soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ποια version εχεις την v4? Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ποια version εχεις την v4? Την 6. Φλάσαρα την 4 και μετά μέσω τοπικών ενημερώσεων έβαλα την 5 και μετά την 6. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ειναι official εκδοση η v6? Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ειναι official εκδοση η v6? Αφού δεν υπάρχει στο site της CUBOT, η λογική λέει ότι δεν είναι. :rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Δωσε μου λινκ ποια version ειναι και ποιο το official Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Η τελευταία επίσημη απ' ότι ξέρω είναι εδώ : http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 Οι υπόλοιπες αναβαθμίσεις στο post 1118 (οδηγός του saviano) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ποια εκδοση; Η v4 ειναι; Βγαλε φωτο να δουμε εκδοσεις αν θες Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ποια εκδοση; Η v4 ειναι; Βγαλε φωτο να δουμε εκδοσεις αν θες Φϊλε μου με έχεις μπερδέψει!!!!!! Τί θέλεις να μάθεις; Ποιά rom φοράω ή ποιά είναι η τελευταία;;;;;; Άσε που σου έχω απαντήσει και στα 2! :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ξερω τα ειπα μπερδεμενα ζητω συγνωμη απλα θελω να μαθω ποιες εκδοσεις ειναι επισημα και ποιες ανεπισημα επεισης αν μπορεις μαθε στο φορουμ cubot ποτε θα βγει η v7 αν γινεται. Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ξερω τα ειπα μπερδεμενα ζητω συγνωμη απλα θελω να μαθω ποιες εκδοσεις ειναι επισημα και ποιες ανεπισημα επεισης αν μπορεις μαθε στο φορουμ cubot ποτε θα βγει η v7 αν γινεται. 1) Επίσημη Απότι βλέπω το αρχείο είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που είχα χρησιμοποιήσει εγώ για να κάνω ΟΤΑ update. Άρα η τελευταία επίσημη version που υπάρχει στο site είναι η v.4 http://forum.cubot.net/viewtopic.php?f=21&t=987 2) Οδηγός saviano (post 1118) Με τον οδηγό στου saviano πας σε v.6. Εάν λοιπόν έχεις την v.4, βάζεις πρώτα την v.5 και μετά την v.6. Δεν ξέρω εάν η v.6 είναι επίσημη...φαντάζομαι πως όχι γατί δεν είναι στο site της cubot (χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα όμως γιατί το site είναι για τα μπάζα!!!!!). Αυτό που ξέρω είναι οτι το Cubot μου με τον οδηγό του saviano δουλεύει ΚΑΜΠΑΝΑ χωρίς να κάνει κιχ...φτού φτού φτού...:rolleyes: 3) Στο είπα και παραπάνω. Το site της Cubot είναι ΓΤΠ :X! Ο admin είναι ντίπ π@π@ρ@ς και το μόνο που ξέρει να λέει σε κάθε πρόβλημα είναι "Please contact to your reseler" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάρουμε επίσημα 7αρι. Ίσως ανεπίσημα να γίνει γιατί υπάρχουν κάτι Ρώσοι κ@VliάρηDes που ασχολούνται με το κινητό. Έβγαλαν την v.6, έδωσαν TWRP και root στην συσκευή. Αυτοί ίσως κάνουν κάτι αν και το θεωρώ απίθανο! Από την Cubot μήν περιμένεις τίποτε άλλο για αυτήν την συσκευή. :cool: Αυτά :) Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Τι άλλο θέλετε σε συσκευή των 100 και λιγότερων ευρώ; Εδώ πήρε και mm. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 1) .... 2) .... 3) .... Αυτά :) Τα είπες ΠΟΟΟΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και αναλυτικά!!! Αν ήταν και 4g θα μιλούσαμε για κάτι το εξωπραγματικό!!! Αν και το 5g είναι στα πρόθυρα...;) οπότε στην επόμενη αλλαγή κινητού θα δούμε τί θα παίξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 changelog v4 v5 v6 υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ε βρε εσύ δεν τρώγεσαι με τίποτα!!!!!!! χαχαχαχα!!! Τί changelog ψάχνεις.... δεν βλέπεις τι λέμε... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 (edited) αχαχαχαχα :lol: απο μπαταρια πως τα πατε πεφτει σιγα σιγα η μερικες φορες πεφτει αποτομα :lol: Edited November 30, 2016 by soulis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Μερικές φορές από 100-80 πέφτει γρήγορα. Αλλά πολύ πολύ μικρό το κακό γιατί ο συνολικός χρόνος δεν αλλάζει (μιλάμε απλά για λάθος ένδειξη και μάλιστα όχι πάντα...). Δεν ξέρω εάν κάποιο manual calibration της μπαταρίας μέσω software θα έκανε δουλειά. Δεν έχω κάνει ποτέ τέτοια πειράματα και ούτε θέλω... :-) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis13 Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλως σε ευχαριστω πολυ. Παντως η cubot cheetah εβγαλαν την v11 αυτοι ειναι πολυ μπροστα μολις το διαβασα :lol: Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitratsant Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 πως μπορω να ξεκλειδωσω τον κωδικο οθονης σε cubot note s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 πως μπορω να ξεκλειδωσω τον κωδικο οθονης σε cubot note s[/QUOΑναλογως τι εχεις βαλει..Μοτιβο,ολισθηση? Εγω δεν την εχω κλειδωμενη αλλα σιγουρα θα πρεπει να βαλεις το pin που ειχες βαλει..Θα πας ασφαλεια-κλειδωμα οθονης και απο εκει θα το ξεκλειδωσεις Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2016 Μήπως έχει ξεχάσει τον κωδικό και δε μπορεί να ξεκλειδώσει το κινητό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Επειδή είμαι ακόμα σε JB και θέλω να βάλω τη ΜΜ, δεν μπορώ να κατεβάσω τη rom. Ολο ξεπερνάω το download limit. Υπάρχει κάπου αλλού; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2016 Επειδή είμαι ακόμα σε JB και θέλω να βάλω τη ΜΜ, δεν μπορώ να κατεβάσω τη rom. Ολο ξεπερνάω το download limit. Υπάρχει κάπου αλλού; Δοκίμασε με άλλο browser. Επίσης, αν δοκιμάζεις από κινητό να κατεβάσεις τη rom, δε στο επιτρέπει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darious_ Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 πιαδια τι φαση ?!δεν μπορω να μετακινησω εφαρμογες στην sd δεν μου βγαζει την επιλογη και δοκιμασα να το κανω μεσω της εφαρμογης link2SD και λεει οτι δεν ειμαι root για να το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. December 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2016 Όταν βάλεις για πρώτη φορά την κάρτα σε ρωτάει εάν θέλεις να είναι portable storage ή internal storage. Εάν επιλέξεις το portable βλέπει την κάρτα σαν εξωτερικό δίσκο και δεν βάζει εφαρμογές. Πρέπει να την ενσωματώσεις στον εσωτερικό χώρο, να επιλέξεις δηλαδή internal storage οπότε μεγαλώνεις τον εσωτερικό σου χώρο. Δεν την έχω δουλέψει ποτέ αυτήν την λειτουργία γιατί δεν χρησιμοποιώ κάρτα μνήμης. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2016 Τελικά δοκίμασα με edge και κατέβηκε μια χαρά. Το πέρασα στην sd και έκανα απο εκει την αναβάθμιση. Στη συνέχεια έκανα και μια προς μια τις 5 και 6 στο τέλος ξανά μια επαναφορά και πλέον νομίζω ειναι μια χαρά. Ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια ! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts