) Edited April 6, 2016 by mafinnen Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) η μπαταρία φεύγει πολύ εύκολα δεν νομίζω να είναι 4000mah.εκτός αν φταίει η ρομ.στο needrom βλέπω πολλά updates νομίζω. Edited April 7, 2016 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 η μπαταρία φεύγει πολύ εύκολα δεν νομίζω να είναι 4000mah.εκτός αν φταίει η ρομ.στο needrom βλέπω πολλά updates νομίζω. Εμένα πάντως τρεις ημέρες χαλαρά, με χρήση πιο πολύ ίντερνετ και λίγα τηλέφωνα. Μια χαρά είναι, τουλάχιστον για εμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Εμένα πάντως τρεις ημέρες χαλαρά, με χρήση πιο πολύ ίντερνετ και λίγα τηλέφωνα. Μια χαρά είναι, τουλάχιστον για εμένα. πόσα updates έχεις κάνει?την φωτεινότητα την έχεις φουλ? θα περάσω το τελευταίο update από needrom αν δω ότι κρατάει η μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 η μπαταρία φεύγει πολύ εύκολα δεν νομίζω να είναι 4000mah.εκτός αν φταίει η ρομ.στο needrom βλέπω πολλά updates νομίζω. Μήπως κάποια εφαρμογή σου προκαλεί την αυξημένη κατανάλωση; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Και μενα 3ημερο πολυ χαλαρα. Στις ενημερωσεις συστηματος παντως μολις προσεξα οτι εχει νεο update (CUBOT_5265C_NOTE_S_20160322,36.52MB). Το κανω και ο Θεος βοηθος! :p Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 (edited) Την περασα. Ολα καλα προς το παρον, δεν ειδα κατι να αλλαζει. Η μπαταρια (το ποσοστο) κανει κατι μικρες "βουτιες", αλλα αν κανεις μια επανεκκινηση στρωνει και επανερχεται στα νορμαλ του. Θεμα Rom πιθανα, ανεπαισθητο, το ειχα αναφερει και πιο πισω. ;) Edited April 7, 2016 by mafinnen Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts